گفتگوی آرش کمانگر و حسن حسام جدال منشورها، انعکاسی از تقابل راست و چپ
در بطن دوره انقلابی جاری تلویزیون برابری
دربارهی منشور ۲۰ نهاد مدنی
که در سالگرد انقلاب بهمن ۵۷ منتشر شد گفتوگوی حسن اعتمادی مدیر برنامهی «رمز پیروزی» با کاظم کردوانی، کاظم علمداری، سعید پیوندی، بحثهای اصلی و محوریِ پرسشها و پاسخهای این برنامه دربارهی منشور ۲۰ نهاد مدنی بود که در سالگرد انقلاب بهمن ۵۷ منتشر شد. محور این گفتوگو نخست در اهمیت این این منشور بود که برای نخستین بار پس از بهمن ۵۷، ۲۰ نهاد مدنی در ایران توانسته اند در یک بیانیهی مشترک به موضوعها و مسئلههای بسیار مهمی اشاره کنند که از گرههای اصلی وضعیت موجود در کشورمان است. همچنین در این منشور پیشنهادهایی برای برونرفت از این موقعیت ناهنجار و رهایی از آن ارائه شده است.
گفتگو با مهرداد درویش پور خطراتی که انقلاب زن، زندگی، آزادی را تهدید میکند در این گفتگو با شهرام همایون در کانال یک هشدار دادم شتاب یافتن برخی تلاش ها در خارج از کشور برای تکیه بر قدرت های خارجی به جای تکیه بر جنبش های اجتماعی درون ایران برای برچیدن نظام، بسیار مسئله برانگیز است. همچنین به همکاری با جریان های جنگ طلب از جمله پخش سخنرانی و پیام جرج بوش و بولتن در تظاهرات بروکسل و همکاری فزاینده با احزاب نژادپرست و راست افراطی اروپایی را از جمله نمونه های رسوایی انگیز آن دانستم.
گفت و گو: در بارۀ «پیمان همکاری» سه تشکل سیاسی یزدان شهدائی - مسعود نقره کار - فواد پاشایی
تلویزیون کلمه
گفتگوی رادیو پیام آزادی با اکبر معصوم بیگی
ازاعضای هئیت دبیران کانون نویسندگان درباره نقاب برداشتن و برون آمدن پرویز ثابتی ازخفیه گاه معصوم بیگی: آزادی اعضا کانون نویسندگان مدیون گسترش مبارزات زن ،زندگی،ازادی است. سلطنت به هرنیروی ترقیخواهی ،چنگ ودندان نشان می دهد وعمدتا به چپ ها!وجود ساواک تا زمان انحلال درآبان ۵۷ و سقوط سلطنت ،أساسا برای سرکوب وایجاد اختناق گورستانی درکشوربود.شاه حتی فکرکردن به مخالفت را برنمی تابید.نظام پهلوی بدون شکنجه وسرکوب بقا نداشت. پرویزثابتی وساواک حافظ «نظم وقانون »برای کدام غارت بودند.جمهوری اسلامی هم پیروزی خود را درارعاب و سرکوب می بیند.حکومت شاهنشاهی ،سلطنت ونظام جمهوری اسلامی آینه های روبرویند و یکدیگررا انعکاس می دهند. بازگشت سلطنت ونقاب برداشتن پرویزثابتی بمعنای آن است که همه آنچه درگذشته صورت گرفته با شدت بیشترتکرارخواهد شد.
میزگردی دربارهی اپوزیسیون و پلاتفرمهای منتشر شده چرا اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را تروریست نمیداند؟ گفتگوی حسن اعتمادی با : فرزانه عظیمی، کاظم علمداری، رضا علیجانی، کاوه آهنگری
رمز پیروزی - کانال یک
گفتگوی علی دماوندی با باقر ابراهیم زاده احساس اولیه از رونمایی ثابتی،
برای یک شکنجه شده در ساواک در گفتگوی هفته، علی دماوندی با باقر ابراهیم زاده ، زندانی سیاسی رژیم شاهنشاهی، گفتگویی است از احساس اولیه ی یک زندانی شکنجه شده توسط کمیته مشترک ضد خرابکاری ،زیر نظر مقام امنیتی ، تصویری از دستگیریها و بازجویی ها، از دوران زندان، از زندانیانی که شکنجه های جسمی و روحی وروانی وعدم توجه به سلامت زندانیان ، زندگی های آنان را نابود کرد، ...
گفتگوی آرش کمانگر و حسن حسام دفاع از ساواک و پرویز ثابتی توسط مدعیان آزادی؟
حسن حسام شاهد و قربانی شکنجه سخن میگوید تلویزیون برابری: گفتگوی آرش کمانگر و حسن حسام درباره رونمایی از یک جلاد: پرویز ثابتی معاون سازمان اطلاعات و امنیت رژیم محمدرضا پهلوی (ساواک) و حمایت همه جانبه سلطنت طلبان از این نهاد مخوف شکنجه و جنایت و سرکوب و سانسور و نیز درباره تحولات و تحرکات اپوزیسیون راست تحت رهبری رضا پهلوی از جمله در کنفرانس امنیتی مونیخ
گفتگوی علی دماوندی با ابراهیم آوخ منشور مطالبات حداقلی ، پاسخی به یک ضرورت،
رونمایی از ثابتی به چه معناست؟ در گفتگوی سیاسی هفته، علی دماوندی با ابراهیم آوخ، نگاهی به منشور حداقلی مطالبات تشکهای صنفی و مدنی ایران، ضرورت آن ، گفتمان ، زبان و رویکردهای این منشور ، نقاط قوت آن و ضرروت دفاع قاطع نیروهای ترقیخواه وبشردوست ،در دوره ی تلاشهای ارتجاع مغلوب در مصادره ی انقلاب و جلب جمایتهای بین المللی، کنفرانس امنیتی مونیخ و تلاشهای شاه اللهی ها برای دخالت های وسیع تر غرب درحمایت از این گرایش ، تبدیل کنفرانس مونیخ به گوادلوپ دوم برای ایران و ....،دارند.
گفت و گوی کوتاه مسعود نقره کار و علیرضا میبُدی
این شعله خاموش شدنی نیست سیاستمداری را نمی شناسم که با تسلط و تاثیرگذاری گلشیفتۀ فراهانی رسواکنندۀ حکومت اسلامی باشد. جشنواره برلین شاهدی بر این مدعاست.
رادیو همراه
اعلام جرم باقر ابراهیم زاده علیه ساواک علیه شکنجه و شکنجه گران
در هردو نظام شاهی و اسلامی در سالگرد جانباختگان، رفقای عزیزم از سازمان چریک های فدایی خلق ایران در ۲۵ و ۲۸ اردیبهشت ۱۳۵۵ که جمع کثیری از آنان توسط ساواک شاهنشاهی جان باختند ، و من باقر ابراهیم زاده هم در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۵۵ توسط ساواک دستگیر شدم . نمونه هایی از شکنجه ها در زندان های ساواک را جهت اطلاع افکار عمومی و اعلام جرم علیه حکومت شاه و ساواک بازکو می کنم.
گفتگوی آرش کمانگر و حسن حسام غرب و اپوزیسیون راست ایران،
سه کارت روی میزِ رژیم چنج برای بازی گذار تلویزیون برابری
گفتگوی علی دماوندی با ابراهیم آوخ رویکردها به انقلاب وقدرت سیاسی و تغییر در میان اپوزیسیون
در گفتگوی سیاسی هفته، علی دماوندی با ابراهیم آوخ در نگاهی به تحولات هفته ، آزادی برخی از زندانیان سیاسی وومقاومت وایستادگی آنان را د رمقابل طرح مفتضح » عفو » خامنه ای ، از لزوم پیگیری تلاشها برای ازادی بی قید و شرط همه ی زندانیان سیاسی ، از نگاه ورویکردهای اپوزیسیون حکومت به سالگرد انقلاب ۱۳۵۷ و رویکردهای کنونی اپوزیسیون نسبت به انقلاب و قدرت سیاسی ، بیانیه موسوی در لزوم تغییر قانون اساسی و انتخابات ازاد وتلاشهای اپوزیسیون راست در رابطه با جایگزینی و چگونگی تغییر حکومت و.... گفتگو کرده است
گفت و گوی فرناز قاضیزاده با حسن منصور و مهرداد وهابی گفت و گوهایی برای آینده: اقتصاد ایران ( بخش دوم) صفحه دو - بیبیسی اقتصاد یکی از بزرگترین معضلات در جمهوری اسلامی بوده و هست. وضعیت معیشت مردم در سالهای اخیر بدتر و بدتر شده و تورم بالا، بیکاری و رکورد دست به دست هم داده اند ، تا زندگی روزمره را برای بسیاری از ایرانیان سخت کنند. مشکل اقتصاد ایران چیست و چطور باید این مشکلات را حل کرد. در برنامه پیشین دو اقتصاد دان برجسته به این پاسخ دادند که به نظر آنها مشکل عمده اقتصاد ایران از کجا ناشی می شود.
گفتوگوی حسن اعتمادی با حسن شریعتمداری، کاظم کردوانی و مسعود فتحی چرا در سال ۵۷ انقلاب شد
و چرا خمینی رهبر شد؟ بحث در مورد دو پرسش ۱)علت های انقلاب بهمن ۵۷ و نقش قدرت های غربی در ان؟ و ۲) چه عامل هایی باعث به قدرت رسیدن خمینی شد؟ بهمناسبت سالگرد انقلاب بهمن سال ۵۷
گفتگوی آری کمانگر و حسن حسام پروژه پیشنهادی میرحسین موسوی
چه اهدافی را دنبال میکند؟ تلویزیون برابری
گفت و گوی حسن اعتمادی با بهزاد کریمی، نامدار بقائی، رحمان حسینزاده چرا انقلاب اسلامی و چرا خمینی رهبر شد؟ چه عواملی باعث شد که انقلاب ۵۷ در ایران رخ داد؟ عوامل داخلی و نقش قدرتهاهای خارجی؟
گفت و گوی فرناز قاضیزاده با حسن منصور و مهرداد وهابی گفت و گوهایی برای آینده: اقتصاد ایران (بخش اول) صفحه دو - بیبیسی اقتصاد ایران براساس مبانی اقتصاد آزاد بوده یا دولتی، می تواند بحثی دنباله دار و بی پایان را به همراه داشته باشد. اقتصاد در جمهوری اسلامی، برای بسیاری از صاحبنظران معجونی بی معنا از هردوست و هیچ کدام نیست. اقتصادی که اسلامی خوانده شد اما حتی قوانین اسلامی هم در آن شکسته می شود. آیا قانون اساسی جمهوری اسلامی الگوی مشخصی از اقتصاد را به دست می دهد؟ این الگو چقدر مشکلات اقتصادی ایران را حل می کند؟ برای برون رفت از این مشکلات چه باید انجام شود.
گفتگوی سیاسی علی دماوندی با ابراهیم آوخ سیاستهای حکومتی، در سایهی بحرانها، چه اهدافی را نشانه گرفتهاست؟ در گفتگوی سیاسی هفته، علی دماوندی با ابراهیم آوخ در نگاهی به تحولات سیاسی کنونی، اعتصاب غذای برخی از زندانیان سیاسی،در آغازین روزهای دهه فجر انقلاب اسلامی شده ، تشدید سیاست سرکوب و اجرای آپارتاید جنسی، حمله بهپاد های به مراکز نظامی رژیم، حمله به سفارت آذربایجان ، تشدید سیاست خصوصی سازیها در سایه امنیت وحمایت قانونی برای غارت و چپاول اموال عمومی،و... را به بررسی نشسته و رویکردهای حکومتی را به بررسی نشسته است
|