logo





اعلامیه «همگامی برای جمهوری سکولاردمکرات در ایران» پیرامون قتل امیرمحمد خالقی و برخورد امنیتی با تجمعات دانشجویان دانشگاه تهران

از خواسته‌های شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران حمایت می‌کنیم.

يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶ فوريه ۲۰۲۵



قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی نوزده ساله دانشگاه تهران توسط زورگیران و سارقان مسلح قلب ملت ایران را به درد آورد. شوربختانه علی‌رغم گزارش‌ها و اعتراضات مکرر دانشجویان ساکن در محوطه کوی دانشگاه تهران، مقامات انتظامی و دانشگاهی تدابیر لازم برای امن کردن محل زندگی دانشجویان را انجام ندادند.

بعد از وقوع فاجعه هم به جای پذیرش قصور خود و دادخواهی دانشجویان، روش همیشگی برخورد امنیتی با تجمعات دانشجویی در دستور کار نهادهای امنیتی قرار گرفته است. یکی از دانشجویان مضروب شده و تعدادی دیگر نیز برای چند ساعت بازداشت شدند.

در حالی که مناسبات امنیتی جهت مهار و سرکوب اعتراضات صنفی و سیاسی دانشجویان در دانشگاه‌ها در سالیان اخیر گسترش پیدا کرده اما دانشجویان از امنیت برای حفظ وسایل و جان خود برخوردار نیستند! الان نیز جمهوری اسلامی با احساس ‌خطر از خیرش دوباره مردمی به دنبال جمع کردن اعتراضات دانشجویی با خشونت، تهدید و سرکوب است.

«همگامی برای جمهوری سکولاردمکرات در ایران» ضمن ابراز همدردی با خانواده آقای خالقی و تاکید بر ضرورت گذار از جمهوری اسلامی به دموکراسی به عنوان راه حل اصلی، حمایت خود از خواسته‌های شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران را اعلام می‌کند. قاتلان باید مجازات شده و مسئولان متخلف که سهل‌انگاری کردند، مواخذه شوند.

«همگامی» بر اساس تجارب قبلی، نسبت به سرهم بندی کردن ماجرا و بازداشتدانشجویان معترض و محروم کردن آنها از آموزش و خدمات رفاهی در آینده هشدار می‌دهد.

«همگامی برای جمهوری سکولاردمکرات در ایران»

۲٧ بهمن ۱۴۰٣ برابر با ۱٥ فوریه ۲۰۲٥



نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد