Mehdi-Aslani2.jpg
مهدی اصلانی

مردم سلامت می‌کنند

اعتبار و ارزشِ اعتراضِ به هنگام و در کنار مردم قرار گرفتن پیش از آن که شایسته‌ی چنین تجلیلی باشد نشان از آن دارد که ایران بیابانی برهوت نیست که دل‌بستگانِ حوزه و چاه هر آن‌چه خواستند در آن کشت کنند. جامعه‌ی ایرانی پیش از پیش با جداسازی خود از رژیم حتا با خرید یک سی دی موسیقی در استفاده از چنین ابزاری مدنیت خود را به نمایش می‌گذارد. هرچه وابستگان به جمکران بیشتر خشونت می‌کنند. مقاومت مدنی نسلی که تغییر را در دستور کار خود نهاده آن‌ها را بیشتر به قهقهرا می‌کشاند.



شکافی ژرف، تولدی دیگر

سرمقاله داخل کشور شماره ۱۰

از خرداد ماه امسال، وقوع تحولی کیفی صحنة سیاسی کشورمان را تحت تأثیر خود قرار داده، بنحوی که بحث حول حوش آن به موضوع اصلی رسانه‌ها و محافل عمومی و خصوصی مبدل گشته است. با نگاهی گذرا به وقایع اخیر می‌توان صف معترضین و ناراضیان را به روشنی تشخیص داد. همچنین بوضوح گسترش آگاهی‌های‌ سیاسی توده‌های مردم را مشاهده نمود. اعتراضات خیابانی اخیر نشان از واقعه‌ای مبارک داشت، واقعه‌ای که در پی آن نه تنها توده‌ها به خودباوری از توان خویش دست یافتند، بلکه دید جهانیان را هم نسبت به توانایی‌های مردم ایران تغییر دادند.



امير جواهری لنگرودی

لیست شعارهای درون کشوررا تکمیل کنید

این شعارها راازدرون گزارشات، فیس بوک، ایمیل ها و مطالب تویتردرون کشور فراهم آوردم . درصورت امکان تکمیلش کیند تابرای این مرحله ازتاریخ مبارزات مردم ایران درس آموزباشد می توان وباید ازمبارزان داخل کشوردربرابر گلوله و توپ و تانک تمامیت ارتجاع جمهوری اسلامی آموخت !



farzaneh-azimi.jpg
فرزانه عظیمی

قطعه ۳۰۲ فریاد می زند: دولت کودتا، استعفا، استعفا!

اگر در هر کشوری که ارزشی به جان انسان ها قائل است، فقط یک مورد از این فجایع اتفاق می افتاد، مسئولین دولت آن بلافاصله استعفای خود را اعلام می کردند، در کشور ما برای خلاص شدن از یک دولت دروغگو و فاسد، مردم چقدر باید کشته بدهند. فقط در عرض همین دو ماه، ده ها مورد قتل، شکنجه و تجاوز صورت گرفته و هیچ کس خود را مسئول نمی داند. احمدی نژاد همچنان علیرغم این فجایع می تواند در مقام رئیس جمهور باقی بماند و آقای خامنه ای «رهبر» هم از او تجلیل کند. همه دیکتاتورها در یک امر شریکند: آن ها چشم شان را بر واقعیت ها می بندند، تا "صدای پای مردم را نشنوند" و اعتراض آن ها را به «دشمن» خیالی و خارجی ها نسبت دهند.



مزگان مدرس علوم

عدم صلاحیت رهبری ونقش آقای هاشمی

آقای هاشمی با نفوذ خود در شورای تشخیص مصلحت نظام و شورای خبرگان رهبری که از کلیدهای اصلی نظام هستند می توانند از اختیارات خود استفاده کرده و به پشتوانه جنبش میلیونی مردم,قدرت رهبری و ریاست جمهوری را به چالش کشیده و کشور را از بحران کنونی خارج نماید.و همگام و همسو با مراجع عالیقدر و رهبران جنبش سبز در جهت انتقال مسئولیت اداره کشور بدست شورای از رهبران عاقل و عادل یکبار دیگر نقش تاریخی خود را ایفا کندو در جهت کسب اعتماد مردم و برقراری عدالت بکوشند.



behzad-karimi.jpg
بهزاد كریمی

جنبش خودبنیاد سبز
در مدرن و نو بودن قد علم کرده است!

انقلاب بهمن باغرق شدن در دریای سنت بود که به ناگزیر اسلامی شد، اما جنبش سبز قد علم کرده در برابر بدترین محصولات نظام جمهوری اسلامی، همانا در مدرن و نو بودنش است که معنی دارد وخواهد توانست که دوام آورد. این واقعیتی است که بارnجنبش سبز را نسل جوانی از جامعه ما – جامعه‌ای به لحاظ ترکیب سنی شدیدا جوان - بر دوش دارد که به دنیا آمده و بزرگ شده در زمان حیات جمهوری اسلامی است، متعلق به جهان ارتباطات و امروزین، که مسئولیت همه محدودیت ها و بی افقی‌هایش را نیز همین حکومت می شناسد.



maryam-satvat3.jpg
مریم سطوت

چرا تاریخ چندباره تکرار می شود؟

"من" بخاطر مردم و مبارزه آنان در دفاع از حق رای در تظاهرات شرکت کردم، اما نمی‏خواستم با سمبل پذیرفته شدن آنان یعنی رنگ سبز شناخته شوم، دعوای پرچم را مهم‌تر می‏دانستم. برای آزادی زندانیان سیاسی تظاهرات کردم اما نامی از تاج زاده و سحرخیزو.. نبردم. در تظاهرات من عکسی از بهزاد نبوی و مومنی و قوچانی دیده نمی‌شد. من برای مردم کشورم مبارزه می کنم، برای خلق بی نام و نشان. این مردم تنها وقتی نامی به خود می‌گیرند که مثل ندا و سهراب کشته شده باشند، من از زنده‏های چهره‏دارغیرهم مسلک حمایت نمی‌کنم. انسان‌ها باید یا بی‏چهره باشند یا بمیرند تا شاید مورد حمایت من قرار بگیرند.



م. پوریا

جدایی دین از قدرت، و دوراندیشی روحانیت شیعه

اعتراضات گسترده‌ی پس از انتخابات ۸۸، پیش از هر چیز، زنگ خطری بود برای جامعه‌ی روحانیت که بیش از این درنگ نکند و با دوراندیشی و آینده‌نگری، حساب خود و دین را از حکومت و قدرت جدا سازد و با قرار گرفتن در جایگاه منتقدان قدرت، در کنار مردم بایستد و با این کار، اعتبار و احترام خود را در میان مردم بازسازی کند. بی‌شک آن‌چه که در این سی‌سال بر مردم ایران گذشت و جور و ظلمی که بر او روا داشته و قتل و غارت‌هایی که در این مملکت شد، در تاریخ، درست یا نادرست، به نام جامعه‌ی روحانیت شیعه‌ی ایران نوشته شده و خواهد شد.



daryoush-homayoun.jpg
داریوش همایون

اجزاء جنبش سبز همه به هم نیاز دارند

آن قدر تغییر روی داده است که دیگر با یک زیرو روئی سر و کار داریم : تغییر نسلی، تغییر گفتمان، تغییر تکنیک های بسیج عمومی و تغییر در جهانی که از غفلت بیست ساله خود در برابر اسلامگرایان رادیکال بیدار می شود. جنبش سبز با یک استراتژی درست و پابرجا ماندن بر آن، با تمرکز بر شبکه سازی اجتماعی، و به یاری عناصری از خود این دستگاه حکومتی، خواهد توانست شرایط گذار به دموکراسی لیبرال را فراهم کند. در اینجا مقایسه رژیم های اسلامی و شاهنشاهی، و دوم خرداد و جنبش سبز به روشن شدن موضوع کمک می کند.



borghei.jpg
محمد برقعی

جنبش سبز: امیدها و نگرانی‌ها
بخش دوم: نگرانی‌ها

واقعیت غیرقابل انکار و جدا از تعابیر و برداشت‌های گروهی و سیاسی این است که جنبش در دوران انتخابات به وجود آمد و هدف آن شرکت در انتخابات و پیروز کردن کاندیدای این جنبش یعنی آقای میرحسین موسوی بود. در مقابل پاره‌ای می‌گویند بسیاری از کسانی که به آقای موسوی رای دادند شخص آقای موسوی را با کارنامه سیاسی‌اش و مشارکتش در فجایع و جنایات حکومت قبول نداشتند و حتی افرادی از آنان اصلا نظام جمهوری اسلامی را هم قبول نداشتند و در بهترین حالتش آن که به اینان به عنوان وارثان حرکت اصلاح‌طلبی ایرادهای بسیار داشتند.



حمید آزاد

این پادشاهان بی تاج و تخت

نبود روحیه دموکرات در میان جامعه ایرانی از پایین ترین طبقات اجتماعی تا سطح مدیران و مسوولان تراز اول، فاکتوری مشترک است که از باورهای فرهنگی ایرانیان سرچشمه می گیرد. چراکه متاسفانه هرکس خود را بهترین گزینه برای مدیریت شرایط موجود می داند. به قول مرحوم کسروی اگر اجرای دموکراسی را در معنای « اجازه طرح عقاید مشترک و رقابت سالم بین آنها» بدانیم، در این آشفته بازار، باز هم مشکلی از پیش رو برنخواهیم داشت چراکه باورهایی که پشتوانه این اعتقادات هستند، مسموم می باشند.



ammar-maleki2.jpg
عمار ملکی

اتهام واهی و بیمارآزاری

پس از آنکه در هفته گذشته ماموران با هجوم به منزل محمد ملکی او را بازداشت کردند، در دادگاه انقلاب وی را به «اقدام علیه امنیت ملی از طریق شرکت در اغتشاشات و تحریک به شرکت در اغتشاشات بعد از انتخابات»! متهم کرده اند که از به ته دیگ خوردن کفگیر آقایان در پرونده سازیهای اخیر خبر میدهد. نیاز به توضیح ندارد که موضع دکتر ملکی درباره انتخابات سالهاست که مشخص است و او اساسا انتخابات در نظام ولایی را تنها یک خیمه شب بازی میداند که نهایتا با سنت مرضیه تقلب به نتیجه دلخواه میرسد.



رضا علوی

لاریجانی ها مردانی برای تمام فصول

برادران لاریجانی، بازی بزرگان را در بیت ابوی میرزا هاشم آملی، به خوبی آموخته اند و مردانی هستند برای تمام فصول، می دانند که چگونه باید نان یزید را خورد و مدح عمر را کرد. می توانند نماز صبح را پشت سر علی بخوانند و شباهنگام بر سفره معاویه لقمه بگیرند. در صورت ضرورت، در اوایل انقلاب سر قبر دکتر مصدق می رفتند و یک فاتحه آبکی می خواندند و شامگاه در راه بازگشت به خانه با نوحه های برادر حاج آهنگران در مزار مطهر به سر و رویشان می کوبیدند. آقازاده های میرزا هاشم آملی، از همان ابتدا سوراخ دعا را یافتند؛ به دستبوس آقا می رفتند و دو زانو می نشستند و تسبیح شاه مقصودی را می گرداندند تا دل حضرات را به دست آورند.



nikrouz-owladazami.jpg
نیکروز اولاداعظمی

سه جزء باور جنبش سبز ایرانیان

اتصال و خط ارتباط آن به صد سال در حال "شدن" مان گره خورده است، گرچه فاصله نقطه آغازین( مشروطیت و بیداری ایرانیان) و امروزینش زمین تا آسمان است، اما به دلایل تلاش برای دگری "شدن"، دو نقطه آغازین و امروزین در یک سیر خطی قرار گرفته اند.
این جنبش، فارغ از هر نوع باورها و ایده های ایدئولوژیک شده است، بدین معنا که، تکرار مکررات و بازگشت به نظامات پیشین نیست، که عالی ترین ظرفیت و جلوه اش در ساخت نظام دینی-اسلامی به مُنصه ظهور در آمد.



hamid-farkhonde.jpg
حميد فرخنده

وب لاگ تسخیری

بی اعتمادی به اعترافات در زندان چنان است که حتی اگر واقعا یک زندانی تغییر عقیده هم داده باشد، کسی باور نخواهد کرد.
اگر چنانچه دادگاه ادعا می کند، عده ای از شخصیت های سیاسی بازداشت شده تغییر رای داده اند، تنها راه برای آنکه این بیداری زندانیان یا اعترافات آنها قابل پذیرش حتی برای هواداران حکومت شود، آزاد کردن هرچه سریعتر آنان است. دوصد گفته در زندان چون نیم گفته در آزادی نیست.



nilofar-beyzai.jpg
نیلوفر بیضایی

پیام برای مراسم یادبود کامبیز روستا

او، که بهترین سالهای عمر خود را وقف مبارزه برای ایرانی آزاد و دمکراتیک کرد، او، که برای نسل جوان ایران حرفها برای گفتن داشت و تجربه ها برای منتقل کردن، او، که تا آخرین لحظه ی زندگی اش با آرزوی یک ایران دمکراتیک زندگی کرد و نفس کشید، او، که صدایش همچنان در گوش من و ماست... و این خود شاهدی است بر حضور زنده ی منش و نگرش او برای ایران فردا. کامبیز روستا را می گویم. آقای روستا، چه وقت رفتن بود. پیمان ما ماندن و دیدن آزادی و سرفرازی ایران بود. بر سر این پیمان می مانیم و صدای شما با ماست.



حمید آزاد

دموکراسی به سه سوت !

سرانجام این کشور خسته و بی حوصله خمیازه ای کشید. بالاخره بهانه ای به دست آمد و جوانانی به خیابان ریختند تا جسارت و بی پروایی شان را فریاد بزنند. اهالی محل هم که سر و صداها کنجکاوشان کرده بود، رضایت دادند که نگاه هایشان را از سریال های بی محتوای سیما، شوهای تکراری شبکه های ماهواره ای یا سی دی های هالیوودی دستفروش کنار میدان بگردانند و حواسشان را متوجه اطرافشان کنند.



اسفندیار منفردزاده

دستان شما درندگان از جان دکتر محمّد ملکی کوتاه!

آیا ایشان بایستی زندانی شوند چون هر چهار کاندیدای منتخب شمایان را به جرم اعمال شان در پست های ریاست سپاه پاسداران، نخست وزیر، ریاست مجلس و ریاست جمهوری ایران مستوجب محاکمه دانسته است؟ـ آیا توان شرح شفاف «جرم سیاسی» را دارید؟ جرم سیاسی کار دولت مردان حاکم است نه مردم! زندان جای علی کردان، رضائی، توکلی، احمد خاتمی و احمدی نژاد هاست نه جای آزادگانی چون منصور اسانلو، ابراهیم مددی، بهروز جاوید تهرانی و محمّد ملکی!



mohamad-maleki1.jpg
محمد محمدی اردهالی

تفاوت ره از کجاست تا به کجا؟

در مدتی که هم‌سلولی بودیم، مسئولین زندان برای من و ایشان به خاطر امراض‌مان غذای بدون نمک تجویز کرده بودند. اما یکی از زندان‌بانان هم دچار دیابت بود. وقتی که ایشان متوجه این امر شد، از قرص‌های خودش به ایشان هم می‌داد و به این‌جانب می‌گفت ما دو نفر یک غذا بخوریم و سهم خود را به این زندان‌بان بدهیم تا غذای پرنمک زندان را نخورد. بارها این کار انجام گرفت و ایشان به این زندان‌بان روش‌های ورزش مفید را برای بیماری‌اش می‌آموخت.
امروز چه کسی به این انسان دردمند کمک می‌کند؟



hajarian-100.jpg
فرج سرکوهی

حجاریان خوانی در تهران

متنی که در دادگاه قرائت شد نثر و بافت، سرزندگی و طنز نوشته های سابق آقای حجاریان را نداشت اما در ساختار به نسبت خودمتعین خود، ادعای رسانه های دولتی، پیام های کلیشه ای و موقعیت نویسنده زندانی خود را نفی و از هدف های گردانندگان دادگاه و سفارش دهندگان «اعتراف» و از موقعیت نویسنده زندانی و بیمار خود عبور کرد و مستقل از این همه، و حتی مستقل از خواست آقای حجاریان، حقانیت نظری و سیاسی متهم را در برابر بخش های نظری و سیاسی کیفرخواست دادستانی نشان داد



feridoun.jpg
فریدون احمدی

نه آدرس غلط، نه تعیین چارچوب، نه نگاه به واپس

این حرکت یک جنبش اجتماعی است نه جنبش بلاواسطه سیاسی. بدین سبب در شرایط کنونی هر کوششی برای تعریف و محصور کردن آن در قالب و چارجوب یک ساختار سیاسی، چه در سمت پیش تازاندن آن، چه در سمت به واپس کشاندنش، چه در چارچوب ساختار و قانون اساسی کنونی ، چه در قالب یک نظام سیاسی جانشین، خود غرضانه، غیر واقعی و تفرقه افکنانه است.



farokh-negahdar-s.jpg
فرخ نگهدار

جنبش سبز نباید روی تضاد میان شرق و غرب
برای پیشبرد امر خود سرمایه‌گذاری کند

هر کس مستبدین کنونی را وابسته و یا متکی بر قدرت‌های خارجی بداند و یا بکوشد با اتکای قدرت‌های بین‌المللی رقیب، جنبش آزدای‌خواهی را در ایران وسعت دهد و به پیروزی برساند؛ نه تنها طرف مقابل را به گمراهی می‌برد که جنبش ما را در جهت منافع خارجی ببینند، بلکه گروه‌های اجتماعی همسو با «سبز» و «ضد سبز» در ایران را هم، طی زمان، به این خطا خواهد انداخت که یک دیگر را وابسته به شرق و وابسته به غرب تصور کنند و این بدترین ضربه به وحدت ملی است.



ata-hodashian.jpg
عطا هودشتیان

ضرورت اتحاد بزرگ بر گرد شعارهای حداقل

خطاب به آقایان موسوی و کروبی و خاتمی

تاریخ ما، داستان وحدت های بزرگ لیکن شکننده است. زیرا هرگاه که بالاخره به وحدت تن دادیم، هر نیرو در انتظار بهترین فرصت بود تا بسرعت خود را بر دیگران تحمیل کند. در ایران وحدت های بزرگ هرگاه از دامنه حوزه جنبش اجتماعی به منظومه قدرت سیاسی کشیده شده، همیشه و همواره، قدرتی یکتاگرا، تمامیت گرا و جبار تولید نموده است. به این ترتیب تاریخ ما هرگز به طور واقعی رنگ گشایش سیاسی را در ساحت قدرت حاکمه بخود ندیده است.



monire-baradaran.jpg
منیره برادران

شستشوی مغزی، آمیخته ای از روش های مختلف شکنجه

شستشوی مغزی به روشهائی اطلاق می شود که در جهت تغییر بنیادی اعتقادات و وفاداری شخص به یک ایده، گروه، مذهب و یا سرزمین خود صورت می گیرد و عبارت است از ترکیب شیوه های مختلف شکنجه های روانی و استفاده سیستماتیک از آنها. خصوصیت اصلی شستشوی مغزی در این است که تکیه اصلی آن نه لزوما بر آزار و اذیت جسمانی، بلکه بر اساس تاثیرگذاری بر رفتار و ذهنیت زندانی قرار دارد.



dr-moradi.jpg
دکتر گلمراد مرادی

اتحاد برای حل بحران جامعه ایران، مهم تر
از حمل پرچم در تظاهراتها است

برای جلو گیری از برخوردها، اگر واقعا ریگی در کفش نداریم، باید کمی انعطاف پذیر باشیم و هموطنان با دیگر جهانبینی هارا تحمل کرده، تحریک نکنیم و خود نیز بی جهت تحریک نشویم. البته ما باید به حقوق دیگران هم احترام بگذاریم و فکر نکینیم هرچه ما می گوئیم درست است و باید اجرا شود. کسانی که واقعا خواهان پیاده کردن دمکراسی در ایران آینده هستند، خیلی ساده می توانند برای جلوگیری از تحریک کردن احساسات طرف، مثلا از حمل پرچم خاصی خود داری کنند.



»  دمکراسی آپارتاید
»  کودتای انتخاباتی با سیاست های اقتصادی پشتیبانی می شود
»  سه دوره سركوب و دو راه حل: یك بازنگری انتقادی
»  مباحث کنگره ۱۴ سازمان کارگران انقلابی ایران – راه کارگر (کمیته مرکزی)
»  تحلیلی بر جنبش اخیر مردم ایران
»  آیا جمهوری اسلامی "دوم" محتمل است؟
»  به یاد محمدرضا جلایی پور
»  شصت سال مبارزه برای آزادي و برابری
»  "بنیادگرایی پادگانی"
»  برهان قاطع
»  راه سبز امید چگونه؟
»  سیاست، شخصیت و شخصیت سیاسی
»  سازوکارهای تغییر در آینده ایران(١)
»  آیا به اصلاحات سیاسی در ایران می توان امید بست؟
»  جنبش سبز خود بنیاد است!
»  جنبش با کدام گفتمان ؟
»  اکثریت چپها با جمهوری اسلامی راحت تر کنار می آیند تا با سلطنت طلبان
»  آیا صورت مسئله به همین سادگی است که اکبر گنجی می گوید؟
»  تحولات سیاسی کنونی در ایران و چشم اندازهای گذار به دموکراسی
»  جنبش سبز ، حرکت مردمی یا توطئه برای ادامه حیاتِ جمهوری اسلامی
»  بررسی نظری پديده،، لباس شخصی ها،، يا کليک۱ در چارچوب جامعه شناسی سياسي
»  ترس رژیم از اعتماد ملی
»  به گلگشت جوانان، ياد ما را زنده داريد اى رفيقان
»  تجاوز جنسی: جنایتی ایرانی یا اسلامی؟
»  تولد" راه سبز امید " از دل "جنبش سبز"
»  قدرت و زیبائی پدیده ای بی مانند
»  مدیریت شورایی جنبش سبز
»  تلاشی نو
»  اتحاد يا تمكين؟
»  چه کسانی از علائم شیر و خورشید پرچم ملی ایران می ترسند؟
»  « آیا احمدی نژاد قابل دفاع است؟ »
»  چرا جمهوری اسلامی حقوق بشر را نقض می کند؟
»  جنبش همگانی، «جنبش سبز» و پس نشستن ها
»  خیزش «نسل سومی‌ها»
»  کودتاچيان و سرنوشت رژيم های استبدادى
»  سند سیاسی مصوب کنگره چهاردهم
»  گریز از استبداد مطلقه ی فقیه با پناه آوردن به ولایت فقیه
»  جمهوری اسلامی و چوپان دروغگو
»  چونکه بيرنگی اسير رنگ شد...
»  نیروهای ملی بخش تفکیک ناپذیر جنبش آزادیخواهانه امروزی ملت ایران اند
»  به بودن یا نبودن
»  دگردیسی در جمهوریت
»  ضرورت خروج از نظام با ادامه جنبش
»  جنبش آزادیخواهانه مردم پیروز میشود اگر... (۲)
»  کتاب ولایت فقیه یا حکومت اسلامی نوشته خمینی نیست
»  دو برادر در رأس دو قوه
»  سقوط اخلاقی و فروپاشی "سُروش غیبی معبد دلف" دستگاه ولایت فقیه
»  جنبش سبز؛ امیدها و نگرانی ها
»  ایرانیان و شیوه های نوین اعتراض به استبداد حاکم
»  سیمای انسانی مردم و هیولای خبیث حکومت
»  چگونه جمهوری اسلامی را به کناره گیری بکشانیم
»  دستاوردها و چالش های پیش روی کارزار پشتیبانی از مبارزات مردم ایران
»  حق حاکمیت مردم و توهم "امامت" خمینی
»  نگاهی اجمالی به اهداف و وظايف کنگره ملی ايرانيان
»  چشم انداز سیاسی پس از انتخابات
»  تاملی در چیستی جنبش سبز تغییر
»  وجدان چون جوهر انسانیت ،بی وجدانی چون جوهررذالت
»  به یاد حجاریان و عزیزان دربند
»  کدام پارادايم؟
»  نسبت بنیاد‌گرایی سکولار با دموکراسی
»  اشک های نازک افشار ، بُهت کلوتيد ريس و ملال رنجبار زيد آبادی
»  دولت های قدرتمند در چه نسبتی با جنبش آزادیخواهانه ی مردم ما قرار دارند؟
»  به کنگره ۱۴ راه کارگر
»  جنبش امروز، جنبش چند صدایی*
»  کاریکاتور این همه جدی نیست
»  مشکل است باور کرد که...
»  یک اخطار سبز
»  دو تجربه، دو درس
»  استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی
»  اکبر گنجی و جنبش سبز
»  دلم برای موسوی می سوزد
»  از شعار "موسوی، راي منو پس بگير" تا "جمهوری ايرانی"
»  بلوار دل‌های شکسته۱
»  ما یک ملت هستیم! «ملت»، نه «امت»
»  کنگره ملی ایرانیان پاسخ به یک ضرورت تاریخی
»  تحلیف کودتا
»  دولت و توسعه سياسی
»  فصل اول
»  چند خرده فرمايش جمع و جور به بهانه ی چهارده مرداد
»  معجزه خانة اوین
»  حق شهروندی « من» و این رنگین کمان « سبز»
»  در سالگشت کشتار بزرگ سال ۶۷ نگاهی به جنایتکارانه ترین فتوای تاریخ معاصر ایران
»  نکاتی در باره تداوم جنبش
»  امروز که سبز همۀ رنگ‌هاست به فردایش بیندیشیم
»  زنده اندیشی(مدنیت)، مرگ اندیشی(جاهلیت)
»  بدفرمانی در اعتراف اجباری
»  جهاد "توبه" و جنبش های مدنی
»  معنای «تنفیذ» و کدام جمهوریت؟ کدام رای ملت؟
»  جنبش آزادیخواهانه مردم پیروز میشود اگر... (۱)
»  منطق گرگی
»  "آزادی، استقلال، جمهوری ایرانی!"
»  نامه ی سرگشاده به هموطنان پاسدار و بسيجی
»  کاش هم قسم شده باشند
»  ضعف رهبری در جنبش
»  روز پنجشنبه با شعار«جمهوری ایرانی» مردم از اصلاح طلبان عبور کردند*