"انتخابات" شورای اسلامی کار در کارخانه نیشکر هفت تپه:
شکست مفتضحانه رژیم از کارگران شکست توطئه مذبوحانه کارگزاران رژیم ضد کارگری جمهوری اسلامی برای فریب کارگران مبارز هفت تپه و قالب کردن "شورای اسلامی کار" به عنوان تشکل کارگری مستقل آنان جلوه دیگری از آگاهی مبارزاتی کارگران دلیر هفت تپه را به نمایش گذارد.
در این روند، مضحکه انتخاباتی شورای اسلامی کار در کارخانه هفت تپه که 4 هزار کارگر دارد تنها با حضور حدود 30 تن از کارکنان و کارگران این کارخانه برگزار شد و در نتیجه این مضحکه در میان تحریم قاطعانه و یکپارچه کارگران آگاه، به طرز تحقیر آمیزی شکست خورد. به دنبال این واقعه، مزدوران سرکوبگر جمهوری اسلامی بر فشارهای خود بر کارگران و فعالین کارگری این کارخانه افزوده و چند فعال کارگری این کارخانه را دستگیر کردند.
امير جواهری لنگرودی از کوزه همان برون تراود که در اوست! شورای عالی کار، عصرچهارشنبه۲۱ اسفند۸۷،حداقل دستمزد سال ۱۳۸۸کارگران ایران را
به مبلغ ۲۷۴هزار و۵۰۰ تومان تعیین کرد! آنچه درعصر چهارشنبه ۲۱اسفند۸۷ دراطاقهای دربسته به نام نماینده گان " شورای عالی کارمتشکل از نمايندگان گروه های کارگري، کارفرمايی و دولت" به انجام رسید، نشانه کمترین توجه به انبوه خواست ها و مطالبات کارگران و فریاد این کارگراست که می گوید : " چه اهميتی دارد که من چند سال دارم. دختر سه ساله ام اصلا رنگ لباس نو را نديده، همسرم مجبور است در يک اتاق ۱۲ متری با من بسازد،مکثی می کند و ادامه می دهد: می دانيد چند وقت است رنگ گوشت را نديده ايم؟!
امير جواهری لنگرودی کارگران در اضطراب و اربابان قدرت
درحال چانه زنی دراطاق های دربسته اند! ۱۰ روز به نوروز ۸۸ باقی مانده است ما درشرایطی به طرف نوروز۱۳۸۸می رویم که امسال همچون سال های پیش، مادران خانواده های کارگری و بویژه کودکان آنان، چشم براه دست های پدرانشان و نظاره گردریافت عیدی و پاداش، بن وخواربارولباس های نو و شادی آورو پُرباری قابلمه های خالی خود می باشند. آیا این انتظارو نظاره گری پاسخی خواهد یافت؟
امير جواهری لنگرودی جائی که کلمات از بیان حقایق شرم می کنند! هفته همبستگی با کارگران ایران در خارج از کشور را پاس بداریم آنچه درآستانه ۸ مارس۸۷ درسطح سایت ها بازتاب پیدا کرد؛ احضار، دادگاه و به تازیانه بستن دو تن از فعالان زن سنندج سوسن رازانی و شیوا خیرآبادی به جرم شرکت در مراسم اول ماه مه اجرا شد . این جنایت نشان از توحشی بیمانند درجغرافیای ایران است که تنها ازدست بیمارانی برمی آید که بر فضای سیاسی ایران حکومت می رانند.
فرح طاهریعیدی رژیم جمهوری اسلامی به کارگران و معلمان افزایش موج سرکوب در هفت تپه و حکم اعدام فرزاد کمانگر موج دستگیری های وسیع فعالان کارگری به خاطر فعالیت های آن ها در ارتباط با اضافه دستمزد، عدم پرداخت حقوق، تبعیض، حق تشکل و بیکاری های گسترده در جامعه شروع شد، با شروع دادگاه های پنج تن از فعالان سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپه شدت گرفت. این پنج نفر علی نجاتی، فریدون نیکوفرد، محمد حیدری مهر، قربان علیپور و جلیل احمدی به اقدام علیه امنیت ملی متهم و در دادگاه انقلاب دزفول محاکمه شده اند.
|