shayad-nami-digar.jpg
خبرگزاري دانشجويان ايران:

اختلاس نـه؛ شايد جرمي ديگر

بزرگترين پرونده‌ي فساد مالي كشور هم‌چنان بدون عنوان اتهامي!
اظهارنظر مسوولان تا ديدگاه‌هاي حقوقي كارشناسان

پرونده فساد مالي 2 هزار و 800 ميليارد توماني اخير معروف به پرونده‌ سه هزار ميليارد توماني به دليل حجم و گستردگي آن هم‌چنان در کانون توجه رسانه‌ها و افکار عمومي قرار دارد و با توجه به رقم اين پرونده، بي‌ترديد از ساير موارد مشابه متمايز است و پرداختن چندين‌ باره‌ به آن نيز زياد نيست. ضمن اين‌که در طول اين مدت كمتر به جنبه حقوقي و به ويژه عناوين اتهامي متناسب با آن پرداخته شده است.



رييس‌كل بانك مركزي اعلام كرد:

پشت صحنه پرونده اختلاس ۳۰۰ ميلياردی

رييس‌كل بانك مركزي ديروز با موضع‌گيري رسمي در خصوص پرونده سه‌هزار ميليارد توماني سوءاستفاده بانكي اعلام كرد كه در بهمن ماه سال گذشته نسبت به پرداخت تسهيلات به متهم اصلي پرونده هشدارهاي لازم را به صورت كتبي خطاب به بانك مربوطه داده بود. اظهارات بهمني يك روز پس از آن منتشر شد كه مديران بانك صادرات در واكنش به سخنان قائم مقام بانك مركزي در خصوص آنكه در اين زمينه خاص هشدار داده بوديم از مسوولان بانك مركزي خواستند در صورت چنين اقدامي، آن را براي شفاف شدن ماجرا در اختيار رسانه‌ها قرار دهند.



تقی روزبه

اسپانیا، دموکراسی و تصویب برنامه ریاضت اقتصادی

پارلمان اسپانیا در چهارشنبه 6 سپتامبر علیرغم نارضایتی و اعتراضات گسترده علیه برنامه ریاضت اقتصادی و مخالفت با تصویب آن توسط پارلمان و هم چنین وارد کردن "قانون طلائئ" در متن قانون اساسی اسپانیا، با اکثریت قاطع و تنها با سه رأی مخالف آن را به تصویب رساند. و البته این کار در پناه حلقه حفاظتی پلیس و ممانعت از پیشروی تظاهرکنندگان به سوی پارلمان صورت گرفت. براستی معنای این نوع تقابل و دهن کجی نمایندگان پارلمان به افکار عمومی و رأی دهندگان که فقط به اسپانیاهم منحصر نیست به چه معناست؟