مجلس شورای اسلامی نیز به دو فوریت طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اسرائیل راٌی مثبت داد. در صورت تصویب قانون جدید، «جاسوسی یا همکاری با دول متخاصم از جمله دولت آمریکا» بهعنوان «افساد فی الارض» محسوب و مشمول مجازات مندرج در ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی یعنی اعدام میشود. » (نقل از سازمان حقوق بشر ایران)
در این شرایط جنگی، خشونت در زندانها افزایش یافته و خطر اعدام تعداد بیشتری از زندانیان را تهدید می کند. آنچه که می باید بدقت مرور و یادآوری شود اینست که جام زهر ممکن است نوشیده شود و یا حتی اگر احتمال فرصت نوشیدن زهر بدست نیاید، برای جبران شکست مفتضحانه، رژیم مانند سال ۶۷ دست به انتقامجویی بزند و انسان های در اسارت را قربانی کند. | |
از هفته گذشته دولت جنایتکار اسرائیل حملات ویرانگر خود را تحت لوای شعار «آزاد سازی ایران و دفاع از خود»، آغاز کرده است . پیامد های این تجاوز نظامی به ایران مانند حمله دولت عراق در سال ۱۳۶۰ نتیجه ای جز کشتار غیر نظامیان و نابودی زیر ساخت های حیاتی نخواهد داشت. این بمب های « آزادیبخش» اسرائیل توسط قدرت های جنگ طلب در اختیار این دولت قرار گرفته و انتظار می رود که کمک های نظامی و بمب های ویرانگر تری در روزهای آینده برای نابودی مردم و زیر ساخت های ضروری کشور وارد صحنه جنگ شوند. تهاجم نظامی اسرائیل درشب اول و کشتار سران سپاه پاسداران و متخصصان هسته ایی بدون هیچگونه آژیر خطری و یا پدافند دفاعی، تمام ادعاهای قدرتمندی نظامی رژیم را یک شبه به سخره گرفت. در حمله های بدون وقفه جنگده های اسرائیلی به تهران مردم ما از هیچ پناهگاه امنی برای حفظ جان خود برخوردار نبوده و میباید خانه و زندگی خود را رها کرده و به شهرهای دیگر پناه ببرند.
برای اکثر ایرانیان توهمی در مورد ماهیت این رژیم در اٍعمال ستم و استثمار زحمتکشان وجود ندارد. جمهوری ننگین اسلامی برای حفظ حیات و پیشبرد مقاصد غارتگرانه اش، از ابتدای وجود منحوس اش در ۴۶ سال پیش، شرایط جنگی را چه در داخل ایران و چه در منطقه ایجاد کرده است. کارنامهٌ عملکردی این رژیم ضد انسانی هم در صحنه داخلی و هم خارجی چیزی جز دامن زدن به تشنج و ایجاد فضای جنگ افروزی برای دولت های جنگ طلب منطقه و جهان نبوده است. شعارهای «مرگ بر اسرائیل »و یا «مرگ بر آمریکا»، حمله به سفارتخانه کشورهای دیگر، گروگانگیری اتباع خارجی، کمک به مرتجعین منطقه ، صرف منابع هنگفت مالی در خدمت پروژه هسته ایی و تخریب محیط زیست هیچیک در خدمت منافع اکثریت مردم ما نبوده است. بیش از دو دهه بعلت عملکرد جمهوری اسلامی و تحریم قدرت های بزرگ، مردم زحمتکش ایران در سرازیری فقر مزمن قرار گرفته تا آنجائیکه بیش از ۵۰ درصد جامعه در زیر خط فقر زندگی می کند.
آنچه که باید مورد توجه عاجل قرار گیرد، جلو گیری از تکرار همان فضای سال های شصت در دوران جنگ با دولت عراق می باشد. واقعیت تلخ اینستکه جنگ برای سران و رهبران جنایتکار ایران و اسرائیل «نعمت» میباشد زیرا حیات سیاسی فردی رهبران هر دو طرف جنگ در خطر است. هر دو دولت این جنگ افروزی و حفظ قدرت را به نام دفاع مشروع و میهنی بطور سرسام آور در فضای سانسور و سرکوب تبلیغ می کنند. در یک هفته گذشته در سراسر ایران فضای امنیتی-نظامی برقرار گردیده و حتی خبر رسانی توسط مردم را شدیداٌ کنترل می کنند. در این شرایط جدید، فضای سیاسی و اعتراضات مردمی که تا قبل از جنگ در حال اوج گیری بود، اکنون در سایه جنگ به عقب رانده شده و هر نوع اعتراضی حتی در سطح فردی سرکوب می شود. در این روز های ویرانگر، نیروهای امنیتی رژیم موج گستردهای از بازداشتها را با اتهاماتی چون "جاسوسی برای موساد" و یا "حمایت خبری از اسرائیل" و " ایجاد تشویش در اذهان عمومی" در سراسر ایران آغاز کردهاند.
«شمار قابل توجهی از بازداشتشدگان را مهاجران افغانستانی ساکن ایران تشکیل میدهند. سازمان حقوق بشر ایران پیشتر همراه با ۸۳ سازمان حقوق بشری دیگر از افزایش اعدام شهروندان افغانستانی ابراز نگرانی کرده و آنان را کمهزینهترین قربانیان ماشین اعدام جمهوری اسلامی خوانده بود. همزمان با تشدید بازداشتها به اتهام ارتباط با اسرائیل، غلامحسین محسنی اژهای، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی، در اظهاراتی گفت که متهمان به ارتباط با اسرائیل باید «بسیار سریع و با توجه به شرایط جنگی محاکمه و مجازات شوند.» (نقل از سازمان حقوق بشر ایران)
مجلس شورای اسلامی نیز به دو فوریت طرح تشدید مجازات همکاری کنندگان با اسرائیل راٌی مثبت داد. در صورت تصویب قانون جدید، «جاسوسی یا همکاری با دول متخاصم از جمله دولت آمریکا» بهعنوان «افساد فی الارض» محسوب و مشمول مجازات مندرج در ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی یعنی اعدام میشود. » (نقل از سازمان حقوق بشر ایران)
در این شرایط جنگی، خشونت در زندانها افزایش یافته و خطر اعدام تعداد بیشتری از زندانیان را تهدید می کند. آنچه که می باید بدقت مرور و یادآوری شود اینست که جام زهر ممکن است نوشیده شود و یا حتی اگر احتمال فرصت نوشیدن زهر بدست نیاید، برای جبران شکست مفتضحانه، رژیم مانند سال ۶۷ دست به انتقامجویی بزند و انسان های در اسارت را قربانی کند. در هنگام نگارش این بیانیه ۵۴ نفر حکم اعدام دارند که شامل سه زن نیز می باشد. بنابراین امروزه بیش از هر زمان دیگر نیاز به یک همراهی مشترک بین تمام نیروهای مترقی و آزادیخواه در جهت آزادی تمام زندانیان سیاسی و دفاع از جان آنهایی که در صف اعدام هستند، داریم و در این راه، همبستگی با خانواده های دادخواه حیاتی می باشد.
*در فاصله سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۷ بیش از۱۵هزار زندانی سیاسی توسط جمهوری اسلامی اعدام شدند.
نه به جنگ، نه به حکومت های جنگ افروز، نه به دخالت نظامی!
لغو فوری مجازات اعدام
آزادی تمام زندانیان سیاسی
محافظت از جان تمام زندانیان و حق ملاقات با خانوادهها
«اعدام هرگز، هیچگاه و برای هیچکس»
فعالان علیه مجازات اعدام
خرداد ۱۴۰۴
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد