شب گذشته رضا لطفي از فعالان دانشجويي شهر در منزل پدر اش بازداشت شد.
به گزارش فعالان دانشجويي شهر مشهد ، ساعت 10 سه شنبه شب 3 مامور لباس شخصي وارد منزل رضا لطفي شدند و وي را همراه با كامپيوتر شخصي و تعدادي از كتاب هايش با خود بردند.
اين گزارش حاكي است كه ماموران لباس شخصي طي فرآيندي كاملا غير قانوني بدون ارئه هيچگونه حكمي مبني بر بازداشت لطفي و حتي عنوان مركز صدور دستور بازداشت وي اين فعال دانشجويي را با خود برده اند.
بنا به اين گزارش بازداشت شبانه و بدون مدرك رضا لطفي در حالي كه هيچ يك از دوستان و اعضاي خانواده و حتي خود وي از علت آن خبر ندارند ، باعث نگراني فعالين دانشجويي شهر مشهد و خانواده وي شده است.
گفتني است تا لحظه تنظيم اين خبر لطفي هيچگونه تماسي با خانواده اش نداشته و خانواده اين فعال دانشجويي همچنان از مكان و علت بازداشت فرزندشان در بي خبري كامل به سر مي برند.
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد