yadollah-baladi02.jpg
یدالله بلدی

چرا جوانان به سازمان‌های سیاسی با سابقه نمی‌پیوندند؟

در شرایط کنونی که جمعیت کثیری از جوانان در خارج از کشور هستند و در داخل کشور هم جوانانی مشتاق به فعالیت در سازمان‌ها هستند یکی از علت‌هائی که جوانان به‌این جریانات نمی‌پیوندند پراکندگی آنان است که ریشه در تاریخ و گذشته این جریانات دارد. اگر جریانات سیاسی در یک اتحاد فراگیر و نیرومند گرد‌ هم آیند جوانان به تشکیل این بلوک نیرومند امیدوار می‌شوند و احتمال پیوستن آنان به‌این اتحاد بیشتر خواهد شد. به‌ویژه وجود یک رسانه فراگیر می تواند نقش مهمی ایفا خواهد کرد.



new/iraj-farzad2.jpg
ایرج فرزاد

ای کاش!

بخش اعظم کسانی که به آذربایجان و از جمله ارومیه مهاجرت کرده اند، نیروی کار آزاد شده از وابستگی به زمین پس از تحولات پسا اصلاحات ارضی- ۶۵ سال پیش- بوده اند که برای کار در کارخانه ها، کارگاهها و کوره پزخانه ها و غیره در شهرهای "آذربایجان شرقی و غربی"، ساکن شده اند. بخش زیادی از این نیروی کار، در آن مناطق بطور دائم سالهاست ساکن شده اند. جریانات ناسیونالیست کرد، این جمعیت کار را در چند ساعت از ۳۶۵ روز سال، بخاطر برپائی مراسم نوروز با لباس کُردی، "کُرد" مینامند. شهاب برهان با همین توصیف از جمعیت کارگر مهاجر و اسکان یافته نیز آینها را "کُرد" مینامد که نه برای فروش نیروی کار خود، که در جهت غصب زمین از "آذربایجانی‌ها"، کوچ کرده و احتمالا اکثرا ساکن شده اند. ب



aazami.jpg
محمد اعظمی

علیه نوروز ستیزان به استقبال سیزده بدر برویم!

اکنون، سیزده ‌بدر در پیش است. این روز که مردم به‌ طور سنتی به طبیعت می‌روند، فرصتی دیگر برای نمایش قدرت مردم است. حکومت نگران این است که مردم بار دیگر خیابان ‌ها، پارک ‌ها و فضاهای طبیعی را به صحنه ‌ای از اعتراض تبدیل کنند. همانگونه که مردم توانستند چهارشنبه‌ سوری و نوروز را از یک جشن ساده به نمادی از مقاومت تبدیل کنند، سیزده‌ بدر را نیز می‌توانند به فرصتی دیگر برای ابراز نارضایتی از حکومت تبدیل کنند. حضور گسترده، استفاده از موسیقی های شاد، سر دادن شعارها و اقدامات نمادین، می‌تواند این روز را از یک آیین سنتی به یک حرکت سیاسی تبدیل کند.



esfahani.jpg
محمدعلی اصفهانی

راه جبران مردمگرایی مبتذل دیروز، تقابل با مردم امروز نیست

تردیدی در این نیست که امروز، از اصلاح طلبِ خواهان «گذار» شده تا چپ کلاسیک و چپِ روزآمد شده، و تا جمهوری خواه و مشروطه خواه و پهلوی خواه، و تا ملی گرای غیر اتنیکی و ملی گرای اتنیکی (ملی گرای قومیت طلب)، تا روشنفکر مستقل و روشنفکر معتقد به یک ایده ئولوژی معین، و تا مسلمان و غیر مسلمان، همه و همهٔ افراد و نیرو های درون صف مردم، در مبارزه با ج.ا سهیم هستند و خواست مشترک و خواست های نامشترکی دارند.



new/barandegan-oscar-felestin-isareil1.jpg
سیاوش قائنی

جنایتی دیگر از سوی اشغالگران؛
حمله و بازداشت کارگردان فلسطینی برنده اسکار

بار دیگر، اشغالگران اسرائیلی به رویه همیشگی، دست به جنایتی دیگر زدند. اما این بار هدفشان نه‌تنها یک خانه، یک زمین یا یک خانواده فلسطینی، بلکه به کارگردانی بود که حقیقت را به تصویر کشیده است. ارتش اسرائیل، « حمدان بلال »، مستندساز فلسطینی و یکی از کارگردانان فیلم برنده اسکار «سرزمینی دیگر نیست» را پس از حمله وحشیانه شهرک ‌نشینان مسلح به خانه‌اش و ضرب و شتم او و خانواده‌اش، بازداشت کرد.اما آیا با بازداشت یک مستندساز می‌توانند تصاویری را که او و همراهانش ثبت کرده‌اند، از حافظه دنیا پاک کنند؟



new/feridoun-rahmani.jpg
فریدون رحمانی

نامه‌ای سرگشاده

شما امروزه گوی سبقت اهانت به فرهنگ کردستان و رهبران سیاسی آنها را از سران رژیم آخوندی ربوده و یکه تاز میدان شده اید. شما که حوصله مطالعه ندارید بگذارید حداقل به شما یادآوری کنم که پروفسور عبدالرحمان قاسملو نه در رستوران میکونوس برلین، بلکه در سال ۱۹۸۹ در وین در یک ساختمان کاملا مسکونی در شماره ۳ بان‌گاسه در چند قدمی سفارت ایران به همراه دو تن دیگر از همراهان حزبی شان از سوی دیپلمات تروریست های جمهوری اسلامی، سپاه قدس و حزب الله لبنان بر سر میز مذاکره کشته شدند. پس لطفاً برای حفظ آبروی سیاسی خودتان هم که شده به خاطر بسپارید که دکتر قاسملو بر سر میز مذاکره و نه در "کلاب شبانه" آنطور که شما افاضه کلام کرده بودید شهید شدند.



ali-shakerizand02.jpg
علی شاکری زند

نیرنگ در تاریخ:
اخراج نخست‌وزیر «نامطلوب»

خلاصی از «شرِّ» مصدق ! بخش ششم- ب

عليرغم ماه‌ها بندو بست انگلیسیها برای سرنگون کردن مصدق، وی حادثه‌ی استعفای خود را تبدیل به یك پیروزی بزرگ کرده‌بود. همان مجلسی که ۴۰ نماینده آن پنج روز قبل از نخست‌وزیری قوام پشتیبانی کرده‌بود در تاریخ ۲۲ ژوئیه با اکثریت قاطعی دوباره مصدق را به نخست‌وزیری برگزید. این تغییر جهت تند از روى يك واقعیت انکار ناپذیر پرده‌برداشت به این معنا که در ایران منبع واقعی قدرت افکار عمومی است. بریتانیا در ایجاد مجلسی که اکثریت اعضای آنرا مزدوران خودشان تشکیل دهند موفق شده‌بود، اما به این توفیق دست نیافت که در چشم مردم ایران از اعتبار و حیثیت مصدق بکاهد.



کیقباد یزدانی

حکومت های تمامیت خواه و سازمان های مردم نهاد(NGO)‌ها

با وجود این همه ی فشارها و محدودیت ها، سازمان های مردم نهاد حتی در شرایط سخت نیز راه‌هایی برای ادامه ی فعالیت پیدا می‌کنند. در بدترین حالت می کوشند در چارچوب قوانین و امکانات موجود، تا جایی که می شود، باقی بمانند و فعالیت کنند و در غیر این صورت، حتی به روش‌های غیررسمی و به اصطلاح زیرزمینی یا با حمایت های بین‌المللی به فعالیت خود ادامه می‌دهند. اما بقا و ادامه ی فعالیت این سازمان ها در نهایت و درازمدت بستگی به تحولات سیاسی و اجتماعی در کشور خواهد داشت. افزایش آگاهی عمومی از طریق رشد رسانه‌های اجتماعی می‌تواند به افزایش حمایت همگانی از این سازمان‌ها کمک کند.



س. حمیدی

سرمایه‌گذاری برای تولید، شوخی سیاسی رهبر

رهبر جمهوری اسلامی سال جدید را سال سرمایه‌گذاری برای تولید اعلام نموده‌است. او در شرایطی چنین پیامی را تبلیغ میکند که موضوع سرمایه‌گذاری خارجی در ایران امری ناممکن به نظر می‌رسد. چون پدیدهی تحریم یا خود‌تحریمی زمینه‌های کافی فراهم می‌بیند تا سرمایه‌گذاران خارجی از مشارکت در اقتصاد محتضر ایران بپرهیزند. تحریم در گستره‌ی داخلی نیز مردم عادی را چنانی به فلاکت کشانده‌است که همگی فقط برای تأمین نان شب خویش دست و پا می‌زنند. اما سرمایه‌گذاران میانه حال یا بزرگ، تمامی سرمایه‌های خود را به شمش طلا یا ارزهای خارجی تبدیل نموده‌اند تا از ناامنی اجتماعی و دامچاله‌های اقتصادی جمهوری اسلامی برهند.



Farshid-Yassaei.jpg
فرشید یاسائی

نگاه (نیروی) سوم ، قدرتی پنهان در پس ‌زمینه تحولات!(۱)

« زمینه ای برای بحث و گفتگو »

در دنیای پیچیده امروز، همه‌چیز به تقابل‌ها و تضادها خلاصه نمی‌شود. ما معمولاً دنیا را از دریچه‌ی دو قطب اصلی می‌بینیم؛ دو نیروی غالب که در هر عرصه‌ای از سیاست گرفته تا زندگی شخصی، در رقابت و تضاد با یکدیگر قرار دارند. اما واقعیت این است که در بسیاری از مواقع، آن‌چه که چشم ما نمی‌بیند، بیشترین تأثیر را بر روند تحولات می‌گذارد. نیروی سوم، نیرویی که به ظاهر در برابر یا همراه با هیچ‌کدام از این دو طرف قرار ندارد، اما در حقیقت، قدرت تغییر را در دست دارد. این نیرو، نه در مقابل مخالفان می‌ایستد و نه از قدرت‌های غالب پیروی می‌کند، بلکه مسیری مستقل و نو را می‌سازد.



masoud-noghrekar5.jpg
مسعود نقره کار

گُنده لات مجلس و اجتماع «علویون»

مجلس شورای اسلامی محل جلوسِ همه انواع لات ها، به ویژه «لات های متدین» بوده است. از همان روزهای آغازین شکل گیری اش آخوند چماقدار ولاتی مثل حجتِ اسلام هادی غفاری را در خود جاسازی کرد، آخوند لاتی که عربده کشان در صحن مجلس لنگه کفش به سوی نمایندگان پرت می کرد و فرمان کتک زدن وحتی تهدید به قتل آن ها را صادر می کرد. نمایندگان" لات"، "جوجه و گنده لات" در مجلس اسلامی کم نداشته و نداریم. یکی از" گُنده لات"های مجلس اسلامی که دیگر نماینده نیست و در صحن خیابان انجام وظیفه می کند موجودی ست به نام نادر قاضی پور، که الحق و الانصاف به عنوان فُسیلی عتیقه شناس، فیزیکدان و مدیرو جودوکار، همه جوره قابل بررسی و مطالعه ست.



new/farid-ansari2.jpg
فرید انصاری دزفولی

رضاشاه مستبد بود نه ملی گرا(۴)

وقتی دولتهای ایران برای افزودن عایداتی هر چند ناچیز به بودجه اقتصاد ورشكسته كشور بر ذغال و روده حیوانات و نمك مالیات می بستند، توجه نمی كردند كه در خوزستان نفت كشور به یغما می رود. انگلیس سیاست دامن زدن به بحرانها را به این منظور تشدید می‌كرد تا کسی به مهم ترین مسئله كشور یعنی نفت توجهی نشان ندهد و البته همین‌طور هم شد؛ و این در شرایطی بود كه این دولت برخی سیاستهای خود را در پوشش دروغین دفاع از مشروطه ایران عملی می کرد. اما وقتی روسیه با انقلاب از صحنه رقابتهای داخلی ایران خارج شد، برای تسلط تمام عیار بر كشور بهانه‌ای مناسب تر پیدا گردید: اگر انگلیسی‌ها پای خود را از ایران بیرون كشند بلشویسم كشور را خواهد بلعید.



yahyai.jpg
دکتر محمد حسین یحیایی

بحران سیاسی در ترکیه عمیق تر می شود

آنچه مسلم است، رخداد های سیاسی و اجتماعی ترکیه بعنوان یک کشورتاثیرگذار در منطقه از سوی کشور های همجوار بویژه ایران نظاره و مورد توجه قرار می گیرد، حمله به نهاد های مدنی و پایگاه های دمکراسی در ترکیه بسیار نگران کننده است، نباید فراموش کرد که در ترکیه برخورد سنت و مدرنیته که از دهه ها پیش آغاز شده همچنان ادامه دارد و می تواند الگویی برای کشور های منطقه باشد، هرگونه رخدادی در سیاست و جامعه قبل از هر چیز خود را در اقتصاد ترکیه نشان می دهد، در چند روز گذشته ارزش پول ملی ترکیه به سرعت کاهش یافت و هر دلار ایالات متحده به مرز ۴۰ لیره تورک رسید که به نظر می رسد بی ثباتی سیاسی ضربات سهمگینی به اقتصاد نیمه جان ترکیه وارد خواهد کرد و باید دمکراسی از چمبره های فردی گذر کند تا شکوفا شود .



new/fereshte-tarikh2.jpg
سیاوش قائنی

« فرشته تاریخ »
آغاز دوباره حملات نظامی اسرائیل و
ادامه نسل کشی درغزه

جنگ غزه بار دیگر شدت گرفته است، و در ۲۸ اسفند ۱۴۰۳، اسرائیل آتش‌بس خود را به‌طور رسمی پایان داد. تا این لحظه، بیش از ۴۰۰ نفر در نتیجه این حملات بی‌رحمانه جان خود را از دست داده‌اند. این جنگ‌ها نه تنها بر امنیت و آرامش منطقه تأثیر منفی گذاشته، بلکه به بحران انسانی عمیق‌تری دامن زده‌اند.اما طوفانی از بهشت می‌وزد، در بال‌هایش گرفتار شده و چنان نیرومند است که فرشته دیگر قادر به بستن آن‌ها نیست. این طوفان او را بی‌وقفه به سوی آینده می‌راند، در حالی که او پشت به آن دارد و تلی از ویرانه‌ها در برابرش، تا به آسمان اوج می‌گیرد.



masoud-noghrekar5.jpg
مسعود نقره کار

آموزگارِ» انصافِ سیاسی»

فضای سیاسی حاکم بر اپوزیسیون حکومت اسلامی ناسالم ومُخرب است، بی انصافی و بی اخلاقی سیاسی به گرایشی غالب بَدَل شده اند، آنهم از سوی جماعتی که به مردم رنج کشیده میهنمان وعده آزادی، دموکراسی و حقوق بشر می دهند. غایبانِ بزرگ، انصاف و اخلاق سیاسی درگفتار و کردارند.انصاف سیاسی، عدالت ورزی و رعایت روش و منش انسانی و سازنده در برخوردها و مناسبت های سیاسی با دیگران، به ویژه " غیرخودی"ها و مخالفان است، پدیده ای که اینهمانی ها و همپوشانی هایی با "اخلاق سیاسی" دارد.



yahyai.jpg
دکتر محمد حسین یحیایی

سال سخت، دشوار و ترسناکی در پیش رو است

در این سال رژیم ولایت در درون و برون ضربات سختی خورد و بخش مهمی از پایگاه های خود را که با هزینه های میلیاردی برپا کرده بود از دست داد، البته هنوز هم ارسال پول به شیوه های گوناگون و از راه های پنهان به عناصر نیابتی ادامه دارد که گاهی در مناطق و کشور های پیرامونی کشف و برملا می شود، این در حالی است که مردم در داخل کشور با فقر مطلق دست به گریبان اند و قادر به خرید دارو های لازم و ضروری برای ادامه حیات نیستند.



new/asre-houshe-masnoui1.jpg
سیاوش قائنی

عصر هوش مصنوعی:
پایان دموکراسی، آغاز پادشاهی نخبگان فناوری؟

در حال حاضر، دانشمندان و کارشناسان فناوری با نگرانی هشدار می‌دهند که این شرکت‌های بزرگ فناوری، به دلیل تمرکز شدید بر سودآوری، به پراکندن اطلاعات نادرست «خبررسانی جعلی» و محتوای جهت‌دار دامن می‌زنند. آن‌ها نقش شبکه‌های اجتماعی را در تشدید قطبی‌سازی سیاسی، کاهش اعتماد عمومی به نهادهای دموکراتیک و حتی تأثیرگذاری بر انتخابات` برجسته می‌کنند. این دانشمندان همچنین هشدار می‌دهند که الگوریتم‌های این کارپایه ها (پلتفرم‌ها)، با هدف افزایش همکنشی کاربران، آن‌ها را از نظر درونمایه بحث‌برانگیز و گمراه‌کننده می سازند، که این به خودی خود می‌تواند پیامدهای ژرفی برای آینده جوامع دموکراتیک در برداشته باشد.



new/sadigh-yazdchi03.jpg
محمد حسین صدیق یزدچی

درنگی در چرایی انقراض پادشاهی ایرانی.

با انقلاب مشردطه و زوال کامل پادشاهی سنتی ایرانی چونان یکی از دو بازوی اصلی قدرت سیاسی در ایران، اما بازوی دوم قدرت سیاسی یعنی روحانیت زنده و پابرجابود. چرا؟ نخست بدانکه تمام ارزشهای مقوّم جامعه و روابط انسانی در همه ی جهات، دینی و آسمانی و معارض زندگی زمینی ست. از اینرو در جریان مشروطه روحانیت با ایستادن هم کنار نهضت مشروطه و هم کنار سنت یعنی پادشاهی به کنشی دوگانه و بسیار ظریف دست یازید و بنظر من هشیارانه موفق شد. توانست هم سنت فکری را از دگرگونی و تلاشی ارزشهای پوسیده اش پیشگیری کند...



بابک خطی

اصلاح‌طلبی به عنوان کلید گذار دمکراتیک

اصلاح طلبان، در اواخر دهه هشتاد بین حذف از حضور در حاکمیت یا ماندن بر سفره انقلاب، به شرط گوش به فرمانی کامل از هسته قدرت، طی معامله‌ای دومی را برگزیدند و به همین خاطر به یک استحاله تمام‌عیار طی سالهای خصوصا پس از ۸۸ تن دادند که تاکنون هم ادامه دارد تا به شرط دست برداشتن از آرمان اصلاحات و اطاعت "محض" ، "باقی" بمانند و ضمن اجرای خواست‌های هسته قدرت شانس حضور محدود و کاملا کنترل شده در قدرت را هم به دست آورند.برای درک این استحاله می‌توان به تغییر  رئیس‌جمهور از خاتمی که شخصیتی نسبتا روشنفکر و اصلاح طلب بود به روحانی که فردی امنیتی از جناح محافظه کار بود، اشاره کرد که پس از رد صلاحیت رفسنجانی در قامت بدل او در رحم اجاره‌ای اصلاح‌طلبان رشد کرد.



علی چگینی

با این همه زخم، اندکی شادی باید، گاه نوروز است!

مردم ایران با وجود تمامی تلخ کامی ها و رنج‌های بسیاری که در درازنای تاریخ از سوی حاکمان بر آنان تحمیل شده است، همواره از ستایش گران شادی بوده اند و به هر انگیزه و مناسبتی، جشنی به پا کرده اند و دمی شاد زیسته اند. هر چند تا آن جا که بیاد می آوریم، در شب ِ تیره و تار خودکامه گی، زنده گی را تجربه کرده ایم، اما همواره ستاینده ی روز و نور بوده ایم



ali-shakerizand02.jpg
علی شاکری زند

برگ‌هایی از زندگی سیاسی
دکتر شاپور بختیار

بخش بیست‌وچهارم ـ ب: اصلاح وضع کشاورزان (موضوع ارضی)
از دید دکتر مصدق

امینی اگرچه در این زمینه تجربه و دانش وسیع دکتر مصدق را نداشت اما از آنجا که او نیز خود نواده‌ی امین‌الدوله صدراعظم و فرزند خانم فخرالدوله، یکی از خانواده‌های بزرگ اشراف و زمینداران ایران بود و به چگونگی چرخه‌ی اقتصاد کشاورزی کشور اشراف زیادی داشت، نمی‌توانست هوادار بی‌گدار به آب زدن باشد و با اقدامی شتابزده در این قلمرو موافق نبود.



new/farid-ansari2.jpg
فرید انصاری دزفولی

آقای سلامتیان رضاشاه مستبد بود نه ملی‌گرا (۳)

انگلیس می‌دانست بعلت بی ثباتی وضعیت ایران و در اوضاع بلبشوی حاکم بر ایران بعد از جنگ جهانی اول و مداخلات روسیه و انگلیس تخلیه ایران نوعی خودکشی سیاسی برای انگلستان است. انگلستان در آن زمان دو منبع بزرگ دارائی داشت یکی هندوستان بود و دیگری نفت ایران که به هیچ وجه حاضر نبود این دو منبع عظیم ثروت را در خطر بیندازد و آنها رها کند. انگلیس برای حفظ قدرت خود در ایران ۳۰ میلیون پوند (ارزش جهانی امروزین این پول بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون پوند می‌باشد) هزینه و خرج کرده بود تا بتواند بر ایران مسلط شود.



new/aliasghar-shirazi.jpg
اصغر شیرازی

فراخوان اوجلان

فراخوان اوجلان معنائی آن‌چنان گسترده دارد که انتظار قبول آن توسط قاطبه مبارزان کرد، حتا در ترکیه را هم محدود می‌کند. نمونه‌های رویکرد مخالفت، یا انتقادآمیز به آن را می‌توان در اینترنت دنبال کرد. برای ایران آن‌چه جالب‌تر است واکنش حزب‌های کرد ایرانی نسبت به فراخوان است. از کومله کردستان ایران تا امروز ۸ مارس) خبری دیده نشده است. آن‌‌چه من از حزب دموکرات کردستان ایران (حدکا) تا کنون دیده ام بیان احتیاط آمیز، مشروط، کلی‌گویانه، ولی مثبت‌خوانده پیام در رابظه با ایران است.



masoud-noghrekar5.jpg
مسعود نقره کار

نمایشِ تکراریِ قاتلِ «بالفطره»!

حاج محسن در قتل چهارعضو مسؤل کانون خلق ترکمن، که در۲۹ بهمن سال ۱۳۵۸ به قتل رسيدند، دست داشت و بارها گفته و نوشته که در طرح ترورهای متعدد از جمله طرح ترور شاپور بختيار و مخالفان حکومت اسلامی در خارج دست داشته است و آن را اسباب افتخار خود می داند. وی به انجام وطيفه و تکليف آدمکشی و ترور به اشکال محتلف، به ويژه با کمک رسانی مالی و تسليحاتی به گروه های تروريستی داخل و خارج از ايران ادامه داده است.



مهدی رجبی

«بازگشت به تاریخ»
و شکست جهان یک قطبی غرب

جای تردید ندارد که مناسبات اروپا و آمریکا با توجه به بهم پیوستگی سیاسی و اقتصادی شرکت های چند ملیتی وابسته به آنها و بویژه روابط امنیتی درهم تنیده کشورهای غربی با همدیگر گرفتار از هم گسیختگی و درگیری های خشونت بار نخواهد شد. ولی اینکه روابط بحرانی کنونی و سربرکشیدن اروپا در برابر آمریکا تا کجا ادامه خواهد داشت، پرسشی است که باید روی آن کار کرد.



»  محاکمه ثابتی آرزوی دیرینه دادخواهان
»  از میز مذاکره به تحقیر مصالحه
»  جهان به کدام سو روی دارد؟
»  زنان و رنسانس ایرانی!
»  به مناسبت هشتم ماه مارس روز جهانی زن
»  مکثی بر مفاهیم بنیادی در مبارزه زنان برای رهائی
»  نیرنگ در تاریخ اخراج نخست‌وزیر «نامطلوب»
»  توهم نجات از بیرون تغییرات پایدار از درون جامعه شکل می‌گیرند
»  شبی که سحر نداشت
»  شخصیت ‌پرستی
»  دادخواهی علیه پرویز ثابتی، گامی تاریخی در مسیر عدالت!
»  «انتری که لوطی اش مرده بود»- تحلیلی روانشناختی
»  معاهدات نظام ولایت فقیه اسلامی با روسیه و چین متاثر از استراتژی دو کشور اخیر است.
»  چرا ترامپ؟
»  پایان یک دوران خشن و آغاز همکاری و همبستگی در ترکیه
»  دولت پزشکیان و گسل ‌های اجتماعی
»  من هم شاهد شکنجه توسط دست پروردگان آقای پرویز ثابتی بوده‌ام
»  پیام «آپو» چه پاسخی خواهد گرفت؟
»  مراحل مختلف گذار به دموکراسی: ایران در کجای کار است؟
»  امپریالیسم امریکا: بی نقاب بر چهره