سخنگوی سازمان دانش آموختگان: اجرای طرح های تبعیض آمیز در نحوه پذیرش داوطلبان ورود به دانشگاه ها خلاف قانون اساسی است
حق آموزش وتحصیل برای شهروندان اگر چه در قانون اساسی کشور به رسمیت شناخته شده اما در مقام اجرا در چند سال گذشته بصورت محدود و در دولت نهم بصورت گسترده حق قانونی و بدیهی آموزش وتحصیل به رسمیت شناخته نمی شود.
در شرایطی که براساس قانون اساسي ادامه ی تحصيل در هر مقطع آموزشي بلامانع و جزو حقوق شهروندان بوده و ایجاد مانع برای دستیابی به این حق ،حتی با توسل به گذراندن قانون وتصویب آيين نامه و بخشنامه و هر رویه ای که ناقض ومانع تحقق اين حق باشد خلاف اصول اساسی قانون و ناقض مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر است.
رشيد اسماعيليحق تحصیل بهاییان همه ی حقوق انسانی برای همه ی افراد انسانی نقض حقوق اقلیت ها، اعم از دینی، مذهبی و قومی مدت هاست که جایی ثابت در فهرست نقض حقوق بشر توسط دولت ایران دارد. در این میان وضعیت اقلیت دینی بهایی از همه بغرنج تر بوده است، پیروان آیین بهاییت البته از همان سال های ابتدایی پیدایش این آیین -جز در دوره هایی محدود- با آزار و اذیت مواجه بوده اند با این حال سه دهه ی اخیر به لحاظ نقض سازمان یافته ی حقوق بهاییان در طول تاریخ ایران کاملا ً بی سابقه و تاسف بار به شمار می آید.
رنجنامه پرهام اقدسی ، نماینده دانشجویان بهایی محروم از تحصیل اینجانب پرهام اقدسی دانشجوی سابق رشته ی فیزیك اتمی مولكولی دانشگاه بوعلی سینا همدان هستم. با قبول شدن در كنكور سراسری سال ۱۳۸۵ موفق به ورود به دانشگاه شدم ولی متاسفانه پس از گذشت یك ترم تحصیل، قبل از امتحانات پایان ترم اول در تاریخ ۳/۱۰/۸۵، مسئولان دانشگاه بنده را به استناد تصویب نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب ۶/۱۲/۶۹ و به علت اعتقادم به دیانت بهائی از دانشگاه اخراج نمودند
|