logo





هند به چندین هدف در پاکستان حمله کرد

سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶ مه ۲۰۲۵



دولت هند عصر سه‌شنبه اعلام کرد که به «زیرساخت‌های تروریستی» در ۹ نقطه در کشور همسایه حمله کرده‌است. نیروهای مسلح این کشور اهدافی در پاکستان و جامو و کشمیر تحت اشغال پاکستان مورد حمله قرار داده‌اند که گویا حملات تروریستی در کشمیر هند از آن‌جا طراحی و هدایت شده‌است. دولت هند که این حمله را عملیات «سندور» نامیده‌است، اعلام کرده‌است که در این عملیات تأسیسات نظامی پاکستان مورد حمله قرار نگرفته‌است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، شاهدان از وقوع چندین انفجار در نزدیکی شهر مظفرآباد خبر دادند. به گفته نیروهای امنیتی پاکستان، حداقل سه نفر از جمله یک کودک کشته و دوازده نفر زخمی شدند.

نخست وزیر پاکستان گفت که کشورش حق دارد به «عمل جنگی» هند «پاسخ قاطعی» بدهد. سخنگوی ارتش پاکستان اعلام کرد که در حال برنامه ریزی برای پاسخگویی به این موضوع است. منابع اطلاعاتی پاکستان و ارتش پاکستان از حملات هوایی به شهرهای کوتلی و مظفرآباد در منطقه هیمالیا کشمیر در پاکستان و همچنین شهر بهوالپور در استان پنجاب خبر دادند. بر اساس گزارش ها، یک مسجد در بهوالپور مورد حمله قرار گرفته‌است.

لازم به ذکر است که درگیری بین دو قدرت هسته ای به دلیل حمله روز ۲۲ آوریل در بخش هندی کشمیر که در آن ۲۶ گردشگر هندو کشته شدند، تشدید شد. هند پاکستان را در این مورد مقصر می داند.

منبع: اشپیگل آنلاین، استاندارد آنلاین


نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد