logo





محاصره غزه؛
بریتانیا، فرانسه و کانادا اسرائیل را به اعمال تحریم تهدید کردند

سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰ مه ۲۰۲۵



یورونیوز: بریتانیا، فرانسه و کانادا تهدید کردند که اگر اسرائیل حملهه نظامی دوباره خود را به غزه متوقف نکند و همچنان مانع از ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه شود، تحریم‌ها و فشارهایی علیه این کشور در پیش خواهند گرفت.

این سه کشور متحد اسرائیل در بیانیه مشترکی که روز دوشنبه ۱۹ مه منتشر شده، اعلام کردند که اقدام تل‌آویو در محروم کردن غیرنظامیان فلسطینی از کمک‌های ضروری «غیرقابل قبول» است.

سران بریتانیا، فرانسه و کانادا در ادامه بیانیه خود با تأکید بر اینکه آن‌ها همواره از حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر «تروریسم» حمایت کرده‌اند، نوشتند که تشدید این وضعیت «کاملا نامتناسب» است.

پس از آنکه اسرائیل از ۲ مارس مانع از ورود غذا، دارو و سوخت به نوار غزه شد، سازمان ملل متحد و نهادهای امدادی بین‌المللی نسبت به وقوع «قحطی قریب‌الوقوع» در این باریکه هشدار دادند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل پس از آنکه اجازه ورود کمک‌های «محدود» سازمان ملل متحد به غزه را داد، گفت رساندن مواد خوراکی به این باریکه «فقط» تا زمانی ادامه خواهد داشت که ارتش اسرائیل و شرکت‌های خصوصی مراکزی را برای توزیع کمک‌ برپا کنند. این طرح اسرائیل که آمریکا از آن حمایت می‌کند، توسط سازمان ملل متحد رد شده است.

بریتانیا، فرانسه و کانادا در بیانیه مشترک خود اعلام کردند که تصمیم اسرائیل برای ورود مقادیر «محدودی» غذا به نوار غزه «کاملا ناکافی» است و خطر نقض حقوق بین‌المللی بشردوستانه را به همراه دارد.

سران این سه کشور غربی در این بیانیه با تأکید بر مخالفت خود با گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری، اعلام کردند که متعهد به راه حل دو کشوری و تشکیل کشور مستقل فلسطین هستند. آن‌ها همچنی از تلاش‌های میانجی‌گرانه امریکا، قطر و مصر برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه پشتیبانی کردند.

آقای نتانیاهو در بیانیه‌ای به‌شدت از موضع بریتانیا، فرانسه و کانادا انتقاد کرد و گفت که اسرائیل تا دستیابی به پیروزی کامل، به عملیات خود ادامه خواهد داد.

او گفت: «رهبران لندن، اتاوا و پاریس جایزه بزرگی برای حمله نسل‌کشی هفتم اکتبر به اسرائیل پیشنهاد می‌دهند و همچنین از جنایات بیشتری مانند آن استقبال می‌کنند.»

او در ادامه از همه رهبران اروپایی خواست که از رویکرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ اسرائیل و حماس پیروی کنند.

اسرائیل تقریبا بلافاصله پس از پایان سفر دونالد ترامپ به منطقه در هفته گذشته که بدون توقف او در این کشور بود، حمله زمینی جدیدی را به نوار غزه آغاز کرد.

همزمان با انتشار بیانیه بریتانیا، فرانسه و کانادا، وزیران خارجه آلمان، ایتالیا، ژاپن و ۱۸ کشور دیگر از اسرائیل خواستند که اجازه دهد ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه توسط سازمان ملل و سایر نهادهای غیردولتی به طور کامل از سر گرفته شود.

جنگ غزه تاکنون بیش از ۵۳ هزار کشته بر جای گذاشته است.


google Google    balatarin Balatarin    twitter Twitter    facebook Facebook     
delicious Delicious    donbaleh Donbaleh    myspace Myspace     yahoo Yahoo     


نظرات خوانندگان:

تف به این تمدن شما!
مرضیه یاوری
2025-05-22 09:05:25
نه بابا!
چطور شد؟ از خواب بالاخره بیدار شدن یا برای خالی بودن عریضه یک حرکتی کردن که یعنی ما آدمیم.
ناتانیاهو به خوننخواهی 144 نفر تا کنون 55 هزار زن و بچه و پیر و جوان فلسطینی را کشته آمریکا هم مثل خونخواران آفسانه ها نگاه کرده. تف بر این تمدن شما!
تاریخ حقایق را ثبت خواهد کرد.

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد