گفتگوی علی دماوندی با ابراهیم اوخ مشخصات دوره کنونی چیست و وظایف نیروی چپ و ترقیخواه کداماست؟ در گفتگوی سیاسی هفته ، علی دماوندی با ابراهیم اوخ در باره مشخصات دوره کنونی پسا قتل رئیسی و پیشا انتخابات جانشین او گفتگو کردهاست. در این گفتگو تلاش شده است که تصویری از موقعیت کنونی ارائه شود تا در بستر بحرانهای بزرگ اجتماعی و اقتصادی و سیاسی، جنگ باندها و جناحهای حکومتی در گرفتن سکانهای قدرت و ثروت ، خیزش های محتمل اجتماعی وروند اعتراضات و اعتصابات اجتماعی و کارگری، به نقش نیروی چپ وترقیخواه بپردازد. شما را به دیدن این گفتگو دعوت میکنیم
گفت وگوی علی دماوندی با محمدرضا شالگونی و تقی روزبه تصویر اوضاع سیاسی کنونی د رایران چگونه است؟ نگاهی به تصویر کلی وعمومی اوضاع سیاسی کنونی در ایران دارند. در این گفتگو برروی موقعیت حاکمیت د رحفره ی ایجاد شده پس از قتل رئیسی ، مساله جانشینی رهبری ، انتخابات ریاست جمهوری و فرصتها و موقعیت ایجاد شده برای باندها وجناحهای گوناگون حکومتی، جنبش اجتماعی و فرصتهای ان در زمانه کنونی و جنبش های اجتماعی و چپ و ترقیخواه
گفتوگوی علی دماوندی با باقر ابراهیم زاده برگی از تاریخ: ضربات خونین ساواک علیه سازمان فدایی در سال ۵۵ وتاثیرات ان در اینده ی این سازمان در برگی از تاریخ ، علی دماوندی با باقر ابراهیم زاده در بازه ضربات خونین ساواک علیه سازمان فدایی د ر سال ۵۵، تاثیرات این ضربات براینده این سازمان، استراتژی ساواک در سرکوب نیروی انقلابی و چپ و تقویت جریانات ارتجاع اسلامی و تاثیر ان بر آینده سیاسی ایران در آن مقطع تاریخی گفتگو کرده است.
گفتگوی آرش کمانگر با حسن حسام رژیم در محاصره بحران ها،
چالش ها و جنبش ها تلویزیون برابری
چند گفتگو با مهرداد درویش پور درباره مرگ رئیس و پیامدهای آن برای طرفداران حکومت از دست رفتن یکی از نمادهای اصلی سرکوب و ترور و وحشت ضربه بزرگی بوده است، برای مردم اما جشن و شادی نشانگر شدت انزجار جامعه از این حکومت و نوعی اعتراض است. همچنین پیامد این حادثه قوت گیری اعتماد به نفس ولو لحظه ای مردم در جنگ روانی است که روحیه طرفداران نظام را تضعیف می کند. البته ما خواستار دست یابی به محاکمه عادلانه سران این نظام و از جمله رئیسی در دادگاه هستیم.
گفت و گوی مسعود نقره کار و علیرضا میبدی - رادیو همراه
تشییع جناره رئیسی،
نمایش انسانیت زدایی از انسان
و فاجعه ای اجتماعی - روانی
گفت وگوی علی دماوندی با محمد رضا شالگونی و تقی روزبه حاصل آلترناتیوسازیها برای ایران وآینده ان جیست؟ در دوره ای که رژیم اسلامی در انزوای بی سابقه داخلی و بین المللی قرار گرفته و جنگ جنایتکارانه علیه زنان را تشدید کرده است و همزمان ما شاهد گسترش جنبش های مطالباتی کارگران و بازنشستگان هستیم. شاهد فقر و فلاکت اجتماعی،ویران سازیهای زیست محیطی و..وبحرانهاییی هستیم که مدام در حال تشدید و گسترش هستند. در این میانه که جنبش سراسری ژینایی سرکوب شده ؛ اما نافرمانی های مدنی در حال گسترش اند، باردیگر مساله آلترنایتو این رژیم و اینده ایران به موضوع مهمی در رسانه ها تبدیل شده است.
گفتگوی علی دماوندی با ابراهیم اوخ رژیم محتضر در منطقه ای بحرانی و بازی آلترناتیو سازی در باره موقعیت کنونی در ایران، سیاست جنگی حکومتی علیه مردم که در تشدید فشارها ، هزینه ها و سرکوب ها علیه زنان و ایستادگی ها ومقاومت های زنان در زندانها و خیابانها، اعدام زندانیان سیاسی خود را نشان میدهد ؛ بر بستری از بحرانهای اقتصادی نالاینحل ومدام افزاینده وانزوای داخلی و بین المللی حکومتی ، بحرانهای زیست محیطی و قربانیان سیل ها و طوفانهای شنی و الودگی های زیست محیطی و...
گفت و گوی حسن حسام و آرش کمانگر چهره ریاکار امریکا و متحدینش در رابطه با کشتارگاه غزه تلویزیون برابری: کند و کاو با حسن حسام، برنامه ای از آرش کمانگر. در پایان این گفتگو، حسن حسام شعر "ما کودکان گنهکار" را نیز دکلمه میکنند که به کودکان غزه تقدیم شده است
گفتوگوی حسن اعتمادی با بهزاد کریمی و الهیار کنگرلو چرا «ایرانگرایان» با دموکراسی مخالفند؟ منظور از ایران گرایایی چیست و چه کسانی شرط هر نوع همکاری را پذیرش ان میدانند و مفهوم واقعی آن چیست و اصولا چه کسانی صلاحیت تشخیص آن را دارند که نیروهای دیگر را ملی گرا بدانند ؟ در ادامه اینکه راست افراطی و چپ افراطی مطرح در صحبت اخیر آقای رضا پهلوی به چه جریان هایی اطلاق می شود؟ بلاخره اینکه اشتراکات بر سر سکولار دمکراسی چگونه می تواند به ائتلاف های عملی بینجامد؟
سخنرانی مهرداد درویش پور درباره زمینه های برآمد راست افراطی همچون تهدیدی علیه دمکراسی در بخش نخست این سخنرانی در شهر فرانکفورت برگزار شد سخنران به تعریف راست افراطی و پوپولیست، مولفه های و ویژگی های اصلی متمایز کننده آنها از راست محافظه کار و لیبرال، گوناگونی و تنوع ان ها و زمینه ها شکل گیری و رشد این پدیده می پردازد. همچنین سخنران به شباهت ها و تفاوت های برآمد راست افراطی در غرب و در ایران و پیامدهای تهدید آمیز آن از منظر دمکراسی و تبعیض علیه برابری انسانها و اهمیت مبارزه همزمان علیه راست افراطی و بنیادگرایی اسلامی اشاره می کند.
دو گفتگو با مهرداد درویش پور درباره اعتراضات دانشجویان در آمریکا علیه جنگ غزه
و آزار جنسی و قتل نیکا در گفتگوی نخست با ایران اینترناسیونال درباره اعتراضات دانشجویان در امریکا علیه جنگ در غزه و حمله پلیس به دانشگاه توضیح دادم این اعتراضات دانشجویی و حمله پلیس به دانشگاه که نظیر آن از جنگ ویتنام به این سو در امریکا دیده نشده نشانگر پر رنگ شدن آرمان صلح و دمکراسی است که در حافظه تاریخ همچون حمله چین به دانشجویان در میدان تی ان مین یا حمله جمهوری اسلامی به دانشگاه در جریان انقلاب فرهنگی و خیزش دانشجویان در هیجده تیر در حافظه تاریخ و جهانیان نقش خواهد بست.
میزگرد دربارهي روز اول ماه و وضعیت کارگران در ایران میهمانان: دکتر مسعود کمالی، مهدی فتاپور
تلویزیون آرین - مجری - محسن میرزایی
گفتگوی علی دماوندی با ابراهیم آوخ آیا جنبش سیاسی جدیدی در حال برخاستن است؟ نگاهی به اوضاع سیاسی کنونی ، در همزمانی روز جهانی همبستگی کارگران و روز معلم در ایران، قطعنامه ها وبیانیه ها، نافرمانی های بزرگ زنان ،ایستادگی های دلیرانه زندانیان سیاسی ، اعتراضات و تظاهرات بازنشستگان وکارگران و تعمیق بحران های اقتصادی و اجتماعی ، رویکردهای خشونت بار وجنایتکارانه حکومتی علیه مردم وخصوصا زنان واحکام اعدام خصوصا حکم اعدام توماج واعتراضات گسترده مردمی علیه این احکام و همبستگی ها با توماج؛ نشانه های تازه ای از تغییرات بزرگی است که در زیر پوست جامعه جریان دارد.
روبن مارکاریانموقعیت طبقه کارگر در آلمان گفتارهایی بهمناسبت اول ماه مه روز جهانی کارگر
تلویزیون جنبش
گفت وگوی علی دماوندی با تقی روزبه و محمد رضا شالگونی اعتراضات گسترده دانشگاهی در ایالات متحده به چه معناست؟ این گفتگو در باره طوفان اعتراضات دانشجویان در دانشگاه های آمریکا، مساله همبستگی با مردم فلسطین و اعتراض به کشتار ونسل کشی مردم فلسطین، مطالبه قطع ارتباط دانشگاهها با رژیم آپارتاید نژادی -مذهبی اسرائیلی ، مقابله با سیاست دانش کشی و مدرسه کشی در غزه ، تاکید بر استقلال دانشگاهها از سیاستهای میلیتاریستی واشغالگرانه و... از اهمیت این اعتراضات، جایگاه وتاثیرات آن ، مقایسه با جنبش مه ۶۸ و اعتراضات ضد جنگ ویتنام و...است.
|