جنبش فدرال دموکرات آذربایجان به اخراج و آزار و اذیت افغانهای مقیم ایران پایان دهید!...
رژیم جمهوری اسلامی به بهانه ی همکاری معدودی از افغانهای مقیم ایران با رژیم کودک کش اسرائیل حدود سه میلیون نفر افغان های زحمتکش مقیم ایران را در مظان اتهام و افتراهای مختلف قرار داده است.
اکثریت قریب به اتفاق افغانهای مقیم ایران انسانهای زحمت کشی هستند که با انجام سخت ترین و شاق ترین کارها - که بخشی از ایرانیها خود حاضر به انجام آن نیستند - و با کمترین امکانات خانواده هایشان را در شرائط سخت ایران زنده نگاه می دارند.
بیانیه مشترک دو ائتلاف سياسی: در محکومیت اخراج اجباری و خشونتآمیز پناهجویان افغانستانی از ایران ما همواره بر برابری انسانها بدون در نظر گرفتن ملیت، زبان، مذهب، قومیت یا ملیت تأکید کرده و میکنیم و خواهان توقف فوری اخراجهای اجباری، پایان دادن به خشونتهای ساختاری و احترام به کرامت انسانی مهاجران افغانستانی هستیم. بوجود آوردن آیندهای انسانی و پایدار تنها زمانی متصور است که بر پایه عدالت، همدلی و احترام متقابل ساخته شود و نه بر بنیاد طرد، تحقیر و نفرتپراکنی.
ما با نهایت نگرانی و خشم، موج گسترده اخراج اجباری و همراه با خشونت مهاجران افغان از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران را محکوم میکنیم.
اطلاعیه اتحاد سوسیالیستی کارگری علیه اخراج و فشارهای امنیتی بر کارگران و مردم ستمدیده افغانستانی باید علیه رفتار ضد انسانی رژیم علیه مهاجرین افغانستان ایستاد. این رژیم جنایتکار اسلامی در ایران است که باید شرش بخاطر ضدیتش با آزادی و برابری برای همیشه از سر کارگران و مردم ایران کنده شود، نه کارگران زحمتکش افغانستانی در ایران که مدتها است بخشی از زندگی و کار در جامعه ایران هستند.
اعلامیه«همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ایران» زندانیان سیاسی – عقیدتی را آزاد کنید و به اعدامها پایان دهید در دفاع از ایجاد گشایشهای سیاسی و محکومیت امنیتیسازی فضای پساجنگ «دوازدهروزه» «همگامی»، با توجه به وضعیت نگرانکنندهی زندانیان سیاسی و عقیدتی پس از حملهی دهشتناک دولت اسرائیل به زندان اوین که مصداق "جنایت جنگی" است، و با در نظر گرفتن همراهی ملت ایران در دفاع از میهن و ایستادگی در برابر تهاجم خارجی، خواهان "آزادی فوری و بدون قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی و عقیدتی"، "گشایشهای سیاسی"، و "پایان دادن به سختگیریهای فرهنگی و اجتماعی مبتنی بر واپسگرایی و تحمیل سبک زندگی حکومتی" است.
ما بر این باوریم که فعالیت هدفمند و هماهنگ نیروهای سیاسی و مدنی میتواند تجاوز حکومت به حقوق شهروندی و آزادیهای اساسی را مهار کند.
کمیته مرکزی سازمان راه کارگر علیه سیاست فاشیستی و نژادپرستانه اخراج مهاجرین افغانستانی بهپا خیزیم
حمله به مهاجرین و پناهندگان افغانستانی و اخراج آنان مصداق بارز نژاد پرستی و علیه همبستگی طبقاتی ، اجتماعی و انسانی بین کارگران و زحتمکشان در ایران ، منطقه و جهان می باشد. مبارزه و دفاع از حقوق مهاجرین و پناهجویان افغانستانی بخشی از مبارزه طبقاتی برای بر چیدن نظام سراپا خون و کثافت و جهنمی سرمایه داری است.
بیانیه هیئت اجرائی سازمان کارگران انقلابی ایران (راه کارگر) در باره جنگ دوازده روزه نه به تجاوز خارجی،
نه به جنگ،
زنده باد «زن، زندگی، آزادی» پس از جنگ خفت بار، با آسمان باز و بی دفاع کشور، با حذف رده اول فرماندهان نظامی و امنیتی، رژیم زخم خورده بسیار خطرناک تر از گذشته شده است. تمرکز رژیم بر دستگیری های گسترده با اتهام "جاسوس اسرائیل" ، سرعت دادن به ماشین کشتار و اعدام، سرکوب هر حرکتی به بهانه همنوایی با دشمن، فضای سرکوب جنبش مردمی را بیش از پیش گسترش خواهد داد. در دوم تیرماه مجلس جمهوری اسلامی به طرح تشدید مجازات «جاسوسی» رای داد که بر اساس آن هرگونه «همکاری با اسرائیل و آمریکا» میتواند مجازات سنگین از جمله اعدام به دنبال داشته باشد. در حال حاضر جنبش انقلابی مردم به شدت زیر فشار قرار دارد. اما این وضعیت نمی تواند برای مدت طولانی تداوم یابد. حاکمیت باید به بسیاری از سئوالات و خواست های مردم پاسخ دهد.
شورای مرکزی حزب چپ ایران علیه برخورد غیر انسانی جمهوری اسلامی
و اخراج سازمانیافتهی افغانستانیها به بهانهی امنیتی از ایران! افغانستانیها، سپر بلای شکست خفتبار جمهوری اسلامی! حزب چپ ایران سیاستهای غیر انسانی و تبعیض آمیز جمهوری اسلامی علیه افغانستانیهای مقیم ایران را محکوم میکند و همبستگی خود را، با همهی آنها اعلام میدارد. ما از نهادهای بینالمللی و کمیساریای پناهندگان سازمان ملل و دیگر نهادهای بینالمللی در این عرصه میخواهیم که از حقوق انسانی پناهدگان و آوارگان افغانستانی، در مقابل تعرض جمهوری اسلامی دفاع کنند. ما از همه نیروهای انسان دوست، آزادیخواە، و مدافع حقوق بشر میخواهیم نسبت بە رفتار شرمآور و غیر انسانی جمهوری اسلامی اعتراض کرده و بە هر شکلی کە میتوانند از آنها در مقابل این ستمگریها دفاع کنند و نگذارند جمهوری اسلامی با توسل به اتهاماتی از قبیل جاسوسی و غیره، آنان را از کشور اخراج نماید. بسیاری از افغانستانیها دهههاست که در ایران زندگی میکنند و جذب جامعه شدهاند و دارای حق و حقوقی انکارناپذیر هستند. باید حقوق انسانی و شهروندی آنها بە رسمیت شناختە شود.
|