بنا به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران - محمد رضا علی زمانی و آرش رحمانی پور اعدام شده اند. آن ها جزو ۱۱ نفری بودند که در دادگاه های دولت کودتا به اعدام محکوم شده بودند.
لازم به ذکر است که محمد رضا علی زمانی و آرش رحمانی پور ماه ها قبل از حوادث بعد از انتخابات بازداشت شده بودند اما تحت عنوان بازداشتی های بعد از انتخابات محاکمه شدند.
به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، به نقل از پايگاه اطلاع رساني دادسراي عمومي و انقلاب تهران، در همين راستا حكم دو نفر از اين تعداد به نامهاي محمدرضا عليزماني و آرش رحمانيپور كه به تاييد دادگاه تجديدنظر تهران رسيده بود سحرگاه امروز (پنج شنبه) اجرا شد و محكومان به دار مجازات آويخته شدند.
اين گزارش ميافزايد: احكام ۹ نفر ديگر از محكومان اغتشاشات ماههاي اخير نيز در مرحله تجديدنظرخواهي است كه در صورت قطعيت احكام صادره، طبق مقررات نسبت به اجراي حكم اقدام خواهد شد.
اتهام محاربه و تلاش براي براندازي نظام جمهوري اسلامي و عضويت در گروهك مسلح ضد انقلابي انجمن پادشاهي ايران و گروهك تروريستي منافقين، از جمله اتهامات اين محكومان است.
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد