محسن مسرت نکاتی چند درباره تحولات جدید و جایگاه ایران در جهان اکنون بیش از دوماه است که هموطنان ما در ایران بار دیگر به خیزش علیه جمهوری اسلامی دست زده و با شهامت و پایداری قابل تحسینی از سرکوب حاکمیت وحشت بخود راه نداده و هر روز در اقصی نقاط کشور شعله قیام را زنده نگه میدارند. بخشی از دست اندرکاران اعتراض ها که عنوان«لیدرهای میدانی» را برای خود برگزیده اند،در نخستین سند گروهی که انتشار یافته است، انگیزه ها و خط مشی سیاسی خود را شرح داده اند. نویسندگان سند اعلام کرده اند که آن ها وارد مرحله کاملن جدیدی از مبارزه شده و با استفاده از فن آوری مدرن اطلاع رسانی، راهی رابرای ادامه مبارزه انتخاب کرده اند که در مقابل سرکوب رژیم کاملا کار آور و امیدوار کننده است.
ژان بیرنبام (لوموند) «ما را با آخوندها تنها نگذارید!» ترجمه ی علی شبان قیام کنونی ایران احتمالا، توازن قوا را تغیر خواهد داد. در روزگاری که زنان ایرانی با به خطر انداختن جان خود روسری از سرشان بر میدارند،چه کسی جرات میکند آنرا «وسواس» ویژه ی زنان «سفید» امپریالیست بداند؟ زمانی که دانشجویان دختر در تهران، در حال پاره کردن حجابشان هستند - که اسلام گرایان در هر کجا که می توانند، آنرا تحمیل میکنند - چه کسی میتواند به خود اجازه دهد به این زنانِ مسلمان، «اسلام هراس» بنامد؟ فرمولی را که همواره برای خاموش کردن صدای مسلمانان علیه اسلامیسم، از آن بهره بر داری می شود.
آیا می شود نظر ژورنالیست ها را دستکاری کرد؟ ترجمه: حسین انور حقیقی متن زدایی یکی از موضوعات کتاب ماست: گرایشی که نظری را در مورد شخصی بیان میکند بدون اینکه دلیل بیاورد که تا چه حدی روی نظرات آن شخص کار کردهاست و اینکه آیا آن شخص اصلا چیزی از مسئله سرش میشود. جملاتی را که بیان میکنند بدون توجه به زمینه و متن جملات به مثابه موضوع خشم، هیجان و غیرت قرار میدهند. بدون اینکه از خود بپرسند: چه چیزی صادقانه انگیزه یک شخص برای بیان یک نظر بوده است؟ این حرف در چه رابطه ای و یا پیش زمینه فکری دیگری گفته شدهاست؟
|