logo





بیانیه حزب دموکراتیک مردم ایران:

قتل‌عام علویان سوریه را محکوم می‌کنیم!

چهار شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹ مارس ۲۰۲۵

در روزهای اخیر قتل عام گسترده مردم بیگناه علوی توسط نیروهای مسلح وابسته به دولت مرکزی سوریه خشم و انزجار همه وجدان‌های بیدار را برانگیخت. تاکنون صحبت از بیش از هزار نفر از مردم عادی، از زن و مرد و کودک است که به وحشیانه‌ترین شکلی کشتار شده‌اند.

این جنایت واکنش درخوری در سیاست و رسانه‌های کشورهای پشتیبان حکومت جدید سوریه نیافت و نتوانست بر سیاست پشتیبانی از حکومت جدید سایه افکند.

حزب دموکراتیک مردم ایران این جنایت را بشدت محکوم می‌نماید و مراتب خشم و انزجار خود نسبت به بی‌تفاوتی و عدم موضعگیری روشن و قاطع دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی در مورد آن را ابراز می دارد.

‎ حزب دموکراتیک مردم ایران خواهان تشکیل یک هیئت بررسی بی‌طرف بین‌المللی برای تعیین عاملان مستقیم و غیرمستقیم آن، و نیز اقدامات جزایی و سیاسی بین‌المللی برای برخورد با این عاملان و ایجاد ضمانت برای عدم تکرار چنین فجایعی در سوریه است.

حزب دموکراتیک مردم ایران

اسفند ۱۴۰۳



نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد