علیه دولت کودتا و برای انتخابات آزاد

در تظاهرات سیزدهم آبان شرکت کنیم!

کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران بر این باور است که بسیج و حضور مردم در خیابان ها عامل بسیار نیرومندی است که می تواند حکومت جمهوری اسلامی را به عقب نشینی وادار کند. مبارزه علیه استبداد و خواست استقرار دموکراسی، امروز در این جنبش از پتانسیل بالائی برخوردار است. ما از هموطنان آزاده ای که از استبداد حکومت اسلامی به تنگ آمده و خواهان اعمال اراده از طریق رای آزاد و برابر همه شهروندان هستند، دعوت می کنیم که در روز ۱۳ آبان با شعار برکناری دولت احمدی نژاد در تظاهرات شرکت کنند و خواست انتخابات آزاد را در جامعه پرطنین نمایند.



aksariat.jpg
اعلاميه هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)

بحران واحدهای توليدی و گسترش اعتراضات کارگری

با پيوند دادن جنبش کارگری و جنبش اعتراضی مردم، بر توان آن‏دو بيافزائيم!

امروز ضرورت جدی وجود دارد که جنبش کارگری از جنبش اعتراضی مردم حمايت کرده و فعالانه در آن مشارکت ورزد. جنبش اعتراضی به حمايت شما نياز دارد و تامين خواست‏های شما به موفقيت جنبش اعتراضی بستگی دارد. برخی از فعالين کارگری اين ضرورت را دريافته و اقدام به تشکيل کميته کارگری دفاع از آرای مردم کرده‏اند.



etehade-jomhourikhahan.jpg
قطعنامه سیاسی مصوب همآیش چهارم اتحاد جمهوریخواهان ایران:

برای تمکین حکومت به رای مردم،
برای تامین حقوق شهروندان!

حضور وسیع مردم در انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، شکل گیری جنبش سبز و موج تظاهرات و اعتراضات پس از آن نشانه عزم و ارادۀ ملت به تغییر صحنۀ سیاسی و کسب حقوق شهروندی است. اتحاد جمهوریخواهان ایران با همه توان در تقویت، پیشرفت و اعتلای جنبش سبز، برای تامین حقوق شهروندی و برگزاری انتخابات آزاد در ایران می کوشد و جلب پشتیبانی ملی و بین المللی برای این خواست ها را وظیفۀ خود می داند.
برآمد جنبش سبز مهم ترین تحول در تاریخ جمهوری اسلامی است. وجه مشخصه این جنبش گستردگی ابعاد آزادی خواهانه آن است. این جنبش سرمایه ای بزرگ برای رسیدن به آزادی و دمکراسی و منشا امید و گشایندۀ چشم انداز آینده است. این جنبش نقطه عطفی در مبارزات آزادیخواهانۀ مردم ایران و ایستادگی آن ها در برابر سیاست های متکی بر زور و تبعیض است. جنبش سبز، جنبشی است مطالباتی، مدنی، مسالمت آمیز، با گرایش های نیرومند دموکراتیک.



هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران(اکثريت)

پيام به چهارمين همايش اتحاد جمهوريخواهان ايران

برگزاری چهارمين همآيش اتحاد جمهوريخواهان ايران را به شما و همه فعالانی که در راه اتحاد فراگير جمهوريخواهان برای استقرار دمکراسی در ايران می کوشند، شادباش می گوئيم. ما برای همآيش شما در تامين اهدافی که پيش رو داريد، موفقيت آرزو می کنيم و اميدواريم اين همآيش با اتخاذ تصميم هایی سازنده، نقش برجسته ای در تقويت هرچه بيشتر روحيه همگرايی و اتحاد ميان احزاب و سازمان های سياسی اپوزيسيون کشور ايفا کند.



شورای عالی جبهه ملی ایران-اروپا

پیام به چهارمین همایش اتحاد جمهوری خواهان ایران

وستان، همایش شما در شرایطی برگزار میشود که جنبش آزادی – و دموکراسی خواهی سبز ِملت ایران مرحله بسیار خطیر و نگران کننده ای را سپری میکند. در این وضع حساس بار مسئولیت اتخاذ سیاست و تصمیمات درست، نه تنها بر همایش شما که بر دوش همه تشکلهای سیاسی دموکرات ایرانی سنگینی میکند، بویژه که بخشهای رنگارنگ جنبش سبز همواره در حال تغییر و تحول میباشند و هربار که به خیابان می آیند خواستهای خود را دقیقتر بیان میکنند.



جمعيت دفاع از جبهه جمهوري و دمكراسي در ايران- بلژيك

پيام به همايش چهارم اتحاد جمهوريخواهان ايران در کلن

اين بارهمايش شما در شرايطي برگزار مي شود كه كشورمان درعرصه داخلی با یک کودتای انتخاباتی روبرو گشته است. در واقع انتخابات بيست و دوم خرداد و حوادث بعد از آن، چهره کشورمان را دگرگون کرد. توازن نيروها را تغيير و شکاف در درون حکومت را عميق تر و قدرت و نیروی جنبش دموکراتيک و آزادیخواهانه مردم کشورمان را هر چه بیشتر عیان تر کرد. این بار ما با جنبشی روبرو شدیم که علیه تقلب و براي دفاع از حق راي خود به ميدان آمد. نيروهاي شرکت کننده در آن در حین داشتن تنوع از روش و منشی دمکراتیک و مسالمت آمیز در مبارزه برخوردارند



liberals.gif
از طرف دانشجویان و دانش آموختگان لیبرال دانشگاههای ایران

به چهارمین همایش اتحاد جمهوریخواهان ایران

انتظاری که از اتحاد جمهوریخواهان به عنوان تشکلی جمهوری‌خواه، سکولار و مدرن که در خارج از کشور سازمان یافته، می‌رود آن است که بکوشد در عین حمایت از نیروهای اصلاح‌طلب مذهبی داخل کشور، درکنار دیگرنیروهای دموکراسیخواه وسکولارصدای لایه‌های گسترده‌ای از جامعه را بازتاب دهد که سکولار، جمهوری‌خواه، مدرن و یا غیرمذهبی‌اند و خواهان انتخاباتی آزاد و عادلانه هستند؛ لایه‌هایی که اگر چه در درون نهادهای مدنی و جنبش‌های اجتماعی تا حدی قوام یافته‌اند اما فاقد تشکل سیاسی‌ای هستند که بتواند آنها را نمایندگی کند. اتحاد جمهوری‌خواهان، اگر خواهان نقشی در فضای سیاسی ایران است، باید بکوشد درکناردیگرنیروهای سکولارو دموکراسیخواه حاضر در عرصه سیاست ایران بلندگوی مطالبات این بخش‌های وسیع جامعه که اتفاقاً نیروی اصلی حاضر در صحنه‌ي مبارزه خیابانی نیز هستند باشد.



etehade-jomhourikhahan.jpg
اتحاد جمهوریخواهان ایران:

ترور انتحاری و کشتار مردم را محکوم می کنیم

اتحاد جمهوریخواهان ایران انزجار عمیق خود را از تشدید خشونت و ترور در منطقه اعلام می کند.
اتحاد جمهوریخواهان ایران نسبت به واکنش های خشونت بار از سوی مقامات نظامی و امنیتی و دامن زدن به خشونت هر چه بیشتر در منطقه هشدار می دهد و خواهان خویشتنداری و عدم توسل به خونریزی است. مشکلاتی را که امروز با تدبیر و گفت و گو می توان حل کرد، فردا که جو خشونت و برادر کشی در منطقه، با تسلیح گروهی از مردم علیه دیگر، عمومی تر شود، دشوار تر بتوان حل کرد.
سیاست های سی سال گذشته جمهوری اسلامی در تضییع حقوق اولیه و انسانی مردم سیستان و بلوچستان، به خصوص تشدید سیاست های تبعیض آلود علیه اهل تسنن توسط دولت احمدی نژاد، نقش تعیین کننده ای در بحرانی شدن منطقه داشته اند.



بیانیه کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران

پیرامون تحولات سیاسی ایران و چشم اندازهای آن

در تعادل ناپایدار سیاسی کنونی، بیش از هرچیز تداوم جنبش اعتراضی و گسترش آن به تمامی اقشار و لایه‌های اجتماعی، اهمیت دارد. تمامیت خواهی یک جناح حکومتی و شکاف در بین حکومتگران، به گسترش و تداوم جنبش اعتراضی کمک بسیار کرد، اما جنبش دمکراتیک مردم نمی‌تواند صرفا یا اساسا به این عامل اتکاء کند، و لازم است تا جنبش اعتراضی پایه‌های خود را در شکاف بین «بالا» و «پائین» مستحکم کند. جنبش اعتراضی باید شعارهای عام و فراگیر خود را پیدا کرده و بتواند بیشترین نیروی اجتماعی را حول آن بسیج کند. خواست برکناری دولت «احمدی نژاد» و دفاع از انتخابات آزاد می‌تواند به شعارهای فراگیر تبدیل شوند. همچنین افشاگریهایی که درباره جنایات درون زندانها صورت گرفت، به خواست آزادی زندانیان سیاسی ابعاد وسیعی بخشیده است.




etehade-jomhourikhahan.jpg
همآیش چهارم اتحاد جمهوریخواهان ایران

روندهای سياسی بعد از انتخابات ۲۲ خرداد

«کمیسیون تدارک سیاسی همآیش چهارم »

جنبش سبز، جنبش مدنی، دمکراتيک، مسالمت‏آميز، مطالباتی و خواهان آزادی و حقوق شهروندی است و از گرايش‏های مختلف فکری ـ سياسی تشکيل شده و در آن طيف وسيعی از نيروهای سياسی و اجتماعی شرکت دارند. جنبش سبز، جنبشی رنگارنگ به حساب می‏آيد. در اين جنبش آزادیخواهان دينی و آزادیخواهان مدافع جامعه‌ سکولار در کنار هم قرار دارند. اين جنبش با موج عظیم سبز پیش از انتخابات آغاز گشت، پس از کودتای انتخاباتی با شعار "رای من کو" گسترش و ادامه یافت و به تدريج به يک جنبش دمکراتيک و ضد ديکتاتوری فراروئيد. نوک حمله اين جنبش مشخصا متوجه کودتاگران، دولت کودتا و حامیان آن است.



etehade-jomhourikhahan.jpg

همآیش چهارم اتحاد جمهوریخواهان ایران
قطعنامه سیاسی

«کمیسیون تدارک سیاسی همآیش چهارم »

اتحاد جمهوریخوهان ایران حضور وسیع مردم در انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ را نشانه عزم و ارادۀ آن ها به تغییر صحنۀ سیاسی کشور و اعتراضات گسترده آن ها به تقلب آشکار در انتخابات را گام بزرگی در مسیر استقرار دمکراسی و حکومت متکی بر اراداۀ شهروندان کشور می داند؛ با همه توان در تقویت، پیشرفت و اعتلای جنبش سبز، تامین حقوق شهروندی مردم و برگزاری انتخابات آزاد در ایران تلاش می کند؛ بسیج فراگیر ملی و جلب پشتیبانی بین المللی از این جنبش را مهم ترین وظیفه خود می شمارد:
ااتحاد جمهوریخواهان ایران همراه با همۀ نیروهای آزادیخواه و همه دلسوزان به آیندۀ کشور و مردم ایران، دولت برآمده از کودتای انتخاباتی را به رسمیت نمی شناسد و همصدا با همه معترضان به کودتای انتخاباتی خواهان استعفای دولت احمدی نژاد، تغییر قانون انتخابات، منع دخالت نیروهای نظامی در اقتصاد و سیاست کشور، پایان دادن به دخالت فرماندهان سپاه در سیاست داخلی و خارجی کشور و برگزاری مجدد انتخابات ریاست جمهوری در شرایطی آزاد و زیر نظارت نهادهای معتبر ملی و بین المللی است.



aksariat.jpg
صدور حکم اعدام برای سه تن از فعالين سياسی

ماشين کشتار کودتاگران را متوقف کنيم!

هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)

رهبری جمهوری اسلامی با بحرانی همه جانبه‏ای مواجه است و برای مهار بحران و خواباندن اعتراضات مردم عليه کودتای انتخاباتی به اعدام فعالين سياسی روی آورده است. اما صدور حکم اعدام هم قادر نخواهد شد جنبشی اعتراضی را خاموش سازد. معترضين به تقلب در انتخابات آماده می‏شوند تا همانند روز قدس در روز ۱۳ آبان به خيابان‏ها بيآيند تا بار ديگر عليه دولت کودتا و عليه ديکتاتورها فرياد اعتراض سردهند.



بيانيه سازمان سوسياليست های ايران

در اعتراض به حکم اعدام محمد رضا علی زمانی





etehade-jomhourikhahan.jpg
اتحاد جمهوريخواهان ايران

شکایت و دادخواهی ايرانيان از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

به خاطر آزاد نبودن و تقلب در دهمين انتخابات رياست جمهوری ايران

هر ایرانی می تواند در هر کجای دنيا که هست با امضا و ارسال متن اين شکايتنامه به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار عملی شدن معاهدات مربوط به حقوق شهروندی و سياسی در ايران و اعاده حقوقی شود که به او به عنوان فرد و شهروند انتخاب کننده و انتخاب شونده تعلق دارد. از آنجا که جمهوری اسلامی ايران حتی برای موارد نقض قانون اساسی خود هيچگونه مرجعی را برای شکايات شهروندان در نظر نگرفته تنها مرجع ممکن رسيدگی به شکايات شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد است. هر شهروندی مختار است که رونوشت شکايتنامه خود را برای رئيس قوه قضائيه هم بفرستد، هرچند اين مسئله به دلايل حقوقی الزام آور نيست. ترجمه فارسی متن شکايتنامه پيوسته است.



aksariat.jpg
با شرکت در راه‏پیمائی جهانی

برای "صلح و جهانی بدون خشونت"
صدای صلح را رساتر کنيم!

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)

همه ما آگاه هستيم که فقر و بيکاری در کشور ما بيداد می‏کند، اما حکومتگران بودجه‏های سنگينی را برای گسترش تسليحات و تشکيل ارگان‏های متعدد سرکوب اختصاص می‏دهند.
با شرکت فعال در راه‏پیمائی جهانی اعتراض خود را عليه ميليتاريسم و خشونت در جهان و در کشورمان اعلام داريم و بر پای بندیمان برای مبارزه برای صلح و مبارزه مسالمت آمیز برای تامين آزادی، دمکراسی و عدالت اجتماعی تاکید ورزیم.