کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل شلاق زدنهای اخیر در ایران را محکوم کرد کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز سهشنبه ۱۱ خرداد با انتشار بیانیهای، شلاق زدن حدود ۳۵ پسر و دختر جوان که هفته گذشته به جرم شرکت در یک مهمانی مختلط در شهر قزوین بازداشت شده و شلاق خوردند، را به عنوان اقدامی «انزجار برانگیز» محکوم کرد.
به گزارش رسانههای دولتی ایران، این دانشجویان روز ششم خرداد بازداشت شده، مورد بازجویی قرار گرفته و به ۹۹ ضربه شلاق محکوم شدند.
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در بیانیه خود تاکید کرده است که طبق موازین بینالمللی حقوق بشر، شلاق زدن ممنوع است.
سمینار بررسی نونگاشته ها و نويافته ها پيرامون تاريخ جنبش فدائی
نگاه و نقش و حميد اشرف در دوام سازمان چریک های فدایی در چهلمین سالگرد جان باختن حمید اشرف و گروهی از موثرترین کادرهای سازمان چریک های فدایی خلق و در چهل و پنجمين سال پایه گذاری آن سازمان یک سمینار یک روزه در شهر کلن برگزار خواهد شد و در آن صاحب نظران و پژوهشگران نونگاشته ها و نويافته ها پيرامون تاريخ جنبش فدائی را عرضه خواهند کرد.
این سمینار فعلا برای روز یک شنبه سوم ماه ژوئیه سال جاری پیش بینی شده است. اطلاعات بیشتر پیرامون محل، زمان و برنامه کنفرانس در اطلاعيه های بعدی اعلام می شود.
بیانیۀ کنشگران کارزارِ لگام (لغوِ گام به گامِ مجازاتِ اعدام) دربارۀ محکومیتِ جدیدِ نرگسِ محمدی نرگس محمدی را به مجازات ناعادلانه و سنگین ده سال حبس به اتهام نادرست "مؤسس لگام" بودن، محکوم کرده اند؛ و حالآنکه ایشان، مؤسس آن کارزارنبود و تنها به خاطرانجام دادن تلاشهای انساندوستانۀ خویش عضو کارزار لگام شد و بیانیههای آن را امضا کرد. لگام کارزاری است که به هدف نجات جان انسانهایی که حق حیاتشان به مخاطره افتاده تأسیس شده است. لگام، سازمان و حزب و تشکل سیاسی نیست و تنها، برای دفاع ازحق حیات شهروندان و پیشگیری از مجازات اعدام تلاش میکند. این تشکل حقوق بشری، می کوشد که در راه صیانت ازجان کسانی که حکم اعدام گرفتهاند در روندی قانونی، مجازاتی مناسبترو انسانیتر را، به عنوان جانشین مجازاتِ اعدام، به قوۀ قانونگذاری کشور معرفی کند و تا زمان تصویب نهایی مجازاتهای جانشین، اجرای مجازاتهای اعدام را بهتاخیرافکند. ازاینرو، حکمی که بهخاطر مشارکت درتأسیس لگام برای نرگس محمدی صادر کردهاند، حکمی ناعادلانه و بر مبنای ادعایی نادرست بودهاست؛ بنابراین، صدور حکم ده سال حبس برای ایشان که مؤسس لگام نبودهاست، غیرقانونی و ظالمانه است که باید لغو گردد و اصولا چنین اتهامهایی صورت قانونی ندارد و دیگر اتهامات ایشان نیزبر مبانی درست و حقیقی استوارنیست، بلکه هدف ازآنها پیشگیری از صداهایی است که بنا به خواست مردم در گستره جامعه پژواک افکنده است.
مادران پارک لاله ایران «ما خواهان بررسی جدی نقض حقوق بشر در ایران و پاسخ گویی شفاف مسئولان هستیم» تا به کجا میخواهیم این وضعیت را تحمل کنیم؟ هشیار باشیم که تمام جناحهای حکومتی در این سالها، در دورههایی قدرت را در اختیار گرفتند، ولی همهی آنها در مورد نقض حقوق بشر متفق القول بودند و هیچ اقدامی برای بهبود حقوق بشر نکردند یا در خوش بینانه ترین حالت نتوانستند، زیرا ساختار قدرت ایراد اساسی دارد. طبیعی است که در چنین شرایطی برای ماندن بر قدرت باید از یک سو ماشین اعدام و زندان و شکنجهشان برقرار باشد و زندانیان را بیرویه اعدام کنند و از سوی دیگر زمانی که به رای ما نیاز دارند، با شعارهای فریبنده ما را جذب خود کنند تا بتوانند ظاهر مردم فریب جمهوری شان را نگاه دارند. برخی از ما نیز از روی ناچاری با آن وعدهها امیدوار و پس از مدتی ناامید میشویم، چون در واقع میدانیم که آنها فقط برای منافع خود حرکت میکنند و آرامش و آسایش مردم برای شان بیمعناست. همانهایی که با وقاحت تمام اعلام میکنند ما زندانی سیاسی نداریم و در ایران دموکراسی برقرار است.
کمیته مرکزی سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران نرگس محمدی آزاد باید گردد! نرگس محمدی به دلیل فعالیتهای خود در رابطه با حقوق بشر و بویژه فعالیتهایش در زمینه لغو حکم اعدام و عضویت در کارزار «لغو گام به گام اعدام»، متحمل فشارهای شدید و سنگین حکومت اسلامی شده است. اتهامات نرگس محمدی تماما به فعالیت های مدنی، مسالمت آمیز و قانونی او باز می گردد. صدور احکام سنگین برای این فعال حقوق بشر نشان میدهند که تا چه حد حکومت اسلامی از فعالیتهای مدنی و صنفی دگراندیشان در هراس است و تلاش میکند تا با خشونتی بی سابقه هر صدای مخالف را در نطفه خاموش کند.
سازمان ما ضمن محکوم کردن این حکم غیر انسانی ، خواهان لغو آن و آزادی خانم نرگس محمدی و همه زندانیان سیاسی در بند است. باید که همه آزادیخواهان و بشردوستان و فعالین حقوق بشر، صدای اعتراض خود را نسبت به رفتارهای ظالمانه حکومت اسلامی بلند کرده و ا ز حقوق انسانی و شهروندی همه فعالین و مبارزین راه آزادی دفاع کنند.
پیام تشکلهای مستقل کارگری ایران
به یکصدوپنجمین اجلاس سازمان بین جهانی کار در سال گذشته وضعیت کارگران در ایران نه تنها هیچ گونه بهبودی نیافته، بلکه محدودیت ها برای تشکلهای مستقل کارگری و فعالیتهای آنان بیشتر شده است. درحالی که همه نهادهای دولتی که با نام نهادهای کارگری فعالیت آزادانه دارند، غیر از همکاری با ارگانهای امنیتی و حراستی و معرفی فعالین کارگری به ارگانهای مذکور، همکاری و شرکت مستقیم در سرکوب اعتراضات کارگری، به راه انداختن راهپیمائیهای نمایشی به نام کارگر در حمایت از جناحهای در قدرت، تبلیغات و نمایشات فاشیستی علیه کارگران مهاجر افغانستانی به خصوص در روز جهانی کارگر، تبانی با نمایندگان کارفرمایان و دولت در شورای عالی کار در تحمیل حداقل دستمزد چهار الی پنج برابر زیر خط فقر به کارگران ایران، چیزی در سوابق خود ندارند.
دولت ایران نیز به رغم امضاء مقاوله نامه های سازمان جهانی کار که الزام به اجازه ایجاد تشکلهای کارگری مستقل و غیر وابسته به دولت را در خود دارند، اما همچنان تشکلهای مستقل کارگری را به شدت تمام مورد سرکوب قرار می دهد.
سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج کشور مجازاتهای وحشیانه علیه دانشجویان، هنرمندان و کارگران هم به مقاومت مردم ایران پایان نخواهد داد انتشار اخباری که از اوجگیری اعمال خشونت علیه دانشجویان، هنرمندان و کارگران ایرانی توسط مقامات قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی حکایت دارد، نشان می دهد که استبداد و خودکامگی در ایران روز به روز گستاخانه تر به حقوق و حریم خصوصی شهروندان چنگ اندازی می کند و مناسبات میان دولت و ملت را به وضعیتی بسیار فجیع تر از روابط ارباب و رعیتی تنزل داده است.
سازمانهای جبهه ملی ایران درخارج کشور ضمن محکوم کردن این گونه رفتارهای وحشیانه حکومت با شهروندان که متاسفانه روز به روز بر شدت و توحش آن افزوده می شود، از همه هم میهنان و آزاد اندیشان می خواهد که در برابر این فجایع سکوت نکرده و از هیچ تلاشی برای احقاق حقوق از دست رفته خویش فروگذار نکنند
بیانیه جمعی: پاسخ حق طلبیِ کارگران شلاق نیست! در دی ماه سال ۱۳۹۳ شرکت پویا زرکان، پیمانکار اصلیِ معدن طلای آق دره در آذربایجان غربی، ۳۵۰ نفر از کارگران فصلیِ این معدن را اخراج کرد. شب ششم دی ماه همان سال، در پی خودکشی یکی از این کارگران، کارگران اخراجی تجمع گسترده ای در مقابل معدن برگزار کردند که به درگیری کارگران و نگهبانیِ معدن انجامید. با شکایت کارفرما، «دادستانی» تکاب در آذربایجان غربی کارگران را به ایجاد اغتشاش متهم کرد. در واپسین روزهای اردیبهشت ۱۳۹۵، احکام قضایی صادر شد و ۱۷ نفر از کارگران به ۳۷ ماه تا ۵ سال زندان، ۲۰ تا ۵۰ ضربه شلاق و ۵۰۰ هزار تومان جزای نقدی محکوم شدند، و در نهایت مجازات شلاق و جریمه ی نقدی اجرا شد.
صدور و اجرای این احکام ظالمانه نه تنها ابتدایی ترین حقوق انسانی کارگران را لگدمال می کند بلکه به معنی محکومیت خانواده های این کارگران به گرسنگی و مرگ است. این نمونه ی آشکار دفاع دستگاه قضایی از سرمایه داری و حمایت بی دریغ این دستگاه از سرمایه دارانی است که از حاصل کار و زحمت کارگران ثروت می اندوزند و با پشتوانه ی «دادگاه» و زندان و شلاق هر اعتراضی را در نطفه خفه می کنند. ما به این ستم عریانِ سرمایه داری و این توحش نفرت انگیزِ شلاق سالار اعتراض داریم و آن را به شدت محکوم می کنیم.
نامه ۳۵۰۰ فعال کارگری در ایران برای آزادی جعفر عظیمزاده بیش از ۳۵۰۰ فعال کارگری در نامهای به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خواستار آزادی جعفر عظیمزاده شدند. عظیمزاده، رئیس هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران که در اوین زندانی است در اعتصاب غذا به سر میبرد و وضعیتش وخیم توصیف شده است.
دو نهاد فعال کارگری در ایران نسبت به وخامت وضعیت سلامتی جعفر عظیمزاده، رئیس هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، هشدار دادهاند. اتحادیه آزاد کارگران ایران و سندیکای کارگران شرکت واحد ایران خواستار رسیدگی سریع به وضعیت این فعال کارگری هستند.
اعلامیه ی سازمان های جبهه ملی ایران در اروپا نرگس محمدی و امید کوکبی را آزاد کنید نظام جنایتکار جمهوری اسلامی که برای ادامه ی حیات شوم و همواره متزلزل خود هیچ راهی جز سرکوب و ستم، که از نخستین روز ظهورش با آن همراه بوده، ندارد، همچون گذشته برای مرعوب نگهداشتن مردمی که به چشم دشمن به آنان می نگرد و آنان نیز به حق آن را دشمن می دارند از هیچ ظلم و تبهکاری رویگردان نیست.
در حالی که اعدام بیش از هزار نفر در سال گذشته هنوز حس خونخواری سران آن را ارضاء نکرده و اعدام ها همچنان ادامه دارد، باید هر سال همچنان هزاران نفر نیز به زندان های هولناک آن، که برخلاف همه ی موازین جهانی و حتی با نقض مقررات قانونی همین نظام اداره می شوند، روانه گردند.
درخشش کمسابقه سینمای ایران در کن؛ جایزه بهترین بازیگر مرد و بهترین فیلمنامه سینمای ایران در درخششی کمسابقه برنده جایزه بهترین بازیگر مرد و بهترین فیلمنامه در جشنواره فیلم کن شد.
شهاب حسینی برنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن شد و اصغر فرهادی کارگردان فیلم فروشنده جایزه بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.
هم شهاب حسینی و هم اصغر فرهادی اولین ایرانیانی هستند که جایزه بهترین بازیگر مرد و بهترین فیلمنامه را در جشنواره کن دریافت کردهاند.
شهاب حسینی بعدا از بردن جایزه بهترین بازیگر مرد، آن را به مردم ایران تقدیم کرد:
اتحادیه آزاد کارگران ایران جعفر عظیم زاده به بیمارستان و دوباره به زندان انتقال یافت جعفرعظیم زاده شب گذشته اول خرداد ماه با محافظت سه مامور زندان ، در پی تشدید وخامت حالش بویژه بابت نارسایی شدید کلیه از طرف زندان اوین ، بدون درخواست وی، ابتدا به بیمارستان طالقانی وسپس بعلت نداشتن بخش ارولوژی در آن بیمارستان ، ،پس از دوساعت بلا تکلیفی ، به بیمارستان شهدای تجریش انتقال یافت.
دراورژانس بیمارستان شهدای تجریش جهت بستری نمودن وی، دستور تزریق سرم رادادند که با مخالفت جعفرعظیم زاده روبرو گردید. لذا مسئول وقت اورژانس بعد از ممانعت از تزریق سرم از سمت جعفر عظیم زاده گفت، بدون وصل سرم مراحل پذیرش و دادن تخت برای بستری انجام نخواهد شد.
اعلامیه هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران )اکثریت(
نرگس محمدی باید آزاد شود! نرگس محمدی در یک بیدادگاه جمهوری اسلامی به ریاست صلواتی به پنج سال، یک سال و ده سال زندان محکوم شده است. اگر به اراده قوه قضاییه رژیم باشد، وی باید سنگین ترین این احکام یعنی حبس ده ساله را متحمل شود.
نرگس محمدی به خاطر فعالیتهای حقوق بشری خود، چهره ای شناخته شده است که در خارج از ایران نیز مجامع و نهادهای مدافع حقوق بشر خواهان آزادی او شده اند. ما هم صدا با مدافعان حقوق بشر می گوییم نرگس محمدی باید آزاد شود. ما از همه نیروهای آزادیخواه می خواهیم صدای خود را در دفاع از نرگس محمدی بلند کنند.
س. حمیدییکی از سفارتخانهها یا همهی آنها انگار در بر همان پاشنه میگردد که از پیش میچرخید. گویا چیزی تغییر نکرده است و تاریخ روایت مضحکهآمیز خود را همچنان بیوقفه از گذشتهای دور به اجرا میگذارد. اما این بار تنها ولی فقیه نیست که بر گسترهای از ولایت اسلامی بر رعایای خویش حکم میراند بلکه دوستان همفکر و همرأیِ فرامرزی او نیز انساندوستیهای "بابالنگ دراز"ی خود را در خصوص شهروندان ایرانی به کار میگیرند تا لابد به گمان خویش قیمومیت بیچون و چرای خود را از ماورای بحار و آنسوی دریاها بر مردم ما اعمال نمایند. شگرد ناصواب و نادرستی که دولتهای غربی متظاهر به حقوق بشر میپندارند به اتکای آن خواهند توانست آبروریزیها و حقارتهای گذشتهی خود را در منطقه جبران کنند.
حسن حسامماهی شدی بچه؟ به دیلان و بیشمار کودکان قربانی
درجنگ کثیفی که ربطی به مردمانش ندارد رفتی به اعماق
تر گشته و بر گشته ای باز
ای بچه ی تُخس؟
پس خواهرت کو
دیلان شیطان!
با هم مگر آنشب نرفتید
در آنشب تار
خیزاب بازی
بر پشت طوفان؟
جا قحط بود آخر
پسر جان !
قضات یونانی: سوریها نباید به ترکیه بازگردانده شوند قضات یونانی ارجاع پناهجویان سوری به ترکیه که در پی توافق آنکارا و اتحادیه اروپا صورت میگیرد را به علت "وجود نداشتن مبانی حقوقبشر در ترکیه" غیرقانونی دانستند.
آنها میگویند پناهجویان سوری از بنیادیترین حقوقبشر در ترکیه "محروماند" و بسیاری از آنها در معرض خطر ارجاع به سوریه قرار میگیرند.
سازمان عفو بینالملل این تصمیم را مبنایی برای زیر سوال بردن توافق ترکیه و اروپا دانسته است.
با وجود این، همزمان با انتشار نظر قضات یونانی در روز جمعه (۲۰ مه - ۳۱ اردیبهشت) اتحادیه اروپا و یونان ۵۱ پناهجو را از طریق قایق به ترکیه بازگرداندند.
بیانیه کانون نویسندگان ایران (در تبعید)
سرکوب و سانسور را محکوم می کنیم کانون نویسندگان ایران در تبعید که وظیفه اصلی خود را دفاع بی قید و شرط از همه نویسندگان و هنرمندان و روزنامه نگاران و سایر مردمان آزادی خواه و عدالت جو می داند، این سیاست ارتجاعی دولتی را محکوم می کند. ما بر تولید خلاقانه ـ مستقل از هر ملاحظه و قید و شرط ـ پای می فشریم و با حمایت پیگیر از همکاران و یاران مان در کانون نویسندگان ایران و همۀاهل قلم آزادیخواه ، صدای اعتراض مظلومانه شان را در سطح جهان بازتاب می دهیم و در این راه تمامی قلم زنان و انجمن های قلم جهانی را به همیاری و همراهی فرا می خوانیم .
نویسنده وفادار به مردم، در برابر قدرت است و با تکیه بر سیالیت اندیشه خلاق و قلم خود، به هیچ دولت و قلدری، تمکین نخواهد کرد.
کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل خواستار آزادی نرگس محمدی شد صدور حکم ۱۰ سال زندان برای نرگس محمدی، فعال زندانی حقوق بشر، روز جمعه واکنشهای دیگری را در پی داشت و از جمله کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، در بیانیهای خواستار آزادی هرچه سریعتر خانم محمدی شد.
گزارشهای منتشر شده در روز چهارشنبه حاکی از آن بود که دادگاهی به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی، با در نظر گرفتن سه اتهام «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، و نیز «تشکیل و اداره گروهک غیرقانونی لگام»، با تجمیع احکام، نرگس محمدی را به ۱۰ سال زندان محکوم کرده است.
ایران: حکم تازهی زندان علیه زنِ مدافع حقوق بشر، مضحکهی عدالت «آزار مداوم قضایی علیه مدافع حقوق بشر خانم نرگس محمدی که در حبس خودسرانه است، باید پایان یابد و او فوری آزاد شود.» ـ برنامهی نظارت بر حمایت از مدافعان حقوق بشر ـ برنامهی مشترک فدراسیون بینالمللی جامعههای حقوق بشر و سازمان جهانی مبارزه با شکنجه.
خانم نرگس محمدی، سخنگو و نایب رییس کانون مدافعان حقوق بشر، روز ۱۸ مه ۲۰۱۶ (۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵)، حکم تازهی ۱۶ سال زندان را از شعبهی ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی دریافت کرد: پنج سال بهخاطر «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور»، یک سال بهخاطر «تبلیغ علیه نظام» و ۱۰ سال بهخاطر «تشکیل و اداره گروهک غیرقانونی لگام.» [1] بر اساس مادهی ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی (سال ۱۳۹۲)، در صورت تأیید حکم در دادگاه تجدید نظر، او باید حداکثر مجازات را تحمل کند، یعنی ۱۰ سال زندان. خانم محمدی علیه این حکم اعتراض خواهد کرد.
شبکه همبستگی برای حقوق بشر درایران موج جدید بهایی ستیزی را محکوم میکنیم بهاییان که از فردای تأسیس حکومت اسلامی در ایران پیوسته در معرض زندان و شکنجه و اعدام قرار داشته و از ابتداییترین حقوق شهروندی، حتی حق تحصیل در دانشگاههای ایران محروم شده اند، این روزها با فتوای برخی از مراجع تقلید و اظهارات برخی از مقامهای قضایی و سیاسی جمهوری اسلامی با اتهامات بی اساسی همچون کفر و جاسوسی و متزلزل کردن مبانی اسلام و غیره مواجه گردیده اند، که این اتهامات میتواند در فضای امنیتی موجود، برای این هممیهنان ما مخاطره آمیز باشد.
ما نهادهای مدافع حقوق بشر ایرانی ضمن محکوم کردن موج جدید بهایی ستیزی جمهوری اسلامی، از تمام شخصیتها و نهادهای انساندوست و مدافع حقوق بشر در سرتاسر جهان درخواست مینماییم که از حقوق شهروندی بهاییان و پیروان سایر ادیان و مذاهب در ایران دفاع کرده و از جمهوری اسلامی خواستار آزادی فوری و بدون و قید شرط زندانیان سیاسی و عقیدتی گردند.
اطلاعیه انجمن فرهنگی ـ رسانه ای ایرانیان در ماه های اخیر چندین حمله مجازی به صفحه فیس بوک تلویزیون ندا صورت گرفته است. افراد ناشناسی با استفاده از نشانی دوستان ندا تصاویر مستهجنی رادر صفحه ما منتشر کرده و به دوستداران ندا توهین می کنند. چنین می نماید که هدف آنان ایجاد فضای ابتذال، هراس و ناامنی در میان بینندگان ندا است. ما از کسانی که نامشان مورد سوء استفاده این دارودسته تبهکار قرار گرفته است، پوزش می خواهیم و از همه پیروان آزادی رسانه ها انتظار داریم که ترورهای فرهنگی از این دست را محکوم کنند و اگر نشانه ای از این اوباش یافتند به ما اطلاع دهند تا آنان را تحت تعقیب قضایی قرار دهیم.
گزارشگران بدون مرز قربانی کراهت قضایی در ایران :
نرگس محمدی به ١٠ سال زندان محکوم شد گزارشگران بدون مرز (RSF) محکومیت نرگس محمدی به ١٠ سال زندان را قاطعانه محکوم میکند. محاکمه وی در تاریخ اول اردیبهشت ۱۳۹۵ در شعبه پانزده دادگاه انقلاب تهران برگزار شد. دادگاه روزنامه نگار و سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر ایران، متاثر از اقدامهای غیر قانونی وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. خانواده وی در ۲۹ اردیبهشت از رای دادگاه مطلع شده است. کریستف دولوار دبیر اول سازمان گزارشگران بدون مرز در این باره اعلام کرد " نرگس محمدی قهرمان ازادی اطلاع رسانی است که افتخاری برای روزنامهنگاری و دفاع از آزادی است. محکومیتی چنین سنگین نشان از ناعادلانه بودن دستگاه قضایی ایران است. در برابر این کراهت قضایی رئیس جمهور حسن روحانی نباید سکوت کند، هرچند می دانیم که دستگاه قضایی ایران تحت مهار رهبر جمهوری اسلامی ایران است."
درخواست ۵ سندیکای فرانسه
از جعفرعظیم زاده در پیکار دشواری که تو در دفاع از حقوق کارگران و برای کسب حقوق سندیکائی در ایران درگیراش هستی، ما سازمان های سندیکائی فرانسوی س اف د ت، س ژ ت، اف اس او، همبستگی (سود سولیدر)، او ان اس آ، را همواره و با تمام وجود در کنار خود داری.
اعتصاب غذای شجاعانه ات در آگاه ساختن افکار عمومی دنیا در رابطه با زندانی شدن غیرعادلانه ات و همچنین در افشای شرایط غیرقابل قبولی که در زندان متحمل می شوی، نقش مهمی داشته است.
به هر حال وخامت سلامتی ات شدیدا ما را نگران کرده است.
احضار، بازجویی و بازداشت همراه با توهین و تهدید دهها تن از مدلها و عکاسان مد تحت عنوان پروژه «عنکبوت ۲» همزمان با اعلام شناسایی ۱۷۰ نفر از شهروندان ایرانی در حوزه مدلینگ، عکاسی مد وطراحی لباس توسط مرکزبررسی جرائم سازمان یافته سپاه پاسداران در روز ۲۶ اردیبهشتماه، یک منبع مطلع در گفت وگو با کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که بسیاری از افراد یاد شده طی شش ماه گذشته احضار، بازجویی و در مواردی بازداشت شده اند. او همچنین از بدرفتاری، توهین کلامی و تهدید به زندانی شدن برای مدت طولانی بازداشت شدگان توسط بازجویان سپاه در هنگام بازجویی شماری از این افراد خبر داد. براساس اطلاعاتی که سپاه پاسداران منتشر کرده است از بین افراد یاد شده ۸ نفر بازداشت و برای ۲۹ نفر پرونده تشکیل شده است.
سندیکای کارگران شرکت واحد خواستار آزادی بی قید و شرط جعفر عظیم زاده می باشد اتحادیه آزاد کارگران ایران از وخامت حال جعفر عظیم زاده خبر داده است فعال کارگری جعفر عظیم زاده برای رسیدن به بدیهی ترین حقوق انسانی در هیجدهمین روز اعتصاب غذا به سر می برد. هم زمان با ایشان آقای اسماعیل عبدی معلم زندانی نیز که برای دستیابی به حقوق مسلم و انسانی، دست به اعتصاب غذا زده بود علی رغم زیان های جسمی جبران ناپذیر خوشبختانه در روزهای گذشته آزاد و به اعتصاب غذای خود پایان داد.
سندیکا ضمن اعلام شادباش بمناسبت آزادی این معلم زندانی، نگرانی عمیق خود را از ادامه اعتصاب غذای هیجده روزه ی فعال کارگری اعلام می دارد و با توجه به صدمات جسمی جبران ناپذیر ناشی از ادامه اعتصاب غذا برای وی، ازآنجا که مسئولیت حفظ جان زندانی به عهده قوه قضائیه می باشد از مسئولین امر می خواهد بدون هیچ قید و شرط ، ایشان را هر چه سریع تر آزاد نمایند.
|