logo





دیدار چند تن از اعضای هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران
با خانواده‌‌های کیوان مهتدی و آنیشا اسدالهی

سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴ ژوين ۲۰۲۲



روز گذشته ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، چند تن از اعضای هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران، با حضور در منزل کیوان مهتدی و آنیشا اسدالهی با خانواده‌های آنها دیدار کردند.

در این دیدار چهار تن از اعضای هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران حضور داشتند و گفتگوهایی پیرامون آخرین وضعیت کیوان مهتدی، نویسنده، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران و آنیشا اسدالهی، مترجم، مطرح شد.

به گفته‌ی خانواده‌ی مهتدی قرار بازداشت این دو حامی طبقه‌ی کارگر به مدت یک ماه تمدید شده است و هر دوی آنها این تمدید بازداشت را غیرقانونی و اتهامات انتسابی را واهی می‌دانند.

بیش از یک ماه از یورش نیروهای امنیتی به خانه‌ی کیوان مهتدی و آنیشا اسدالهی و بازداشت آنان می‌گذرد. بازداشت‌ این دو در پی پرونده‌سازی وزارت اطلاعات صورت گرفته است. در همین بازه‌ی زمانی رضا شهابی، ریحانه انصاری‌نژاد، حسن سعیدی، رسول بداقی، اسکندر لطفی، مسعود نیکخواه، شعبان محمدی و تعدادی دیگر از فعالان صنفی و سیاسی نیز با پرونده‌سازی‌های مشابه بازداشت شدند.

کانون نویسندگان ایران پیشتر در بیانیه‌ای بازداشت کیوان مهتدی، آنیشا اسدالهی و دیگر فعالان صنفی و سیاسی و پرونده‌سازی برای آنان را محکوم و حمایت خود را از حق تشکل‌یابی و ارتباط تشکل‌ها با نهادهای همسو اعلام کرده بود.


نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد