پیام مادر فروغ (لطفی) تقدیم میکنم به مادر مادرها، مادر فران! مادری که خیلی دوستش داشتم، مادری که حال در میان ما نیست، یادش را گرامی میدارم.
درود فراوان به این مادر عزیز و دخترش رقیه دانشگری و همه خانواده او.
در سال های پیش از انقلاب من با مادر رقیه در جلوی زندان قصر آشنا شدیم و در آزادی بچه هایمان از زندان شاه با هم همگام بودیم و بهم نزدیک و نزدیکتر شدیم. من از بودن با مادر فران لذت می بردم و از او یاد می گرفتم.
این آشنایی در مشکلات و مصیبتهای بعد از انقلاب بیشتر و بیشتر شد.
مغز فرهنگی و تاثیر آموزش و فرهنگ در سازماندهی ثانویه مغز ویکرد نوروپسیکولوژیک ارزیابی هنری از هنر را به عهده خواص گذاشته است. آنجا که بتوان در آزمایشگاه و در ارتباطات کلان فردی، زیبایی شناسی را با قانونمندی های حاکم بر فرایند دریافت همگانی موضوع قرار داد، امکان دسترسی به توجیه علمی تری را از خلاقیت و زیبایی شناسی میسر می سازد. کاربرد چنین رویکردی، امکان استفاده از پردازش اطلاعات با جنبه های زیباشناختی در زندگی روزمره مردم خواهد بود که بحث های صاحب نظران زیبایی شناسی را به عهده محافل اختصاصی سوق داده و زیبایی شناسی جامعه نگر و روزمره را عملی می نماید.
مجید خوشدلرسانه به همراه اظهارنظر رسانه های«انتگراسیون»، «پژواک ایران»، «سینمای آزاد»، «ایران تریبون»، «شورای کار» چرا بخشی از رسانه های ایرانی که با صفت اپوزسیون رژیم اسلامی فعالیت می کنند، هنوز در شکل و محتوا با مفهوم«رسانه» سالهای نوری فاصله دارند؟
چرا این رسانه ها به جای آگاهی دادن از فعل و انفعالات واقعی جامعه ایران در داخل و خارج، هر کدام گوشه خلوتی را گرفته اند و به بازی اینترنتی مشغول شده اند؟
به خاطره رضا فاضلی بازیگر، کارگردان
و تهیه کننده پیشین سینمای ایران
هوشنگ معین زاده:ضا فاضلی رفت، و چه زود. سپاس که همرزمان او هنوز هستند، زنده اند و زنده هم خواهند ماند، تا راهش را ادامه دهند و نام او را در اوراق زرین عصر روشنایی ایران جاودان سازند. البته که چنین افتخار بزرگی شایسته اوست و خود او نیز بیش از این آرزویی نداشت.
لیکن آنچه ما را در رفتن او غمگین کرد، این بود که او دوست نمی داشت در بستر بیماری بمیرد. آرزو می کرد مثل یک قهرمان در صحنه نبرد به خنجر کین آنهایی که به نبردشان برخاسته بود، جان بسپارد.
ویدا فرهودیسالی دیگر گذشت سی ام فروردین ماه چون پار و پیرار گرامی می دارم خاطره ی پدرم زنده یاد
دکتر ابوالحسن فرهودی را:آن عاشق دانش و پژوهش،
استاد نمونه ی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیانگذار ایمونولوزی بالینی در ایران.
ماندگار باد خاطره اش و پر بار مسیر کار و تحقیقش!
در پایان رجوع می کنم چون همیشه به شعر: که چون ناگوار خبر رفتنش رسید،قلمم تلخی نبودنش را که چشید، بر دفتر قطره های اندوه را چنین چکاند
زمان گذشت بی صدا ز فصل ِ با تو بودنم
غزل شکست در گلو و مویه شد سرودنم
نسرین الماسیمن خودم را مدیون ایران می دانم گفت وگوی شهروند با توران زندیه من ته دلم کاملا ناامید بودم که دوباره بتوانم نقاشی کنم. فکر میکردم محال است دیگر بتوانم نقاشی کنم چون احساس می کردم دست من دیگر نمی تواند پاسخگوی ذهن من باشد و کولاژ به من این توانایی را داد و اینکه انسان نباید ناامید شود. کلاژ به من کمک کرد از تمام تجربیات و توانایی هایم استفاده کنم. بعد که آمدیم اینجا با حمایت دخترم که برایم فضای بزرگ و وسایل راحتی فراهم کرد، توانستم به این کار ادامه دهم.
نوشین غبرائیماجرای مصاحبه ی جنجالی ژیان قمشی
با بیلی باب تورنتون بیلی باب خواننده گروه باکس مسترز که در مصاحبه رادیویی خود در روز چهارشنبه گذشته، شنوندگان کانادایی را به پوره سیب زمینی بدون سس گوشت تشبیه کرده بود، در کنسرت خود در "مسی هال" پنجشنبه شب روی صحنه با تمسخر و استهزای مخاطبان کانادایی خود روبرو شد. این گروه کنسرت های روز 10 اپریل در مونترال و 11 اپریل لندن انتاریو را لغو و خاک کانادا را ترک کردند.
عفت ماهبازرقص پر شور مادر رقیه در ۹۵ سالگی با حواسی جمع همه چیز را به خاطر داشت یکشنبه در تلفن احوال تک تک را پرسید.اما دیگر بدن توان کشیدن روح نرم انسانی او را ند اشت هنگامه رفتن رسیده بود.او هم می خواست برود . بال گشود و چرخید و چرخید و استکان های کمر باریک به هم خوردند موزون و هماهنگ با رقصش مادر رقیه در گذشت .خبر کوتاه از یک ایمیل.
عزت گوشه گیرکنفرانسی درباره دولت ۳۷ روزه شاپور بختیار به مناسبت سی امین سال انقلاب 1357 در ایران، کنفرانسی درباره دولت سی و هفت روزه شاپور بختیار در 13 و 14 ماه مارچ 2003 در دانشگاه نورت ایسترن شیکاگو به همت دکتر حمید اکبری برگزار شد. در این کنفرانس از 17 صاحب نظر در این زمینه دعوت شده بود که این موضوع را از زوایای گوناگون مورد ارزیابی قرار دهند.
مجید صدقیسی سال سینمای ملایان در هفتمین حشنواره سینمای ایران در تبعید که از دوم تا پنجم آوریل در پاریس برگزار شد علاوه یرنمایش فیلم های کوتاه ایرانی و خارچی در آخرین روز نشستی با حضور بصیرنصیبی منتقد و پژوهشگر سینما- ساکن آلمان با عنوان ( سی سال سینما در جمهوری اسلامی ) برپاشد که تحلیلی بر سینمای ایران پس از ظهور ملایان بود.
نخستین جشن نوروزی شهروند جمعه ۲۰ مارچ برابر با اول فروردین ۱۳۸۸ نخستین جشن نوروزی شهروند در سالن مجلل "له پارک" برگزار شد.
این اولین سالی بود که شهروندیان در کنار جمع بزرگتری از ایرانیان و غیرایرانیان، نوروز را جشن می گرفتند. هشتصد نفر در این گردهمایی به مناسبت نوروز شرکت کرده بودند و تا پاسی از نیمه شب به رقص و پایکوبی پرداختند.
از ساعت شش و نیم تا هفت و نیم برای ورود میهمانان و استقرار آنان بر سر میزهایشان، تنظیم شده بود که طبق معمول با دیر آمدن بسیاری از میهمانان برنامه ی تنظیمی راس ساعت هفت و نیم اجرا نشد و این تاخیر موجب شد که بقیه ی برنامه ها طبق جدول پیش نرود.
گفت وگو با علیرضا قربانی خواننده ی محبوب ایران از ارکستر ملی تا گروه شیراز برای حفظ میراثی باارزش گفت وگو: محمود شریکر (شهروند) من، همیشه هدف ام این بوده که از توانایی هایم، همراه با شناخت محیط پیرامونم یعنی این دنیای تکنولوژی و پیشرفت و سرعت (چه داخل و چه خارج کشور) و نوع مخاطب، برای حفظ این میراث با ارزش بهره بگیرم. میگویم میراث چون از گذشته به ما رسیده، و درعین حال میراثی ست که پتانسیل بالایی دارد و اگر در بسیاری از موارد مهجور مانده، بخصوص در بین جوانان، به خاطر خوب ارائه نشدن آن بوده است.
|