گفتگوی علی دماوندی با ابراهیم آوخ جدایی کومله زحمتکشان از سازمان کومله و مرگ دوپیشمرگه ،نتیجه چه راهبردی است؟ در گفتگوی سیاسی این هفته ، علی دماوندی با ابراهیم آوخ در باره فاجعه جانباختن دو پیشمرگه کومله زحمتکشان در حمله ی سازمان کومله ، نگاه و رویکرد رهبران دو بخش در رابطه با این جدایی فاجعه بار، جشن مشترک رژیم اسلامی و سلطنت طلبان برای این درگیری خونین، نتایج سیاست نزدیکی به سیاست رژیم چنجی وطبقات حاکم، بوروکراسی ونبود دمکراسی درون حزبی در این احزاب و... وتاثیرات سیاسی عمیق این شکل از برخورد با اختلافات سیاسی در فضای سیاسی و اجتماعی، گفتگو کرده است
حسن حسام و آرش کمانگر سرنوشت کردستان و سیاستهای رژیم اسلامی تلویزیون برابری
گفتگو با مهرداد عمادی چشمانداز اقتصادی جهان اقتصاد جهان با دکتر مهرداد عمادی! در این میز گرد اقتصادی، پس از سخنرانی دکتر عمادی، آقایان علی پورنقوی، دکتر رضا قریشی، دکتر منصور فرهنگ، دکتر بهروز بیات و دکتر اکبر مهدی در گفتگو شرکت کردند. بنیاد جمهوری ایران قصد دارد به برگزاری اینگونه میزگرد ها ادامه بدهد. جلسه دوم در دهم ژوئیه برگزار می شود. در این نشست، آقای عمادی به اقتصاد منطقه خاورمیانه می پردازند.
گفتگوی علی دماوندی با ابراهیم آوخ سازمان راه کارگر در چهل وچهارمین سال حیاتش در گفتگوی سیاسی هفته، علی دماوندی با ابراهیم آوخ یکی از بنیانگذاران سازمان راه کارگر، گفتگو کرده است. چرایی راه کارگر، مبانی اولیه وحدت این سازمان ، راهپیمایی تاکنونی وجهت گیریهای اولیه ، موفقیت ها و ضعفها،...چه جیزی مانع از وحدت نیروهای چپ وکارگری وموقعیت کنونی ماست؟ چگونه از راهپیمایی تاکنونی مان درس بگیریم.
عطا هودشتیانملی گرایی دمکراتیک چیست؟ این سخنرانی مبانی ناسیونالیسم و ملی گرایی را بطور مبسوط و در ۶ مرحله در تاریخ ایران و نیز در مقایسه با دنیای غرب عنوان کرده است. اشکال ناسیونالیسم سرزمینی و نژادی، پان اسلامیسم، پان عربیسم و پان ترکیسم مورد تحلیل قرار گرفته. در عین حال مبانی پدیداری ناسیونالیسم ستیزه جو و حذف گرا نزد تند روها و راست افراطی در صحنه در صحنه سیاسی امروز ایران به چالش کشیده شده است.
گفتگوی آرش کمانگر و حسن حسام رژیم اسلامی و تحولات ایران در دو حوزه سیاست خارجی و داخلی تلویزیون برابری: گفتگوی آرش کمانگر و حسن حسام درباره سفر ابراهیم رئیسی به امریکای لاتین و بویژه اعلام یک دقیقه سکوت در نیکاراگوئه به خاطر قاسم سلیمانی جنایتکار، سفر جنجالی وزیر خارجه عربستان به تهران، ادامه گمانه زنی ها درباره تفاهم نامه موقت ایران و امریکا، و نیز درباره تحولات سیاسی ایران در هفته ای که گذشت ...
در گفتگو با حسن حسام نگاهی به زندگی هنری و مبارزاتی سعید سلطانپور تلویزیون جنبش
مهرداد وهابی بدیل اقتصادی نظام جمهوری اسلامی گفتارهای برکلی مهرداد وهابی در کتاب اخیر خود تحت عنوان هماهنگی ویرانگر، انفال، سرمایه داری سیاسی اسلامی : خوانشی جدید از ایران معاصراقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی ایران را از بدو تاسیس تا کنون به مثابه سرمایهداری سیاسی اسلامی خصلتبندی میکند که هم از نظامهای امرانه دولتی نوع اتحاد شوروی متمایز است و هم از نظامهای نیولیبرالی متکی به سرمایه داری بازار. در دیدگاه وی نقش انفال و اقتصاد اسلامی در تکوین یک اقتصاد مبتنی بر رانت به مدد مکانیزمهای سیاسی و غیربازاری بالاخص نهادهای ولایی بویژه بنیاد مستضعفان، ستاد هیاتهای اجرایی فرمان امام، قرارگاه خاتم الانبیاء، تولیت آستان قدس رضوی کلیدی است.
گفتگوی آرش کمانگر و حسن حسام تعامل در برابر غرب و منطقه،
در خدمت مهار انقلاب ژینا و تشدید سرکوب تلویزیون برابری
گزارش کامل تظاهرات ۹ ژوئن در مقابل سازمان جهانی کار: کارگران ایران تنها نیستند، نمایندگان حکومت اسلامی باید اخراج شوند در ژنو، در صد و یازهمین نشست سازمان جهانی کار، در همبستگی با کارگران ایران تجمعی برگزار شد که مورد حمایت ده ها تشکل کارگری در ایران، احزاب و گروه های سیاسی و همچنین اتحادیه ها و سندیکاهای بزرگ اروپایی قرار گرفت با خواست مرکزی اخراج نمایندگان حکومت اسلامی از سازمان جهانی کار برگزار شد.
گفتوگوی حسن اعتمادی با محمدحسین صدیق یزدچی راه نجات ایران کدام است؟ با توجّه به تاریخ دویست سال گذشته" عصر قاجار تا امروز" ، ایران در حساّس ترین و شکننده ترین مقطع تاریخ معاصر خود ایستاده. بازگشت به میراث های فرهنگی که نماد آن سلطنت است بر خلاف توهّم پادشاهی خواهان، راه نجات ایران نیست،. اعماق کهنه این میراث فرهنگی یعنی اسلام و تشیع ، بهمراه پادشاهی بازوی حکومتگری مطلق استبدادی این میراث است که بقای هستی تاریخی و اینده ما را تهدید می کند.
گفتگو با زندهیاد ناصر پاکدامن بهائیستیزی در ایران امین ضرغام
این گفتگو که حدود ده سال پیش در پاریس ضبط شده بخشی از گفتگوهای آسو با اهل نظر دربارهی ریشههای تعصب و خشونت علیه بهائیان در ایران است، و به یاد ناصر پاکدامن منتشر میشود. دکتر پاکدامن، اقتصاددان و پژوهشگر علوم اجتماعی و فرهنگ، و از روشنفکران مبارز ایران بود که در روز سوم اردیبهشت در پاریس درگذشت.
گفتگوی علی دماوندی با ایوب رحمانی و علی رضا نوایی جنبش کارگری ، موقعیت کنونی آن و اجلاس سازمان جهانی کار در تریبون کارگری این هفته ،علی دماوندی با ایوب رحمانی و علی رضا نوایی در باره موقعیت کنونی جنبش کارگری، نگاهی دارند به اعتراضات و مطالبات این جنبش در اردیبهشت ماه، علاوه برآن در باره اجلاس سازمان جهانی کار، درخواستها و انتظارات جنبش کارگری و فعالان آن در این رابطه، خواست اخراج نمایندگان حکومت اسلامی از این سازمان و دعوت عمومی از همه ی فعالان این جنبش در خارج از کشوربرای شرکت در تظاهرات ۹ ژوئن در ژنو...گفتگو کرده است.
گفتگوی آرش کمانگر و حسن حسام انقلاب ژینا در ماه هشتم،
آیا کارگران و کمونیستها به وظیفه خود عمل کرده اند؟ تلویزیون برابری
|