در بحبوحۀ ازسرگیری دوبارۀ مذاکرات هستهای (۴+۱) در وین و احتمال پیوستن دوبارۀ آمریکا به برجام، رژیم اسرائیل دگربار حرکتی تروریستی بر علیه تأسیسات صلحآمیز اتمی ایران در نطنز انجام داد، اقدامی که میتوانست عواقب دهشتناک انسانی و زیستمحیطی فراوانی برای ایران و منطقه بههمراه داشته باشد. بر خلاف روسیه و چین که بلافاصله این اقدام خرابکارانه را محکوم کردند امریکا و غرب تا کنون در مقابل این عمل جنایتکارانه سکوت اختیار کردهاند. از آنها باید پرسید چگونه با یک همچون جنایتی برخورد میکردند اگر آن از ناحیۀ کشور دیگری انجام گرفته بود. آیا آنها این حق را برای همۀ کشورهای متخاصم عالم قائل هستند که تأسیسات اتمی صلحآمیز دیگر کشورها را اینچنین با قوای قهرآمیز خود تخریب کنند و آیا دیگر زندگی در امنیت و آزادی در دهکدۀ جهانی ما میسر خواهد بود.
عملیات خرابکارانۀ اسرائیل در روز یکشنبه ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین) نیز همانند رخدادهای مشابه، بمبگذاریها، خرابکاریهای سایبری و همچنین ترور بیش از پنج تن از دانشمندان هستهای ایران در سالهای اخیر نشان از آن دارد که بین رژیم اسرائیل بهعنوان تنها دارندۀ سلاح اتمی در منطقه و امریکا و اروپا یک تقسیم کار نهفقط جهت حفظ هیمنه نظامی این تنها متحد استراتژیک غرب در منطقه بلکه جهت فرسایشی کردن و به بنبست کشاندن فرآیند تصمیمسازی در مذاکرات هستهای در حال جریان در وین انجام گرفته است. انجام این اقدامات جنگ افروزانه در طول هفتاد سال گذشته بر علیه صلح و همزیستی مسالمتامیز کشورهای منطقه و همچنین حفظ و تثبیت همینه نظامی امپریالیسم در منطقه مابهازایی است که اسرائیل جهت حمایت استراتژیک خود توسط غرب مجبور به پرداخت آن گردیده است. در حقیقت این قوم یهود است که در کنار دیگر ملتهای منطقه به اسارت امپریالیسم و صهیونیسم بینالملل درآمدهاند.
افکار عمومی ملی و بینالمللی بایستی ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی که یقیناً آن را بایستی به مثابه «جنایت علیه بشریّت» ارزیابی نمود از سازمان ملل متحد و آژانس بینالمللی انرژی اتمی و همچنین دول غربی طرف مذاکره با ایران قویاً بخواهند ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی، هیأتی بیطرف از کارشناسان هستهای و حقوقی را جهت تحقیق و بررسی ابعاد این رخداد تروریستی به ایران اعزام کنند.
مقتضی است که گزارش کاری این هیأت هرچه سریعتر جهت بحث و بررسی و اتخاذ قطعنامههای تنبیهی بر علیه عامل یا عاملین این جنایت در اختیار شورای حکام آژانس اتمی و همچنین شورای امنیت سازمان ملل متحد قرارگیرد.
از سازمان ملل و آژانس انرژی اتمی و تمامی دول مسوول بایستی خواسته شود با فشار و اعمال تحریمهای همهجانبه بر علیه اسرائیل زمینۀ مقید کردن این کشور را به عهدمانههای پادمانی آژانس انرژی اتمی فراهم بگردانند. دیگر زمان پایان یافتن معیارهای دوگانۀ غرب فرارسیده است. غربی که خود در سالهای نهچندان دور زمینۀ انتقال دانش و تکنولوژی هستهای به اسرائیل را فراهم کرده است نمیتواند تا ابد کشورهای منطقه را به زندانیان خود و رژیم اسرائیل تبدیل گرداند.
باشد که ما در آیندهای نهچندان دور شاهد خاورمیانهای عاری از سلاح اتمی باشیم و این آرزویی هست یقیناً قابل دستیابی که ما میتوانیم آن را با همۀ کشورهای منطقه حتی با مردم اسرائیل تقسیم کنیم.
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد