logo





خواهان لغو احکام اعدام و آزادی بی قید و شرط زندانیان سیاسی هستیم

بیانیه تشکل های جمهوری خواه سکولار دمکرات

سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱ ژانويه ۲۰۲۵

در شرایطی که مردم ایران از بحران های اقتصادی ، اجتماعی ،سیاسی و محیط زیستی به تنگ آمده اند، جمهوری اسلامی همچنان ابزار سرکوب را برای بقا در دستور کار دارد.

حکم اعدام پخشان عزیزی تایید شده است، وریشه مرادی و ده ها زندانی سیاسی در خطر اعدام هستند و مدتی پیش شش متهم پرونده اکباتان نیز بهاعدام محکوم شدند. ۷۴ درصد از کل اعدام‌های ثبت‌شده جهانی در سال ۲۰۲۳ (از جمله اعدام ۲۲ زن) مربوط به ایران بوده است.

‎صدور و اجرای احکام اعدام در ایران در حالی ادامه دارد که ۴۷ هفته از آغاز کارزار سه‌شنبه‌های «نه به اعدام» در سراسر ایران می‌گذرد و تاکنون ۲۷ زندان به این جریان اعتراضی پیوسته‌اند. هیچ جامعه‌ای با ریختن خون انسان‌ها عادلانه‌تر نخواهد شد و در مسیر عدالت، هیچ جایی برای کلمهٔ اعدام وجود ندارد.

‎در صدور حکم اعدام، هرگز عدالتی در کار نیست و نه دستگاه قضایی جمهوری اسلامی و نه هیچ دستگاه قضایی دیگری صلاحیت تصمیم‌گیری درباره‌ «زندگی»را ندارد.

ما گروه ها و نهادهای دموکراسی خواه،در برابر هر گونه ستمی تکلیفی برای خود احساس می‌کنیم و اعتراض خود را به حکم اعدام اعلام می‌کنیم.ما خواهان لغو احکام اعدام، و آزادی بی‌قیدوشرط زندانیان سیاسی هستیم.

کانون ایرانیان جمهوری خواه جنوب سوئد
۲۰ژانویه ۲۰۲۵

-کانون ایرانیان جمهوری خواه جنوب سوئد
-جمهوری خواهان استرالیا(یار)
جمهوری خواهان سکولار دمکرات هامبورگ-
-انجمن دانا(هامبورگ)
-همایش ایرانیان هامبورگ و حومه
-جمهوری خواهان انقلاب مهسا( هایدلبرگ)
کادر درمان برای حقوق بشر و دموکراسی (برلین مد)
-کمیته نروژی- ایرانی حمایت از مبارزات مردم ایران
-انجمن ایرانیان جمهوری خواه تورنتو(تیرا)
-نهاد همگرایی جمهوری خواهان ایران- استکهلم
-گروه پیروز



google Google    balatarin Balatarin    twitter Twitter    facebook Facebook     
delicious Delicious    donbaleh Donbaleh    myspace Myspace     yahoo Yahoo     


نظرات خوانندگان:

فعال حقوق بشر
فلورا شفیقی
2025-01-21 18:07:28

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد