به گزارش خبرنامه امیرکبیر دکتر مرديها از چهره های سرشناس فلسفه سياسی در ايران و از اصحاب حلقه کيان به حساب می آيد.
دکتر مردیها که در سال 86 با فشار صدر الدين شريعتی، رياست دانشگاه علامه، از دانشکده حقوق و علوم سياسی به دانشکده ادبيات منتقل شده بود، پس از تحمل فشارهای بسيار، اکنون از تدريس در اين دانشکده نيز منع شده است.
اين در حالی است که مرتضی مرديها عضو هيات علمی رسمی اين دانشکده به حساب مي آيد و ممانعت از تدريس او فاقد مبنای قانونی است.
گفتنی است که اين تصميم در گروه فلسفه اين دانشکده و پس از فشارهاي مستمر رييس دانشگاه صورت پذیرفته است.
لازم به ذکر است که حميد رضا آيت اللهی، رييس پژوهشگاه علوم انسانی که با حکم شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئوليت اجرای پروژه اصلاح علوم انسانی در دانشگاهها را بر عهده دارد نيز عضو گروه فلسفه دانشگاه علامه است
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد