رضا اکرمی باز شدن فضاى سياسى به هيچوجه اتوماتيك نيست مصاحبه سايت كار آن لاين با رضا اكرمى در باره توافق هسته ای روحانى از تريبونهاى مختلف طورى صحبت مى كند كه گوئى خود او هم در اپوزيسيون حكومت قرار دارد اما انگشت اش هيچگاه به سمت نهاد مشخصى دراز نمى شود ، روش او حرف درمانى در پائين و چانه زنى در بالاست . جنبش مردم وقتى مى تواند از فرصت بدست آمده از اين زور آزمائى بهره بگيرد كه دنبال راه سومى باشد كه حول يك پروژه دمكراتيك شكل مى گيرد و براى تحقق آن پيشراونش به سازماندهى مستقل خود دست مى زنند . بنا بر اين باز شدن فضاى سياسى به هيچوجه اتوماتيك نيست و بعيد به نظر مى رسد كه روحانى پشقراول آن باشد .
توافق هستەای و پیامدهای آن کاوش - مهمانان برنامە :
آقای حسن شریعتمداری فعال سیاسی - برلین ،
آقای مهرداد درویش پور جامعە شناس -استکهلم
کارگردان: آرش لرستانی
بحران بدهی های یونان،
از پیشنهادهای ریاضتی ترویکا
تا تناقضات سیریزا گفتگوی رادیو همبستگی
با مهرداد وهابی اقتصاددان
مسعود فتحی در باره توافق هسته ای مصاحبه کارآنلاین با مسعود فتحی حداقل انتظار جامعه آن است که حکومت بعد از توافق در سطح بین المللی، با ملت هم وارد توافق بشود و به حقوق و آزادی های مدنی و سیاسی آن ها احترام بگذارد. آقای روحانی هم به وعده هایش در این مورد از جمله آزادی زندانیان سیاسی، برچیدن فضای امنیتی و رفع حصر از خانم زهرا رهنورد و آقایان موسوی و کروبی عمل کند. هر چند همه این امور خارج از حیطه اختیارات دولت به عنوان قوه مجریه است، ولی قطعا دولت می تواند وارد بحث جدی با مقامات مسئول در این مورد از جمله شخص آقای خامنه ای و قوه قضائیه بشود و نتیجه را حداقل به مردم اعلام کند.
اقتصاد ایران در افق پساتحریم گفت و گوی خبرنگار سیاسی- اقتصادی سایت «انتخاب خبر» با مهرداد عمادی ابتدا لازم است که به سه فاکتور در این توافق اشاره شود. نخستین عاملی که باید مد نظر قرار داد، سپرده های آزادشده ایران و نحوه خرج کردن آنها در اقتصاد داخل کشور است. اگر این سپرده ها در واردات کالاهای مصرفی خرج شود، نتیجه، مطلوب نخواهد بود. دومین نکته، فروش نفت به کشورهای دنیا و هزینه کردن درآمد آن در صنایع زیربنایی مانند راه آهن و نوسازی ناوگان هوایی و دریایی کشور است که تأثیر مستقیم بر تجارت با سایر کشورها خواهد داشت. سومین نکته این است که دولت چه اندازه در شفاف سازی پایدار اقتصادی، محکم گام برمی دارد.
مصاحبه گاردین با یورگن هابرماس داوری هابرماس در رابطه با توافق مالی بین اتحادیه اروپا و یونان فیلیپ اولترمان / مترجم: آرمین خامه اگر می خواهیم به یونان اجازه دهیم تا مجددا بر پای خود بایستد باید ساختار بدهی این کشور را، که در نگاه صندوق بین المللی پول “به شدت ناپایدار” است، تغییر دهیم. باوجود این، برلین و بروکسل از آغاز کار دولت سیپراس هرگز به او اجازه ندادهاند که مذاکره برای تغییر ساختار بدهی یونان را شروع کند. برای مقاومت در برابر دیواری که توسط طلبکاران ایجاد شده بود سیپراس نهایتا، به منظور تقویت موضع خود، متوسل به برگزاری همهپرسی شد. و البته او به مراتب بیشتر از چیزی که انتظار می رفت حمایت داخلی به دست آورد.
ابوالحسن بنی صدرمسئولان امضای قراردادهای خائنانه چه کسانی هستند؟ نه وجدان تاریخی فراموش می کند و نه باید فراموش کند برای اینکه مردمی که فراموش کنند یعنی وجدان تاریخی شان را بخوابانند و بگویند که برو بخواب. خب،آنها دیگر میشوند مردمی بی هویت تاریخی و در معرض خطر نابودی.هیچ چیز به اندازه وجدان تاریخی اهمیت ندارد.یک ملتی که بخواهد به حیات خودش در استقلال و آزادی ادامه بدهد آن هم در این دنیای وانفسایی که می بینید ،بیش ار هر چیز به وجدان تاریخی نیاز دارد به شرطی که تاریخ همانطور که روی داده است ثبت شده باشد و واقعیت تاریخی همانطور که واقع شده است به مردم ایران گزارش بشود.
مسعود نقره کار در مورد زندگی، مرگ و آثار صمد بهرنگی.
و نگاهی به پدیده شایعه در تاریخ سیاسی معاصر در گفتگو با رادیو پیام کانادا
مباحث پروژه « وحدت چپ »
در کنگره چهاردهم - بخش پنجم شبکه تصویری ـ صوتی رسانه پروژه وحدت چپ از موضوعات عمده ی در دستور کار کنگره چهاردهم فدائیان خلق اکثریت بود. این بخش از گزارش حاوی سخنرانی علی صمد، بهزاد کریمی، رحمان عبدی و علی پورنقوی است
درباره درگیری و خشونت در فضای مجازی
و در خیابان میزگرد برنامه افق صدای آمریکا
با مهرداد درویش پور، آذیتا ساعیان و محمد مصطفایی
گفتگوی "اشپيگل" با ژيژک سرمایه داری معاصر دمکراسی را به حصار می کشد برگردان به فارسی: و. معصوم زاده دولت یونان بارها نیت خود را به روشنی بیان کرده است که یونان می خواهد هم در "اتحادیه اروپا" و هم در محدوده ی اویرو باقی بماند. این موضع کاملا روشن است؛ حالا هرچه که دل تان می خواهد در مورد همه پرسی بگوئید. مسئله امروز بر سر آن است که آیا این سمت گیری ریاضت کشانه ادامه خواهد یافت و یا راه نوینی در پیش گرفته خواهد شد. منتقدان تسیپراس در تلاشند تا هسته ی مرکزی همه پرسی را به یک مسئله سرنوشت ساز تبدیل کنند.
مباحث پروژه « وحدت چپ » در کنگره چهاردهم - بخش چهارم شبکه تصویری ـ صوتی رسانه پروژه وحدت چپ از موضوعات عمده ی در دستور کار کنگره چهاردهم فدائیان خلق اکثریت بود. این بخش از گزارش حاوی سخنرانی حسن نایب هاشم، پروین همتی، حسن زهتاب و مسعود خدادادی است
|