روز یکشنبه، اول سپتامبر بار ديگر اعضای بی دفاع سازمان مجاهدين خلق ايران در کمپ اشرف مورد حمله قرار گرفتند. در اين حمله ٥٢ مجاهد به قتل رسيدند و هفت تن به گروگان گرفته شدند. عکس های منتشر شده از اين کشتار، حاکی از آنند که مهاجمان تعدادی از مجاهدین را، در حالی که دست آن ها از پشت بسته بوده، شلیک کرده و آنان را کشته اند. حتی عده ای از مجاهدین بستری در کلینک داخلی اشرف مجددا مورد حمله قرار گرفته و کشته شدند. گفته می شود حدود ۱۰۰ مجاهد در کمپ اشرف اقامت داشتند و به امور دارائیها و کالاهای باقیمانده در این قرارگاه رسیدگی میکردند.
سپاه پاسداران بلافاصله بعد از حمله در حالی که مقامات عراق در اظهارات متناقض و ناشیانه ای تهاجم به کمپ اشراف را تکذیب کرده بوده اند،با انتشار بيانيه ای، کشتار مجاهدين را "اقدام انقلابی" و "انتقام تاريخی" خوانده و آن را "مایه تشفی خاطر امت اسلامی" دانسته است. بيانيه در عين حال اين کشتار را انتقام گيری الهی از مجاهدين در سالروز ترور رجایی و باهنر در سال ١٣٦٠ اعلام کرده است. انتشار بيانيه با چنين موضع و شادمانی از کشتار مجاهدين، به وضوح نشان می دهد که سپاه قدس در اين جنايت دست داشته است.
اين کشتار در بيست و پنجمين سالگرد فاجعه ملی صورت می گيرد و نشان می دهد نيروئی که در سال ١٣٦٧ به آن جنايت دست يازيد، هم چنان زنده است و در پی فرصت برای کشتارهای ديگر. سپاه در بيانيه خود آشکارا انتقام گيری را می ستايد و آن را عنايت الهی می داند. اين به معنی سوق دادن صحنه سياسی کشور به قهر و خشونت است.
فعالين و سازمان های سياسی اپوزيسيون بارها از رهبری سازمان مجاهدين خلق ايران خواسته اند که کمپ اشرف را تخليه کند و اعضای خود را بيش از اين در معرض کشتار نيروهای مهاجم قرار ندهد. رهبری مجاهدين در حالیکه از انتقام گيری رژيم عراق و ايران آگاه بود، به اين هشدارها توجه نکرد. ادامه حيات کمپ اشرف، نمی تواند قابل توجيه باشد. بايد بدون معطلی اين کمپ را بست و جان بقيه ساکنين آن را نجات داد. حفظ جان اعضای سازمان مجاهدین مسئولیت مشترک رهبری این سازمان، مقامات عراق و "میسیون امداد سازمان ملل در عراق" است و هیچ مسئولیتی نافی دیگری نیست. انتظار می رود تمامی طرفهای این وضع به جد به مسئوليت خود عمل کنند.
ما کشتار اعضای سازمان مجاهدين را محکوم می کنيم و خواستار رسيدگی مجامع بين المللی به اين جنايت هستيم. مسئوليت حفظ جان مجاهدين با دولت عراق است. دولت عراق بايد پاسخ دهد که چرا به مسئوليت خود عمل نکرده و نيروهای نظامی و امنيتی دولت در اين کشتار چه نقشی داشته اند. لازم است ارگان های وابسته به سازمان ملل، امنيت مجاهدين را تا خروج آن ها از عراق تامين و در انتقال آنان به کشورهای امن تسریع کنند.
هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)
١١ شهريورماه ١٣٩٢(دوم سپتامبر ٢٠١٣)
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد