logo





تکرار تجربه تاریخی از طریق مهندسی معکوس

شنبه ۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱ ژانويه ۲۰۲۳

حسين منتظرحقيقی

hossin-montazarhaghighi-6.jpg
چند روزی است هشتکی در فضای مجازی جریان پیدا کرده است بنام «من وکالت می دهم» .عده به اقای رضا پهلوی وکالت می دهند تا ایشان به هر نحوی که لازم می دانند برای عبور از جمهوری اسلامی سیاستگذاری کنند .

اینکه در نظام حقوقی کشور ها و یا بین الملل چنین وکالتی معتبر است یا نه،چنین وکالتی معقول است یا نه ،مباحثی هستند که حقوقدانان و سیاستمداران باید در باره آن نظر بدهند.

اما من بعنوان یک کنشگر سیاسی که انتقال نظام شاهنشاهی به نظام جمهوری اسلامی را از نزدیک تعقیب می کردم فقط می توانم بگویم بسیار بسیار متاسفم که بعد از گذشت ۴۴سال و استقرار نظامی مبتنی بر ولایت فقیه که بعدها به ولایت مطلقه فقیه تبدیل شد،می گذرد .نظامی که اساس آن نفی شهروند ایرانی و یا باورمند به ادیان مختلف استوار بوده و نفی ملت ایران و جایگزین کردن امت در بخش اسلامی آن که مهجور و صغیر دانسته شده و ما بقی را رعیت می پنداشت ، را مورد توجه قرار داد.

به عبارت دیگر این صغیر ها و مهجورین فاقد هر نوع اراده و تشخیص بوده و فقط موظف می بودند تکالیفی را انجام دهند که نظام از آنها می طلبد.این امت فاقد هر گونه حقوق شهروندی می بود عملکرد نظام مبتنی بر چنین تفکری در ابتدا نفی متخصصین و جایگزین کردن متعهدین به نظام بوده حاصل کار ان در دفتر ۴۴ساله این نظام در پیش چشمان ملت ایران و مردم جهان باز و قابل مطالعه می باشد.در عرصه داخلی جز جنگ ،اوارگی ،ویرانی فقر ،فلاکت،نداشتن تامین اقتصادی ،بهداشتی و آموزشی ،اختلاس ،چپاول ثروت ملی و در عرصه جهانی ،انزوای بین المللی ،تهدید ها و تحریم هایی که کمر مردم ایران را شکسته و در برابر انظار مردم جهان سر شکسته ساخته است. حاصلی نداشته است.

اکنون بعد از گذشت ۴۴سال عده ای می خواهند ان سیاست ها را با مهندسی معکوس بار دیگر بر ملت ایران تحمیل کنند.

اگر در آن مقطع تاریخی اقای خمینی به عنوان ولی فقیه این نظام می گفت مگر پیامبر اسلام که دارای ولایت بوده دیکتاتور بوده است و سیاست استبدادی بکار می برده است؟ مگر حضرت علی ،امام اول شیعیان که دارای ولایت بوده دیکتاتور بوده و یا مستبد بوده است و اینگونه از احساسات دینی و مذهبی مسلمانان سو،استفاده کرد تا پایه های نظام تازه مستقر خود را قوام بخشد، امروزه اما عده ای با بالا بردن شناسنامه صغارت و مهجور بودن خود بدنبال یک ولی فقیه کراواتی می گردند.

اگر در مقطع ۲۲بهمن ماه برای مردم حاضر در صحنه اقای خمینی را در کره ماه نشاندند و بسیاری از دانشگاهیان و مردم عادی با انگشت سبابه او را به یکدیگر نشان می دانند تا محکی از درک و شعور آنها بدست آورند که البته آنهایی که باید می فهمیدند ،فهمیدند تا کجا می توان با این مردم بازی کرد امروز پس از گذشت ۵ماه از خیزش مهسا با شعار زن ،زندگی ،آزادی که نوید بخش یک تحول فرهنگی ،سیاسی بزرگ برای مردم ایران و منطقه خاورمیانه داشت با به راه انداختن هشتک «من وکالت می دهم» محک دوباره ای بر عمق فکری و درک عده ای از همراهان این خیزش می زنند تا علاوه از مخدوش کردن انسجام خیزش علیه نظام فاسد اسلامی ،برنامه های آینده خود را برای این سرزمین و مردمان محرومیت کشیده که سختی های طاقت فرسایی را تحمل کرده اند ،تنظیم و مدون سازند.

چنین مباد
حسین منتظر حقیقی
20.01.23

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد