سخنرانی سیامک سلطانی نگاهی به تحولات اخير در افغانستان و پاکستان شبکه تصویری - صونی «رسانه» «نگاهی به تحولات اخير در افغانستان و پاکستان » عنوان سخنرانی سیامک سلطانی از اعضاء شورای مرکزی سازمان فدائیان خلق ایران ـ اکثریت در کنگره چهاردهم که بصورت سمینار برگزار شد
گفتگوی سیروس ملکوتی با مهردا درویش پور و حسن شریعتمداری درباره پیامدهای مذاکرات هسته ای و نقش آن در تحولات سیاسی ایران. برنامه پویش - روژه هلات در تكاپوی پاسخ به طرح پرسشهای جاری، يك برنامه سياسی برای دريافت و شناخت از آنچه را كه در بستر زمان جريان دارد و آنچه را كه بايد حادث شود . موضوعات بر اساس نياز از چنين فرايندی برگزيده ميشوند .
سگ کشی
و سیاستهای بهداشتی
در حکومت اسلامی گفتگوی رادیو پیام کانادا با دکتر مسعود نقره کار در مورد سگ کشی و سیاستهای بهداشتی در حکومت اسلامی
سخنرانی عبدالله مهتدی « پیرامون « چالش کرد در منطقه شبکه تصویری - صونی «رسانه» عبدالله مهتدی، دبیر کل حزب کومله کردستان ایران از جمله شرکت کنندگان سمینار بررسی تحولات منطقە در کنگرە چهاردهم سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) بود.
شبکه تصویری - صوتی «رسانه» سمینار بررسی تحولات منطقە در محل کنگرە چهاردهم سخنرانی فرزانه روستایی در ساعات پایانی نخستین روز کار کنگرە چهاردهم سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) سمیناری مرتبط با تحولات منطقە برگزار شد.
گفتگوی رادیو فرانسه با مهرداد درویش پور درباره درباره ازدیاد مهاجرین غیرقانونی و دلایل آن غرق شدن یک کشتی مهاجرین غیر قانونی در آبهای ایتالیا نه تنها باعث تشویش همگانی شد، بلکه سؤالات کلانی را هم در دراز مدت مطرح میکند.
یکی از راههای جلوگیری از ازدیاد مهاجرت، سرمایهگذاری در کشورهای جهان سوم است. توسعۀ این کشورها میتواند وضع اجتماعی را بهبود بخشیده، مردمان کشورهای فقیر را به کار کردن در مملکت خود و آباد ساختن آن تشویق کند. این موضوع را امروز با آقای مهرداد درویش پور، استاد جامعه شناسی در سوئد، بررسی میکنیم.
گفتوگو با گونترگراس کاغذ سفید خطرناک است
آنه گروس وولد* - برگردان: عباس شکری
من کارم را دوست دارم. هستند نویسندگانی که میخواهند به مردم نشان دهند که آنها چقدر از کارشان بیزارند و اصلا نویسندگی چقدر مشکل است. البته نویسندگی کار مشکلی است. چنانچه گفتهام کاغذ در آغاز سفید سفید است، اما از طرف دیگر این شانس و امکان هست که بتوان کاغذ سفید را رنگ آمیزی کرد. خلق هر چیزی فوق العاده است. من واقعاً خوشبختم که دو یا سه حرفه دارم. با مجسمه سازی شروع کردم چاپ سنگی و آبرنگ را هم خوب یاد گرفتم، اما حرفهی اصلی من نویسندگی است. من همواره در حال عوض کردن وسایل کارم هستم. وقتی که کاری را تمام میکنم، چیز جدیدی را پیش میکشم تا با آن مشغول شوم، یعنی از نویسندگی به نقاشی و از نقاشی به مجسمه سازی و...
گفت و گو با دکتر علیرضا بهتویی، استاد سوئد جامعه شناسی در دانشگاه استکهلم نبايد جامعه را از شنيدن صداهاي مختلف محروم كرد نهادهای مدنی و یا سازمانهای جامعه مدنی نقشی جدی در تحولات بنیادین در هر جامعه ای برای دست یابی به استقرار قانون و فرهنگ قانون مداری است. شما در ابتدای صحبتمان لطفا به این موضوع اشار ه کنید که فارغ از این نکته که ما نقش نهادهای مدنی را در قانون مداری جدی بدانیم باید به این مسئله دقت داشت که نهادهای مدنی بر اساس چه ساز و کار معرفتی و سازمانی می توانند تبدیل به سازمانی جدی برای تحقق اهداف مدنی و آرمانهای آن در جامعه باشند؟
جرات زنان برای مقابله با خشونت بیشتر شود! گفتگو فیروز رمضان زاده از دیدگاه نو با مهرداد درویش پور چندی پیش خبر جدایی فرزاد حسنی و آزاده نامداری دو مجری و چهره مشهور تلویزیون ایران در شبکههای مجازی و رسانههای داخلی منتشر شد. مدتی بعد، آزاده نامداری، در روزهای نوروز ۱۳۹۴، عکسی از چشمان کبود و کتکخورده خود را در یکی از پستهای اینستاگرامش منتشر کرد که نشان میداد فرزاد حسنی در دوران زندگی مشترکشان وی را مورد خشونت خانگی قرار داده است. حال این پرسش مطرح میشود که آیا باید از خشونت خانگی سخن گفت و آن را گزارش داد، یا اینکه بازنمایی و برملا کردن خشونت خانگی حریم شخصی افراد را خدشه دار میکند؟
بیژن جزنی از زبان هارون یشایایی خاطرات هارون یشایایی با بیژن جزنی
محله، مدرسه، ساواک و تولید فیلم سینمایی شروع کار ما برمیگشت به سالهای ۳۴ و ۳۵، آن موقع اصلاً مفهومی به اسم تبلیغات و آگهی چندان جا نیفتاده بود و ما اولین گروهی بودیم که برای سینماها اسلایدهای تبلیغاتی میساختیم. سال ۳۵ و ۳۶ به این ایده رسیدیم که پیش از نمایش فیلمها اسلایدهای تبلیغاتی نمایش بدهیم. در همان دفتری که داشتیم اصغر بیچاره همکارمان شده بود، بیژن اسلایدها را طراحی میکرد و رنگشان میکرد و اصغر بیچاره هم از آنها عکاسی میکرد. آن سالها هنوز تلویزیون نبود و سینما تنها رسانهٔ تصویری بود که به زندگی مردم رنگ و طراوت میداد، در همه شهرستانها سالنهای سینما فعال بود و کسب و کار ما عالی شده بود. حالا آمارها نشان میدهد که هر ایرانی در بهترین حالت شش سال یکبار سینما میرود ولی در میانهٔ دههٔ ۳۰ قیمت بلیت سینماها طوری بود که همه مردم میتوانستند راهی سینما بشوند.
گفتگوی تاریخ شفاهی حمید احمدی با اکبر اعتماد پایه گذار و اولین رئیس سازمان انرژی اتمی ایران
هدف استراتژیک سازمان انرژی اتمی ایران
در نظام سلطنتی و اسلامی
به مناسبت چهل و یکمین سالروز پایه گذاری سازمان انرژی اتمی ایران در ۱۷ اسفند ۱۳۵۲ (۷ مارس ۱۹۷۲)
|