logo






انجمن جمهوریخواهان ایران – پاریس ـ کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی

گرامی داشت روز جهانی زن در پاریس

سه شنبه ۸ مارس ۲۰۱۶ از ساعت ۱۶ تا ۱۸

دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷ مارس ۲۰۱۶



هم میهن !

نابرابری‌هایی که نیروهای پیشرو در سراسر جهان علیه‌شان مبارزه می‌کنند، در نظام جمهوری اسلامی با شدتی بسیار بیشتر، بر زنان اعمال می‌شود. برابری زنان با مردان در ایران تنها در برابر سرکوب حاکمیت است. دستگاه شکنجه، حبس و اعدام تفاوتی بین زنان و مردان آزادی‌خواه، برابری‌طلب و عدالت‌جوی ایرانی قائل نمی‌شود.

مبارزه زنان برای لغو قوانین مبتنی بر تبعیض بین زن و مرد، الهام بخش و یاری دهنده مبارزه دیگر جنبش های اجتماعی در ایران بوده است. هم اکنون ده ها فعال جنبش زنان، زنان روزنامه نگار، فعال اجتماعی و سیاسی در زندان‌های جمهوری اسلامی به سر می‌برند.

وضعیت ده ها زن بهایی هم که تنها به خاطر دین‌شان به حبس‌های طولانی محکوم شده اند اسف بار است. در همین ماه‌های اخیر، ۱۶ نفر از ۲۳ شهروند بهایی که به وسیله دادگاه انقلاب در استان گلستان به ۱۹۳ سال زندان محکوم شدند، زن هستند.

امسال، راهپیمایی روز جهانی زن در پاریس از چشمه بی‌گناهان(Fontain des Innocents) شروع و در ایستگاه سن‌لازار پایان می‌یابد. برای آگاهی‌رسانی و پشتیبانی از مبارزه زنان در ایران، ما سه شنبه ۸ مارس ۲۰۱۶ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در محل گردهم آمدن راهپیمایان(چشمه بی‌گناهان) چادر خواهیم داشت.

علاوه بر داشتن عکس زندانیان سیاسی – عقیدتی زن، در راستایِ افشای جنبه های مختلف تبعیض و قوانین ضد زن در جمهوری اسلامی، موضوع اصلی حرکت امسال ما ممنوعیتِ آواز زنان در ایران است و ترانه‌های خوانندگان زن ایرانی از قمر، دلکش، پروین و مرضیه تا خوانندگان زن جوان امروز را پخش می‌کنیم.

هم‌چنین برای بزرگداشتِ پایداری هنرمند جوان و مردمی آتنا فرقدانی، طرح‌های کاریکاتوریست‌ها در سراسر جهان را که برای پشتیبانی از او کشیده اند به نمایش می‌گذاریم.

انجمن جمهوریخواهان ایران – پاریس ـ کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی

8 مارس 2016، ساعت 16:00

، Fontaine des Innocents, Metro Châtelt les Halles

🌹🌹🌹🌹🌹

ما را دنیایى دیگر آرزوست

۸ مارس، روز جهانی زن بر همه زنان و برابری‌خواهان مبارک باد

با یاد همه زنانی كه در راه مبارزه براى آزادى، برابرى و برقراری عدالت در ایران جان باختند،

با یاد همه مادران دادخواه که دیگر در کنار ما نیستند از جمله، مادران عزیزی چون مادر بهکیش و مادر سپهری که به تازگی از میان ما رفتند،

با احترام به همه زنانى كه برای رفع تبعیض و بی عدالتی در سیاه چال‌هاى نظام اسلامى در بندند

و با احترام به استقامت زینب جلالیان ها، نرگس محمدى‌ ها و زنان آزاده دیگری كه در زندان‌هاى رژیم با بیماری‌هاى متعدد دست و پنجه نرم می‌كنند و برخلاف تمام موازین بین‌المللى هیچگونه توجهى به سلامت آنان نمی گردد.


همه ساله در سراسر گیتی هشت مارس بزرگ داشته می‌شود تا موضوع بسیار مهم تبعیض و بی عدالتی به زنان را پر رنگ کند تا به بررسى نقاط قدرت و ضعف سالى كه گذشت پرداخته و برای رفع این تبعیض راه کارهایی ارایه شود.

اگر زنان دنیای مدرن در جهت رهایى و برابرى گام برمی‌دارند و شعارشان آزادى، برابرى، عدالت اجتماعى، صلح و همبستگى‌ست و رویاى ساختن دنیایى دیگر را در سر می‌پرورانند، زنان در کشورهای خاورمیانه هنوز اندر خم یك كوچه اند و مجبورند برای به دست آوردن حقوق اولیه انسانی خود مبارزه کنند، ولی در کشور ما ایران در همین شرایط به شدت تبعیض آمیز نیز زنانی هستند که به مبارزه مستقل زنان اهمیت زیادی می دهند و بر علیه هر گونه سالاری و تبعیض و بی عدالتی مباره می کنند.

در حالیكه در دولت جدید كانادا نیمى از وزرا را زنان تشکیل می‌دهند و وزارت دادگسترى این کشور به یک زن بومی و وزارت نهادهاى دموكراتیك به یك زن افغان به نام مریم منصف سپرده می‌شود، در ایران و افغانستان زنان شهروند درجه دو به حساب می‌آیند و دادخواهی مادران داغدار ایرانی همچنان با ضرب و شتم حکومتگران اسلامی ایران مواجه میگردد.

زنان اولین قربانیان استثمار، تبعیض، جنگ، ویرانى و دربدرى در سراسر جهان، از میدان تحریر تا ایستگاه قطار شهر كلن، حتى در راه‌هاى پُر خطر فرار به سوى مناطق امن، مورد تجاوز قرار می‌گیرند.

در جهان بحران‌زده امروز، تولید و بازتولید خشونت با هر نام و نشانى روز به روز بیشتر می‌شود. در کشور ما این خشونت طی سی و هفت سال حاکمیت اسلامی بیشترین لطمه را بر نیمی از شهروندان یعنی زنان وارد کرده است. زنان ایرانی، جدا از سرکوب و پایمال شدن آزادی‌ها و حقوق بشر که همه شهروندان را در بر می‌گیرد، به عنوان زن هم مورد انواع تبعیض‌ها قرار می‌گیرند و هیچ سالی نیست که رژیم اسلامی قانون تازه ای به قانون‌های ضد زن خود نیفزاید.

با این وجود، از اولین روز روی کارآمدن حکومت اسلامی تا به امروز، مبارزه زنان در ایران برای رفع تبعیض و به دست آوردن حقوق برابر در مبارزات شهروندی برای آزادی و عدالت اجتماعی نیز، همیشه حضوری چشمگیر و موثر داشته و در بسیاری از موارد در صف اول قرار داشته اند.


بر ما زنان و مردان آزاده و برابرى‌‌طلب ایرانی است تا با امید و همبستگى بر بی‌ عدالتی‌ها شوریده و :

· خواستار رفع هر گونه تبعیض، لغو همه قوانین ضد زن و لغو حجاب اجباری در ایران باشیم.

· خواستار پشتیبانی نهادهای دموکراتیک و حقوق بشری، به ویژه تشکل‌‌های زنان در سراسر جهان از مبارزات زنان ایران باشیم.

· خواستار این باشیم که سازمان ملل و نهادهای وابسته به دولت‌ها و نهادهای سیاسی بین‌المللی در مراودات سیاسی و مبادلات اقتصادی خود با رژیم اسلامی، حقوق بشر را فراموش نکرده و بر رفع تبعیض از زنان و لغو قوانین ضد زن در ایران پافشاری کنند.

شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران
یکم مارس 2016


امضاء:

۱ - اتحاد برای ایران ـ بلژیک
۲ - انجمن تئاتر ایران و آلمان، آرکاداش ـ کلن
۳ - انجمن همبستگی ایرانیان - دالاس
۴ - انجمن جمهوریخواهان ایران - پاریس
۵ - انجمن فرهنگی ایران - سوئیس
۶ - انجمن حقوق بشر و دموکراسی برای ایران/ هامبورگ
۷ - ایران آزاد - کانون دفاع از حقوق بشر، آزادی و دموکراسی – آلمان
۸ - بنیاد اسماعیل خویی
۹ - پیوندسرای نویسندگان، شاعران و هنرمندان سکولار دمکرات ایران
۱۰- جامعه دفاع از حقوق بشر و دموکراسی در ایران - سوئد
۱۱- جنبش جمهوری خواهان دموکرات و لائیک ایران ـ شاخه بلژیک
۱۲- جنبش سبز لندن
۱۳- جنبش سبز كارديف
۱۴- جنبش سبز بيرمنگام
۱۵- حامیان مادران پارک لاله - دورتموند
۱۶- حامیان مادران پارک لاله - هامبورگ
۱۷- حامیان مادران پارک لاله - لندن
۱۸- حامیان مادران پارک لاله - فرزنو
۱۹- شبکه همبستگی ملی فرزنو - کالیفرنیا
۲۰- فدراسیون اروپرس
۲۱- كانون فرهنگ و هنر فرزنو
۲۲- كانون مدافعان حقوق بشر كردستان
۲۳- کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران - شیکاگو
۲۴- کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی - پاریس
۲۵- كمپين دفاع از زندانيان سياسي و مدني
۲۶- مادران پارك لاله ایران
۲۷- مادران صلح مونترال
۲۸- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران - مونترال
۲۹- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران - نیویورک
۳۰- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران – واشنگتن
۳۱- همبستگی برای جمهوری عرفی و حقوق بشر در ایران - لوس آنجلس

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد