logo





چرا اعتصاب را به تعویق انداختیم
دستگیری بیشتر همکاران

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت

سه شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۰۱ نوامبر ۲۰۲۲

new/shoraye-sazemandehi1.jpg
روز جمعه ۶ آبان‌ماه ۱۴۰۱ یکی دیگر از کارگران پروژه‌ای به نام محمد ململی گلزاری توسط نیروهای امنیتی در پارک بی‌بی‌مریم شهر ایذه بازداشت شده است. تاکنون از محل نگهداری و دلایل بازداشت این کارگر بازداشتی خبری در دست نیست. طبق خبرهای دریافتی نیروهای امنیتی در هماهنگی کامل با حراست پالایشگاه و حراست سایر پروژه‌ها تاکنون تعداد زیادی از همکاران را بازداشت کرده‌اند.

با توجه به این شرایط و امنیتی شدن بیشتر محیط های کار شورای سازماندهی در همفکری با همکاران به این نتیجه رسید که اعتصاب اعلام شده در هفتم آبانماه را موقتا به تعویق اندازد. و با تدارک بیشتری برنامه های اعتراضی آتی خود را تعیین نماید.
گفتی است که شورای سازماندهی در بیانیه هفتم مهر ماه خود دراعتراض به سرکوبگری های حکومت اولین اولتیماتوم به اعتصاب را داده بود که متعاقب آن همکاران ‌شاغل در پروژه‌های نفت و گاز در تداوم خیزش سراسری مردم روزهای ۱۸ و ۱۹ مهرماه در چند پروژه دست به اعتصاب و اعتراض زدند و بلافاصله مورد هجوم وحشیانه نیروهای امنیتی قرار گرفتند که تعدادی از آنها هنوز در بازداشت به سر می‌برند. در برابر این سرکوبگری ها ما اعلام کردیم و دوباره هم اعلام می کنیم که کارگران ساکت نخواهند ماند.

شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت بار دیگر بر همبستگی با اعتراضات مردمی و بر خواستهای اعلام شده خود تاکید میکند و در تدارک اعتراضات گسترده تر است. شورای سازماندهی بر اتحاد تمام بخش های کارگران در نفت تاکید دارد. کارگران نفت خود بخشی از همان مردمی هستند که علیه فقر و ستمگری و ضدیت با زن و برای داشتن یک زندگی شایسته در اعتراضند.

خواستهای فوری ما: آزادی فوری همکاران زندانی و تمامی دستگیر شدگان اخیر و زندانیان سیاسی، جمع شدن نیروهای سرکوب از محیط های کارمان و جمع کردن بساط پیمانکاران از محیط های کارمان است.

#زن_زندگی_آزادی
#مهسا_امینی
#کارگر_زندانی_آزاد_باید_گردد
https://t.me/shoranaft

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد