logo





مجاهد کورکور اعدام شد

چهار شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱ ژوين ۲۰۲۵



بی‌بی‌سی: قوه قضائیه ایران اعلام کرد که عباس کورکوری را به جرم «محاربه» اعدام کرده است.

عباس کورکوری معروف به مجاهد کورکور در خلال جنبش زن زندگی آزادی در آذر ۱۴۰۱ بازداشت شد، ابتدا به قتل عمد کیان پیرفلک، کودک ۹ ساله اهل ایذه متهم شد، اما این اتهام به «محاربه و افساد فی‌الارض» تغییر یافت.

به گزارش خبرگزاری میزان او «از طریق کشیدن سلاح به قصد جان و ارعاب مردم، افساد فی‌الارض از طریق از طریق ارتکاب جنایت به وسیله تیراندازی با سلاح جنگی، تشکیل و عضویت در گروه باغی از طریق اقدام مسلحانه به اعدام محکوم شده بود به دار مجازات آویخته شد.»

خانواده پیرفلک بارها تأکید کرده‌اند که عامل تیراندازی مأموران امنیتی بوده‌اند و شکایتی از کورکور ندارند.

سال گذشته نگار کورکور، خواهر مجاهد کورکور در حساب اینستاگرام خود خبر داد که دیوان عالی ایران حکم اعدام برادرش را نقض کرده و پرونده برای بررسی مجدد به شعبه‌ای هم‌عرض ارجاع شده است.

خانم کورکور اوایل سال جاری خورشیدی پس از مهاجرت به آلمان به دلیل ابتلا به بیماری سرطان درگذشت.

در گزارش خبرگزاری میزان آقای کورکوری «شرور» خوانده شده که «پس از طی تشریفات دادرسی و صدور دادنامه از دادگاه انقلاب اهواز به سه فقره مجازات اعدام محکوم و حکم صادره در دیوان عالی کشور نیز ابرام شده است.»

مجاهد کورکور متولد ۱۳۶۲، مجرد و تا پیش از بازداشت در مغازه مادرش کار می‌کرد.

او ۲۹ آذر ۱۴۰۱، یعنی ۳۴ روز بعد از کشته‌شدن کیان پیرفلک، در روستای «پَرسوراخ» به همراه یک نفر دیگر به نام هومن صیدالی در عملیات مشترک «وزارت اطلاعات، سپاه ولی‌عصر استان خوزستان و فراجا» بازداشت شد.

در جریان این عملیات دو نفر دیگر از دوستان مجاهد کورکور به نام‌های محمود احمدی و حسین سعیدی به دست نیروهای امنیتی کشته شدند.

بازداشت او با اعتراضات فراوان و حتی بازتاب جهانی روبرو شد به طوری که آنیتا واندنبلد، نماینده پارلمان کانادا، در فروردین ماه سال گذشته کفالت سیاسی مجاهد کورکور را بر عهده گرفت و خواستار توقف اجرای حکم اعدام او شده بود.

در جریان حمله به بازار ایذه در تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۱، به جز کیان پیرفلک، هفت نفر از جمله دو کودک دیگر به نام‌های سپهر مقصودی ۱۴ ساله، آرتین رحمانی پیانی ۱۷ ساله، میلاد سعیدیان‌جو، علی مولایی، اشرف نیکبخت و رضا شریعتی کشته شدند.

اعدام مجاهد کورکور همزمان با تولد کیان پیرفلک در روز ۲۱ خرداد با واکنش بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی روبرو شده است.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد