logo





شورای مرکزی جبهه ملی ایران

تبریک به خانم نرگس محمدی مدافع دیر پای حقوق بشر

چهار شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱ اکتبر ۲۰۲۳

jebhe.jpg
در شرایطی که بانوان ایران از اولیه ترین حقوق انسانی خود مانند حق انتخاب پوشش متعارف محروم اند و آزادی های اساسی ملت ایران مثل آزادی عقیده وبیان،آزادی احزاب و اجتماعات و آزادی انتخابات توسط نظام جمهوری اسلامی به شدت پایمال می شود،اعطای جایزه صلح نوبل سال 2023 به خانم نرگس محمدی،مدافع دیرپای حقوق بشر و تلاشگر راه آزادی ایران،رویدادی فرخنده و مسرت بخش است.

ما دریافت این جایزه را به خانم نرگس محمدی که هم اکنون در زندان استبداد به سر می برد و خانواده محترم ایشان و همه مدافعان حقوق بشر تبریک می گوییم.ما خواهان آزادی خانم نرگس محمدی و همه زندانیان سیاسی و عقیدتی در سراسر کشور هستیم.
اختصاص جایزه صلح نوبل به خانم نرگس محمدی نشانه ی توجه جامعه جهانی به وضعیت نا هنجار حقوق بشر در ایران و اعتنا به جنبش حق طلبانه بانوان این سرزمین، و خیزش آزادیخواهانه ملت بزرگ ایران است.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران

تهران-هیجدهم مهرماه 1402


نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد