logo





گزارشی از روز جهانی زن، ٨ مارس در هامبورگ

دراین برنامه تعدادی از نمایندگان انجمن ها وجریانات سیاسی مختلف به زبان فارسی و همچنین به زبان آلمان سخنرانی کردند.

چهار شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹ مارس ۲۰۱۱

روز سه شنبه ٨ مارس به دعوت چندین انجمن، سازمان واحزاب ایرانی در میدان جلوی شهرداری هامبورگ، تعدای از ایرانیان آزادیخواه در گردهمایی که به مناسبت بزرگداشت روز جهانی زن و برای پشتیبانی ازخواستهای دمکراتیک جنبش آزادی خواهی مردم ایران دور هم جمع شدند.


در این تجمع اشاره ای به مبارزات تاریخی زنان جهان و زنان ایران و جایگاه خاص این مبارزات در روند جنبش دمکراسی خواهی ایران شد.

دراین برنامه تعدادی از نمایندگان انجمن ها وجریانات سیاسی مختلف به زبان فارسی و همچنین به زبان آلمان سخنرانی کردند.

همچنین یک نماینده پارلمان آلمان از حزب لیبرال این کشوردر این گردهمایی شرکت کرد ودر سخنرانی خود از جنبش آزادی خواهی مردم ایران پشتیبانی وازخواست آزادی زندانیان سیاسی حمایت کرد.

یک گزارش دیگر از مراسم ۸ مارس در هامبورگ

امروز در هامبورگ مراسمی بمناسبت 8 مارس و به پشتیبانی از فراخوان زنان ایران در مقابل شهرداری این شهر برگزار شد.
در این مراسم که همه گروهها و سازمانها با عقاید مختلف مشترکا برگزار کننده اش بودند بیانیه هایی به مناسبت این روز و در حمایت از جنبش مردم میهنمان خوانده شد.
همینطور نمایندهی حزب لیبرال آلمان ( اف دی پی) در این برنامه حضور داشت که او نیز به حمایت از مردم ایران سخنانی ایراد کرد. در این مراسم چند تن از ایرانیان از او به خاطر
موضعگیری های حزب اف دی پی و سفر وزیر امور خارجه ی کشور آلمان به ایران و ملاقاتش با احمدی نژاد انتقاداتی کردند که ایشان در همین مراسم اعلام کرد که حتمن صدای اعتراض شما را به حزب و آقای وستروله خواهم رساند و به شما حق می دهم!
این مراسم در ساعت 19 با خواندن سرود ای ایران پایان یافت.
لازم به ذکر است که در ادامه این هفته و بمناسبت روز زن در روزهای جمعه و شنبه و یکشنبه در شهر هامبورگ مراسم سخنرانی و بحث و گفتگو و شعر خوانی در دانشگاه و در لیتراتور کافه خواهد بود.
در زیر عکسهایی از مراسم امروز را می بینید.
با سپاس و مهر، شهلا بهاردوست







نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد