کمیته گزارشگران حقوق بشر: مسعود کردپور روزنامه نگار کرد و دبیر آموزش و پرورش در کردستان که همزمان با روزخبرنگار(17 مردادماه) از سوی نیروهای امنیتی در منزل خود در بوکان بازداشت شده بود، در روزهای گذشته به دلیل تشکیل کلاس های حقوق بشر در بند سیاسی زندان مهاباد، به سلول انفرادی انتقال یافته و ملاقات ، تماس تلفنی و هواخوری برای وی ممنوع شده است.
مسعود کردپور بنیان گذار بنیاد دموکراسی و حقوق بشر کردستان ، در زمستان سال گذشته نیز از سوی دادگاه رسیدگی به تخلفات اداری استان آذربایجان غربی، به اتهام تحریک معلمان به عدم حضور در کلاسهای درس و مصاحبه با رسانه های داخل و خارج از کشور در این زمینه ، به شهرستان تکاب تبعید شده بود.
گفتنی است در جریان بازداشت این فعال حقوق بشر، منزل وی از سوی نیروهای امنیتی مورد بازرسی قرار گرفت و مأموران امنیتی کیس کامپیوتر،موبایل، پاسپورت و تعدادی از کتاب ها و جزوه هایی که در کتابخانه شخصی وی نگهداری می شد را با خود بردند.
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد