"دانشجويان بسيجی" به سفارت بريتانيا در تهران، اقامتگاه دیپلماتهای سفارت و مرکز فرهنگی آن کشور با چوب، سنگ و کوکتل مولوتف حمله کردند، از ديوارهای آن بالا رفتند، اموال سفارت را تخريب کردند و بخشی از اسناد را به آتش کشيدند.
حمله به سفارت بريتانيا در تهران با واکنش شديد بين المللی روبرو شده است. شورای امنيت سازمان ملل متحد در بيانيهای حمله به سفارت بريتانيا در تهران را محکوم کرده است.
اشغال سفارت امريکا در سال ۱۳۵۸ پيآمدهای فاجعهباری برای کشور ما و مناسبات بين ايران و امريکا داشت. تا کنون مناسبات بين ايران و امريکا به حال عادی درنيامده و ايران از اين امر زيانهای زيادی ديده است. حمله به سفارت انگليس، تکرار آن اقدام ماجراجويانه است.
حمله به سفارت بريتانيا زمانی صورت گرفته است که خطر حمله نظامی به ايران و تحريمهای اقتصادی افزايش يافته است. بیترديد حمله به سفارت بريتانيا با موج محکوميت در سطح جهان روبرو شده و به تشديد تحريمها و صدور قطعنامههای جديد عليه ايران منجر خواهد شد. قرار است فردا کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مورد تشدید تحریمها علیه جمهوری اسلامی تصمیم بگیرند. وزیر امور خارجه آلمان پیشنهادهائی را برای ارائه به کشورهای اروپایی آماده کرده است که توقف واردات نفت از ایران و تحریم بانک تجارت از رئوس اصلی آن محسوب میشود.
حمله به سفارت بريتانيا بدون ترديد توسط رژيم ايران و يا باندهائی در درون آن تصميمگيری و سازماندهی شده و توسط "دانشجويان بسيجی" به اجرا در آمده است. سازمان ما حمله به سفارت بريتانيا در تهران را محکوم و نسبت به سياستهای ماجراجويانه رژيم ايران که کشور ما را به سوی فاجعه میبرد، هشدار میدهد.
هيئت سياسی ـ اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)
۹ آذر ۱۳۹۰ (۳۰ نوامبر ۲۰۱۱)
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد