گفتگوی رضا گوهرزاد با رضا علوی پیرامون روابط منطقه ای ایران در سال ۹۷ جدال بر سر نپیوستن ایران به دو کنوانسیون بین المللی ضد پواشویی و مبارزه با جرم های سازمان یافته فراملی در سال ۹۷/ سخنرانی خامنه ای و سال رونق تولید/سال ۹۷ و افزایش فساد و اختلاس
جلسه پرسش و پاسخ تلگرامی با آقای خسرو بندری، مهندس کشاورزی و کارشناس مدیریت توسعه منابع آب
آب: نعمتی که در ایران مصیبت می شود! از شروع سیل در گمیشان نه خبری از بالگرد بوده نه قایق های تند رو سپاه میبینم نیروهای مردمی با قایق به کمک مردم رفتند که چندین نفر غرق و گمشده داشتیم ایا نباید اینها محاکمه شوند.
- در ویس هایتان، اشاره ای به ابر زایی، نشده؛ بفرمایید، که این پدیده باران های سیل آسا و بی سابقه، طبیعی بوده است و یا خیر
- چه قدر زمان می برد تا اب هایی که منازل مردم رو در بر گرفته اند ته نشین شود ؟
- چگونه میشود از سیل استفاده وذخیره سازی اب کرد تا هم از خسارت کم بشود وهم اب ذخیره شود ؟
نیم نگاه (۴) :
نگاهی گذرا به ماهی که گذشت با بیژن سعید پور و حسن حسام
تلویزیون برابری
گفتگویی دیگر از منوچهر آذری با عباس هاشمی بن بست سیاسی کنونی
از کجا و چهها میآید؟ مادام که ندانیم در مقابل این سیاست همگانی شدهی انتخابات نمایندگی رنگارنگ اما با یک ماهیت، چه چیزی بگذاریم که بشرخودگردان و خودمختار بر سرنوشت خود باشد، همچنان قربانی قدرت حاکم و این بازی بی پایان خواهیم بود. سقراط اداره زندگی شهر - دولت را بدست عموم و با مشارکت همگانی میخواست و به رای مستقیم باور داشت. مثل جلیقه زردهای امروز فرانسه! افلاطون درست بر عکس؛ میگفت مردم صلاحیت تصمیم گیری ندارند و متخصصین یا فقها باید تصمیم گیرنده باشند، از خیلی جهات خمینی مقلد افلاطون است و حتی برخی از روشنفکران مدرن، روشنفکران چپ و ظاهرا مارکسیست دلباخته ی الیتیسم اویند!
حقوق بشر، جانشینی رهبر، قانون اساسی آلترناتیو
و چشم انداز آن گفتگوی کیانوش توکلی با دکتر حسن نایب هاشم دراین گفت و گو با دكتر حسن نايب هاشم ابتدا درباره انتصاب ابراهیم رییسی، قاتل بیش از چهار هزار زندانی سیاسی سوال شد و آنگاه در مورد حکم سنگین نسرین ستوده و همچنین احکام 190 سال زندان برای دراویش گنابادی و در ادامه به گزارش پروفسور جاوید رحمان گزارشگر ویژه سازمان ملل در ارتباط با وضعیت نقص حقوق بشر ایران پرداخته شد و در پایان در مورد موضوع مرگ خامنه ای و مسله جانشینی و آلترناتیو رهبری و پیرایش قانون اساسی نوشته دکتر نایب هاشم به تفصیل صحبت شده است
گفتگو با بهروز فراهانی و بهروز خباز نوروز، کارگران و معیشت تلویزیون برابری ر این گفتگو به معضلات معیشتی فلاکت بار کارگران و زحمتکشان در آستانه عید نوروز و تعیین حداقل دستمزد توسط دولت برای سال ۱۳۹۸ می پردازیم و به نقد دیدگاه کسانی می پردازیم که به بهانه واقع گرایی، مخالف تعیین دستمزدی متناسب با نرخ واقعی تورم، خط فقر و سبد معیشتی یک خانوار کارگری هستند.
گفت و گوی علیرصا میبدی با مسعود نقره کار
یک جنایتکار در راس قوه قضائیه در باره انتصاب ابراهیم رئیسی
بحث و گفتگو با حشمتالله طبرزدی، دبیرکل جبهه دموکراتیک ایران
اصلاحات و انقلاب رنگی نیز به بنبست رسید، انقلاب دموکراتیک تنها راه حل است در تالار تلگرامی حمایت از زندانیان سیاسی و عقیدتی
- آقای طبرزدی، شما از «انقلاب پوپولیستی رضا پهلوی» صحبت کردید و از او بعنوان «کبریت بیخطر» که فعلا شانسی برای قدرت ندارد نام بردید و به درستی از منافع مشترک شاه و شیخ یاد کردید. با این وجود چرا برای وحدت حزبتان با اقای پهلوی تلاش نمودید و سایر نیروهای میهنپرست را تشویق به همکاری با ایشان نمودید؟
گفتگو رضا گوهر زاد با مهرداد درویش پور درباره فمینیزه کردن سیاست و... گسترش مداخله گری و مشارکت زنان در سیاست از طریق هموار و مطبوع کردن سیاست برای زنان. افزایش نقش زنان در رهبری این گونه فعالیت ها با محتوایی فمینیستی، زمینه جذب دیگر زنان را هموار خواهد کرد. مبارزه با هنجارهای "مردانگی" و "هموسوسیالیتی" ( همگرایی و هم آوایی مردانه در سطوح رهبری) یکی از مهمترین پیش شرط های فمینیزه کردن سیاست و خارج کردن آن از پدیده ای عمدتا درانحصار مردان است.
رضا علویتحریم های اقتصادی جامعه مدنی را تضعیف و افراط گرایان را تقویت می کند .
چرا ترامپ با ایران و کره شمالی رفتار متفاوتی دارد؟ آشیانه اندیشه ها
بحث و گفتگو با منیره برادران فعال حقوق بشری در زمینه دادخواهی
نقش زنان در جنبش دادخواهی در تالار تلگرامی حمایت از زندانیان سیاسی و عقیدتی پرسشهای شرکت کنندگان در گفتگو:
- شما چشمانداز مبارزه زنان را در ایران چگونه ارزیابی میکنید؟
- چگونه میتوان جنبش زنان را اعتلا داد؟
- بادرود برشما رفیق برادران و روز زن برشما مبارک. طبق فرمایش شما پس باید منتظر بود تا حاکمیت سقوط کند
- نقطه ضعف و قدرت جنبش زنان در ایران چیست؟
- خواست مادران خاوران در رابطه با حضور حاکمیت چیست؟ بعد از سقوط مجازات آمران اعدامها از نظر آسیبدیدگان جیست؟ ببخشیم فراموش نکنیم، نبخشیم و فراموش نکنیم یا کدام؟
گفتگوی آرش کمانگر با حسن حسام نوروز، کارگران و چالش حداقل دستمزد تلویزیون برابری
گفت و گو با راحله طارانی نگاهي روانشناسانه به سياست کیانوش تتوکلی - ایران گلوبال
گفتگو با دکتر مهرداد درویش پور بررسی پروژه ققنوس کوروش پارسا - کانال جمهوری ایرانی
جلال ایجادییاوه گوئی عبدالکریم سروش در باره خمینی هذیان گوئی دکتر عبدالکریم سروش یکبار دیگر نشان میدهد که آخوندها و نواندیشان دینی متحد یکدیگر بوده و منافع مشترک آنها دفاع از اسلام و ضدیت با آزادی میباشد. آقای خمینی بدنبال تصرف قدرت حامیان خود را در مقامهای مهم سیاسی و اداری و نظامی و دانشگاهی قرار داد تا دیکتاتوری دینی خود را بر جامعه مسلط کند. از جانب آیت الله خمینی آقای سروش و تنی چند در راس کارزار «انقلاب فرهنگی اسلامی» قرار گرفتند تا استادان جدی و علمی اخراج گردند و فاشیسم اسلامی بر دانشگاه و مدارس حاکم گردد. سروش این محبت و خدمت خمینی به خویش را هرگز فراموش نکرد.
|