logo





دیدار با خانواده‌های عبدالله مومنی، محمد قوچانی و محمد علی ابطحی

دبیرکل نهضت آزادی ایران، با جمعی از اعضای شورای مرکزی، دفتر سیاسی و شاخه‌ی جوانان، با خانواده‌های آقايان عبدالله مومنی، محمد قوچانی و محمد علی ابطحی دیدار کردند و ضمن تبريك ميلاد مهدي موعود (عج)، از آنان دلجويي نمودند.

يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹ اوت ۲۰۰۹

در روز جمعه 16/5/1388، دبیرکل نهضت آزادی ایران، با جمعی از اعضای شورای مرکزی، دفتر سیاسی و شاخه‌ی جوانان، با خانواده‌های آقايان عبدالله مومنی، محمد قوچانی و محمد علی ابطحی دیدار کردند و ضمن تبريك ميلاد مهدي موعود (عج)، از آنان دلجويي نمودند.
در آن دیدارها، خانواده‌های بازداشت شدگان يادشده گزارش‌های کوتاهی از وضعیت آنان ارایه کردند.
مسر آقای مومنی از شرایط سخت و دلخراشی که سخنگوی سازمان ادوار تحکیم وحدت با آن روبروست گزارشی دادند و اشاره كردند که در آخرین دیدارشان با آقای مومنی، ایشان به زحمت راه می رفتند و بیش از ده کیلوگرم وزن کم کرده بودند. خانم مومنی با اشاره به جانبازی ها و فداکاری های خانواده خود و همسرشان در طول مدت جنگ تحمیلی این سوال را مطرح كردند که آیا این شیوه برخورد با خانواده شهدای جنگ قابل دفاع است؟!
در دیدار با خانواده آقای قوچانی، همسر ایشان، ضمن ابراز نگرانی از اخباری که در برخی
رسانه های اقتدارگرایان در مورد برگزاری دادگاه آقای قوچانی منتشر شده است، اعلام كردند که تاکنون وکالتنامه برای ایشان از سوی دادگاه پذیرفته نشده و اتهام ایشان تبلیغ علیه نظام از طریق انتشار مقالات و شرکت در تجمعات غیر قانونی ذکر شده است در حالی که آقای قوچانی در ماههای پيش از بازداشت، به دلیل مشغله زیاد، کمتر مقاله‌ای منتشر كرده و در تجمعی نیز شرکت نداشته است.
خانواده آقای ابطحی نیز، ضمن تاکید بر نامعلوم بودن شرایط نگهداری ایشان و مسائلی که موجب اعترافشان به مواردي خلاف باورهای دوران آزادی شان شده است نسبت به افزایش فشارها پس از مصاحبه برخي از اعضاي خانواده و زیر سوال بردن اين گونه اعترافات ابراز نگرانی كردند.
دبیرکل نهضت آزادی ایران، ضمن ارج نهادن به پایداری خانواده‌های زندانیان یاد شده، از نقش و تاثیر عزیزان در بند در پیشبرد مسیر اصلاحات و دمکراسی سخن گفت. دکتر ابراهیم یزدی خاطرنشان كرد که حوادث اخیر از مصادیق آزمایش‌های الهی بوده است و تجربه‌ی تاریخی نشان
می‌دهد که عمر این ایام کوتاه بوده، همه‌ي کسانی که امروزه به خاطر مردم در معرض آسیب و ابتلا قرار دارند، سربلند و سرافراز خواهند بود.
ایشان، همچنين، با اشاره به وجوه غیراخلاقی، غیرشرعی و غیرقانونی اتهامات وارده به معترضان انتخابات ریاست جمهوری و اجبار آنان به اقرار علیه خودشان گفتند که مسببان و عاملان پروژه‌ی اعتراف‌گیری در پیشگاه خداوند، ملت و تاریخ ایران مسوول خواهند بود.
در این دیدارها، مهندس محمد توسلی، رییس دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران، که پس از انتخابات اخیر بازداشت و هفته گذشته پس از تحمل 43 روز زندان انفرادی با تبدیل قرار بازداشت آزاد شد، بیان کرد که این نوع دادرسی خلاف قانون و اقرارهای کلیشه‌ای متهمان علیه خودشان شیوه‌ای منسوخ و ناکارآمد است که نادرست بودن آنها به لحاظ قانوني و اخلاقي بر کسی پوشیده نیست و تجربه نشان داده است که کسانی که زير فشارهای جسمي و روانی به اقرار علیه خود دست مي‌زنند، در آینده با عزمی راسخ‌تر و انگیزه‌ای بیشتر در تداوم اصلاحات و مسیر دمکراسی و تامین حقوق اساسی مردم گام بر می‌دارند.
در گفتگو با خانواده‌هاي يادشده، حق قانوني سكوت متهم، مورد تأكيد قرار گرفت و به آنان اطمينان داده شد كه نه‌تنها نخبگان و صاحب‌نظران بلكه مردم آگاه كشورمان براي اعترافاتي كه در دوره بازداشت بيان مي‌شود ارزش و اعتباري قايل نيستند و شرايط ويژه زندانيان سياسي را به خوبي درك مي‌كنند. از اين رو، خانواده‌ها و دوستداران اين عزيزان نبايد در مورد آينده سياسي آنان نگران باشند.
در پایان دیدارها، نیز دبیرکل نهضت آزادی ایران، با ابراز تاسف از موج سرکوب اصلاح‌طلبان يادآور شدند که هزینه‌ی این برخوردها بسیار سنگین بوده، بازداشت افرادی که سال‌ها در مدیریت‌های کلان دولتی خدمت کرده‌اند، نتيجه‌اي جز تضعیف نظام جمهوری اسلامی ايران و به زیر سوال بردن همه عملكردهاي 30 سال گذشته ندارد.

روابط عمومی
نهضت آزادي ايران

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد