new/aliafshari.jpg
علی افشاری

کاپیتولاسیون ولایی برای درمان موقت کسری بودجه

در اتفاقی نادر و چه‌بسا بی‌سابقه امتیازاتی به این جمع داده شده است که عملا به قانونی کردن فساد منجر می‌شود. این هیأت برای تصمیماتش مصونیت قضایی دارد. تمامی قوانین، آئین‌نامه‌ها، سوابق حقوقی را می‌تواند زیر پا بگذارد. همچنین امکان برون‌سپاری با اعطای اختیارات اجرایی به افراد حقیقی خارج از جمع هفت نفره در پوشش مشارکت مردمی وجود دارد. بی‌اعتنایی و حذف نهادهای تخصصی چون شهرداری‌ها و کمیته‌های مرتبط با آن در زمینه درخواست تفکیک، تغییر کاربری و افزایش تراکم ملک و زمین‌های عرضه‌شده برای فروش، دیگر ایراد آن است. در نهایت امکان فروش به قیمت پایین‌تر از ارزیابی‌های کارشناسی و فروش قسطی گنجانده شده، حیف و میل اموال عمومی را افزایش می‌دهد.



new/bahman-parsa3.jpg
بهمن پارسا

تامّلی در «همه با هم بودن»

ایرانیان مبارز داخل میهن هستند که باید مسیر حرکت را برای هموطنانشان در خارج معیّن نمایند و نه بر عکس. در این رهگذر نیز اگر مخالفین حکومت اسلامی آدمخوار در خارج از ایران در سراسر جهان به یک توافق با نقطه نظرهای مشترک (نه متحّد) در کار چگونگی پیش برد مبارزه علیه رژیم ملایان رسیدند با اعلام آن بر پایه استقلال آراء تک تک مردم با هر باوری گام در راه براندازی نهند. در غیر اینصورت در نهایت اندوه مندی باید گفت مردم ِ زیر ستم ِ روز افزون رژِیم جلّاد ملایان حقّ خواهند داشت



new/shahab-borhan005.jpg
شهاب برهان

«گذار» چه صیغه ایست: گذار از جمهوری اسلامی... مدیریت گذار... وکالت برای گذار...

سالیان دراز برخی طرفداران سرنگونی رژیم ، و از جمله خود من، وقت خود را برای بحث بیهوده با این جماعت در باره خشونت و رابطه آن با سرنگونی و انقلاب و بخصوص برای رد این ادعای رذیلانه شان که گویا سرنگونی طلبان و انقلابیون اند که خشونت را به دولت تحمیل می کنند، تلف کرده ایم؛ اما در حقیقت، ترس آن ها از خشونت نبوده و خشونت دولتی را موجه و بخصوص برای سرکوب انقلاب، لازم دانسته اند . دشمنی آن ها با سرنگونی و انقلاب، نه برای پرهیز از خشونت بلکه ترس از زیر و رو شدن نظم سیاسی، اقتصاد و اجتماعی موجود بوده است و برای جلوگیری از آن هم هر شکل و اندازه ای از خشونت دولتی را مشروع و موجه دانسته اند.



reza-alavi3.jpg
رضا علوی

آیا روسیه، جمهوری اسلامی را به عنوان متحد استراتژیک خود محسوب می کند؟

در اینجا باید بر این نکته تاکید کرد که روسیه در هیچ حالتی شکست در جنگ اوکراین را نمی پذیرد. برای همین برای رسیدن به پیروزی یا تعریف موفقیت از نگاه خود دست به هر کاری می زند. از جمله ممکن است از سلاح استراتژیک اتمی که از آن به سلاح های محدود هسته ای نیز یاد می کنند استفاده کند، در این صورت ایالات متحده به عنوان سردمداران غرب یا ناتو مجبور خواهند شد اقدام متقابل انجام دهند که باید این اقدام متقابل، هم سطح باشد که در این صورت کشورهای شریک روسیه در جنگ قرار خواهند گرفت. در صورت استفاده روسیه از سلاح اتمی، به احتمال بسیار زیاد جامعه جهانی به سمت یک جنگ بین الملل جدید متمایل خواهد شد.



Saeed-Rahnema.jpg
سعید رهنما

بررسی تطبیقی نظام‌های سیاسی و قوانین اساسی: طرحی برای بحث

در نظام جایگزین، باید آحاد مردم ایران از تمامی آزادی‌های سیاسی و اجتماعی، انتخاب مذهب یا بی‌مذهبی، انتخاب لباس و پوشاک، حق اجتماع، و آزادی بیان و عقیده، و انتقاد از سیاست‌های دولتی بهره‌مند باشند. مطبوعات آزادند. احزاب آزادند. انتخابات در تمام سطوح آزاد است و کلیه‌ی شهروندان ۱۶ ساله به بالا حق رای دارند. تمام مردم ایران بی‌هیچ تمایزی اعم از نژاد، ملیت، جنسیت، انتخاب جنسی، زبان، مذهب، و عقاید سیاسی از حقوق برابر برخوردارند.



ali-shakerizand02.jpg
علی شاکری زند

برگهایی از زندگی سیاسی
دکتر شاپور بختیار*

بخش دوم - دنباله‌ی شرکت در نهضت مقاومت ملی فرانسه:
پایان کار دکترای حقوق و فلسفه و بازگشت به ایران

دکتر بختیار به زندان کشیده‌شد و چند سال در زندان ماند. روزی ثریا اسفندیاری بختیاری دختر عموی دکتر بختیار به عنوان عروس دربار وسیله‌ی یکی از نزدیکان پیغام مهمی برای او به زندان فرستاد به این مضمون که در مقابل پذیرفتن وزارت یا هر شغل مناسب دیگر دست از افکار خود و مخالفت با شاه بردارد و اسباب راحتی بیشتر ملکه را فراهم آورد! دکتر بختیار به پیغام‌آورنده جوابی داد که معروف گردید. او گفت: " قبول این سمت‌ها مجازاتی خیلی سنگین[تر] برای من است"



Mehrdad-Darvishpour5-s.jpg
مهرداد درویش پور

کمپین «خود صغیر پنداری» و صنعت «بیعت گیری»:گامی در تحکیم اقتدار فردی

"تحول در همه خانواده‌های سیاسی برای گذار به دمکراسی اهمیت دارد و با حذف یک صدا و تحمیل گرایش اجتماعی دیگر به نتیجه نمی رسد.... گسترش گفتمان دموکراتیک در جامعه از جمله در گرو منزوی ساختن گرایش های افراطی است. گرایش های افراطی چه در خانواده اسلام‌گرایان، چه در میان هواداران سلطنت و چه حتی در میان پاره ای از نیروهای رادیکال چپ همچون نمادهای اقتدار و استبداد دینی، موروثی و ایدئولوژیک، مانع گسترش گفتمان دمکراسی هستند و جامعه را به سمت قطبی شدن هرچه بیشتر سوق می دهند.



new/kazem-kardavani-03.jpg
کاظم کردوانی

ابتذالِ سیاست، سیاستِ ابتذال

حق هرکس است که برای خود و نظر و طرحی که برای آینده‌ی ایران دارد مبارزه کرده و برای رسیدن به آینده‌ی مطلوب خویش کوشش کند. اما، این ماجرا چیز دیگری است. درواقع «بهترین» از این نمی‌شد دست به تفرقه در صف‌های هم‌دلانه‌ی ایرانیان زد و آن را ازهم پاشاند! و «بهترین» از این نمی‌شد به‌جایِ اندیشیدن ‌عالمانه و دل‌سوزانه و وطن‌خواهانه برای آینده‌ی ایران و رایزنی برای یافتن و طرحِ ملیِ چندخواسته‌ی اصلی و مشترک همه‌ی مردم ایران، از همه جای ایران بی‌هیچ استثنایی، و ساختن زیربنای فکری و عملیِ رهبریِ جمعی موردِ پذیرشِ اکثریت جامعه (و پیش‌ازهمه ایرانیان مقیم داخل) برای گذر از حکومت اسلامی، طرحی ابتر و ازپیش‌مرده را پیش کشید؛ آن هم تنهاو‌تنها برای منفعت خود و خانواده‌ی خود و جریان هواه‌خواه خود؛ کوششی ناشیانه‌ برای مصادره‌به‌مطلوب کردن جنبش داخل و حرکت‌های اعتراضی خارج کشور.



behzad-karimi.jpg
بهزاد كریمی

سلبریتی و ظرافت سیاسی!

ارج‌گذاری به شخصیت‌های مرجع اجتماعی که بنوبه‌ی خود در مبارزه دمکراتیک مردم تا حدی از اثرگذاری قرار دارند، یک وظیفه‌ی مبارزاتی برای اپوزیسیون سکولار دمکرات است. برخورد سازنده‌ی دمکراتیک با سلبریتی‌ها ضمن اتخاذ روی‌کردی منتقدانه نسبت به هر کژروی‌ از سوی هر فرد از آن، ضرورت و وظیفه‌ای مبرم است. موقعیت دشوار آنان را باید درک کرد و دلسوزانه به یاری‌شان شتافت تا خود جایگاهی را که دارند بگونه‌ی درخور قدر بدارند. جنبش، آنان را مجال تاریخی داده است تا در پاسخ به مطالبه‌ی نه فقط هواداران‌شان بلکه در خدمت عموم بدرخشند. ما درخشش مردمی و سکولار دمکراتیک آنان را می‌خواهیم و نه فرورفتن در غروب غمبار. باشد که بدرخشند.



akbar-seif2.jpg
اکبر سیف

رضا پهلوی ورؤیای رهبری جنبش اعتراضی- انقلابی « زن ، زندگی ، آزادی »

اینکه چه شد وچرا رضا پهلوی با وجود همه گفته هایش درچندی قبل پیرامون دموکراسی وحقوق بشرتا حد ترجیح جمهوری به حکومت موروثی فیلش یاد هندوستان کرد ناروشن است و گمانه زنی ره بجائی نمی برد . ولی فارغ از این نکته ، همه داده ها نشان از آن دارند که جنبش متکثرو رنگارنگ مبارزاتی زن زندگی آزادی در ایران بی اعتنا به این کارزار ونیز دیگر کارزار های مدعیان رهبری در خارج در شرایطی سخت ودشوار وهمراه با فراز ونشیب راه پر سنگلاخ خود را در مصاف با دستگاه جهنمی حکومت فقها می پیماید .



yahyai.jpg
دکتر محمد حسین یحیایی

نمایش «رضا پهلوی» در چند پرده

در چند روز گذشته نمایشنامه جدیدی با عنوان « من وکالت می دهم » آماده شده تا رضا پهلوی در آن ایفای نقش اول را داشته باشد، گذشته را به اکنون و اکنون را به آینده گره بزند، گروهی از هنرمندان، روشنفکران، ورزشکاران و ذوب شدگان در ولایت و سلطنت بدون بررسی تاریخ گذشته، چگونگی شکلگیری انقلاب و اهداف بزرگ آن که شوربختانه از سوی ارتجاع به یغما رفت به آن نمایش یا بعنوان بازیگر و یا تماشاچی فعال ابراز علاقه و حمایت کرده اند. حتی برخی از مخالفین سلطنت هم با تغییر موضع به آن پیوستند. در داخل رژیم هم گروهی به شیوه های گوناگون حمایت خود را نشان داده اند، شاید هم خود آن را تهیه کرده تا جنبش فراگیر را که هر روز گسترده تر و رادیکال تر می شود منحرف سازند. رضا پهلوی هم برای جلب نظر آنها بار ها حمایت خود از نیرو های مسلح، انتظامی و سپاهی را تکرار کرده است.



masoud-noghrekar5.jpg
مسعود نقره کار

به جای خودزنی، شجاعت این زندانی سیاسی را تکثیر و درونی کنیم!

علیرغم تفاوت ها و اختلاف‌های سیاسی، فکری، مذهبی و قومی ‌برای جهانی کردن فریاد دادخواهی مردم ایران و نجات جان فرزندان این آب و خاک که به اسارت حکومت جمهوری اسلامی درآمده‌اند بپا خیزیم و اجازه ندهیم یک مٌشت جنایتکار حرفه‌ای با جان زندانیان سیاسی- عقیدتی بازی کنند.



Fereshteh-Moulavi.jpg
فرشته مولوی

دو یادداشت بر بحران رهبری گذار

حالا که یک‌بار دیگر بحران رهبری برجسته شده، شهروند آگاه کسی‌ست که با چشم‌و‌گوش باز گفتار و رفتار و کردار کنشگران تاثیرگذار — و به‌ویژه کنشگران سیاسی که پیدا یا پنهان داعیه‌ی رهبری دارند— را بسنجد. شهروند آگاه و بیدار و دلبسته به آینده‌ی ایران می‌تواند با عقل سلیم خودش و به دور از جانبداری‌های شخصی یا افراطی به روند پیداشدن جهره‌های معتمد در عرصه‌ی سیاست برای دوره‌ی گذار از جهنم ج.ا. به آغازی نو برای ایران و همه‌ی مردمان ایران کمک کند.



new/farid-ansari.jpg
فرید انصاری دزفولی

رضا خان هم با وکالت گرفتن رضا شاه شد!

رضا شاه مجلس را که نهاد مردم‌سالاری بود، طویله نامید. با خریدن اکثر نمایندگان و تقلب مجلس را مبدل به ماشین امضاء برای حفظ قدرت خود کرد. او از طریق وکالت گرفتن از وکلای مجلس و توطئه سید محمد تدین نایب رییس مجلس پنجم و از حامیان رضاخان در ۹ آبان ۱۳۰۴ خورشیدی، با ارائه ماده واحده و رای گیری از وکلای دائم العمر خریده شده توسط رضا خان، رضا خان مبدل به رضا شاه شد و به بالای پشت بام قدرت رفت‌ و وقتی بر خر مراد تکیه زد چیزی که برایش مهم نبود کشتن مخالفان و غارت کردن اموال کشور. مردم ناراضی از رضا شاه هر چه زور زدند و هر کاری کردند نتوانستند او را از پشت بام قدرت به پایین بکشند.



مجتبا مفیدی

دوباره به ترکستان نرویم

جوان های دهه هشتاد و نود که جان در کف به میدان آمدند و بهای سنگینی در خروش مردم پرداختند ، گاه پدران و نسل قبل خود را سرزنش میکنند که آن چه انتخابی بود که برای جانشینی شاه کردید. به آنچه به سرمان آمد و کمرهای ما را شکست و نیز شرایط و دلیل های آن نمی پردازم . پرداختن به ضربه فاجعه باری که به اعتماد عمومی و آرمان خواهی ملت ایران وارد شد فرصت دیگری می طلبد. در این جا فقط به درس گرفتن از این فاجعه برای جلوگیری از تکرار خطا و فاجعه در آینده می پردازم. جوان های این کشور نباید با فراموشی یا بی اطلاعی همان اشتباهی را تکرار کنند که نتوانند پاسخی شایسته به فرزند ها و نسل بعد از خود بدهند.



بامداد تابان

دامچاله سهم خواهی از دوسو ؛ آغاز مفارقت

این خیزش از جنس انقلاب موسوم به بهمن ۵۷ نیست و ماهیتا چه از نظر ساختار و درون و بیرون کاملا متفاوت و دگرگونه است؛ اگر به نتیجه برسد که خواهد رسید، ایده و نگرش متفاوتی با تمام جنبش های انقلابی و انقلابات تاریخی در صحنه جهان به ثبوت و پذیرش و مقبولیت جهانی خواهد رسانید. جنبشی شعار محور، بدون ایدئولوژی و رهبری معین با ویژگی «جهان صحنه» و یاری خواه از وجدان های بیدار جامعه جهانی بشری تمایز ماهوی با انقلابات کلاسیک تضاد محور و نبرد «که بر که»، در درون خود دارد و به سادگی قیاس پذیر نیست!



new/j-behkish.jpg
جعفر بهکيش

مسئله‌ی سازمان‌یابی و رهبری در جنبش «زن، زندگی، آزادی»

بیش از صد و بیست روز از آغاز جنبش «زن، زندگی، آزادی» گذشته است.[1] هدف این جنبش بسیار صریح و روشن است: پایان دادن به نظم سیاسی موجود. در این نکته اتفاق نظر وجود دارد که این هدف بدون مشارکت گسترده و هماهنگ طبقات مختلف مردم قابل دسترسی نیست. در داخل ایران سازمان‌دهی و رهبری گسترده، محلی و افقی تاکنون موفق بوده است. اما آیا برای ادامه‌ی راه تا حصول نتیجه‌ی نهایی این روش سازمان‌دهی کافی است یا یک رهبری سیاسی متمرکز ضروری است؟



new/asad-seif02.jpg
اسد سیف

آرزوهای من از جنبش*

شعار زن زندگی آزادی شعاری‌ست بسیار زیبا و همین زیبایی گاه هوش از سر می‌رباید. این شعار آن‌چنان زیباست که می‌تواند به جای آن شیر نری که شمشیر از نیام برکشیده، بر پرچم آینده ایران بنشیند. زنان در این شعار آزادی‌های خود را بازمی‌بینند، و مردان؟ تا کنون مردان بوده‌اند که تاریخ و فرهنگ را در راستای آرزوهای خویش ساخته‌اند. و حال؟ من به تقدس زِهدان اعتقادی ندارم ولی آرزو دارم که از هم اکنون زنان ایران جنبه‌های حقوقی آن را بر خویش آشکار گردانده، به آن عنیت بخشند و آن را به خواستی از خواست‌های جنبش تبدیل کنند. آرزو دارم که جنبش از هم‌اکنون بپذیرد که نیمی از مشاغل اجرایی ایرانِ آینده از آن زنان باشد.



new/tajavoz-be-koudakan1.jpg
یدالله بلدی

تجاوز به ۱۵ کودک و نوجوان در مشهد مقدس «ام‌القرای» مسلمین جهان

درروز سی ام دی ماه درجریان خیزش انقلابی مردم میهن مان علیه استبداد حاکم افزون بر خبر کشتار هم میهنان ودستگیری هزاران مبارز خبر دردناک دیگری افکار عمومی جامعه را جریحه دارکرد وخشم ونفرت مردم را برانگیخت ، ۱۵ کودک و نوجوان فوتبالیست در شهر مشهد که خودکامه‌ای به‌نام علم الهدی برآن حکم می‌راند، مورد تجاوز مربی شان قرار گرفته‌اند ،این اولین بار نیست که کودکان بی پناه ما در حاکمیت اسلامی این‌گونه مورد تجاوز قرار گرفته و تحقیر می‌شوند. واین خبر تکان دهنده نشانگر این واقعیت دردناک است که در کلان شهر مشهد ودر زیر سیطره مرتجع خودکامه‌ای به‌نام علم الهدی چه می‌گذرد .



nafisi.jpg
مجید نفیسی

انقلاب ژینا، شازده‌خور نخواهد شد

اگر رضا پهلوی می‌خواهد در جنبش انقلابی «زن، زندگی، آزادی"» جایی داشته باشد باید نخست، گروه فاشیستی فرشگرد یا ایران نوین را تقبیح کرده آن‌را از خود براند و اخلالگری‌ها و شعارهای مسموشان را با صراحت به نقد کشد، و دوم، خود را از ترامپ و ترامپیست‌ها کنار کشد و بپذیرد که نمی توان با یک شخصیت فاشیست چون ترامپ که خطر جدی برای دموکراسی آمریکا محسوب میشود بتوان در ایران دموکراسی به وجود آورد. هواداران ایرانی ترامپ بسیار فعال هستند. به‌عنوان نمونه در رادیو ایران اینترنشنال، دائما جو بایدن و دولت او را نکوهش کرده و به جای آن ترامپ و سیاستمداران ترامپیست را حلوا حلوا میکنند. آنها از خود نمی پرسند که وقتی بنیادگرایان مسیحی هوادار ترامپ در آمریکا دارند حقوق زنان را محدود میکنند آیا میان آنها و بنیادگرایان اسلامی در جمهوری اسلامی ایران بیشتر وجه تشابه وجود ندارد تا تفاوت؟



new/safoura-mashayekhi1.jpg
صفورا مشایخی

جنبشهای نوین اجتماعی و نقش گفتمان در جنبش

به نظر من، تمامی فعالان خرده جنبشهای پراکنده در جامعه ایران و تشکلهای مدنی مختلف، باید تلاشها و مطالبات خود را تحت دال محوری «حقوق بشر» متحد و منسجم کنند. حقوق بشر مانند اقیانوسی است که مفاهیم و موازین بسیار متعدد و گسترده ای را در خود پوشش می دهد و می تواند چتر وسیعی را برای برای پوشش دادن مطالبات متنوع مردم پدید آورد.



ali-shakerizand02.jpg
علی شاکری زند

برگهایی از زندگی سیاسی
دکتر شاپور بختیار

شاپور بختیار یکی از فرزندان استثنائی ایرانزمین است که، درست به این دلیل که در انجام رسالت تاریخی بزرگ خود در جلوگیری از سقوط ایران در پرتگاه اسارت به کامیابی فوری دست‌نیافت و، به‌عکس، همان کسانی که وی برای ممانعت از سلطه‌ی مرگبارشان بر ملت ایران به میدان رفته‌بود بر آزادیخواهان و ایراندوستان غلبه‌یافتند و بر هستی ما مسلط شدند، نقش عظیم و منحصر به فرد او در تاریخ این کشور و این ملت بسیار ناشناخته ماند.



new/shahryar-hatami1.jpg
شهریار حاتمی

مار گزیده

خمینی بی آن که وکیل اش بخوانند آهسته آهسته به عنوان رهبر انقلاب جا افتاد. او ناگهان از نجفِ عراق به نوفل لوشاتویِ فرانسه که مهد دموکراسی بود رفت. با توقف کوتاهی در نوفل لوشاتو، به ماه سفر کرد. بی آن که برگه ی وکالتی از مردم در دست داشته باشد و بی آن که به مکتب رفته باشد، خط نا نوشته، به غمزه، مسئله آموز صد مدرس شد. در زیر درخت میوه ی ممنوعه که منجر به تبعید آدم به زمین شده بود، نشست و بازگشت به بهشت را وعده داد. حجاب را اختیاری دانست، مجلس موسسان را برای تشکیل حکومت آتی، گام اول شمرد. آزادی مارکسیست ها را تضمین کرد و گفت، روحانیت حکومت نخواهد کرد و قول داده بود با پرواز مستقیم از نوفل لوشاتو به قم برود.



حسن نادری

کشف حجاب یا رفع مانع؟

قتل مهسا امینی جرقه ای بر خرمن کاست روحانیت به رهبری سید علی خامنه ای بود. قتل مهسا انرژی اعتراضی نهفته میلیون ها ایرانی از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب را علیه نه تنها حجاب اجباری نظام بلکه علیه ناکارایی و ورشکستگی مادی و اخلاقی،فساد و رانتخواری نظام را آشکار کرد و اینک در نیمه راه انقلاب خود را در نبرد نفس گیر برای جایگزینی نظام آماد می کند.



hossin-montazarhaghighi-6.jpg
حسين منتظرحقيقی

تکرار تجربه تاریخی از طریق مهندسی معکوس

من بعنوان یک کنشگر سیاسی که انتقال نظام شاهنشاهی به نظام جمهوری اسلامی را از نزدیک تعقیب می کردم فقط می توانم بگویم بسیار بسیار متاسفم که بعد از گذشت ۴۴سال و استقرار نظامی مبتنی بر ولایت فقیه که بعدها به ولایت مطلقه فقیه تبدیل شد،می گذرد .نظامی که اساس آن نفی شهروند ایرانی و یا باورمند به ادیان مختلف استوار بوده و نفی ملت ایران و جایگزین کردن امت در بخش اسلامی آن که مهجور و صغیر دانسته شده و ما بقی را رعیت می پنداشت ، را مورد توجه قرار داد.



»  پرسمان رهبری
»  بر او نمرده به فتوای من نماز کنید ....
»  بودجه خیالی در مجلس بی اختیار و تشریفاتی رژیم ولایت
»  …حکایت همچنان باقی‌ست
»  خشت اول چون نهد معمار کج
»     گزارشی از گردهمایی اشتراسبورگ وانحصار طلبی سلطنت طلبان  
»  ارزیابی از موقعیت کنونی جنبش انقلابی در ایران
»  جنبش داخل چه میخواهد و در خارج چه طرح و برنامه ای در حال تکوین است !؟
»  مسئولیت قضات، مجازات آمرین و عاملین و مقامات دولتی در قانون اساسی و قانون جزای جمهوری اسلامی
»  شما مبارزان راه آزادی، باعث افتخار ما و سربلندی ایران هستید
»  چالش های جدید در مناسبات چین و جمهوری اسلامی
»  تأکید بر همه با همی بودن خیزش، ارسال کارت دعوت نیست
»  رژیم ولایت به «‌ساعت صفر‌» نزدیک می‌شود
»  الگوئی در اثبات کارآئی گفتمان «همه با هم»
»  جنبش در خطر است !
»  خواست‌هایمان را خواسته نکنیم
»  اهمیت پیشگامی زنان در خیزش انقلابی مردم ایران
»  درباره‌ی خیزش مردمی در ایران و رهبری آن
»  از او سخن می گویند
»  وصیت نامه محمد حسینی را به خانواده اش، به مردم ایران، بدهید!
»  نامه‌های زندان
»  انقلاب ١٤٠١ خیزشی مدرن و منطبق بر دغدغه‌هاى بشر آگاه امروز است
»  تحول اجتماعی بزرگی در ایران رخ داده است!
»  با اعدام‌ها نجات نخواهید یافت، تنها مکافات خواهید دید!
»  گام بسوی تشکیل «دولت موقت» با مکانیزمی دمکراتیک
»  جامعه نمایشی و بازنشسته کردن چپ!
»  ائتلاف جیک جیکی و اپوزیسیون هراسان
»  «اقوام» ایرانی؟
»  خودکشی سیاسی حامد اسماعیلیون
»  فصل جدید سیاست‌ورزی در ایران
»  نسبت جامعه واقعی و جامعه نمایشی
»  چطور خامنه‌ای در میان کارگزارانش از همیشه تنهاتر شد؟
»  میان دو انتخاب
»  انتظارات برای پیشرفت جنبش!