logo





بیانیه دفتر سیاسی‌ حزب دمكرات كردستان

قیام مردم در راستای دفاع از آراء خویش و دستیابی به اهدافشان

دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۵ ژوين ۲۰۰۹

مردم مبارز كردستان!
خلقهای‌ آزادیخواه‌ ایران!
شیفتگان آ‌زادی‌ و دمكراسی‌ در سراسر جهان!

دو روز است سراسر ایران به‌ یكپارچه‌ خشم و نفرت و نارضایتی‌ از سیاست ضد دمكرتیك كاربدستان جمهوری‌ اسلامی‌ بدل گشته‌ و تهران و بخشی‌ از شهرهای‌ بزرگ همچون آ‌تشفشانی‌ علیه‌ تمامیت خواهان و ناقضان حقوق و آزادیهای‌ خلقهای‌ ایران به‌ خروش آ‌مده‌اند. خیابانهای‌ تهران به‌ صحنه‌ی‌ رویارویی‌ فرزندان خلق از سویی‌ و سبعیت و اعمال ضد بشری‌ مزدوران ارتجاع و زورمداری‌ از سوی‌ دیگر بدل گشته‌اند.
این نارضایتی‌ و رویارویی‌ عكس العمل توده‌ای‌ مردم در مقابل كودتای‌ آ‌زادی‌ ستیزانه‌ای‌ است كه‌ جناح تمامیت خواه‌ رژیم علیه‌ آ‌راْ اكثریت رأی‌ دهندگان دوره‌ی‌ دهم انتخابات ریاست جمهوری‌ براه‌ انداخت. مردم به‌جان آ‌مده‌ از 30 سال حاكمیت جمهوری‌ اسلامی‌ و بویژه‌ چهار سال ریاست جمهوری‌ محمود احمدی‌ نژاد طی‌ یك اجماع یكپارچه‌ سیاست پاسیو بایكوت را كنار نهاده‌ و با شركت حماسی‌ در انتخابات، باشكوهتر از هر بار دیگر به‌ جناح تمامیت خواه‌ جمهوری‌ اسلامی‌ "نه‌" گفتند. تمامیت خواهان كه‌ از همان روزهای‌ پیش از انتخابات دریافته‌ بودند كه‌ بازنده‌ی‌ این انتخابات خواهند بود، تمامی‌ راههای‌ پیشگیری‌ از شكست را در پیش گرفتند و از حمله‌ به‌ ستاد رقبا گرفته‌ تا ممانعت از حضور ناظران و فیلتر كردن سایتها و حتی‌ قطع خطوط SMS از هیچ تلاش و تقلایی‌ خودداری‌ نكردند.
هنگامیكه‌ كلیه‌ی‌ این تلاشها در مقابل خواست تغییر و تصمیم یكپارچه‌ رأی‌ دهندگان بی‌ اثر ماند، جناح تمامیت خواه‌ با یك كودتای‌ از پیش طراحی‌ شده‌، نتایج انتخابات را حتی‌ پیش از آ‌نكه‌ شمارش آ‌را به‌ اتمام برسد، بسود احمدی‌ نژاد و به‌ ضرر رقبای‌ وی‌ اعلام كرد و حتی‌ كوشید با اعلام یك نتیجه‌ی‌ عجیب و باور نكردنی‌ قاطعترین و سرسخت ترین كاندیدای‌ رقیب، یعنی‌ مهدی‌ كروبی‌ را آ‌نقدر بی‌ اعتبار نشان دهد كه‌ گویا كمتر از یك درصد آ‌را را كسب كرده‌است.
نتیجه‌ی‌ شمارش دوره‌ی‌ دهم انتخابات ریاست جمهوری‌ طبق اعلام ستاد تمامیت خواهان بدینگونه‌ است:
احمدی‌ نژاد 24527516 رأی‌ (63/62%)، موسوی‌ 13216411 رأی‌ (75/33%)، محسن رضایی‌ 678240 رأی‌ (73/1%) و مهدی‌ كروبی‌ 333635 رأی‌ (85/0 %).
در حالیكه‌ آ‌مار یك منبع موثق این نتیجه‌ را ارائه‌ می‌دهد:
میرحسین موسوی‌ 19075623 رأی‌ (38/45%)، مهدی‌ كروبی‌ 13387104 رأی‌ (85/31%)، محمود احمدی‌ نژاد 5698417 رأی‌ (48/13%) و محسن رضایی‌ 3754218 رأی‌ (93/8%) و آ‌راْ باطله نیز 138716 رأی‌ بوده‌است. روشن است كه‌ طبق این آمار هیچكدام از كاندیداها آ‌راْ لازم را جهت پیروزی‌ كسب نكرده‌اند و انتخابات می‌بایست به‌ دور دوم كشیده‌ شود، اما مهم این است كه‌ كاندیدای‌ مطلوب جناح تمامیت خواه‌ در همان دور از نخست، از عرصه‌ خارج شده‌بود.

در اینجا لازم است اشاره‌ای‌ هم به‌ كردستان و مردم كردستان داشته‌ باشیم. توده‌های‌ مردم كردستان كه‌ به‌ نوبه‌ی‌ خویش بیش از مردم دیگر بخشهای‌ ایران بار سنگین ظلم و جور و اختناق جمهوری‌ اسلامی‌ را بدوش می‌كشند، علیرغم آنكه‌ بخش كثیری‌ از احزاب و سازمانهای‌ اپوزیسیون كرد خواستار تحریم انتخابات شده‌ بودند، با درك این واقعیت كه‌ بایكوت یك موضع پاسیو بیش نیست، با تلاش و كوشش روشنفكران و نخبگان داخل كشور و در پی‌ درخواست حزب دمكرات كردستان و پارت آ‌زادی‌ كردستان، پس از آ‌نكه‌ دو تن از كاندیدا، در برنامه‌های‌ خود، خواستهای‌ ملیتهای‌ تحت ستم را مورد توجه‌ قرارداده‌ و از حق كشیها و تبعیضات جمهوری‌ اسلامی‌ علیه‌ اقلیتهای‌ ملی‌ و مذهبی‌ پرده‌ برداشتند، در سطح وسیعی‌ در انتخابات شركت كردند و بخش كثیری‌ از آ‌راْ خود را بسود این دو كاندیدا بویژه‌ میرحسین موسوی‌ به‌ صندوقهای‌ رأی‌ ریختند، كه‌ در این رابطه به‌ آ‌نها دست مریزاد گفته‌ و از آ‌نان تشكر میكنیم.
ما بر این اعتقادیم كه‌ رویارویی‌ توده‌های‌ وسیع مردم ایران علیه‌ تمامیت خواهان درون حاكمیت در جریان انتخابات دوره‌ی‌ دهم ریاست جمهوری‌ سرآ‌غاز مرحله‌ی‌ نوینی‌ از مبارزه‌ی‌ آ‌زادیخواهانه‌ی‌ خلقهای‌ ایران و كنار رفتن سایه‌های‌ ترس و وحشت از فرمانروایی‌ ستمگرانه‌ی‌ دشمنان آ‌زادی‌ و دمكراسی‌ است. این مردم دریافته‌اند كه‌ دست روی‌ دست گـذاشتن و در كنج خانه‌ نشستن تحت لوای‌ بایكوت انتخابات نمی‌تواند مقابله‌ای‌ كارساز علیه‌ رژیم زورمداران تلقی‌ شود. به‌ همین دلیل یكپارچه‌ به‌ میدان آمدند و فریاد خود را به‌ گوش جناح حاكم رساندند. هنگامی‌ هم كه‌ حاكمیت به‌ آ‌را آ‌نها بی‌ احترامی‌ كرد و طی‌ یك كودتای‌ آ‌شكار نتایج انتخابات را 180 درجه‌ وارونه‌ نشان داد، به‌ منظور حفظ حرمت آ‌را خویش و باز پس گرفتن حقوق و آ‌زادیهایشان به‌ میدان آمدند. امیدوار و حتی‌ مطمئنیم كه‌ این رویارویی‌، مقابله‌ای‌ گسترده‌ بوده‌ و تا كسب اهداف خود از هیچ مانع و رادعی‌ نهراسیده‌ و عقب نشینی‌ نخواهند كرد.
امیدواریم رویارویی‌ اینبار توده‌های‌ مردم ایران و تمامیت خواهان درون حاكمیت، یك رویارویی‌ متمدنانه‌ بوده‌ و تشنگان قدرت صدای‌ حق طلبانه‌ی‌ مردم را بشنوند و كار به‌ خشونت كشیده‌ نشود، همانگونه‌ كه‌ آرزومندیم كاندیداهای‌ مورد حمایت این مردم، شجاعانه‌ در صحنه‌ باقی‌ مانده‌ و با همكاری‌ و حمایت كلیه‌ی‌ شخصیتهای‌ آ‌زاداندیش و آزادیخواه‌ ایران، تا پیروزی‌ نهایی‌ در كنار قیام مردم باقی‌ بمانند.
از مردم مبارز كردستان نیز كه‌ هیچگاه‌ در مبارزه‌ ی‌ آزادیخواهانه‌ از هموطنان خویش عقب نبوده‌ و طی‌ سی‌ سال گـذشته‌ سمبل یك مبارزه‌ی‌ پیگیر و قهرمانانه‌ علیه‌ استبداد جمهوری‌ اسلامی‌ بوده‌اند، میخواهیم كه‌ بدقت تحولات كشور را دنبال كرده‌ و پابه‌پای‌ روند رویدادها، وظایف خویش را درقبال مبارزه‌ی‌ سراسری‌ خلقهای‌ ایران به‌ انجام برسانند. باید همگی‌ تلاش نمایند تا حد ممكن این دور از رویارویی‌ نور و تاریكی‌، حق و ناحق از طریقی‌ متمدنانه‌ و دمكراتیك پیش رفته‌ و فرصت بكارگیری‌ خشونت و آ‌دمكشی‌ از مرتجعین سلب شود.

هم میهنان گرامی‌!
نیروهای‌ سیاسی‌ میهن پرست!
اگر دیری‌ است همكاری‌ و هماهنگی‌ میان طبقات و اقشار جامعه‌ و خلقهای‌ ایران و بویژه‌ میان نیروهای‌ ملی‌ و میهنی‌ به‌ عنوان یك ضرورت، خود را نشان داده‌است، این امر در این مرحله‌ی‌ جدید از تقابل مردم و حاكمیت مستبد به‌ یك ضرورت مبرم بدل شده‌است. در این مرحله‌ هر گونه‌ بهانه‌ای‌ كه‌ موجب ایجاد مانعی‌ بر سر راه‌ نزدیكی‌ و اتحاد لایه‌های‌ گوناگون درون جنبش آزادیخواهانه‌ی‌ خلق كرد و بطور كلی‌ خلقهای‌ ایران گردد، مسئولیت تاریخی‌ بدنبال خواهد داشت. ما كلیه‌ی‌ نیروهای‌ سیاسی‌ كرد را به‌ گردآ‌مدن بسیار سریع بدور یكدیگر و آ‌غاز دیالوگی‌ اساسی‌ به‌ منظور رسیدن به‌ یك هم پیمانی‌ انقلابی‌ فرا میخوانیم و آ‌مادگی‌ خویش را برای‌ همكاری‌ با همه‌ی‌ آ‌نها بدون هیچ پیش شرط غیر دمكراتیك اعلام میداریم.
در همان حال ایجاد یك اتحاد گسترده‌ میان نیروهای‌ سراسری‌ ایران (در داخل و خارج كشور) را امری‌ بسیار ضروری‌ دانسته‌ و خواستار آنیم كه‌ همه‌ی‌ آنها با احساس مسئولیت دست همكاری‌ به‌ دست یكدیگر داده‌ تلاشهای‌ خود را برای‌ رهایی‌ ایران متحد سازند. توافق احزاب و سازمانهای‌ ایرانی‌ حول یك برنامه‌ی‌ مشترك به‌ منظور پیشبرد مبارزه‌ و اداره‌ی‌ كشور نقطه اتكای‌ نیرومندی‌ خواهد بود برای‌ فرزندان دلیر و شجاعی‌ كه‌ امروز با دست خالی‌ به‌ مقابله‌ با دستگاه‌ سركوب و استبداد برخاسته‌اند.
در همین رابطه از مجامع و محافل بین المللی‌ مدافع آ‌زادی‌ و دمكراسی‌ و حقوق بشر میخواهیم، در مقابل قیام آ‌زادیخواهانه‌ی‌ مردم ایران بی‌ تفاوت نباشند و كمك كنند كه‌ رژیم نتواند صدای‌ آ‌زادیخواهانه‌ی‌ آنها را در گلو خفه‌ نماید. دولتهای‌ تصمیم گیرنده‌ی‌ جهان را نیز فرا میخوانیم كه‌ در راستای‌ حفظ منافع اقتصادی‌ و تجاری‌ خود به‌ مبارزه‌ی‌ دمكراتیك خلقهای‌ ایران پشت نكنند و با تحت فشار قراردادن رژیم حاكم، آ‌نرا ناچار از گردن نهادن به‌ اراده‌ی‌ مردم ایران نمایند.

پیروز باد اراده‌ی‌ آزادیخواهانه‌ی‌ خلقهای‌ ایران
پاینده‌ باد آ‌زادی‌ و دمكراسی‌ و عدالت
مرگ بر دیكتاتوری‌ و استبداد
دفتر سیاسی‌ حزب دمكرات كردستان
25/3/1388 (15/6/2009)
www.kurdistanukurd.com

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد