new/bahaeian2.jpg
قطعنامۀ سازمان ملل متحد حکومت :

ایران را به دلیل آزار و سرکوب سیستماتیک و فزایندۀ بهائیان و همۀ ایرانیان محکوم می‌کند و خواستار تغییر فوری است

قطعنامۀ جدید کمیتۀ سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، کارنامۀ حقوق بشر حکومت ایران را محکوم می‌کند و نمونه‌ای دیگر به توجهات جامعۀ بین‌المللی در چند هفتۀ اخیر بر وضعیت وخیم اقلیت‌ها در ایران، از جمله جامعۀ تحت سرکوب بهائی، می‌افزاید. بهائیان بزرگ‌ترین اقلیت دینی غیرمسلمان کشور هستند و این قطعنامه «محدودیت‌های شدید مداوم و ممنوعیت‌های فزاینده» در زمینۀ حق آزادی فکر، وجدان، دین یا عقیده در جمهوری اسلامی را محکوم می‌کند و حکومت ایران را به دلیل ۴۵ سال تبعیض نهادینه‌شده، بازداشت‌های خودسرانه، تخریب اموال و سایر اشکال سرکوب مورد انتقاد قرار می‌دهد.



فعالان علیه مجازات اعدام

افشای تبعیض در احکام مجازات اعدام بر اساس جنسیت

ترجمه مقاله ازسایت: ائتلاف جهانی علیه مجازات اعدام

اگرچه زنان در حال حاضر کمتر از ۵ درصد از تعداد محکومین به اعدام را در جهان تشکیل می دهند، تجزیه و تحلیل مشخصات، سوابق و جنایاتی که به دلیل آنها به اعدام محکوم می شوند، قابل توجه ویژه می باشد زیرا درروند دادرسی جرایم مشمول مجازات اعدام، تبعیضات جنسیتی بطورقابل توجه ای وجود دارد. زنان در طول روند قضایی همواره مورد تبعیضات چند گانه قرار گرفته که سرانجام منجر به محکومیت مجازات اعدام می شود.



نقش دین در قضاوت مجازات های کیفری

ترجمه توسط فعالان علیه مجازات اعدام

دین به اشکال گوناگون توانایی تأثیرگذاری بر محاکمات مجازات اعدام را دارد. بیشتر مطالعات انجام شده شامل تأثیرات اعتقادات دینی بر هیئت منصفه و اتکاء وکلا به زمینه های (آیات) مذهبی در طول محاکمه می باشد. مذهب بر تصمیمات قضات هم تأثیر گذار هست. اگرچه تحقیق در مورد چگونگی تاثیر گذاری دین بر تصمیم گیری های قانونی هنوز در مراحل ابتدایی می باشد، دین این توانایی را دارد که بر روند اولیه بررسی پرونده، انتخاب هییت منصفه و ارائه حکم دادگاه و نتایج محاکمه تأثیر بگذارد.