Sand

بحث پیرامون« اوضاع منطقه و موضع ما» در کنگره چهاردهم - بخش سوم

شبکه تصویری ـ صوتی رسانه

در بخش سوم بحث و گفتگو پیرامون « اوضاع منطقه و موضع ما » در کنگره چهاردهم فدايیان اکثریت، محمد صادق اصغری ، فرزانه روستایی، منوچهر مقصودیان و ایرج نیری از جمله سخنرانان بودند
بخش



Mehrdad-Darvishpour5-s.jpg

آسیب شناسی اپوزیسیون ایران

گفتگوی رادیو همبستگی با مهرداد درویش پور

در این گفتگو به جامعه شناسی سیاسی ناکارآمدی اپوزیسیون تبعیدی پرداخته شده است. از جمله به نقش سرکوب سیاسی و نابرابری توازن قوا، شکاف فزاینده بین اپوزیسیون و دغدغه های روزمره مردم که به انزوای نسبی اپوزیسیون تبعیدی انجامیده است؛ حاشیه نشینی دوگانه بخش مهمی از اپوزیسیون تبعیدی که بسر بردن در پیله تبعید و به روز نشدن آن را به همراه داشته است؛ محافظه کاربودن و عدم تجدید نظر در اصول و ترازنامه خود و مقاومت در برابر نواندیشی که از جذابیت آن کاسته است؛ پیری و فرسودگی اپوزیسیون و گسست نسلی آن با نسل جوان که زبان، خواست ها و فرهنگ دیگری را نمایندگی می کند؛ ....



Mihan-Jazani-BBC.jpg

درباره بیژن جزنی، زندگی و اندیشه های او

گفتگوی عنایت فانی با میهن قریشی(جزنی)
در به عبارت دیگر

میهن قریشی(جزنی) فعال سیاسی و همسر بیژن جزنی از بنیانگذاران سازمان چریکهای فدائی خلق مهمان این برنامه به عبارت دیگر
تاریخ پخش ۵ می‌۲۰۱۵/ ۱۵ اردیبهشت ۹۴




چهل سال بعد از جنایت تپه های اوین!

(گفتگوی پیام فدائی با فریبرز سنجری)

زمانی که این جنایت رخ داد من در کمیته مشترک بودم ، ولی چند روز بعد از این رویداد خونین مرا از کمیته به اوین منتقل کردند. در سلول های انفرادی اوین، زندانی سلول کناری ام از طریق "مورس" دو خبر دردناک را به من داد یکی به شهادت رفیق خشایار سنجری – برادرم - در قزوین طی یک درگیری با نیروهای مسلح رژیم مربوط می شد و خبر دیگر تیرباران نُه زندانی سیاسی بود. چه آن زمان و چه امروز که چهل سال از کشتار نُه زندانی سیاسی در تپه های اوين می گذرد، تردیدی در این که این نُه زندانی را ساواک شاه کشته است نداشته ام.



Sand

بحث پیرامون اوضاع منطقه و موضع ما در کنگره چهاردهم - بخش دوم

شبکه تصویری ـ صوتی رسانه

در بخش دوم بحث و گفتگو پیرامون « اوضاع منطقه و موضع ما » در کنگره چهاردهم فدايیان اکثریت ، فریدون احمدی ، مسعود خدادادی، ملیحه محمدی ، طهماسب وزیری و رسول آذرنوش نظرات خود را بیان کردند.



Sand.flv.jpg

بخش اول بحث پیرامون اوضاع منطقه و موضع ما در کنگره چهاردهم

شبکه تصویری ـ صوتی رسانه

بحث و گفتگو پیرامون سند سیاسی ارائه شده توسط شورای مرکزی در کنگره چهاردهم سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) ، از جمله موضوعاتی بود که در دستور کار کنگره قرار گرفته بود




masoud-noghrekar-4.jpg

کانون نویسندگان ایران
در تبعید

گفت وگوی مهدی فلاحتی( صدای امریکا)
با مسعود نقره کار تاریخ انتشار ۱۳۹۴/۰۲/۱۹ \ نهم آپریل ۲۰۱۵




Catherine-Samary0.jpg
سعید رهنما

مسئله‌ی گذار از سرمایه‌داری - ۵

گفت‌وگوی سعید رهنما با کاترین سامری

البته باید دید که منظور از سوسیالیست چیست؛ چراکه بسیاری با درک‌های متفاوت مدعی سوسیالیست بودن‌اند و برداشت هرکدام از پرسشی که مطرح کردید متفاوت است. شکست‌ تجربه‌های متفاوت انقلابی و رفرمیستی دلایل عینی و ذهنی دارد. در انزوا قرار داشتن انقلاب روسیه و شکست انقلاب‌ها در کشورهای کانونی سرمایه‌داری، دشواری‌هایی بود که برای کشورهای نیمه‌اقماریِ سیستم سرمایه‌داری که انقلاب‌ها در آن رخ داد به ‌وجود آورد. از سوی دیگر، این مسئله‌ی خیلی عمیق و مهم نیز هست که تجربه‌ای در این زمینه نداشتیم.



گفتگو دویچه وله با سعید پیوندی و مهرداد درویش پور

درباره نژادپرستی در ایرانیان

همراه با دو گفت و گوی دیگر

ایرانیان؛ نژادپرست، ناسیونالیست، بیگانه‌‌ستیز یا هیچ‌کدام؟
رفتار برخی از ایرانیان با مهاجران افغان و یا سر دادن شعارهای ضد عرب که پس از حادثه‌ فرودگاه جده و یا پس از مسابقات ورزشی در فضای حقیقی و مجازی دست به دست می‌شوند، آیا بر نژادپرست بودن ایرانیان دلالت دارند؟



Fatapour.flv.jpg
شبکه تصویری - صونی «رسانه»

« افراط گرایی در منطقه و منافع ملی ما »

افراط گرایی و منافع ملی ما ً عنوان سخنرانی مهدی فتاپور از اعضاء شورای مرکزی سازمان فدائیان خلق ایران ـ اکثریت در کنگره چهاردهم که بصورت سمینار برگزار شد




Bagher-Mortazawi0.jpg
گفت وگوی شهروند با باقر مرتضوی نویسنده‌ی

“حلقه‌ی گمشده، سیروس نهاوندی”

هدف برای من همانا تاباندن نوری بر این تاریکی است، گشودن "حلقه‌ای گمشده". و این‌که چشم تاریخ اندکی بازتر گردد و آیندگان از گذشته بیاموزند و تجربه آنان را تکرار نکنند. و مبارزان راه آزدای به دام‌هایی مشابه گرفتار نگردند. گذشته از همه‌ی این‌ها من خودم را نسبت به دوستان، رفقای اسبق و تاریخ مسئول می‌دانم. بسیاری از رفقایم که می‌توانستند انسان‌هایی بزرگ برای جامعه ایران باشند، به دست سیروس نهاوندی به قتلگاه کشیده شده و کشته شدند. من یاد این رفقا را هیچ‌گاه نمی‌توانم از ذهن خود پاک کنم. چرا باید تاریخ نام آنان را از یاد ببرد. آنان مبارزان راه آزادی و عدالت بودند. آنان زندگی شخصی را واگذاشتند و جان به راه آزادی نهادند. از آن گذشته خود نهاوندی نیز قربانی همین نظام شاهنشاهی بود.



Mehrdad-Darvishpour5-s.jpg
بیژن برهمندی

بخاطر اعتراض به نابرابری های اجتماعی نباید کینه ورزی را تقدیس کرد

گفتگوی رادیو بین المللی فرانسه با مهرداد درویش پور، جامعه شناس و استاد دانشگاه در سوئد

تنها چند ساعت پس از مرگ دختری که رانندگی اتومبیل پورشه را بعهده داشت، ده هزار کامنت در اینستاگرام او ظاهر شد و شاید در سراسر جهان تنها کسی باشد که تازه پس از مرگش دوازده هزار نفر به دنبال کنندگانش در اینستاگرام افزوده شد. دنبال کنندگان کنجکاوی که عمدتاً بقصد ابراز نفرت نسبت به او و همتایان ثروتمندش نام نویسی کرده بودند.