نشست مشترک علیرضا شیخ عطار سفیر جمهوری اسلامی و امید نوری پور نماینده حزب سبزها در مجلس آلمان که قرار بود فردا ، ٢٤ فوریه تحت عنوان " موقعیت منطقه ای جمهوری اسلامی ایران ، سیاست امنیتی آن و موضع آلمان" برگزار شود، یک روز قبل ار برگزاری آن از طرف برگزارکننده آن یعنی جامعه المانی آتلانتیک لغو شد.
این اولین بار نیست که ایرانیان معترض و مخالف جمهوری اسلامی ، برگزارکنندگان نشست های مشترک با سفیر جمهوری اسلامی را مجبور به لغو اینگونه جلسات نموده اند. این نشست که اساسا قرار نبود به موضوع حقوق بشردر ایران بپردازد ، در شرایطی برگزار باید می شد که دهها تن به جرم مخالفت با سیستم سرکوب و اعدام به اعدام محکوم شده، و بیش از صد تن به دنبال اعتراضات خیابانی در مقابل چشمان جهانیان به گلوله بسته شده و یا در اثر شکنجه در زندانهای علنی و مخفی رژیم به قتل رسیده اند و دها تن به جرم محاربه در زندان های ایران در شرایط بسیاربدی در اسارت هستند.
ما اجازه نمی دهیم که نمایندگان رژیمی که بیش ازسه دهه ، اعدام ، سنگسار،شکنجه ، دستگیری فعالین حقوق زنان، سرکوب دانشجویان و اقلیت های ملی و مذهبی را در دستور کار خود قرار داده ، حجاب اجباری را بر زنان ایران تحمیل نموده ، کارگران را دسته دسته دستگیرو روانه زندان می نماید و تجمع خانواده آنان را به خون می کشد، در مجامع بین المللی حضور یابند. ما در آینده نیز مانع از هرگونه تلاشی خواهیم شد که برای تامین منافع سیاسی و اقتصادی خود با جنایتکاران رژیم اسلامی ایران بر سر میزهای بحث و گفتگو و مذاکره می نشینند.
سران رژیم جمهوری اسلامی ایران باید به جرم جنایات علیه بشریت محاکمه شوند.
(کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران و کانون پناهندگان سیاسی ایران در اعتراض به این نشست به یک آکسیون اعتراضی را فراخوانده بودند که علیرغم لغواین نشست برگزار می شود
کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران- برلن
کانون پناهندگان سیاسی ایران – برلن
زمان: چهار شنبه، ٢٤ فوریه٢٠١٠ ساعت ١٥
مکان :
Besucherzentrum
des Presse-und Informationsamtes der Bundesregierung
Reichstagufer14
10117 Berlin
********
به فراخوان ما در این رابطه توجه کنید:
از حضور نمایندگان رژیم جمهوری اسلامی ایران در مجامع خارج از کشور جلوگیری کنیم!
در نظر دارد که در تاریخ ٢٤ فوریه ٢٠١٠ در در شهربرلن میزگردی تحت عنوان " موقعیت منطقه ای جمهوری اسلامی ایران ، سیاست امنیتی آن و موضع آلمان" با شرکت سفیر جمهوری اسلامی ،علیرضا شیخ عطار ترتیب دهد. این شیخ که سابقه سرکوب در کردستان را بین سالهای ١٩٨٥-١٩٨٠ یدک می کشد در مصاحبات خود همواره از جنایات رژیم اسلامی ایران دفاع می کند. در کنار شیخ عطار، امید نوری پور،کارشناس بخش اقتصاد آلمان، از حزب سبزهای آلمان سخنرانی خواهد کرد.
در اطلاعیه این نهاد کوچکترین اشاره ای به وضعیت اسفبار حقوق بشر در ایران وافزایش دستگیری ها ، اعدام ، شکنجه و تجاوز آزادیخواهان نشده است. در اعتراض به دعوت از نماینده رژیم ترور و جنایت به این نشست طی نامه ای به برگزارکنندگان نیز اطلاع داه ایم که در صورت عدم لغو دعوت ازسقیر رژیم اسلامی ایران ، درمقابل محل این نشست دست به اعتراض خواهیم زد.
با افشای بیش از سه دهه جنایت رژیم اسلامی ایران اجازه ندهیم که نمایندگان این رژیم در مجامع بین المللی حضور پیدا کنند.
زمان: چهار شنبه، ٢٤ فوریه٢٠١٠ ساعت ١٥
مکان :
Presse- und Besucherzentrum
des Presse-und Informationsamtes der Bundesregierung
Reichstagsufer14
10117 Berlin
کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران- برلن
کانون پناهندگان سیاسی ایران- برلن
برای اطلاع بیشتر به سایت این نهاد مراجعه شود:
http://www.deutscheatlantischegesellschaft.de/cms/front_content.php?idcat=605&idart=1532
چالب توجه است که این مجمع در تعریف خود می نوسید که : این جامعه بیش از 50 سال است که برای ایجاد تفاهم پیرامون اهداف پیمان اقیانوسیه تلاش نموده و در مورد سیاست پیمان ناتو اطلاع رسانی می کند... این جامعه از امنیت و ثبات بر اساس دفاع از آزادی ، دمکراسی ، حقوق بشر و دولت قانونمدار حمایت می کند.
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد