logo





اخبار و گزارشات کارگری ۸ تا ۱۰ اسفند ۱۳۹۳

ضمیمه (ویژه اعتراض سراسری ۱۰اسفند معلمان)

دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲ مارس ۲۰۱۵

اخباروگزارشات کارگری10اسفند1393(همراه باضمیمه ویژه اعتراض سراسری10اسفند معلمان)

- جمیل محمدی با رای شعبه 15 دادگاه انقلاب به سه و نیم سال زندان محکوم شد

- صبح امروز جعفر عظیم زاده در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران مورد محاکمه قرار گرفت

- اعتصاب گسترده کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندرامام در ماهشهر

- تجمعات دنباله دار بازنشستگان صندوق فولاد اصفهان دراعتراض به عم پرداخت 3ماه حقوق

- پایان اعتصاب کارگران معدن کوشک و بازگشت ۱۷ کارگر اخراجی

- بیکاری ۱۵۰ کارگر کارخانه کاشی سمند پس از ۳ماه بی‌حقوقی

- رکود ساخت و ساز و کارگران منتظر

- کشته وزخمی شدن 4کارگر در معدن منگنز قم

جمیل محمدی با رای شعبه 15 دادگاه انقلاب به سه و نیم سال زندان محکوم شد

جعفر عظیم زاده فردا صبح مورد محاکمه قرار خواهد گرفت

صبح امروز جمیل محمدی به همراه وکیل خود در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران حضور پیدا کرد و رای دادگاه به وی ابلاغ شد. بر اساس این رای جمیل محمدی به اتهام واهی اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور با استناد به ماده 610 قانون مجازات اسلامی به تحمل 42 ماه حبس محکوم شده است. همچنین وی بر اساس ماده 19 قانون ممنوعیت بکارگیری تجهیزات ماهواره ای ضمن ضبط دستگاه ماهواره به نفع دولت جمهوری اسلامی، به پرداخت 3 میلیون ریال جزای نقدی و نگهداری یک بطر مشروب به پرداخت 2 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده است. این حکم امروز در حالی به جمیل محمدی ابلاغ شد که قرار است فردا صبح جعفر عظیم زاده با اتهامات واهی اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی خارجی، اخلال در نظم و آسایش عمومی، بر هم زدن امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی مورد محاکمه قرار بگیرد.

جمیل محمدی و جعفر عظیم زاده دو تن از هماهنگ کنندگان طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران، نیمه شب دهم اردیبهشت ماه سالجاری با یورش گسترده مامورین امنیتی(20 نفر با انواع تجهیزات و ...) به منازلشان بازداشت و به ترتیب مدت 21و 46 روز در بند 209 زندان اوین محبوس شدند. این بازداشتها بدنبال آن صورت گرفت که شورایعالی کار با زیر پا گذاشتن ماده 41 قانون کار در مورد تعیین حداقل مزد و تحمیل مزد چندین برابر زیر خط فقر بر کارگران، مورد اعتراض هماهنگ کنندگان و بخشی از امضا کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران قرار گرفت و آنان با دادن فرصتی به وزارت کار خواهان تجدید نظر در حداقل مزد تعیین شده برای سال 93 شدند اما بدلیل عدم توجه وزارت کار به این اعتراض و همچنین اعتراضات متوالی دو سال قبل این کارگران برای تعیین حداقل مزد بر اساس ماده 41 قانون کار، آنان طی نامه ای به وزیر کار اعلام کردند در اعتراض به این بی توجهی ها و تحمیل مزد چندین برابر زیر خط فقر بر کارگران در روز 11 اردیبهشت ماه دست به تجمع در محل وزارت کار خواهند زد. در پی این نامه از سوی هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران، مامورین امنیتی نیمه شب دهم اردیبهشت ماه سالجاری با هجوم به منازل جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی آنان را بازداشت و به بند 209 زندان اوین منتقل کردند.

جمیل محمدی عضو هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، یکی از هماهنگ کنندگان طومار چهل هزار نفری کارگران در اعتراض به حداقل مزد و جزو شش نماینده هزار کارگری است که با وکالت دکتر خلیل بهرامیان شکایتی را علیه غارت و چپاول صندوق سازمان تامین اجتماعی مطرح کرده اند.

جمیل در حالی امروز به سه و نیم سال حبس محکوم شد که به عنوان یک کارگر هیچ جرمی جز تلاش برای افزایش حداقل مزد کارگران و شکایت علیه غارت کنندگان صندوق سازمان تامین اجتماعی مرتکب نشده است.

حکم امروز شعبه 15 دادگاه انقلاب مبنی بر محکومیت سه و نیم ساله جمیل محمدی، نه صرفا حکمی بر علیه این فعال خوشنام جنبش کارگری ایران، بلکه حکمی با هدف تداوم تحمیل حداقل مزد خفت بار بر میلیونها کارگر و حکمی بر علیه هر گونه اعتراض کارگران به ستم معیشتی است.

اتحادیه آزاد کارگران ایران حکم صادره بر علیه جمیل محمدی را حکمی بغایت ظالمانه بر علیه حق اعتراض و حق حیات طبقه کارگر ایران ارزیابی میکند و بدینوسیله با توجه به گزارشات مغرضانه وزارت کار به مامورین امنیتی و دخالت مستقیم اش در دستگیری این فعال جنبش کارگری، با رویکردی بشدت معترضانه با محکومیت جمیل و محاکمه و محکومیت احتمالی جعفر عظیم زاده برخورد خواهد نمود و سازمان جهانی کار را با ارائه اسناد چهل هزار امضای کارگری برای تضمین مزدی عادلانه برای کارگران ایران و اسناد تجمعات و جوابیه ها و برخوردهای وزارت کار، در جریان صدور چنین حکم ظالمانه ای بر علیه جمیل محمدی و صدور هر گونه حکم ظالمانه ای بر علیه جعفر عظیم زاده قرار خواهد داد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – نهم اسفند ماه 1393

صبح امروز جعفر عظیم زاده در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران مورد محاکمه قرار گرفت

صبح امروز طبق احضاریه کتبی شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران، جعفر عظیم زاده به همراه وکیل خود در این دادگاه حضور پیدا کرد و به ریاست قاضی صلواتی مورد محاکمه قرار گرفت.

در این دادگاه که حدود دو ساعت طول کشید ابتدا نماینده دادستانی کیفر خواست تنظیم شده بر علیه این فعال کارگری را قرائت کرد و سپس جعفر عظیم زاده بصورت مکتوب به اتهامات وارده پاسخ گفت. در این کیفر خواست وی متهم به اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت ملی، اخلال در نظم و آسایش عمومی، بر هم زدن امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی با مصادیق شرکت در تجمعات غیر قانونی و ارتباط با رسانه های بیگانه و انعکاس لحظه به لحظه اخبار این تجمعات در فضای مجازی شده بود.

جعفر عظیم زاده در پاسخ به اتهامات وارده و مصادیق آنها با رد این اتهامات، مامورین امنیتی را به ارائه گزارشات کذب و گنجاندن آنها در پرونده اش متهم کرد و با دفاع از قانونی بودن اتحادیه آزاد کارگران ایران به تشریح فعالیتهای خود جهت افزایش حداقل مزد از طریق طومار چهل هزار نفری کارگران و شکایت از غارت صندوق سازمان تامین اجتماعی پرداخت و با غیر قانونی و مجرمانه خواندن عملکرد شورایعالی کار در تعیین حداقل مزد کارگران، اعتراض به شرایط فلاکت بار موجود را حق مسلم کارگران عنوان کرد و در ادامه بر تداوم فعالیتهای تاکنونی خود تاکید نمود.

در این دادگاه قاضی صلواتی طی گفتگوئی شفاهی جمع آوری امضا برای افزایش حداقل مزد و تجمع در محل وزارت کار را مجرمانه تلقی کرد و جعفر عظیم زاده در پاسخ اعلام داشت: اگر ما کارگران برای دستیابی به حقوق خود دست به اعتراض نزنیم و شرایط معیشتی مان بهبود پیدا نکند آنوقت اگر من کارگر فردا به دلیل فقر و فلاکت دست به قتل و دزدی بزنم شما مرا تبرئه خواهید کرد!؟ در پایان این دادگاه قاضی صلواتی بر عدم تداوم فعالیتهای جعفر عظیم زاده تاکید نمود و وی نیز متقابلا با قانونی خواندن فعالیتهایش، بر تداوم آن به عنوان حق مسلم خود و دیگر کارگران تاکید کرد.

جعفر عظیم زاده از بنیان گذاران کمیته پیگیری ایجاد تشکلهای آزاد کارگری، اتحادیه سراسری کارگران اخراجی وبیکار، اتحادیه آزاد کارگران ایران، از هماهنگ کنندگان طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران برای افزایش واقعی حداقل مزد و جزو شش نماینده 1000 کارگری است که با وکالت دکتر خلیل بهرامیان شکایتی را علیه غارت و چپاول صندوق سازمان تامین اجتماعی در شعبه 15 دادرسی کارکنان دولت مطرح کرده اند. وی سالهاست دوشادوش کارگران کارخانه هایی از جنوب تا شمال و غرب و مرکز کشور برای احقاق حقوق کارگران ایران مبارزه میکند و به عنوان نماینده کارگران تعدادی از کارخانه ها در هیاتهای حل اختلاف و تشخیص در احقاق حق آنها بسیار موثر بوده است. اینها گوشه هایی از فعالیتهای جعفر عظیم زاده است که امروز بدلیل آنها در برابر دادگاه قرار گرفت و توسط قاضی صلواتی به محاکمه کشیده شد.

جعفر عظیم زاده امروز در حالی با انواع اتهامات امنیتی واهی مورد محاکمه قرار گرفت که دیروز حکم سه و نیم سال زندان برای جمیل محمدی در شعبه 15 دادگاه انقلاب توسط قاضی صلواتی به وی ابلاغ شد. صدور حکم سه و نیم سال زندان برای جمیل محمدی و محاکمه و محکومیت احتمالی جعفر عظیم زاده، معنایی جز چنگ و دندان نشان دادن سرمایه داری ایران برای میلیونها کارگر و تلاش برای به تمکین واداشتن آنان جهت تن دادن به یک زندگی فلاکتبار ندارد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران با محکوم کردن محاکمه جعفر عظیم زاده و صدور حکم سه و نیم سال زندان برای جمیل محمدی اعلام میدارد عضویت در تشکلهای مستقل کارگری، برپائی چنین تشکلهایی و دفاع کارگران از حقوق انسانی شان از طریق طومار، تجمع، راهپیمائی و سازماندهی مبارزه ای قدرتمند برای افزایش واقعی حداقل مزد جزو بدیهی ترین حقوق اجتماعی آنان است و بی تردید صدور حکم زندان و بر پائی دادگاههای فرمایشی بر علیه فعالین جسور جنبش کارگری، نه تنها ما کارگران ایران را در دفاع از حقوق انسانی مان ذره ای وادار به عقب نشینی نخواهد کرد بلکه ما را مصممانه تر از پیش به مصاف با وضعیت موجود خواهد کشاند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – دهم اسفند ماه 1393

اعتصاب گسترده کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندرامام در ماهشهر

اتحادیه آزاد کارگران ایران: از امروز صبح یکشنبه 10/12/93 کارگران شرکتهای پیمانکاری مجتمع پتروشیمی بندرامام درماهشهر بمنظور دستیابی به مطالبات خود دست از کار کشیدند.

این کارگران که تحت شرکتهای پیمانکاری در این مجتمع بزرگ کارمیکنند ازماهها قبل برای دستیابی به مطالبات عقب مانده خود با کارفرما کشمکش و مذاکره داشته اند. براساس توافقات و قول کارفرما، مقررشده بود که این مطالبات ازجمله مزایای قانونی: حق جذب ، بدی آب وهوا، حق کثیفی کار، حق کار در ارتفاع و سایرمزایای مرتبط با شغلشان همراه با عیدی امسال در دستمزدهای پرداختی در اسفندماه به حساب این کارگران واریز شود.

اما بعد از دریافت دستمزد در این ماه، خبری از واریزکردن این مزایا و عیدی نبود، لذا کارگران شرکتهای زیرمجموعه پتروشیمی بندر امام بمنظور دستیابی به این مزایای قانونی توافق شده دست از کار کشیدند.

تلاش کارفرما برای متقاعد کردن کارگران در بازگشت بکار با واریزکردن مبلغی تحت عنوان "کارت هدیه" بجایی نرسید و این اعتصاب همچنان ادامه دارد.

کارگران شرکتهای پیمانکار اعتصاب کننده تصمیم گرفته اند فردا نیز با حضورمتحدانه تر و گسترده تر تا نیل به مطالباتشان به اعتصابشان ادامه دهند.

لازم بذکر است که وضعیت سخت ومشقت بار معیشتی این کارگران در شرایط نامناسب منطقه، آنچنان عرصه زندگی را بر آنان تنگ کرده است که هفته گذشته 5/12/93 یکی از این کارگران بنام بهمن حاتمی 40 ساله دارای دو فرزند در اعتراض به این وضعیت فلاکتبار ازطریق اس ام اس پیام کوتاهی منتشر کرده و سپس با خودکشی به زندگی اش پایان داد.

خشم کارگران از این حادثه دلخراش عزم آنان را در برخورد با این وضعیت، مصمم تر کرده است.

اتحادیه ازاد کارگران ایران – دهم اسفند ماه 1393

تجمعات دنباله دار بازنشستگان صندوق فولاد اصفهان دراعتراض به عم پرداخت 3ماه حقوق

پیش از ظهر امروز جمعی از بازنشستگان صندوق فولاد اصفهان در اعتراض به عدم پرداخت سه ماه حقوق معوقه خود مقابل استانداری اصفهان تجمع کردند.

به گزارش 10اسفندایمنا،این تجمعات از روز گذشته (شنبه) مقابل ساختمان کانون بازنشستگان ذوب آهن اصفهان واقع در خیابان نشاط آغاز شده و در آن تجمع کنندگان از عدم پرداخت سه ماه حقوق معوقه شان انتقاد کردند.

البته این تجمعات برای نخستین بار نیست که اتفاق می افتد و طی ۳ سال گذشته بازنشستگان ذوب آهن بارها و بارها نسبت به عدم پرداخت حقوق معوقه خود اعتراضات مکرری داشته اند.

همچنین سه شنبه و چهارشنبه هفته گذشته بازنشستگان صندوق فولاد کشور در اعتراض به عدم پرداخت حقوق شان مقابل مجلس تجمع کردند که به دنبال این اعتراضات جمعی از نمایندگان مجلس با وزیر کار و همچنین مسئولان صندوق فولاد نشست هایی برگزار کردند و وعده داده شد حقوق دی ماه بازنشستگان نهایتا تا روز پنجشنبه پرداخت شود که تا این لحظه هنوز خبری از پرداخت حقوق آنها نیست.

پایان اعتصاب کارگران معدن کوشک و بازگشت ۱۷ کارگر اخراجی

اعتصاب کارگران معدن سرب و روی کوشک که طی یک هفتهٔ گذشته با برگزاری تجمع همراه بود صبح امروز با وعدهٔ فرمانداری بافق مبنی بر بازگشت به کار ۱۷ کارگر اخراجی معدن پایان یافت.

به گزارش10اسفندایلنا،در پی تجمع صبح امروز کارگران (که مانند روزهای گذشته در مقابل معدن حضور یافته بودند)، نمایندگان کارگران که روز گذشته با فرمانداری مذاکره کرده بودند به کارگران گفته‌اند همهٔ کارگران به اضافهٔ ۱۷ کارگر اخراج شده می‌توانند کار در معدن را از سر بگیرند.

بنا بر این گزارش، در پی اعلام این خبر کلیهٔ کارگران به همراه کارگرانی که پیش از این اخراج شده بودند، در واحدهای خود حاضر شدند و فعلا کار را شروع کرده‌اند.

پرداخت حقوق و مزایا در موعد قانونی، افزایش دستمزد، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، پرداخت فوق العاده اضافه کاری، تشکیل انجمن صنفی کارگران، پرداخت حق سختی کار، حق پله و تونل و تامین امنیت شغلی از جملهٔ مطالباتی است که کارگران معدن کوشک به دنبال تحقق آن هستند.

یکی از کارگران معدن کوشک بافق امروز با بیان این مطلب که «با وجود پایان موقت این اعتراض، هنوز وضعیت مطالبات کارگران مشخص نیست» گفت: باید منتظر بمانیم و ببینیم شرایط در معدن کوشک چگونه پیش خواهد رفت.

وی اضافه کرد: با بازگشت به کار ۱۷ کارگر اخراجی که در راستای پیگیری مطالبات کارگران قرارداد کاریشان توسط مدیریت معدن از ابتدای اسفند ماه تمدید نشده بود، کارگران فعلا متقاعد شده‌اند که به معدن بازگردند.

شایان ذکر است، معدن کوشک بافق یک معدن با مالکیت خصوصی است که توسط شرکت معدن بافق (سهامی عام) اداره می‌شود و با بیش از ۳۵۰ کارگر در در فاصله ۱۶۵ کیلومتری شرق یزد و ۴۵ کیلومتری شمال شرق شهرستان بافق واقع شده است.

بیکاری ۱۵۰ کارگر کارخانه کاشی سمند پس از ۳ماه بی‌حقوقی

حدود ۱۵۰ کارگر قرار دادی کارخانه کاشی سمند سمنان بدون دریافت سه ماه حقوق بیکار شدند.

به گزارش10اسفندایلنا،کارفرما اخیرا ۱۵۰ نفر از کارگران شاغل در بخش‌های سورت، فنی، تهیه لعاب، پرس، خط لعاب، بارگیری، تولید، کوره، کنترل کیفیت و بسته بندی را به دلیل عدم نیاز اخراج کرده است.

کارگران می‌گویند دلیل بیکاری کارگران این واحد تولیدی انباشت بدهی‌های مالی کارخانه به چند نهاد دولتی و خصوصی همانند اداره تامین اجتماعی، اداره گاز و برق و همچنین اداره دارایی بوده است.

به گفته کارگران، کارفرما هر ماهه به کارگران قول می‌داد که معوقات حقوقی آنان را پرداخت کند، اما نه تنها حقوق و بیمه کارگران برقرار نشد بلکه آنان شغلشان را نیز از دست دادند.

کارگران می‌گویند علاوه بر تعویق حقوق، بخش قابل توجهی از مطالبات کارگران مربوط به ۶ ماه حق بیمه است که طی سال جاری به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت نشده است.

همچنین کارگران کاشی سمند می‌گویند بیکاری ۱۵۰کارگر قرارداد ی با چندین سال سابقه کار در آستانه پایان سال، شرایط زندگی را برای خانواده‌هایشان سخت کرده است.

به گفته کارگران، طی چند سال اخیر کارفرما به دلیل مشکلات نقدینگی حقوق کارگران را با سه الی چهار ماه تاخیر پرداخت می‌کرده است.

کارگران با اشاره به مشکلات معیشتیشان به دلیل تعویق ۳ماهه حقوق، افزودند: هر چند ماه یک بار کارفرما با با توجه به شرایط تولید تعداد کارگران را کم و زیاد می‌کند.

رکود ساخت و ساز و کارگران منتظر

باد سرد زمستاني مانند شلاقي بر صورت کارگران ساختماني سرگذر نواخته مي شود به محض اين که مقابل آنها خودرويي توقف مي کند همگي به سمت آن هجوم مي برند ولي هر بار مايوس به جاي خود برمي گردند.

يکي از کارگران جوان رو به همکار خود مي کندو مي گويد: 15 روز است هيچ کاري گيرم نيامده است مانده ام امروز با چه رويي به خانه برگردم ساخت و ساز راکد شده و کاري نيست که کارگر بخواهند قبلا روزي 3 کار اجاره اي مي رفتم ولي اين روزها کلا ساخت و ساز خوابيده است. در سطح شهر مشهد در هر محله، خيابان و ميداني کارگران ساختماني ديده مي شوند که صبح به اميد کاري بيرون مي آيند ولي از کار خبري نيست.

با اين وضعيت بايد چه کرد؟ آيا مي شود اين قشر زحمتکش در سرما و گرما در سرگذر حاضر شوند و اغلب بدون دريافت پولي مجدد به خانه برگردند. در آن سوي ديگر مادري همراه فرزندان انتظار همسر را مي کشد که شايد امروز فرجي شود و او بتواند سرکار برود و شب با کمي پول به خانه بيايد که لااقل بتوانند نان و پنير بخورند چون چوب خط سوپر محله هم پر شده است فکر نمي کنم ديگر جنس نسيه به آنها بدهد!

با رکود ساخت و ساز اغلب مشاغل وابسته نيز راکد شده است و صنعت ساختمان به خواب فرو رفته است.

اگر چه دولت توانسته است تورم را تا حدودي مهار کند اما رکود حاکم بر اقتصاد بسياري از مشاغل را با مشکل مواجه ساخته است. کارشناسان معتقدند اگر بازار ساخت و ساز رونق يابد و حتي اگر تورم کمي هم بالا باشد اقتصاد رو به رشد خواهد بود ولي رکود ساخت و ساز مشکلي را برطرف نمي کند بلکه پيامدهاي خاص خودش را به همراه خواهد داشت.

رکود ساخت و ساز بر 80درصد مشاغل تاثير مي گذارد همه صاحبان مشاغل، کارگران ساختماني، فروشندگان مصالح ساختماني، آهن فروشان و ... نگاه شان به سال جديد است و اميد دارند در سال جديد با رونق ساخت و ساز مواجه شوند آيا اين گونه خواهد بود؟

منبع:خراسان-10اسفند

کشته وزخمی شدن 4کارگر در معدن منگنز قم

وقع حادثه در معدن منگنز قم عصر امروز دو کشته و دو مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش 10اسفند فارس از قم، در پی تماسی در ساعت 14 و 25 دقیقه امروز، وقوع یک حادثه در معدن منگنز قم گزارش شد.

در پی اعلام وقوع این حادثه نیروهای امدادی به سرعت به محل اعزام شده و نسبت به امدادرسانی اقدام کردند.

متاسفانه در این حادثه 2 نفر از کارگران این معدن جان خود را از دست دادند، همچنین دو نفر دیگر در این حادثه به شدت مصدوم شدند.

یکی از مصدومان این حادثه به وسیله بالگرد اورژانس به قم منتقل شده و فرد دیگر نیز که مشکل قلبی داشت توسط آمبولانس به بیمارستان‌های شهر انتقال یافت.

دهم اسفندماه1393

ضمیمه اخباروگزارشات کارگری10اسفند(ویژه اعتراض سراسری10اسفند معلمان)

- تجمعات اعتراضی معلمان در استانهای مختلف/ دهم اسفند ماه

- گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران از تجمع اعتراضی هزاران معلم در مقابل مجلس شورای اسلامی

- گزارش کانون مدافعان حقوق کارگرازتجمع معلمان

- تجمع جمعی از بازنشستگان آموزش و پرورش مقابل مجلس

- تجمع اعتراضی معلمان مریوان و سروآباد نسبت به حقوق و مزایا

- گزارشی ازتجمع اعتراضی معلمان درمریوان

- تجمع اعتراضی معلمان قزوین مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان

- تجمع معلمان قزوینی مقابل اداره کل آموزش و پرورش قزوین

- گزارشی ازتجمع اعتراضی معلمان در قزوین

- تجمع فرهنگیان خوزستانی برای عدم پرداخت حقوق معوقه

- تجمع فرهنگیان پاکدشت مقابل اداره آموزش پرورش

- تجمع فرهنگیان قلعه گنج در محل اداره آموزش و پرورش

- تجمع صنفی معلمان مقابل آموزش و پرورش کنگان

- اعتراض فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد به وضعیت نامناسب معیشت خود

- گزارشی ازتجمعات معلمان درخراسان رضوی،شیراز،کرمان، دزفول، اندیمشک، آبادان، کرمانشاه، سمنان،یزد، خرم آباد، استان های البرز، کهگیلویه وبویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، ایلام، هرمزگان، کرمانشاه، قزوین و آذربایجان غربی

- اعتراض مسالمت آميز معلمان در دير برگزار شد

- برگزاری تجمع صنفی و مسالمت آمیز فرهنگیان ایلام

- تجمع صنفی معلمان مقابل آموزش و پرورش استان بوشهر

- تجمع فرهنگیان در مقابل اداره آموزش و پرورش هرمزگان

- تجمع صنفی فرهنگیان و معلمان استان فارس برگزار شد

- تحصن اعتراضی صدها نفر از فرهنگیان استان یزد

- تجمع اعتراضی معلمین مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان البرز

- معلمان زنجانی تجمع اعتراضی برگزار کردند

- تجمع صنفی معلمان دیلم و یک دستی که صدا ندارد

- تجمع صنفی معلمان در کرمانشاه

- تجمع فرهنگیان خراسان رضوی مقابل اداره آموزش و پرورش استان

- تجمع فرهنگیان مقابل اداره‌ کل آموزش و پرورش خراسان رضوی

- تجمع صنفی معلمان درمقابل اداره کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی

- تجمع اعتراضی معلمان شاهرود مقابل اداره آموزش و پرورش

- تجمع معلمان ارومیه ای در محوطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی برگزار شد

- افزایش حقوق ۱۴ درصدی معلمان، پاسخگوی تورم واقعی نیست

معلمان مقابل مجلس دست به تحصن اعتراضی زدند که منابع آگاه حاضر در این تحصن، تعداد آن‌ها را بین ۳ تا ۴ هزار نفر تخمین می‌زنند.

تجمعات اعتراضی معلمان در استانهای مختلف/ دهم اسفند ماه

صبح امروز، تجمعات اعتراضی گسترده معلمان با گستردگی بسیار در شهرها و استانهای مختلف مقابل ادارات آموزش و پرورش برگزار شد. در این تجمعات که از ساعت نه صبح امروز آغاز شد، حضور معلمان بسیار چشمگیر بود.

این تجمعات در استانهای مختلف از جمله کردستان، خراسان رضوی و جنوبی، هرمزگان، فارس، خوزستان، لرستان و قزوین برگزار شده است. گفتنی است حتی در شهرستانهای کوچک و کم جمعیت هم استقبال معلمان از این حرکت اعتراضی هماهنگ بسیار گسترده بوده است. در این تجمعات معلمان در سکوت کامل پلاکاردهایی همراه داشتند. روی این پلاکاردها متن هایی از این دست به چشم می خورد: “ما از فرق می نالیم، نه از فقر” و “معلمان را دریابید”

در تهران نیز قرار است تجمع ساعت دو ظهر در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی آغاز شود. این در حالی است که از صبح امروز جمعیت گسترده ای از معلمان و بازنشستگان در مقابل مجلس حضور دارند.

منبع:حقوق معلم وکارگر-10اسفند

گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران از تجمع اعتراضی هزاران معلم در مقابل مجلس شورای اسلامی

گزارش تکمیلی تجمع اعتراضی هزاران معلم در مقابل مجلس شورای اسلامی

اتحادیه آزاد کارگران ایران: تجمع اعتراضی معلمان در شهر تهران که قرار بود از ساعت 14 ظهر امروز آغاز شود با حضور تدریجی آنان از قبل از ظهر آغاز و در ساعت 30/13 ظهر فضای جلوی مجلس لبریز از جمعیت معلمان معترض شد بطوریکه در ساعت 30/14 نزدیک به چهار هزار معلم در مقابل مجلس حضور داشتند. در این تجمع اعتراضی زنان معلم نیز حضور چشمگیری داشتند و تعدادی از آنان همراه با فرزندان خردسالشان در تجمع شرکت کرده بودند.

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، علیرغم درخواست نماینده های معلمان از مسئولین مجلس برای دادن بلند گوئی جهت قرائت قطعنامه، آنان از دادن بلندگو پرهیز کردند. بدنبال این وضعیت قطعنامه توسط آقای بهشتی قرائت شد و گروهی نزدیک به بیست نفر از معلمان بطور یکصدائی آنرا تکرار کردند و در ادامه قرائت بند بند قطعنامه توسط همه تجمع کنندگان تکرار شد. شرکت کنندگان در این تجمع در پایان هر بند قطعنامه با کف زدن آن را تایید میکردند. این قطعنامه به دبیرخانه مجلس شورای اسلامی نیز تحویل داده شده بود.

در این تجمع دهها پلاکارد در دست معلمان بود. بر روی این پلاکاردها مطالبات و شعارهای اعتراضی زیر دیده میشد:

منزلت، معیشت حق مسلم ماست – ما خواهان حقوق بالاتر از خط فقر هستیم – خط فقر 3 میلیون تومان ، حقوق ما یک میلیون تومان – معلم بیدار است از تبعیض بیزار است – ما خواهان آموزش مدرن و مبتنی بر نیازهای جامعه هستیم - بودجه آموزشی هزینه نیست، سرمایه گذاری برای آینده است – آموزش کیفی برابر و رایگان میخواهیم- تشکل یابی حق مسلم ماست – خصوصی سازی مدارس را متوقف کنید – حقوق ما هیچ تناسبی با تورم کمر شکن ندارد – خط فقر سه میلیون تومان، حقوق معلم 900 هزار تومان - تحقیر اجتماعی و اقتصادی معلم تا کی!!؟؟و....

بنا بر این گزارش از ساعات اولیه شکل گیری تجمع معلمان در مقابل مجلس، نیروهای امنیتی نیز بطور چشمگیری در محل حاضر بودند و اقدام به فیلمبرداری میکردند. بسیاری از معلمان نوار نوشته ای تحت عنوان " تجمع اعتراضی سکوت" را بر روی دهانشان چسبانده بودند.

در این تجمع تعدای از کارگران عضو اتحادیه آزاد کارگران ایران نیز در همبستگی با معلمان شرکت کرده بودند و یکی از آنان بطور حضوری در دیداری با آقایان بهشتی و عبدی به عنوان مسئولین کانون صنفی معلمان، همبستگی کارگران و اتحادیه آزاد کارگران ایران را با اعتراضات و خواستهای معلمان اعلام کرد.

در انتهای این تجمع که حدود ساعت 16 به پایان رسید همچنین شعار "زندانی سیاسی آزاد باید گردد" و شعارهایی در حمایت از زندانیان معلم سر داده شد و شرکت کنندگان در حالی که پلاکاردهایشان را بدست داشتند تا ورودی مترو بصورت راهپیمائی حرکت کردند طوریکه به دلیل این اقدام از سوی معلمان، پلیس به ناچار خیابانهای مسیر حرکت به سمت مترو را مسدود کرد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – دهم اسفند ماه 1393

گزارش اول اتحادیه آزاد کارگران ایران از تجمع اعتراضی امروز معلمان در مقابل مجلس

تجمع اعتراضی هزاران معلم در مقابل مجلس شورای اسلامی آغاز شده است

اتحادیه آزاد کارگران ایران: تجمع اعتراضی معلمان که قرار بود از ساعت 14 امروز در مقابل مجلس شورای اسلامی آغاز شود از ساعت 30/13 ظهر با حضور تدریجی معلمان آغاز شده است و هم اکنون (ساعت 14/30) هزاران معلم در مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده اند.

بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، تا لحظه مخابره این خبر هیچیک از مسئولین مجلس شورای اسلامی جهت پاسخگوئی به اعتراض بر حق معلمان در میان آنان حاضر نشده اند و نماینده های معلمان تجمع کننده قطعنامه این تجمع را تحویل دبیرخانه مجلس داده اند.

بنا بر این گزارش همچنانکه کانون صنفی معلمان پیشاپیش اعلام کرده بود این تجمع یک تجمع اعتراضی سکوت در مقابل مجلس است و هزاران معلم با در دست داشتن پلاکاردهایی در این تجمع حضور دارند که هر لحظه نیز بر تعداد آنان افزوده میشود. بر روی دهها پلاکاردی که در دست معلمان قرار دارد مطالبات و شعارهای اعتراضی زیر نوشته شده است:

منزلت، معیشت حق مسلم ماست – ما خواهان حقوق بالاتر از خط فقر هستیم – خط فقر 3 میلیون تومان ، حقوق ما یک میلیون تومان – معلم بیدار است از تبعیض بیزار است – بودجه آموزشی هزینه نیست، سرمایه گذاری برای آینده است – تشکل یابی حق مسلم ماست – خصوصی سازی مدارس را متوقف کنید – حقوق ما هیچ تناسبی با تورم کمر شکن ندارد – خط فقر سه میلیون تومان، حقوق معلم 900 هزار تومان

در این تجمع تعدادی از فعالین کارگری نیز در همبستگی و حمایت از اعتراض بر حق معلمان شرکت دارند.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – دهم اسفند ماه 1393

گزارش کانون مدافعان حقوق کارگرازتجمع معلمان

سومین تجمع اعتراضی معلمان برگزار شد.

یک شنبه از ساعت ده معلمان در جلوی درب مجلس حاضر بودند. صبح معلمان بازنشسته از ساعت نه حاضر شده و شعارهایی در اعتراض به وضعیت معیشتی خود سر دادند. رییس کمیسیون آموزش مجلس در جمع معلمان حاضر شده و با گفتن این مساله که مجلس افزایش حقوق شما را تصویب کرد ولی دولت با این مساله مخالفت کرد، سعی داشت توپ را به زمین دولتیان بیاندازد. معلمان حاضر در تجمع با هو کر دن پاسخ ایشان را دادند. گفته می شد که در تجمع صبح چند نفر دستگیر شدند.

تجمع ساعت 14 با حضور تدریجی ملعمان از ساعت یک کم کم شکل گرفت. دست نوشته هایی در دست معلمان حاضر به چشم می خورد که می توان به شعارهای زیر اشاره کرد:

بودجه آموزشی هزینه نیست، سرمایه گذاری برای آینده است / خط فقر سه میلیون حقوق معلم یک میلیون / اصلاح نظام آموزشی / تحقیر اجتماعی و اقتصادی معلم تا کی؟ / معلم جایش زندان نیست، معلمان زندانی را آزاد کنید / خصوصی سازی آموزش و پرورش باید متوقف شود / فعالیت صنفی و تشکل یابی مستقل حق ماست / معلم بیدار است از تبعیض بیزار است / نظارت بر صندوق ذخیره حق ماست /امینت معلم تامین باید گردد نه زندان نه تهدید- نه اخراج نه تبعید / فعالان صنفی معلمان را آزاد کنید / دریافتی برابر با کارمندان دیگر / آموزش مدرن و مبتنی بر نیازهای جامعه /

در روی برگه ی دیگری نوشته شده بود که رای عدم اعتماد به وزیرمحبوب را فراموش نمی کنیم. این نوشته با اعتراض معلمان دیگر روبرو شد ملعمی می گفت هنوز پرونده ی ایشان دردادگستری درحال بررسی است این شعار را پایین بیاورد.

برگه هایی با متن “تجمع اعتراضی سکوت” بین حاضران توزیع می شد. بسیاری این نوشته را بر روی دهان و صورت و پیشانی خود گذاشته بودند. عده ای هم می پرسیدند:” سکوت چرا؟”

به تدریج به تعداد معلمان حاضر افزوده می شد. معلمان از مناطق مختلف تهران، سمنان، اسلامشهر، کرج و سایر شهرها در این تجمع شرکت داشتند. معلمان دسته دسته، روی مساله علت تجمع و شرایط کاریشان صحبت می کردند. تعدادی از دانش‌آموزان نیز به حمایت از معلمان خود در تجمع شرکت داشتند.

در ساعت 4 متن بیانیه معلمان خوانده شد. به دلیل این که بلندگویی دراختیار آنان نبود، تعدادی از معلمان متن بیانیه را به صورت جمعی تکرار می کردند.



به این ترتیب تجمع پایان یافت. حاضران به صورت جمعی به سمت مترو به راه افتادند و راهپیمایی کوتاهی به این ترتیب شکل گرفت. ماموران مترو که از حضور این همه جمعیت نگران شده بودند با بازکردن راه های ورودی ، خروج معلمان را تسریع کردند.

تجمع جمعی از بازنشستگان آموزش و پرورش مقابل مجلس

جمعی از بازنشستگان آموزش و پرورش از کل کشور با تجمع مقابل مجلس خواستار هماهنگ شدن حقوق‌شان با سایر کارکنان دولت شدند.

جمعی از بازنشستگان آموزش و پرورش به نمایندگی از بازنشستگان کل کشور مقابل مجلس تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان خواستار هماهنگ شدن حقوق‌شان با سایر کارکنان وزارتخانه‌ها و بر اساس نرخ تورم شدند. آنها معتقدند که حقوق‌شان کم و حتی زیر خط فقر است.

منبع:ایسنا-10اسفند

تجمع اعتراضی معلمان مریوان و سروآباد نسبت به حقوق و مزایا

جمعي از معلمان مريواني و سروآباد صبح روز يکشنبه(10 اسفند) با تجمع مقابل اداره آموزش و پرورش اين دو شهرستان خواستار توجه بيش تر دولت شدند و اعلام کردند: دولت به اصطلاح تدبیر و وزارت منتخبش، امیدی برای فرهنگیان به ارمغان نیاورده و همچنان وعده هاست که به فراموش خانه ی عملی نشدن سپرده می شود.

جمعی از معلمان مریوانی و سروآباد صبح روز یکشنبه(10 اسفند) با تجمع مقابل اداره آموزش و پرورش این دو شهرستان خواستار توجه بیشتر دولت، توجه به حقوق صنفی معلمان و همچنین افزایش حقوق و مزایای خود شدند.

تعداد زیادی از معلمان و فرهنگیان شهرستان مریوان و سروآباد روز یکشبنه ساعت 9 و30 دقیقه صبح با تجمع‌ در مقابل اداره آموزش و پرورش این دو شهرستان با در دست داشتن پلاکاردهایی با مضمون «وهن معلم سقوط فرهنگ»، « نه به تبعیض» و «توقف خصوصی سازی مدارس» اعتراض خود را به وضعیت حقوق و مزایای خود و بی توجهی به حقوق صنفی معلمان اعلام کردند.

این تجمع معلمان در مریوان حاشیه های جالبی داشت که یکی از معلمان گفت: بعضی از فرهنگیان شهرستان سروآباد بجای تجمع در اداره آموزش و پرورش سروآباد در جمع معلمان مریوانی هستند؛ گفتنی است تجمع معلمان و فرهنگیان سروآباد نیز همانند اغلب شهرستان های استان کردستان در مقابل اداره آموزش و پرورش سروآباد بعد از کمی وقفه در مقابل اداره آموزش و پرورش سروآباد برگزار شده است.

در این تجمعات بیانیه ای با بیان اینکه تجمع معلمان و فرهنگیان یک مسئله صنفی است و نه سیاسی، خواستار توجه دولت و وزیر آموزش و پرورش به وضعیت معلمان شدند.معلمان در این بیانیه خواستار افزایش حقوق و مزایای خود شدند .

در این بیانیه آمده است: همانطور که در تجمعات قبلی با حضور و اراده راسخ خود بر خواسته های به حق پای فشردیم، امروز بار دیگر تأکیدی چند باره بر مطالباتمان خواهیم داشت.

از صمد، معلم آزادی و برابری تأسی می گیریم، که گفت: " همه اش که نباید ترسید، راه که بیفتیم ترسمان می ریزد"

اتحاد صنفی، اقدام متشکل و هماهنگ حول مطالبات به حق معلمان، رمز پیروزی و موفقیت ماست و عدم توجه نهادهای مربوطه به خواسته های صنفی مان خللی به اراده ی شکست ناپذیرمان وارد نخواهد کرد.

دولت به اصطلاح تدبیر و وزارت منتخبش، امیدی برای فرهنگیان به ارمغان نیاورده و همچنان وعده هاست که به فراموش خانه ی عملی نشدن سپرده می شود.

در واکنش به سکوت معنادار نهادهای مربوطه در برابر مشکلات عدیده جامعه ی بزرگ آموزش و پرورش، ما معلمین شهرستان مریوان، خواسته های خود را به شرح زیر اعلام می داریم:

1. توقف خصوصی سازی مدارس و حق تحصیل رایگان برای کلیه ی شهروندان

2.رفع هرگونه تبعیض در اجرای دقیق و عملیاتی نظام هماهنگ پرداخت، ازجمله بند 5 ماده 68 قانون خدمات کشوری.

3.انتخاب سه تن از مشاوران وزیر از بین معلمان مقاطع سه گانه به انتخاب فرهنگیان

4.تصویب و اعلام قانونی مشخص به منظور صیانت حقوقی و قضایی از شخصیت و جایگاه معلم در محیط کار

5.تصویب و اجرای طرح رتبه بندی معلمان با نظارت فرهنگیان

6.ارائه بیمه درمانی و تکمیلی در شأن جامعه فرهنگیان

7.نظارت مستقیم فرهنگیان بر صندوق ذخیره و بازبینی خدمات ارائه شده از سوی این صندوق

8.اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان و پرداخت سریع و کامل پاداش بازنشستگی

9. رفع کلیه قوانین تبعیض آمیز علیه همکاران فرهنگی زن مانند حق عائله مندی

10. پرهیز از رسانه ای کردن مطالبات فرهنگیان

انجمن صنفی معلمین مریوان

منبع: زریوار خبر-10اسفند

گزارشی ازتجمع اعتراضی معلمان درمریوان

صبح امروز نزدیک به 1300 نفر از جامعه 2500 نفری معلمان مدارس این شهر در اعتراض به تبعیضی که از نظر آنها در نحوه افزایش دستمزد سال 94 وجود دارد در محوطه اداره آموزش و پرورش این شهر تجمع سکوت برپا کردند.

این اجتماع اعتراضی که حوالی میدان جهاد مریوان برپا شده بود باعث تعطیلی زودهنگام بیشتر مدارس نوبت صبح شد اما در فعالیت مدارس نوبت بعد از ظهر هیچ تاثیری نگذاشته است.

به گفته معلمانی که خود در این گردهمایی صنفی حضور داشتند؛ این اجتماع صنفی از حوالی ساعت 9 صبح که زنگ اول مدارس نوبت صبح مریوان خاتمه یافت؛ آغاز شد و تا تا نزدیکی‌های ساعت 12 و 30 دقیقه ادامه یافت.

افراد حاضر در این اقدام اعتراضی تاکید دارند: پس از آنکه معلمان معترض طبق فراخوان کانون صنفی معلمان در مقابل اداره آموزش و پرورش این شهر تجمع کردند، برخی از معلمان به نمایندگی از سایرین از طریق بلندگویی که در داخل محوطه آموزش و پروش مریوان نصب شده بود ایراد سخرانی کردند که سخنان آنان با تشویق شنوندگان مواجه شد.

در خاتمه این گردهمایی صنفی بیانیه کوتا‌هی نیز خوانده شد که در آن مطالباتی همچون آزادی معلمان زندانی، لغو احکام قضایی صادر شده علیه فعلان صنفی، توقف خصوصی سازی مدارس، محفوظ ماندن فرصت استفاده از تحصیل رایگان به عنوان یک حق شهروندی، اجرای عاری از تبعیض بند 5 ماده 68 قانون خدمات کشوری، انتخاب مشاوران وزیر آموزش و پروش از میان معلمان مقاطع سه گانه، تصویب و اجرای طرح رتبه نبدی معلمان، صیانت حقوقی و قضایی از شخصیت معلم، اجرای بیمه‌های درمانی برای فرهنگیان، نظارت فرهنگیان بر عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان، اجرای بازنشستگی پیش از موعد برای معلمان، رفع قوانین تبعیض آمیزی که علیه معلمان زن و مرد جود دارد به عنوان خواسته صنفی آنان طرح شده است.

منبع:ایلنا-10اسفند

تجمع اعتراضی معلمان قزوین مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان

معلمان قزوینی در اقدامی هماهنگ همزمان با سایر استان‌های کشور، در اعتراض به برآورده نشدن انتظارات خود از سوی مسئولین مربوطه مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین واقع در خیابان دستغیب تجمع کرده‌اند.

تجمع در ساعت ۹ صبح روز ۱۰ اسفندماه آغاز و ساعت ۱۲ به پایان رسید.

یکی از معلمانی که در این تجمع حضور داشت اظهار کرد: تمامی معلمان خواهان رفع تبعیض هستند و خواستار دریافت حقوق دریافتی یکسان با دیگر ارگان‌ها هستند.

وی افزود: ما خواستار دریافت حداقل حقوق برابر خط فقر اعلام شده از سوی بانک مرکزی هستیم. بانک مرکزی اعلام کرده که افرادی که زیر ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت می کنند زیر خطر فقر قرار دارند بنابراین بنده با مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک با ۲۶ سال سابقه کار، حقوقی برابر یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دریافت می کنم بنابراین فقیر محسوب می شوم.

معلم دیگری ادامه داد: باید بین وزارت علوم و دیگر وزارت ها همطرازی وجود داشته باشد.

وی بیان کرد: بین معلمان و سایر کارکنان دولت نباید تبعیضی وجود داشته باشد در صورتی‌که این تبعیض‌ها در مسائلی همچون منزلت اجتماعی، بیمه، بن غیرنقدی و … بسیار مشهود است.

معلم دیگری در مورد پایین بودن نرخ حقوق توضیح داد: چرا معلم باید برای تامین خانواده خود در آژانس مشغول شود تا شان اجتماعی‌اش زیر سوال برود.

وی گفت: وزیر بهداشت برای اینکه پزشکان زیرمیزی نگیرند، حقوقشان را افزایش داد بنابراین معلمان نیز برای اینکه برای نسل جوان آینده کم کاری نکنند و نمره های غیرواقعی به دانش آموزان ندهند باید حقوقشان افزایش پیدا کند.

فرد دیگری در خصوص برگشت پاداش ها مانند ضمن خدمت ها یادآور شد: در گذشته کلاس های ضمن خدمت برگزار می شد و پاداش ها پرداخت می شد اما در حال حاضر از خود معلم پول دریافت می کنند تا برای او کلاس ضمن خدمت برگزار کنند.

وی افزود: معلم برای گذراندن کلاس های ضمن خدمت پول پرداخت می کند درحالی‌که این کلاس‌ها نیازهای ضروری معلمان بوده برای اینکه اطلاعات خود را اضافه کنند تا در جهت پیشرفت سازمان گام بردارند. این به این معنی است که معلم باید برای ارتقا معلومات خود در جهت خدمت به کشور خود باید پول بپردازد.

معلم دیگری در مورد پرداخت نشدن معوقات و ندادن اضافه کار اظهار کرد: معلمانی که اضافه کار برمی‌دارند واقعا به پولش احتیاج دارند اما ۶ ماه است که اضافه کارها پرداخت نشده است.

وی ادامه داد: طبق گفته سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش قزوین قرار بود نیمی از معوقات تا آخر هفته پیش پرداخت شود و تا پایان سال تمامی آن پرداخت شود اما گفته ایشان تا الان عملی نشده و اصلا صحت نداشته و نخواهد داشت.

فرد دیگری تصریح کرد: تمامی این افراد فقط رسانه‌ای کردن این موارد را خوب انجام می‌دهند. وزیر در رسانه ها اعلام می‌کند که معوقات پرداخت می‌شود ولی از عمل کردن سخنان آن ها هیچ خبری نیست.

وی افزود: چرا باید حقوق معلم به این اندازه پایین باشد که مجبور به برداشتن اضافه کار باشد. چرا فوق العاده شغل ابلاغی معاونت ریاست جمهوری حدود یک سال و نیم است که برای ما اجرا نمی‌شود. چرا کسی پاسخگوی وضع اسفبار فرهنگیان نیست.

معلم دیگری گفت: فرهنگیان خواستار داشتن بانکی مخصوص به خود هستند. از سرمایه خود فرهنگیان بانکی به نام بانک سرمایه افتتاح شده ولی هیچگونه خدماتی به این قشر توسط این بانک داده نشد.

وی ادامه داد: بانک ملی که تمامی حقوق فرهنگیان وارد آن می شود از این امر بسیار سود برده و در قبال این کار هیچ اقدامی برای این قشر انجام نداده است بنابراین باید بانکی که در خدمت فرهنگیان باشد افتتاح کنند.

فرد دیگری در خصوص تبدیل بیمه تامین اجتماعی فرهنگیان استثنایی به خدمات درمانی توضیح داد: چرا خودسرانه از تهران تعدادی از همکاران استثنایی را به بیمه تامین اجتماعی منتقل کردند که این با سوابقی که در احکام آموزش و پرورش لحاظ می شود به هیچ وجه همخوانی ندارد.

وی در ادامه همین بحث افزود: همکاری که آن را به بیمه تامین اجتماعی منتقل کردند و فوت شده با ۲۴ سال سابقه خدمت، با ۱۴ روز حقوق بازنشسته کرده‌اند که این غیر قابل قبول است.

معلم دیگری در خصوص دادن ماشین‌های گرانقیمت از طرف آموزش و پرورش به معلمان تشریح کرد: آموزش و پرورش ماشین ۱۵۰ میلیون تومانی به معلم پیشنهاد می کند تا بصورت اقساطی آن را دریافت کند اما این امر مستلزم داشتن حقوقی معادل ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است در صورتیکه نهایت حقوق معلمان تحصیلکرده و با سابقه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است در نتیجه این عمل چیزی جز دهن کجی و تمسخر معلم نیست.

وی گفت: وضعیت مالی معلمان بصورتی است که هفته پیش در منطقه ضیاآباد اعلام کردند که زیتون کیلوی ۷۲۰۰ تومان به صورت اقساطی به معلمان تعلق می گیرد این به معنای وضعیت اسفبار و تاسف انگیز معلمان است.

به طور خلاصه درخواست معلمان بصورت تیتروار در ذیل آمده است:

حداقل حقوق برابر خط فقر اعلامی بانک مرکزی

همطرازی با وزارت علوم

عدم تبعیض با سایر کارمندان

اجرای قانون خدمات کشوری به صورت کامل

برگشت پاداش هایی همچون ضمن خدمت

برقراری بندهای حقوقی مانند سایر ارگان های دولتی

اجرای پرداخت یک ماهه پاداش مناطق محروم و مرخصی استفاده نشده

حق مسکن، ایاب‌ و ذهاب، تفاوت کلان شهرها و همطرازی با وزارت علوم

تسهیلات برای تحصیل معلمان و فرزندان آن

توجه به کیفیت آموزش در مدارس و پیکار با کم سوادی

شفاف سازی فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان

تاسیس بانک فرهنگیان جهت حمایت مالی مانند سایر ارگان ها

افزایش ضریب فوق العاده شغل برای کاردانی ۷۰۰، کارشناسی ۱۵۰۰ و مشاغل بالاتر ۲۰۰۰ طبق مصوبه شماره ۲۹۴۱/ت ۵۰۰۷۱ هیئت وزیران

پرداخت به موقع بازنشستگی، اضافه کار و موارد بند ۵ و جلوگیری از معوق ماندن آن‌ها که باعث بسیاری از حرف‌ها و طنزگویی‌ها و خبرسازی‌های رسانه‌ها شده است

ارتقا علمی و پویایی دانشگاه فرهنگیان به طوری که امکانات ادامه تحصیل در مدارج کارشناسی ارشد و دکتری برای همه رشته ها فراهم شود

درنظر گرفتن امکانات رفاهی مانند سازمان های دیگر

ارتقا درمانگاه فرهنگیان به بیمارستان بطوریکه فرهنگیان سهامدار آن باشند

منبع:صبح قزوین-10اسفند

تجمع معلمان قزوینی مقابل اداره کل آموزش و پرورش قزوین

معلمان قزوینی بار دیگر در حالی که با سکوت خواستار رفع تبعیض‌ها هستند مقابل اداره کل آموزش و پرورش قزوین تجمع کردند.

هم‌اکنون معلمان قزوینی در اقدامی هماهنگ همزمان با پایتخت و سایر استان‌های کشور مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین تجمع کرده‌اند.

جمعیت قابل توجهی از معلمان که هر لحظه به تعداد آن‌ها اضافه می‌شود با در دست داشتن دست نوشته‌هایی با عنوان «معلم فرهنگ‌ساز جامعه را دریابید»؛ «ما از فرق می‌نالیم نه از فقر» به صورت آرام و در سکوت اعتراض خود را بیان می‌کنند.

خبرنگارها و عکاسان خبری در گوشه و کنار این جمعیت مشغول مصاحبه و عکس گرفتن از این تحصن آرام هستند.

یکی از معلمان ناحیه ۱ قزوین با بیان اینکه ما با سکوت خواسته‌های خود را بیان می‌کنیم، اظهار کرد: این تجمع از ساعت ۹ صبح امروز (۱۰ اسفند ماه ۹۳) آغاز شده است و هر لحظه به تعداد معلمان معترض اضافه می‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد: هنوز مسئول یا سخنگویی از جانب آن‌ها سراغ این جمعیت معترض نیامده و امیدواریم صدای ما به گوش مسئولین برسد.

ساعت ۱۱ و ۱۵ دقیقه: بیانیه کانون صنفی معلمان استان قزوین با عنوان اعتراض فرهنگیان نسبت به مشکلات موجود در آموزش و پرورش خوانده شد.

مهم‌ترین محوریت این بیانیه رفع تبعیض‌هایی است که در وزارت‌ آموزش و پرورش نسبت به سایر وزارت‌خانه‌ها وجود دارد.

ساعت ۱۱ و ۲۰ دقیقه: سالار قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین به همراه معاونین در سکوت بیانیه معلمان معترض را شنیدند و همکاران وی از جمعیت حاضر فیلمبرداری کردند و رفتند.

ساعت ۱۱ و ۴۰ دقیقه: جمعیت معلمان معترض متفرق شدند و برخی از آن‌ها برای حاضر شدن سر کلاس‌های بعدازظهر بدون معطلی بعد از اتمام قرائت بیانیه محل را ترک کردند.

برخی از معلمان شیفت صبح در کلاس زنگ اول حاضر شده بودند و بعد به جمعیت معترضین پیوسته بودند.

منبع:شاخص-10اسفند

گزارشی ازتجمع اعتراضی معلمان در قزوین

حدود 400 معلم در تجمع اعتراضی مقابل اداره آموزش و پرورش این استان حضور یافتند. در قزوین علاوه بر معلمان تعدادی از فرهنگیان بازنشسته و دانش‌آموزان مدارس نیز به جمع معلمان‌شان پیوسه بودند.

منبع:ایلنا-10اسفند

تجمع فرهنگیان خوزستانی برای عدم پرداخت حقوق معوقه

پیش از ظهر امروز فرهنگیان برخی از شهرهای استان برای حقوق معوقه و مطالبات خود از صبح امروز مقابل ادارات آموزش و پرورش تجمع کردند.

این تجمع در شهرهای مختلف استان از جمله اندیمشک، دزفول و شوش صورت گرفته است.

این در حالی‌ست که هفته گذشته، محمد تقی‌زاده مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان از پرداخت بخش عظیمی از مطالبات فرهنگیان این استان طی هفته آینده خبر داد و گفت: بر اساس پیگیری‌های به عمل آمده قول داده شده که در هفته آینده بخش عظیمی از مطالبات فرهنگیان به ویژه اضافه کاری و حق التدریس فرهنگیان پرداخت شود.

منبع: به گزارش آبادان نیوز-10اسفند

تجمع فرهنگیان پاکدشت مقابل اداره آموزش پرورش

تجمع معلمان و فرهنگیان شهرستان پاکدشت، صبح امروز و در فضایی آرام مقابل اداره آموزش پرورش برگزار شد.

صبح امروز جمعی از معلمان و فرهنگیان شهرستان پاکدشت، مقابل اداره آموزش پرورش تجمع کردند و خواستار رسیدگی به وضعیت شغلی و حقوقی خود شدند.

در این تجمع سکوت، فرهنگیان خواستار توجه اساسی به ارتقای حقوق و افزایش مزایای پایه فرهنگیان شدند.

یکی از معلمان شرکت‌ کننده در این تجمع گفت: فرهنگیان از نظر اقتصادی در مضیقه هستند و برخی از آنها شغل دوم دارند.

وی افزود: ما به عنوان معلم، خواهان رسیدن به مرحله ای هستیم تا عاشقانه خدمت کنیم. همگان بر این امر که معلم اساسی ترین رکن یک جامعه است، واقفند؛ چون وظیفه تربیت سرمایه انسانی را بر عهده دارند.

این معلم اظهار داشت: با این ارقام دریافتی معلمان و این نوع افکار و مشکلات و بدون آرامش و انبساط خاطر نمی توان بازدهی مناسبی در کلاس درس داشت.

یکی دیگر از فرهنگیان گفت: دریافتی ماهانه یک معلم با ۱۸ سال سابقه، به ۱۱ میلیون ریال نمی رسد و برای جامعه و حتی دانش آموزان ما غیرقابل باور است.

وی ادامه داد: با این حقوق، معلمی با دو فرزند دانشجو چگونه قادر به اداره زندگی است؟ حداقل معیشت، خواسته ما معلمان است.

این معلم تصریح کرد: دانش آموزان با مشاهده وضعیت معیشتی و درآمدی معلمان، آنان را الگویی برای خود قرار نمی دهند و حقوق معلمان رابطه مستقیم با شأن و جایگاه اجتماعی آنان دارد.

شایان ذکر است؛ معاون سیاسی فرماندار پاکدشت و مدیر اداره آموزش و پرورش با حضور در بین معلمان، با آنان گفتگو کردند و در جریان خواسته های فرهنگیان قرار گرفتند و قول پیگیری و ارجاع مشکلات را دادند.

براساس این گزارش، معلمان بیانیه ای خطاب به ریاست جمهوری و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام تنظیم کردند و خواستار رسیدگی و ساماندهی مشکلات شدند.

منبع: پاکدشتی ها-10اسفند

تجمع فرهنگیان قلعه گنج در محل اداره آموزش و پرورش

حذف خصوصی سازی مدارس و تشکیل اتحادیه های فرهنگیان در شهرستان نیز از خواسته های حقوقی ما است .

جمعی از فرهنگیان قلعه گنج با تجمع در محل اداره آموزش و پرورش این شهرستان خواستار ارتقای جایگاه این شغل مقدس در جامعه شدند.

ظهر امروز با فراخوان عمومی صنف فرهنگیان کشور تجمعی در محل اداره آموزش و پرورش شهرستان قلعه گنج شکل گرفت و جمع زیادی از فرهنگیان شهرستان نسبت به جایگاه پایین این شغل، اعلام نارضایتی کردند.

یکی از دبیران رسمی آموزش وپرورش در این زمینه گفت: خواسته حقوقی ما افزایش حقوق کارمندی و ارتقای جایگاه معلمی در کشور است.

بختیار احمدی بیان کرد: معلمی گرچه در نام به شغل انبیای الهی موسوم شده است، اما چند سالی است با بی عدالتی به این شغل شریف اجحاف می شود که بر خود لازم می دانیم ارزش و شأن معلم را حفظ کنیم.

مهدی چمنی از دیگر فرهنگیان شهرستان اظهار کرد: سایر کارمندان کشور و وزارتخانه ها از حقوق و مزایای بسیار متفاوت تری برخوردار می شوند در حالی که شغل معلمی مسئولیت خطیر و آینده سازی است.

وی عنوان کرد: حذف خصوصی سازی مدارس و تشکیل اتحادیه های فرهنگیان در شهرستان نیز از خواسته های حقوقی ما است .

منبع:فارس-10اسفند

تجمع صنفی معلمان مقابل آموزش و پرورش کنگان

معلمان خواستار بازگرداندن حقوق از دست رفته شان هستند

صبح امروز شمار زیادی از معلمان شهرستان کنگان با تحصن و تجمع در محوطه آموزش و پرورش شهرستان کنگان خواستار رسیدن به حقوق از دست رفته شان بودند.

این گروه از فرهنگیان پس از قرائت بیانیه ای و ارائه بندهای مد نظرشان آن را امضاء کردند.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان کنگان نیز پس از حضور در میان معلمان و فرهنگیان وعده پیگیری مشکلات و خواسته های آنها را داد.

در لحظه انتشار این خبر با وعده های مسئولین، همه معلمان به کلاس های درس خود بازگشته و مجدداً روند تدریس را از سر گرفته اند.

از بندهای این بیانیه که معلمان خواستار پیگیری آن بودند، می توان به مواردی نظیر ، رفع تبعیض در پرداخت و حقوق و مزایا نسبت به وزارتخانه های دیگر، افزایش حقوق سالیانه متناسب با روند افزایش تورم های واقعی، بازگرداندن شان و منزلت معلم به جامعه، برخورداری از بیمه کارآمد، انتخاب یا عزل مدیران با هماهنگی فرهنگیان و بدون دخالت دیگر ارگان ها، بازگرداندن حق مناطق محروم و نوار مرزی و … اشاره کرد.

منبع:ثلاث -10اسفند

اعتراض فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد به وضعیت نامناسب معیشت خود

* جمعی از فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد باحضور در مقابل اداره کل اموزش و پرورش این استان نسبت به وضعیت نامناسب معیشت، حقوق و مزایا، اعمال نشدن طرح رتبه بندی مشاغل و... دست به اعتراض مسالمت آمیز زدند.

این فرهنگیان که شمار آنها به 300 نفر می رسد و دایم در حال افزایش هستند قرار است پس از تجمع در مقابل اداره کل اموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به سمت استانداری استان در حرکت بودند که با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش این استان در جمع آنها مشکلات خود را برای این مسوولان مطرح کردند.

این تعداد فرهنگی با در دست داشتن پلاکاردهایی با عنوان " نه چپ نه راستیم فقط معلم هستیم" و " ما معلمین معیشت معیشت" و " معلم نان را چه زیبا تدریس می کند درحالی که سفره نان خانواده اش خالی است" اعتراض خود را اعلام کردند.

دلیل اعتراض گسترده این معلمان حدف رتبه بندی مشاغل، وضعیت بد معیشتی معلمان، افزایش نیافتن حقوق فرهنگیان، عدم تخصیص مزایای جانبی به فرهنگیان،رسیدگی نشدن به وضع پژوهشگاه ها، استخدام های بی حساب و کتاب، رسیدگی نکردن به وضعیت خانه معلمان، اعطا نکردن وام کم بهره، رسیدگی نشدن به وضعیت مدارس، برگزار نکردن کلاس های ضمن خدمت و .. اعلام شده است.

این اعتراض با سخنرانی رییس آموزش و پرورش و حراست این اداره و تضمین رسیدگی به درخواست معلمان به پایان رسید.

یکی از این فرهنگیان معترض ، اظهار کرد: فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد به دعوت کانون فرهنگیان کشور و با دریافت مجوز لازم از دستگاه های مربوطه یک تجمع مسالمت آمیز را امروز 10 اسفند از ساعت 9 صبح همزمان با سراسر کشور برگزار کرده اند.

این فرهنگی کهگیلویه و بویراحمدی ادامه داد: تجمع اعتراض آمیز فرهنگیان در یاسوج مرکز استان در مقابل اداره کل آموزش و پرورش و در شهرستان های این استان مقابل اداره های آموزش و پرورش انجام می شود.

وی دلیل این اعتراض گسترده را مواردی شامل حدف رتبه بندی مشاغل، وضعیت بد معیشتی معلمان، افزایش نیافتن حقوق فرهنگیان، عدم تخصیص مزایای جانبی به فرهنگیان،رسیدگی نشدن به وضع پژوهشگاه ها، استخدام های بی حساب و کتاب، رسیدگی نکردن به وضعیت خانه معلمان، اعطا نکردن وام کم بهره، رسیدگی نشدن به وضعیت مدارس، برگزار نکردن کلاس های ضمن خدمت و .. بیان کرد.

جمع آوری پول از سوی معلمان معترض برای خرید بلندگو و سخنرانی معاون سیاسی امنیتی استاندار و مدیرکل اموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بر روی سقف یک دستگاه پراید از حاشیه های این اعتصاب بود.

حضور نماینده معلمان معترض بر روی اتوبانک مستقر در میدان معلم یاسوج از دیگر حاشیه های این تجمع اعتراض آمیز بود.

نماینده معلمان معترض گفت: درصورتی که خواسته فرهنگیان در مجلس به صورت قانونی تصویب شود تحصن را ادامه نخواهیم داد و در غیر اینصورت تارسیدگی به مشکلات اعتصاب ها ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: پیشنهادو تصویب قانون نیازمندصرف زمان است و از معترضان خواست تا فرصت 10 روزه ای برای رسیدگی به مشکلات به مسوولان داده شود.

تجمع اعتراض آمیز فرهنگیان در شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد نیز برگزار شده است.

اعتصاب فرهنگیان کشور و کهگیلویه و بویراحمد در سوم اسفند سال جاری در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی همچنان به عنوان یک خبر مهم انتشار و رد و بدل می شد.

این در حالی است در هفته های اخیر نیز پیام های مربوط به دعوت فرهنگیان برای اعتصاب در سطح شبکه های فضای مجازی به صورت گسترده انتشار یافته است.

استان کهگیلویه و بویراحمد 15 هزار معلم دارد.

* معلمان معترض کهگیلویه و بویراحمدی صبح امروز با حضور در مقابل اداره های آموزش و پرورش اعتراض خود را نسبت به حقوق و مزایای و حذف طرح رتبه بندی مشاغل .... اعلام کردند.

صبح امروز و براساس اعلامیه قبلی فرهنگیان چرام با اجتماع در مقابل اداره آموزش و پرورش این شهرستان، خواستار انتقال پیام معلمان به مراجع بالا و بهبود وضعیت معیشتی خود شدند.

در این تجمع که باحضور مسئولان شهرستانی از جمله فرماندار و رئیس آموزش و پرورش چرام نیز همراه شد، یکی از معلمان به نمایندگی از سایرین به بیان خواسته ها و انتظارات فرهنگیان شهرستان از مسئولین کشوری شد.

منبع:صبح زاگرس-10اسفند

گزارشی ازتجمعات معلمان درخراسان رضوی،شیراز،کرمان، دزفول، اندیمشک، آبادان، کرمانشاه، سمنان،یزد، خرم آباد، استان های البرز، کهگیلویه وبویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، ایلام، هرمزگان، کرمانشاه، قزوین و آذربایجان غربی

همزمان با برگزاری تجمع برخی معلمان و بازنشستگان آموزش و پرورش در مقابل مجلس شورای اسلامی، جمعی از فرهنگیان برخی استان ها نیز با حضور در مقابل ادارات استانی خود بر پیگیری مطالبات صنفی خود تاکید کردند.

فرهنگیان شرکت کننده در این اجتماعات آرام، خواهان رسیدگی دولت و مجلس به وضعیت دستمزد و توجه مسوولان به مشکلات اقتصادی و معیشتی خود شدند.

در خراسان رضوی که حدود 90 هزار معلم در آن تدریس می کنند، امروز حدود 50 نفر از فرهنگیان در اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی حضور یافته و بر پیگیری مطالبات صنفی خود تاکید کردند.

به گفته محمدرضا فرهادی نیا رییس روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، مسوولان استانی به گفت و گو با این فرهنگیان پرداخته و قول داده اند خواسته های آنان را بررسی کنند.

اداره کل آموزش و پرورش شیراز نیز صبح امروز شاهد تجمع گروهی از معلمان بود که بر رفع مشکلات اقتصادی و افزیش حقوق و دستمزدها تاکید داشتند.

فرهنگیان کرمان نیز با تاکید بر دفاع از حقوق صنفی خود تجمعی را در مقابل اداره کل آموزش و پرورش کرمان تشکیل داده و تاکید داشتند که این تجمع هیچ ربطی به مسایل و جناح های سیاسی ندارد.

معلمان خوزستانی نیز به آنچه سطح پایین حقوق و مزایا و ارایه نشدن تسهیلات و امکانات رفاهی لازم برای فرهنگیان می نامیدند، تجمع حدود 50 نفری را در مقابل اداره کل آموزش و پرورش این استان ترتیب دادند.

آنان خواستار برخورداری از حقوق و مزایای خود متناسب با کارکنان سایر سازمان ها و نهادهای برخوردار در کشور شدند و بر این باور بودند که با توجه به شرایط خاص آب و هوایی نیاز است تفاوتی در پرداختی های آنان با دیگر مناطق کشور باشد.

فرهنگیان شهرهای دزفول، اندیمشک و آبادان نیز اجتماعات مشابهی را در مقابل ساختمان ادارات آموزش و پرورش شهرهای خود برگزار کردند.

اجرای مصوبه دولت درباره افزایش فوق العاده شغل کارکنان دولت درباره فرهنگیان و در نظر گرفته نشدن بودجه مناسب برای آموزش و پرورش در سال آینده از جمله گلایه های معلمان در تجمعات امروز بود.

معلمان کرمانشاهی خواسته های مشابهی داشتند و بر هماهنگ سازی حقوق معلمان با سایر بخش های آموزشی کشور از جمله دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تاکید کردند.

در تجمع معلمان سمنانی نیز موضوع حقوق و دستمزد فرهنگیان و مقایسه آن با دریافتی کارکنان دولت در دیگر نهادها و مووسسات دولتی مطرح شد و آنان تاکید کردند که این تجمع را برای حفظ کرامت معلمان برپا کرده اند.

تجمع فرهنگیان یزد با همراهی احمد شیرزاد مدیرکل آموزش و پرورش این استان همراه بود که تاکید کرد: مشکلات آنان را به استاندار و نمایندگان استان در مجلس منعکس کرده و قرار است این مشکلات در جمع نمایندگان کمیسیون های فرهنگی و آموزش مجلس مطرح شود.

وی با یادآوری این که مسوولان عالی رتبه کشور از وضعیت و شرایط فرهنگیان مطلع هستند، ابراز امیدواری کرد که با تصویب لایحه رتبه بندی معلمان که در دولت در دست بررسی است، بخشی از مشکلات فرهنگیان مرتفع شود.

بخشی از مطالبات فرهنگیان را می توان در اجرای قانون پرداخت هماهنگ حقوق، اصلاح حکم های کارگزینی، پرداخت حق مسکن و لباس، اصلاح سیستم بیمه و پرداخت حق بازنشستگی معلمان جست و جو کرد که در اغلب تجمعات امروز بر آن تاکید شد.

برای نمونه برخی از فرهنگیان لرستانی که تجمع خود در مقابل آموزش و پرورش خرم آباد بر اجرای نظام هماهنگ حقوقی تاکید داشتند.

معلمان کهگیلویه وبویراحمد نیز در تجمع امروز خود از نابرابری دستمزدهای این قشر با دیگر کارمندان دولت گلایه داشتند که فتاح محمدی معاون سیاسی و امنیتی استاندار به همراه مدیر کل آموزش و پرورش با حضور در جمع آنان تاکید کردند که مطالبات و درخواست صنفی فرهنگیان در فرایند اداری برای تصمیم گیری در سطح کلان پیگیری خواهد شد.

در استان های البرز، هرمزگان، ایلام، هرمزگان، کرمانشاه، قزوین و آذربایجان غربی نیز تجمع های مشابهی برگزارشد که معلمان شرکت کننده در آن بر رفع مشکل حقوق پایین، ناکافی بودن خدمات بهداشتی و درمانی و کمبود امکانات رفاهی تاکید کردند.

پایین بودن میزان حقوق دریافتی، ناکافی بودن خدمات بهداشتی و درمانی و کمبود امکانات رفاهی و معیشتی از مواردی بود که معلمان به آنها اشاره کردند.

برخی از فرهنگیان بندرعباس که با تعطیل کردن کلاس های درس در تجمع مشابهی شرکت داشتند، یادآور شدند که پرداخت نشدن حق تصیح اوراق امتحانی خرداد 93، هزینه شدن بی ثمر اعتبارات بهبود کیفیت آموزشی ویژه مناطق محروم برای سه سال پی در پی، نامناسب بودن خدمات بیمه ای با وجود پرداخت حق بیمه تکمیلی، تبعیض در استخدام نیرو و اختصاص نیافتن سهمیه به فرزندان فرهنگیان بازنشسته بخشی از مشکلات آنان است.

معلمان قزوینی در تجمع امروز، نارضایتی خود را از بودجه ناکافی وزارت آموزش و پرورش و خدمات ضعیف بیمه طلایی و نظام بیمه ای ناکارآمد فرهنگیان اعلام کردند که سالار قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش قزوین با حضور در این تجمع بر پرداخت بخش بزرگی از مطالبات معوقه فرهنگیان تا پایان اسفند ماه قول مساعد داد.

پرداخت دیرهنگام مطالبات بازنشستگان آموزش و پرورش و نیز تاخیر در پرداخت حق الزحمه فرهنگیان از جمله خواسته های فرهنگیان آذربایجان غربی در تجمع امروز بود و آنان بر ارتقای جایگاه معلمان در جامعه و تکریم بیشتر این قشر تاکید کردند.

جمعی از فرهنگیان مدارس متوسطه اول و دوم استان چهارمحال و بختیاری نیز در تجمع خود با تاکید بر تامین مطالبات صنفی خود خاطر نشان کردند: آحاد فرهنگیان معتقد به نظام هستند و از دولتمردان انتظار دارند کم توجهی سال های گذشته به این قشر متوقف شود.

علیرضا کریمیان مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال وبختیاری نیز با حضور در جمع فرهنگیان تاکید کرد که مسوولان این وزارتخانه در کنار معلمان بوده و مشکلات و نیازهای آنان را پیگیری می کنند.

منبع:ایرنا-10اسفند

اعتراض مسالمت آميز معلمان در دير برگزار شد

شمار زیادی از معلمان در شهرستان دير در اعتراض به وضع معیشتی در محل آموزش و پرورش تجمع كردند.

معاون سياسي فرماندار و مدير و معاونين آموزش و پرورش شهرستان دير نيز در جمع معلمان شهرستان حضور پيدا كرده و به درخواست آنها گوش دادند.

يكي از فرهنگيان ديري گفت: معلمان از شائبه افزایش نزدیک به ۱۴ درصدی حقوق‌شان در سال ۹۴ نگران‌اند و به همین دلیل بودجه را ناکافی می‌دانند.

منبع: مطاف24-10اسفند

برگزاری تجمع صنفی و مسالمت آمیز فرهنگیان ایلام

صبح امروز جمعی از معلمان و فرهنگیان ایلامی در راستای استیفای حقوق و مطالبات قانونی خود در برابر آموزش و پرورش شهرستان ایلام تجمع مسالمت آمیز برگزار کردند.

* احیاء منزلت و معیشت فرهنگیان؛ خواسته تجمع کنندگان!

یکی از تجمع کنندگان با نشان دادن دست نوشته ای می گوید: در همه جوامع برای معلمان و فرهنگیان ارزش و قداست خاصی قائل اند اما متأسفانه در کشور ما این قشر فرهنگ ساز و زیربنای توسعه همه جانبه کشور به دست فراموشی سپرده شده اند.

وی با اشاره به اینکه در سنوات گذشته نه تنها به معیشت و وضعیت مادی معلمان و فرهنگیان توجه نشده است بلکه شأن ومنزلت آنان نیز خدشه دار و هویت معنوی شان گم شده است، اظهار می دارد: امروزه با ملاحظه حکم کارگزینی یک فرهنگی با مدرک دکترا به خوبی ملاحظه خواهید فرمود که میزان حقوق و مزایایش کمتر از کارمند دیگر دوایر دولتی با مدرک زیر دیپلم است.

یکی دیگر از معلمان با بیان اینکه این تجمع صنفی، مسالمت آمیز و در راستای تحقق حقوق به تاراج رفته فرهنگیان صورت گرفته است، بیان می دارد: چرا وزیر آموزش و پرورش، فرهنگیان و مطالبات گوناگون آنان را فراموش کرده و تا کنون در این خصوص اقدام عملی، جدی، مؤثر و چشمگیری معمول نداشته است.؟

وی با اشاره به اینکه برخی از مطالبات فرهنگیان مربوط به سنوات گذشته همچون حق امتحانات، هزینه های فوت و ازدواج، اضافه کار و... پرداخت نشده است، یادآور می شود: وضعیت مالی فرهنگیان مناسب نیست و حقوق ناچیزشان در مقایسه با دیگر کارمندان ادارات بسیار پایین و غیرقابل باور است.

این معلم ایلامی با تأکید بر اینکه تا آموزش و پرورش اصلاح نشود و به حق و حقوق فرهنگیان توجه لازم صورت نگیرد، فرهنگیان انگیزه خدمت و تلاش مضاعف را نخواهند داشت، خاطرنشان می سازد: معلمان آینده سازان این مملکت هستند و عده ای عمداً یا سهواً به دنبال این هستند که با در تگنا قرار دادن آنان از لحاظ منزلت ومعیشت، آهنگ توسعه را در کشور کند کنند .

فرهنگی دیگری می گوید: از کدام حقوق و مزایا بگویم، از شرم خانواده ام حکم کارگزینی خود را چنان پنهان کرده ام که مبادا بدآموزی داشته باشد و فرزندانم دنبال درس و شغل معلمی نروند.

وی با اشاره به اینکه همیشه اقبال با کارمندان دیگر ادارات یار است و به مناسبت های مختلف مورد تفقد و عنایت ویژه مادی و مالی قرا می گیرند و ما معلمان را به جرم زیاد بودن، زیادی می پندارند، تصریح می کند: در بیشتر ادارات به فرزندان ممتاز کارکنان در درس وتحصیل انواع هدایا و جوایز اهداء می شود اما فرندان فرهنگیان گویا جزء این مملکت نیستند و دریغ از حتی یک تجلیل خشک و خالی.!

منبع:قدس آنلاین-10اسفند

تجمع صنفی معلمان مقابل آموزش و پرورش استان بوشهر

از ساعت 9 صبح امروز قریب به 100 نفر از معلمان مقابل اداره آموزش و پرورش استان بوشهر تجمع کرده و خواسته های صنفی خود را به گوش مسئولان رساندند.

گفتنی است تجمع کنندگان یکسری دست نوشته هایی نیز در دست دارند. که در آنها اشاره به مواردی نظیر کم بودن حقوق و مزایا، مشکلات مسکن فرهنگیان، نادیده گرفتن جایگاه معلم و ... اشاره شده است. از جمله شعارهایی که در این دست نوشته ها دیده می شود مواردی چون« آموزش و پروش اساس پیشرفت ماست/ ندیدن معلم سقوط فرهنگ ماست» می باشد.

متنی نیز از سوی یکی تجمع کنندگان به نمایندگی از تجمع کنندگان که حاوی مطالبات معلمان و فرهنگیان بود، قرائت شد.

تجمع امروز هیچ گونه جهت گیری سیاسی نداشته و فقط در جهت برقراری عدالت در پرداخت حقوق بوده است.

در بخش هایی از این متن، به مشکلات مسکن معلمان، خدمات درمانی و بهداشتی و سایر تسهیلات رفاهی اشاره شد.

در بخشی دیگر از متن قرائت شده، مطالبه اصلی معلمان را حقوق و مزایایی هم ردیف سایر ارگانها و متناسب با شأن معلمان عنوان شد.

این گزارش می افزاید، پس از دقایقی، کرمی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر به جمع تجمع کنندگان آمد و صحیت هایی را ایراد کرد.

کرمی در صحبتهای خود در جمع تجمع کنندگان ضمن تأکید بر حق و حقوق معلمان، گفت: بایستی مطالبات در فضایی آرام پیگیری شود تا منجر به تعطیلی کلاس های درس و ضرر دانش آموزان نشود.

وی در ادامه نظام رتبه بندی معلمان را به عنوان یکی از راه حل های رفع دغدغه های معیشتی معلمان دانست و گفت: منتظریم تا این طرح در مجلس تصویب بشود.

پس از این صحبتها بود که برخی از حاضرین واکنش نشان داده و این طرح را یک شعار دهن پر کن که موجب اختلاف می شود، دانستند و اجرای نظام رتبه بندی را زمانی قابل قبول دانستند که پایه حقوقی معلمان تغییر کند نه با حقوق ناچیز فعلی.

یکی دیگر از معترضین اعتراض خود را به اجرا نشدن افزایش حقوق معلمان بر اساس نظام هماهنگ دانست و گفت: سایر ادارات و سازمانها به انحا مختلف حقوق کارکنان خود را افزایش داده اند، اعتراض ما به عدم افزایش حقوق معلمان است.

در ادامه کرمی از تجمع کنندگان خواست که مطالبات خود را مکتوب کنند، تا بشود آن را به وزارتخانه ارسال کرد.

منبع:بوشهر24-10اسفند

تجمع فرهنگیان در مقابل اداره آموزش و پرورش هرمزگان

جمعی از فرهنگیان نواحی یک و دو بندرعباس پیش از ظهر امروز در اعتراض به وضعیت حقوق و مزایا، وضع معیشتی و بودجه سال آینده وزارت آموزش و پرورش در مقابل اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان تجمع کردند.

جمعی از معلمان مقابل اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

گفتنی است معلمان حاضر در تجمع ضمن تاکید بر اینکه تجمع آنها به هیچ وجه سیاسی نیست بر این نکته تاکید دارند که فقط خواهان افزایش منزلت اجتماعی معلمان هستند.

منبع:فارس-10اسفند

تجمع صنفی فرهنگیان و معلمان استان فارس برگزار شد

تجمع فرهنگیان استان فارس در شهر شیراز و در مقابل اداره کل آموزش و پرورش فارس همزمان با سایر شهرستان‌های این استان با حضور جمعیت 300 نفری این قشر از جامعه برگزار شد و در آن اعتراض‌کنندگان خواستار ایجاد عدالت در نظام پرداخت‌ها و بازنگری در آن شدند.

حمیدرضا آذری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در جمع معترضان گفت: تمام مطالبات فرهنگیان استان فارس به وزارتخانه ارسال شده و همواره نیز به دنبال رفع مشکلات آنان هستیم.

بر اساس این گزارش، محور اصلی سخنان معترضین بر این بود که طبق بند پنج ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری در مورد فوق‌العاده شغل کارمندان دولت، بر امتیاز 1500 برای مشاغل با مدارک کارشناسی و 2000 برای مدارک بالاتر صراحت دارد، ولی آموزش و پرورش پر آن را 800 در نظر می‌گیرد و معلمان با شکایت در دیوان عدالت اداری به دنبال مطالبه حق خود هستند، برای فرهنگیان با مدارک فوق‌لیسانس و دکترا "هم‌ترازی و فوق‌العاده شغل" همراه با هم اجرا نمی‌شود.

منبع:نسیم-10اسفند

تحصن اعتراضی صدها نفر از فرهنگیان استان یزد

صدها نفر از فرهنگیان استان یزد روز یکشنبه به خاطر وضعیت رفاهی و معیشتی خود در محل اداره کل آموزش و پرورش این استان تجمع کردند.

500 تا 600 فرهنگی استان یزد روز یکشنبه به خاطر وضعیت رفاهی و معیشتی خود در محل اداره کل آموزش و پرورش این استان تجمع کردند.

آنها نوشته هایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشته بود: چرا تبعیض؟، مرگ را می پذیریم اما تبعیض را هرگز، سکوت بالاترین فریاد است و حقم را ندهید مدرسه تعطیل می شود".

مدیر کل آموزش و پرورش یزد با حضور در جمع تجمع کنندگان به آنها قول داد تا خواسته شان را به مسوولان کشوری منعکس کند.

احمد شیرزاد با تایید خواسته بحق معلمان گفت: امیدواریم با تصویب لایحه ای که در دولت در دست بررسی است مشکلات معلمان حل شود.

سخنگوی فرهنگیان هم گفت: زیر خط فقر نگه داشتن معلم به معنای زیر خط فقر ماندن آموزش و پرورش است.

وی اظهار داشت: تا تشکل صنفی قوی نداشته باشیم نمی توانیم وزیر قوی داشته باشیم.

فرهنگیان در این تجمع بیانیه ای را که خطاب به رییس جمهوری نوشته بودند قرائت کردند.

فرهنگیان در این بیانیه خواستار اجرای قانون پرداخت هماهنگ حقوق، اصلاح حکم های گارگزینی، پرداخت حق مسکن و لباس، اصلاح سیستم بیمه، پرداخت حق بازنشستگی معلمان، صدور مجوز برای فعالیت رسمی کانون های صنفی و توقف انتشار اخبار کذب از صدا و سیما شدند.

همچنین طی روزهای گذشته تعدادی از معلمان از حاضر شدن بر سر کلاس درس خودداری کرده بودند.

استان یزد 18 هزار فرهنگی دارد.

منبع:یزدی نیوز-10اسفند

تجمع اعتراضی معلمین مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان البرز

امروز تعدادی از معلمین مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان البرز واقع در عظیمیه ی کرج تجمع کردند.

پیش از ظهر امروز (یکشنبه) تعدادی از معلمین البرزی در اعتراض به آنچه که پایین بودن حقوق و مزایا عنوان شده در مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان البرز واقع در عظیمیه ی کرج تجمع کردند.

بر اساس این گزارش، این افراد خواستار توجه بیشتر دولت به وضع معیشتی خویش هستند.

این تجمع در حالی صورت گرفت، که طی هفته های گذشته فراخوان این تجمع ها در شبکه های اجتماعی دست به دست می شده است.

گفته می شود این تجمع به درخواست “کانون صنفی معلمان” انجام شده است.

منبع:کرج رسا-10اسفند

معلمان زنجانی تجمع اعتراضی برگزار کردند

معلمان زنجانی مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

گفتنی است معلمان حاضر در تجمع ضمن تاکید بر اینکه تجمع آنها به هیچ وجه سیاسی نیست بر این نکته تاکید دارند که فقط خواهان افزایش منزلت اجتماعی معلمان هستند.

منبع:فارس-10اسفند

تجمع صنفی معلمان دیلم و یک دستی که صدا ندارد

تعدادی از معلمان آموزشگاه های مقاطع مختلف دیلم در اعتراض به افزایش ناچیز حقوقشان در بودجه سال آینده اقدام به یک تجمع صنفی کردند.

از ساعت 9 صبح امروز قریب به 50 نفر از معلمان دیلم در حیاط اداره آموزش و پرورش شهرستان تجمع کرده و خواسته های صنفی خود را به گوش مسئولان رساندند.

گفتنی است تجمع کنندگان یکسری خواسته هایی را داشتند که از جمله آنها می توان به مواردی نظیر حقوق و مزایا، مسکن فرهنگیان، نادیده گرفتن جایگاه معلم و ... اشاره شده است.

متنی نیز از سوی یکی تجمع کنندگان به نمایندگی از تجمع کنندگان که حاوی مطالبات معلمان و فرهنگیان بود، قرائت شد.

لازم به ذکر است که افزایش حقوق معلمان در سال آینده حدود 14 درصد می باشد.

منبع:عصردیلم-10اسفند

تجمع صنفی معلمان در کرمانشاه

گروهی از معلمان مدارس راهنمایی و دبیرستان کرمانشاه روز یکشنبه در اعتراض به وضع معیشتی و کمی حقوق خود در مقابل اداره کل آموزش و پرورش استان تجمع کردند.

در این تجمع صنفی که از ساعت 10 صبح آغاز شد، حاضران مهمترین دلیل حضور خود را فقط مشکلات صنفی از قبیل کمی حقوق و مشکلات مالی بیان کردند.

در این تجمع صنفی بدون اینکه شعاری سر داده شود معلمین کرمانشاهی کوشیدند تا خواسته های خود را به گوش مسوولان کشور بخصوص وزیر آموزش و پرورش برسانند.

یکی از معلمین تجمع کننده گفت: با داشتن مدرک دکترا ماهیانه 14 میلیون ریال حقوق دریافت می کنم که به هیچ وجه برای امور زندگی ام کافی نیست.

معلم دیگری خواستار اجرای عدالت در خصوص هماهنگ سازی حقوق معلمان آموزش و پرورش با سایر بخش های آموزشی از جمله دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تحت نظارت وزارت علوم و تحقیقات شد.

وی افزود: بنده با مدرک کارشناسی ارشد باید ماهیانه 14 میلیون ریال حقوق دریافت کنم در حالی که افرادی با همین مدرک در حوزه دانشگاه ها یا دانشگاه علوم پزشکی افزون بر 30 میلیون ریال حقوق می گیرند و این اصلا عادلانه نیست.

منبع:ایرنا-10اسفند

تجمع فرهنگیان خراسان رضوی مقابل اداره آموزش و پرورش استان

جمعی از فرهنگیان خراسان رضوی صبح امروز مقابل اداره آموزش و پرورش این استان تجمع کردند / این تجمع با حضور تعدادی از فرهنگیان با هدف اعتراض به سطح پایین پایه حقوقی برگزار شده است/ مسئولان آموزش و پرورش استان هنوز واکنش خاصی نسبت به این تجمع نداشته‌اند

بنا به گفته تجمع‌کنندگان، فرهنگیان استان با مسائل متعددی روبرو هستند از جمله اینکه تاکنون وجه عیدی آنها از سوی آموزش و پرورش پرداخت نشده است و بیمه طلایی فرهنگیان از وضعیت مشخصی برخوردار نیست

منبع:نسیم-10اسفند

تجمع فرهنگیان مقابل اداره‌ کل آموزش و پرورش خراسان رضوی

جمعی از فرهنگیان در اعتراض به پایه‌های حقوقی خود مقابل اداره‌ کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تجمع کردند.

صبح امروز جمعی از فرهنگیان در اعتراض به پایه‌های حقوقی خود مقابل اداره‌ کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تجمع کردند.

یکی از فرهنگیان معترض اظهار کرد: فرهنگیان با 25 سال سابقه خدمت، پایه حقوقی کمی دارند و با وجود اینکه ماهانه 23 هزار تومان از حقوق آنها برای ارائه خدمات بیمه طلایی کسر می‌شود اما هیچ‌گونه مزایایی این بیمه برای آنها ندارد.

وی افزود: متاسفانه به فرهنگیان همچون سایر کارمندان نگاه نمی‌شود و هم‌اکنون که به ایام پایانی سال نزدیک می‌شویم و سایر ارگان‌ها و نهادها عیدی کارکنان خود را پرداخت کرده‌اند ما هنوز وجهی در قبال عیدی امسال خود دریافت نکرده‌ایم.

منبع:فارس10اسفند

تجمع صنفی معلمان درمقابل اداره کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی

جمعی از معلمان خراسان‌جنوبی امروز در مقابل اداره کل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی تجمع کردند.

یکی از معلمان استان ، گفت: این تجمع سیاسی نیست بلکه به منظور بررسی مشکلات صنفی معلمان و فرهنگیان است.

وی توضیح داد: دغدغه ما معیشت فرهنگیان است، باید تکریم معلم و حرف تحصیل در جامعه همگانی شود، نگاه کوته آمیز به معلم تحقیرآمیز است".

این معلم استان اضافه کرد: برخی از معلمان استان به خاطر رخنه وارد نشدن به زمان تحصیل دانش آموزان به محل تحصیل خود بازگشتند.

گفتنی است: فرهنگیان استان از ساعت 9 صبح امروز در مقابل اداره کل آموزش و پرورش تجمع کردند و هم اکنون این تجمع ادامه دارد.

منبع:خاورستان-10اسفند

تجمع اعتراضی معلمان شاهرود مقابل اداره آموزش و پرورش

بیش از ۲۰۰ معلم شاهرودی در انتقاد به آنچه عدم توجه مسئولان نسبت به اوضاع معیشتی و تبعیض در دریافت حقوق اعلام شد، در مقابل اداره آموزش و پرورش این شهرستان گردهم آمدند.

معلمان شاهرودی پیش از ظهر یکشنبه در این گردهمایی، ضمن انتقاد به وضعیت معیشتی خود خواستار رسیدگی مسئولان ذی صلاح به بهبود اوضاع معیشتی شدند.

یکی از معلمان شرکت کننده در این گردهمایی، با اشاره به نبود عدالت در پرداخت حقوق بین دستگاه های اجرایی، گفت: متاسفانه نگاه مسئولان به معلمی، نگاه مصرف گرایانه است در صورتی که پرداخت ها در بخش آموزش و پرورش نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود.

احمدی با تاکید بر پایین بودن نرخ دریافتی توسط معلمان اظهار داشت: چرا برخی از دستگاه های اجرایی و خدماتی با افزایش حقوق بیش از ۳۰درصدی مواجه هستند اما آموزش و پرورش تنها ۱۳درصد به حقوق معلمان افزوده است حال آنکه از سال ۸۸ تا کنون مطالبات ما پرداخت نشده است.

وی ادامه داد: این تجمع برای دومین بار در شش ماهه اخیر برگزار و تنها دلیل آن نیز عدم توجه مسئولان به خواسته های معلمان است.

بیمه طلایی را باید بیمه حلبی نامید

نماینده معلمان معترض در این تجمع نیز با اشاره به دریافت یک و نیم میلیون تومان حقوق، توضیح داد: در کدام نهاد دولتی کارمندی با بیش از ۲۱سال سابقه ۱.۵میلیون تومان دریافتی دارد متاسفانه در بین ما دانشجوی فوق دکترای فیزیک هسته ای حضور دارد که هم اکنون یک میلیون و ۴۰۰هزار تومان دریافتی دارد.

تیموری تاکید کرد: چندی پیش برای بیماری فرزندم در مقابل یکی از بیمارستان های تهران حضور داشتم و مجبور شدم شب را در خودروی شخصی به صبح برسانم این امر در کجای دین مبین اسلام سزاوار است.

وی افزود: مطالبات ما در چند بخش خلاصه می شود که افزایش حقوق، بهبود وضع معیشتی و بیمه طلایی از جمله آنهاست.

این نماینده معلمان معترض شاهرودی با تاکید بر اینکه بیمه طلایی باید نام بیمه حلبی به خود بگیرد، اعلام کرد: در هیچ نهادی این گونه به کارکنان بی اعتنایی نمی شود و ما امروز در این مکان گردهم آمده ایم تا از مسئولان پاسخ بخواهیم.

یکی دیگر از معلمان حاضر در این گردهمایی با اشاره به اینکه امروز کارد به استخوان معلمان رسیده است، گفت: کافی است یکبار به موسسات اتومبیل کرایه و یا آژانس ها مراجعه کنید و ببینید چه تعداد از رانندگان این موسسات از قشر معلمان هستند.

این معلم معترض شاهرودی که نام خود را فاش نکرد در ادامه توضیح داد: با چنین دریافتی باید چگونه زندگی کرد امروز با وجود فرزند جوان، دم بخت و دانشجو در منزل مجبور هستیم به شغل دوم بپردازیم حال تصور کنید معلمی که تا پاسی از شب برای معیشت کار می کند چگونه می تواند صبحگاه با تمرکز در کلاس درس حاضر باشد.

وی افزود: سخن ما امروز با مسئولانی است که به خواست معلمان بی توجه هستند بارها می گویند معلمی شغل انبیاست اما در عمل به این مهم بی تفاوت هستند.

این معلم شاهرودی در تشریح خواسته های معلمان از مسئولان، اظهار داشت: از مسئولان می خواهیم تبعیض بین ادارت و آموزش و پرورش را دریابند، چگونه است که همیشه و در همه ایام سال آموزش و پروش با کسری حقوق مواجه است و نه ارگان های دیگر.

نماینده معلمان معترض، با یادآوری اینکه معلم پرورش دهنده انسان است خاطرنشان کرد: معلم با روح جوان و نوجوان سر و کار دارد و اگر از نظر مادی تامین نشور قطعا نمی تواند در انجام وظایف خود موفق باشد بنده از طرف همه معلمان حاضر در این تجمع اعلام می کنم که اگر دولت معیشت مارا بهبود ببخشد کلیه مشکلات و معضلات اجتماعی توسط معلمان حل می شود.

وی ادامه داد: امروز معلمان انگیزه ندارند و بدون انگیزه نمی توان کار کرد و به وظایف قانونی و شرعی رسید متاسفانه سن بزهکاری در جامعه ما بین دختران کاهش چشمگیری یافته است و این ضعف و ناکارآمدی نظام تعلیم است که بخش عمده آن بی انگیزه بودن معلمان است.

با ۱.۵میلیون تومان نمی توان زندگی کرد

معلم بازنشسته حاضر در این تجمع با تاکید بر اینکه نمی توان با ۱.۵میلیون تومان در ماه زندگی کرد، اظهار داشت: بنده دو فرزند در منزل دارم که به سن جوانی رسیده اند دوست دارم یکی از مسئولان در لحظه ای که فرزندم برای دانشگاهش پول طلب می کن در آنجا باشد و به وی پاسخ بدهد.

کریمی تصریح کرد: با این دریافت ها نمی توان ره به جایی برد و نکته در خور توجه اینجاست که از سال ۸۸ تا کنون مطالبات ما پرداخت نشده است حال آنکه وزیر محترم با افتخار در باره پرداخت معوقات و مطالبات شعار می دهند لیکن پرداخت مطالبات معقوقات که باعث افتخار نیست و در هیچ جای دنیا مطابات را در بوق و کرنا نمی کنند.

وی افزود: امروز بهبود اوضاع معیشتی در اولویت ماست و تا زمانی که تامین نباشیم نمی توانیم راندمان کاری خود را افزایش دهیم بار دیگر باید تاکید کردکه معلمان با روح و آینده ممکلت سرو کار ندارند و باید به خواسته هایشان توجه کرد.

قرائت بیانیه توسط نماینده معلمان

در خاتمه این گردهمایی بیانیه ای توسط معلمان شاهرودی به امضا رسید که در بخشی از آن آمده است: ما معلمان اینجا آمده ایم تا بگوییم طرح تحول نظام آموزشی چگونه می خواهد در کشور اجرا شود زمانی که مجریان آن انگیزه ای برای کار ندارند و اگر هم تا کنون اقدامی انجام گرفته است تنها بر اساس همت والا و انگیزه های انسانی معلمان بوده است و معلمان با عشق تا کنون کار خود را ادامه داده اند اما این انگیزه های دورنی و معنوی تا کی می تواند تنها عامل پویایی معلمان باشد؟

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: آقایان مسئول، اگر تا کنون بر اساس آمارهای منتشر شده فرهنگیان مورد اعتماد مردم جامعه هستند نه به واسطه وجهه اقتصادی و شغلی آنها بلکه به دلیل ایثار و فداکاری آنها است نگاه مصرفی به آموزش و پرورش از سوی تصمیم سازان کشوری در سال های اخیر ریشه بسیاری از نابسامانی های اجتماعی در نتیجه عدم رسیدگی به خواسته ها و نیازهای بزرگترین جامعه حقوق بگیر در سطح کشور است.

منبع:مهر-10اسفند

تجمع معلمان ارومیه ای در محوطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی برگزار شد

امروز تجمع تعدادی از معلمان ارومیه ای در محوطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی برگزار شد.

حدود 100 تن از معلمان ارومیه و حومه در تجمعی در محوطه آموزش و پرورش خواهان رسیدگی به مطالبات خود شدند.

افزایش حقوق، اهمیت دادن دولت به مشکلات فرهنگیان، جلوگیری از روند خصوصی سازی مدارس از جمله خواست های معلمان معترض عنوان شده است.

یکی از معلمان ارومیه ای در این رابطه گفت: هرچند آموزش و پرورش یکی از زیرساخت های اساسی کشور در توسعه و تربیت نیروی انسانی به شمار می رود اما متاسفانه اهمیت چندانی به آموزش و پرورش داده نمی شود.

وی افزود: حقوق معلمین به عنوان اقشار زحمت کش جامعه در مقایسه با تورم و هزینه های زندگی بسیار پایین است و معلمان از تامین هزینه ها و امرار معاش ناتوانند.

این معلم که نخواست نامش فاش شود اظهار کرد: هم اکنون بخش زیادی از حقوق پایه ای 1 میلیون و 200 هزار تومانی معلمان به مالیات و بیمه اختصاص داده می شود و این حقوق در شأن یک معلم که نقش بسیار مهمی در پیشرفت و توسعه کشور ایفا می کنند نیست.



معلم معترض دیگری با اشاره به احتمال خصوصی سازی مدارس گفت: تصمیماتی درباره خصوصی سازی مدارس در حال اتخاذ است که قطعا به ضرر معلمین و آموزش و پرورش تمام می شود و امنیت شغلی معلمان را به خطر می اندازد.

یک معلم بازنشسته حاضر در تجمع با اشاره به تبعیض صورت گرفته در حقوق معلمین گفت: اغلب کارمندان ادارات غیر آموزش و پرورش دارای مزایا و تسهیلات هستند و وضعیت معیشتی نسبتاً خوبی دارند در حالی که معلمین از کمترین مزایا و امکانات برخورداند و در وضعیت مالی بسیار نابسامانی به سر می برند.

منبع:اروم نیوز-10اسفند

افزایش حقوق ۱۴ درصدی معلمان، پاسخگوی تورم واقعی نیست

معلمان مقابل مجلس دست به تحصن اعتراضی زدند که منابع آگاه حاضر در این تحصن، تعداد آن‌ها را بین ۳ تا ۴ هزار نفر تخمین می‌زنند.

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال جاری و افزایش گرانی‌ها و فشار‌ها معیشتی، بسیاری از اقشار مزدبگیر از جمله پرستاران و معلمان نسبت به وضعیت معیشتی خود و همچنین تبعیضهایی که بین آن‌ها و دیگر اقشار دستمزدبگیر وجود دارد معترض هستند. هفته گذشته جمعی از پرستاران با تجمع مقابل مجلس، اعتراض خود را به گوش مسئولین رساندند و این بار نیز معلمان در یک اقدام جمعی در سرتاسر ایران مقابل اداره‌های آموزش و پرورش و مجلس تحصن کرده و دست به اعتراض زدند.

مشکلات معیشتی و شغلی مربوط به اقشار زیادی از مزدبگیران و کارمندان دولت مربوط به یکی دو سال اخیر نیست و سابقه چند ده ساله دارد. معلمان از جمله این اقشار هستند که همواره وضعیت معیشتی آن‌ها متناسب با اهمیت و جایگاه منزلتی آن‌ها نبوده است و آن‌ها را در طبقه‌ای قرار داده است که علی رغم نقش اساسی و مهم تربیت نیروی انسانی اما حقوقشان کفاف تأمین حداقلی از معیشت آن‌ها را نمی‌دهد.

به باور بسیاری از آن‌ها مشکلات مذکور و همواره در دولت‌های مختلف وجود داشته است و کمتر مسئولی بوده است که مشکلات آن‌ها را به طور ساختاری و قاطع حل کند.

به گزارش10اسفندتامین24،یکی از فعالین صنفی معلمان ضمن یادآوری مشکلات معلمان گفت این مشکلات فقط مربوط به دولت فعلی و قبلی نیست و در نتیجه انباشت از سال‌ها و دهه‌های گذشته و به ویژه سال‌های پس از جنگ است که سیاستهای جدید در حوزه آموزش منجر به تعدیل نیروی انسانی و خصوصی سازی آموزش و پرورش شد.

جعفر ابراهیمی ادامه داد با اجرای سیاستهای غلط دولت گذشته شاهد تهیدست شدن اقشار فرودست جامعه و پیوستن معلمان و فرهنگیان به آن‌ها هستیم و عدم توجه به نیازهای معیشتی و منزلتی معلمان موجب شکل گیری اعتراضات معلمان شده است.

وی با اشاره به روند شکل گیری و مراحل مختلف بیان اعتراض معلمان گفت اعتراضات مذکور مراحل مختلفی را تجربه کرده و از سرگذرانده است از جمله نوشتن نامه‌های اعتراضی به صورت فردی و جمعی، نوشتن طومار اعتراضی، دیدار با نمایندگان مجلس، رفتن به وزارت خانه و بیان اعتراض.

به گفته این فعال صنفی معلمان، همه این مراحل و اعتراضات بی‌نتیجه بوده است تا اینکه در ‌‌نهایت معلمان تصمیم گرفتند در سوم اسفند ماه سال جاری در مدارس تحصن کنند و سر کلاسهای خود نروند و پس از آن نیز با تصمیم کانون صنفی معلمان و همکاری معلمان سراسر کشور تصمیم گرفته شد روز ۱۰ اسفند یک تحصن اعتراضی سراسری در کشور اعلام شود.

صبح روز یکشنبه ۱۰ اسفند بسیاری از معلمان در برخی از شهرستان‌ها، در اعتراض به وضعیت معیشتی و تبعیضهایی که با آن روبرو هستند، مقابل اداره‌های آموزش و پرورش تحصن کردند.

از سوی دیگر در تهران نیز، معلمان مقابل مجلس دست به تحصن اعتراضی زدند که منابع آگاه حاضر در این تحصن، تعداد آن‌ها را بین ۳ تا ۴ هزار نفر تخمین می‌زنند.

ابراهیمی در بیان مشکلات و مطالبات اصلی معلمان گفت مطالبات معلمان به چند بخش تقسیم می‌شود. در در جه اول مشکلات معیشتی و وضعیت مالی و حقوقی معلمان قرار دارد که پایین بودن دستمزد آن‌ها موجب شده بسیاری از آن‌ها به کارهای دوم رو بیاورند و این امر تاثیر منفی روی کیفیت آموزشی دانش آموزان گذاشته است.

در بودجه آموزش و پرورش تبعیض‌های زیادی وجود دارد و علی غم اینکه در سال ۹۴ افزایش دارد اما در زمینه فوق العاده شغل و هزینه حق مسکن و حقوق معلمان هنوز دارای محرومیت‌های زیادی هستند و میزان ۱۴ درصد افزایش حقوق در سال آینده، در مقایسه با نرخ واقعی تورم، به هیچ عنوان پاسخگوی مشکلات معیشتی معلمان نیست.

از سوی دیگر هم درون ساختار آموزش و پرورش و هم در مقایسه با سازمان‌ها و اداره‌های دیگر تبعیض حقوقی وجود دارد. ابراهیمی توضیح داد درون وزارت آموزش و پرورش کارمندان ستادی فعال در اداره‌های آموزش و پرورش حقوق‌های بیشتری نسبت به معلمان دریافت می‌کنند در حالیکه غیرضروری هستند و حدود ۳۵ درصد از نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش را دربر می‌گیرند در حالیکه این نسبت در استاندارد جهانی فقط ۲۰ درصد است.

این معلم آموزش و پرورش با اشاره به اختلاف دستمزد معلمان با دیگر کارمندان در سازمان‌ها و اداره‌های دیگر گفت مسئولان دولتی و بسیاری از مردم همواره استدلال می‌کنند که چون آموزش و پرورش پولساز نیست و فقط بودجه صرف آن می‌شود بنابراین کارمندان آن نیز از وزارت خانه‌های پولسازی مانند وزارت نفت و نیرو حقوق کمتری دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد این استدلال از پایه بی‌اساس است چرا که مبتنی بر نوعی نگاه سودباور و منفعت طلبانه مادی است در حالی که جایگاه و نقش نظام آموزشی فرا‌تر از سودمحوری مادی است و پایه و اساس تربیت و آموزش نیروی انسانی در هر کشوری است.

ابراهیمی تأکید کرد حقوق معلمان جدا از حقوق دانش آموزان نیست. وقتی معیشت معلمان تأمین نمی‌شود و مجبورند شغل‌های دوم و سوم داشته باشند این امر منجر به کاهش کیفیت آموزشی می‌شود که آسیب اصلی متوجه دانش آموزان است.

این فعال صنفی معلمان با اشاره به وضعیت آموزشی در مناطق محروم و فقیر کشور گفت در این مناطق کودکان زیادی از محروم بازمانده‌اند که این امر نیز ناشی از بی‌توجهی مسئولان به آموزش و پرورش و وضعیت معیشتی معلمان است.

دهم اسفندماه1393

akhbarkargari2468@gmail.com

اخباروگزارشات کارگری9اسفند1393

- کانون صنفی معلمان: پیاده نظام هیچ جریان سیاسی نیستیم- تجمع اعتراضی10اسفندبرگزارمی شود

- اعتصاب کارگران معدن کوشک بافق به یک هفته رسید

- باردیگرکارگران معدن طزره دراعتراض به عدم پرداخت 2ماه حقوق،حق بیمه وعیدی دست به اعتصاب زدند

- شرایط دردناک کاری وعدم پرداخت 6ماه حقوق کارگران شرکت نمکزدایی پتروپارت هفتکل

- عدم پرداخت ۳ ماه حقوق کارگران صنایع پیشرانه ساری در آستانه سال نو

- پاسکاری بازنشستگان صنعت فولاد بجای پرداخت حقوق عقب افتاده شان

*بازنشستگان صنعت فولاد کرمان دو ماه حقوق معوقه دارند

*ارجاع مشكلات صندوق بازنشستگي فولاد به كميسيون تلفيق

*پیشنهادالحاق صندوق بازنشستگان فولاد به صندوق صنعت و معدن و تجارت

- بسته هاي تهديد به جاي عيدي برای کارگران کارگاه هاي کوچک

- تجمع اعتراضی دانش‌آموزان شین‌آبادی مقابل وزارت آموزش وپرورش

- غذای کارگران عسلویه در آشپزخانه‌های غیر بهداشتی تهیه می‌شود

- برق جان کارگر شهر هویزه را گرفت

- گلوله‌ی سپاه در مرز ربط، جان کولبرجوانی را گرفت

کانون صنفی معلمان: پیاده نظام هیچ جریان سیاسی نیستیم- تجمع اعتراضی10اسفندبرگزارمی شود

دبیرکل کانون صنفی معلمان با تائید برگزاری تجمع مسالمت‌آمیز فرهنگیان در میدان بهارستان، به ماده 27 قانون اساسی مبنی بر آزادی برگزاری تجمعات اشاره کرد و گفت: ما پیاده نظام هیچ جریان سیاسی نیستیم.

به گزارش 9اسفندآنا، وضعیت نامناسب معیشت معلمان سال‌های متوالی نقل محافل مختلف است. بعضی از فرهنگیان می‌گویند؛ در تامین نیازهای اولیه زندگی‌ خود درمانده‌اند و زیر خط فقر به سر می‌برند. آنها معتقدند این وضعیت به منزلت‌شان آسیب رسانده است و انگیزه‌های شغلی را از آنها گرفته است.

بدنه آموزش و پرورش جلوتر از تشکل های صنفی است

اسماعیل عبدی دبیرکل کانون صنفی معلمان با اشاره به اینکه بدنه آموزش و پرورش جلوتر از تشکل‌های صنفی از روزهای پایانی بهمن‌ماه یک سری اعتراضاتی را شروع کردند گفت: برخی از کلاس‌های درس در بعضی از نقاط کشور تعطیل شد و تجمعاتی را در شهرهای مختلف همچون مریوان، شاهرود، کرمانشاه و قزوین شاهد بودیم. علاوه بر آن بیانیه‌هایی تقلبی از طرف کانون صنفی منتشر شد.

وی تاکید کرد: تجمع مقابل مجلس به عنوان اولین تاکتیک ما نبوده است. ما در گذشته با کمیسیون تلفیق، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و همینطور آقای فانی وزیر آموزش و پرورش دیدارهای مختلفی داشتیم.

عبدی با تاکید بر اینکه وضعیت نامناسب معیشتی معلمان دامنه خشونت در مدارس را افزایش داده است، گفت: این اعتراضات فقط مرتبط با این دولت نیست و البته اعتراض ما به این دولت هم نیست. اعتراض ما به نگاهی است که از سال‌ها پیش به آموزش و پرورش وجود داشته است. ما پیاده‌نظام هیچ جریان سیاسی در کشور نیستیم و تنها به دنبال دریافت مطالبات صنفی خود هستیم.

وی تاکید کرد: ما توقع داشتیم در بودجه تغییر چشم‌گیری را ببینیم. هم اکنون معلمان با لیسانس و بیست سال سابقه کار معدل حقوقشان یک میلیون و سیصد هزار تومان است. معلمان اولین گروهی بودند که نسبت به اجرا نشدن قانون در دولت نهم اعتراض کردند اما بعد از اینکه قانون با پا فشاری معلمان و کانون‌های صنفی تغییر کرد آنها توقع داشتند به عنوان اولین گروهی که اعتراض کردند در ردیف حقوقی خود تغییری را ببینند که چنین نشد.

دبیر کل کانون صنفی معلمان تصریح کرد: معلمان حق‌التدریس به وضیعت استخدامی خود اعتراض دارند. معلمان آزاد نیز که بدون بیمه ماهانه 300 هزار تومان حقوق می‌گیرند، معترض‌اند. البته موارد یاد شده مشکلاتی است که در قسمت استخدامی وجود دارد.

عبدی تصریح کرد: بند 5 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری، روی این موضوع صراحت دارد کسانی که لیسانس دارند، فوق‌العاده شغلشان 1500 باشد و کسانی که فوق لیسانس دارند فوق العاده شغل‌شان 2000 محاسبه شود. در صورتی که آموزش و پرورش امتیاز هر دو گروه را 800 حساب می‌‌کند و این قانون صرفا برای گروه‌های ستادی اجرا شده است.

وی تاکید کرد: کانون صنفی معلمان وظیفه‌اش دفاع از تمام حقوق مادی و معنوی و از بین بردن اختلاف طبقاتی بین نیروهای ستادی و معلمان است و نیت سیاسی و جناحی در رسالت ما جایی ندارد.

اعتصاب کارگران معدن کوشک بافق به یک هفته رسید

کارگران معدن کوشک صبح امروز با تجمع در مقابل درب ورودی معدن برای دومین بار طی یک هفته ای که از شروع اعتصابشان گذشته است، خواستار بازگشت به کار ۱۷ کارگر اخراجی این معدن و رسیدگی به مطالباتشان شدند.

به گزارش 9اسفند ایلنا، در پی موافقت نکردن کارفرما با بازگشت به کار ۱۷ کارگر اخراجی معدن کوشک بافق که به دلیل اعتراضات قرارداد کارشان در ابتدای اسفند ماه تمدید نشده بود، صبح امروز (شنبه ۹ اسفند ماه)، نزدیک به ۱۰۰ نفر از کارگران این معدن که در شمال شرقی شهرستان بافق واقع شده است، برای هفتمین روز متوالی در مقابل درب ورودی این معدن تجمع کردند.

یکی از کارگران معترض معدن کوشک امروز گفت: در پی تجمع امروز، چند نفر از کارگران حاضر در تجمع، از سوی فرمانداری فراخوانده شدند تا مذاکرات جهت از سرگیری کار در معدن با آن‌ها صورت بگیرد. به گفتهٔ کارگران، مسولین فرمانداری وعده‌هایی جهت پیگیری مطالبات کارگران کوشک به آن‌ها داده‌اند و از آنها خواسته اند به اعتصابشان پایان دهند.

باردیگرکارگران معدن طزره دراعتراض به عدم پرداخت 2ماه حقوق،حق بیمه وعیدی دست به اعتصاب زدند

صبح امروز (۹ اسفند ماه) کارگران معدن طزره، از معادن زغال سنگ البرز شرقی در اعتراض به پرداخت نشدن بیش از ۲ ماه حقوق و همچنین دریافت نکردن حق عیدی دست از کار کشیده و در محوطه معدن تجمع کردند.

به گزارش9اسفندایلنا،در تجمع امروز حدود ۵۰۰ نفر از مجموع ۱۴۰۰ کارگر این واحد معدنی در اعتراض به وصول نشدن مطالبات چند ماهه‌شان دست از کار کشیدند و در محوطه معدن تجمع کردند.

کارگران معدن طزره می‌گویند طی یک سال گذشته هر ماه ما چند تجمع اعتراضی در محوطه معدن و خارج از آن در اعتراض به معوقات حقوقی‌شان انجام داده‌اند اما کارفرما به این اعتراضات بی‌تفاوت است و واکنش خاصی از خود نشان نمی‌دهد.

به گفته این کارگران علاوه بر تعویق بیش از دو ماه حقوق در ماهای دی و بهمن، پرداخت نشدن حقوق اسفند ماه و عیدی، در آستانه سال جدید کارگران را نگران تامین مخارج نوروز کرده است.

کارگران می‌گویند همچنین حق بیمه ۱۴۰۰ کارگر این واحد معدنی با تاخیر چند ماهه به تامین اجتماعی پرداخت می‌شود و در حال حاضر ۲ماه است که حق بیمه کارگران معادن البرز شرقی پرداخت نشده و به تبع آن دفترچه‌های درمانی تعدادی از خانواده‌های کارگری فاقد اعتبار شده است.

به گفته کارگران معدن زغال سنگ طزره در تجمع امروز مدیر معدن طزره از جانب مدیر عمل معادن البرز شرقی وعده‌هایی به کارگران داده است.

به گفته آنان، کارفرمای این واحد قول داد فردا یکشنبه (۱۰ اسفند) یک ماه از معوقات حقوقی کارگران را پرداخت کند. همچنین وی وعده کرد «چند روز بعد» یک ماه دیگر از مطالبات معوقه کارگران را به همراه عیدی وپاداش پایان سال پرداخت کند.

بنا بر اطلاعات کارگران؛ طبق روال سال‌های قبل حقوق اسفند ماه کارگران معدن زغال سنگ البرز شرقی فروردین ماه سال آینده پرداخت می‌شود.

شرایط دردناک کاری وعدم پرداخت 6ماه حقوق کارگران شرکت نمکزدایی پتروپارت هفتکل

ندای هفتکل بتاریخ9اسفند طی گزارشی بنقل ازیک مخاطبش ازشرایط دردناک کاری وعدم پرداخت6ماه حقوق کارگران شرکت نمکزدایی پتروپارت هفتکل،خبرداد.

براساس این گزارش،،یکی از مخاطبین با ارسال دل نوشته ای به سایت چنین نوشت:

باسلام

(اقتصاد مقاومتی از این بالاتر هیچ جاه ی دنیا نخواهید دید)

۱۰ کیلو متر از شهر هفتکل بطرف روستای چمن لاله به شرکت نمکزدایی پتروپارت یه سر بزنید که کارگران آن شش ماه حقوق نگرفته اند و حالا هم که نزدیک به عید هستیم...

شما که به قانون آشنا هستید آیا کارگری که ساعت ۵/۵ صبح صبحانه می خورد و بلند میشود بر سر کار میرود و تا ساعت ۱۲با بیل و کلنگ سر کار دارد به او اجازه صبحانه یا لقمه نانی که به عنوان چاشنی میل کند آن هم از جیب خودش را ندارد؟

به والله هیچ جایی دنیا ندیده اید دوربین مدار بسته بازدید بدنی در حین وارد شدن به شرکت و هنگام خروج فقط فقط برای جلوگیری از نیاوردن صبحانه به داخل شرکت آن هم برای کارگران بیل و کلنگی، و برای کارمندان اداری اشکالی ندارد.

۱- مشقت

۲- سازش با فشار اقتصادی

۳- سازش با زخم معده

۴- فشار روانی

۵- ترساندن از اخراج

۶- شرمنده خانواده...........

درهمین رابطه:

عدم پرداخت 4ماه حقوق کارگران درسال جاری – اخراج نمایندگان کارگران

در جریان اعتصابات کارگری سال گذشته کارگران شرکت نمک‌زدایی پتروپارت دراعتراض به عدم پرداخت 8ماه حقوقشان، دو تن از نمایندگان کارگران اخراج شده‌اند. کارگران پروژه نمک‌زدایی شرکت «پتروپارت» در خوزستان حقوق و مزایای اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد سال جاری را دریافت نکرده‌اند.

به گزارش 14شهریورایلنا، کارگران پروژه نمک‌زدایی شرکت پتروپارت که ۷۰ کارگر رسمی و ۳۰ کارکر پیمانی هستند، امسال تنها حقوق فروردین ماه را دریافت کرده‌اند.

پیش از این، کارگران در سال گذشته نیز حقوق خود را با ۹ ماه تاخیر دریافت می‌کردند که در اعتراض اقدام به اعتصاب کرده بودند.

براساس این گزارش، کارفرمای پروژه نمک‌زدایی پتروپارت، در طول سال‌جاری بیش از ۲۰ کارگر اهل شهرستان هفتکل را به‌دلیل اعتراض اخراج کرده است و به‌جای برخی از ایشان از نیروهای غیر بومی استفاده می‌کند.

همچنین،وسیله رفت‌وآمد برای کارگران در نظر گرفته نشده و کارگران برای کار در روزهای تعطیل رسمی زیر فشار قرار می‌گیرند.

شرکت پتروپارت در سال ۸۷ در شهرستان هفتکل استان خوزستان راه‌اندازی شد و پروژه‌های اجرایی کارگاهی مانند ایستگاه‌های تقویت فشار در دست دارد؛ پروژه نمک‌زدایی یکی از پروژه‌های بزرگ نفت در حوالی روستای چمن‌لاله است.

رییس اداره کار رامهرمز در رابطه با تعویق در پرداخت حقوق و دستمزد کارگران شرکت پتروپارت گفت: کارگران پروژه نمک‌زدایی پتروپارت پارسال هشت ماه حقوق معوقه داشتند و به همین دلیل اعتصاب کرده بودند.

رضا محمدی‌راد افزود: به‌دنبال اعتصاب سال گذشته کارگران طی گفتگو با شرکت مادر (شرکت ملی نفت) و مدیر پتروپات، معوقات پرداخت شد اما حقوق چهارماه (اردیبهشت تا مرداد) امسال کارگران پرداخت نشده است.

عدم پرداخت ۳ ماه حقوق کارگران صنایع پیشرانه ساری در آستانه سال نو

ایلنا طی گزارشی بتاریخ9اسفند از عدم پرداخت ۳ ماه حقوق کارگران صنایع پیشرانه ساری در آستانه سال نو،خبرداد.

براساس این گزارش،۶۵ کارگری که در این واحد تولید کننده کالاهای صنعت برق کار می‌کنند علاوه بر دریافت نکردن حق عیدی، در ماهای آذر، دی و بهمن نیز حقوقی دریافت نکرده‌اند.

این گزارش می افزاید،کارخانه پیشرانه سال گذشته بیش از ۱۰۰ کارگر داشت که تعداد زیادی از آن‌ها بازنشسته شده‌اند، با این حال در سال جاری کارفرمای این کارخانه بدون جایگزین کردن نیروی کار جدید میزان تولید محصولات را ۳۵ درصد افزایش داده است.

علاوه بر افزایش تولید که منابع مالی خوبی برای کارخانه بهمراه داشته کارفرما برای توسعه فعالیت تولیدی، سال جاری بیش از ۵ میلیارد تومان از بانک‌ها وام اخذ کرده اما بی‌توجه به مشکلات معیشتی کارگران در آستانه سال نو ۳ ماه حقوق کارگران را پرداخته نکرده است.

پاسکاری بازنشستگان صنعت فولاد بجای پرداخت حقوق عقب افتاده شان

*بازنشستگان صنعت فولاد کرمان دو ماه حقوق معوقه دارند

رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان صنعت فولاد کرمان با اشاره به ایام تصویب بودجه سال 94 در مجلس، گفت: نمایندگان مجلس با پیشنهاد 2 هزار میلیارد تومانی پرداخت معوقه حقوق همکاری کنند.

به گزارش9اسفندایسنا،هوشنگ انکوتی با اشاره به اینکه بازنشستگان صنعت فولاد کرمان دو ماه حقوق معوقه دارند، گفت: مبلغ 2 هزار میلیارد تومان فقط برای پرداخت معوقه آنها لازم است.

وی با بیان اینکه 85 هزار بازنشسته صنعت فولاد در کشور وجود دارد که از این تعداد حدود 15 هزار نفر در استان کرمان ساکن هستند، افزود: مسئولان برای ساعاتی خود را به جای این بازنشستگان بگذارند، آنها حتی پول نان شب خود را الان ندارند.

انکوتی تشریح کرد: بازنشستگان ذغال‌سنگ بدلیل کار کردن در شرایط سخت مانند بعضی از بازنشستگان وضعیت جسمانی خوبی ندارند که بتوانند شغل دیگری داشته باشند و همین علت اگر مستمری آنها به موقع پرداخت نشود خرج خانه آنها با هر کدام چند فرزند بر زمین است.

وی با اشاره به ایام تصویب بودجه سال جدید، گفت: ا نمایندگان با پیشنهاد 2 هزار میلیارد تومانی کانون‌های بازنشستگی مستقل فولادی در کشور برای پرداخت معوقه‌ها و عیدی بازنشستگان موافقت کرده و آن را تصویب کنند.

رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان صنعت فولاد کرمان با بیان اینکه جریان تخلفات عدیده و حقوق‌های میلیونی مدیر عامل، معاونان و مشاوران صندوق فولاد طی نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، افزود: کانون‌های بازنشستگان مستقل فولادی و معدنی با توجه به نظر موافق تمامی بازنشستگان صندوق فولاد درخواست دارند ضمن موافقت با پرداخت مبلغ یادشده توسط مجلس، مقرر نمایند این مبلغ زیر نظر مستقیم ذی‌حسابی وزارت اقتصاد و دارایی کشور پرداخت شود.

وی خاطر نشان کرد: بازنشستگان ذغال‌سنگ هر روز وضعیت معیشتی آنان نابسامان تر شده و در این اواخر سال چشم امیدشان به پرداخت حقوق معوقه است تا بتوانند از خجالت خانواده بیرون بیایند.

*ارجاع مشكلات صندوق بازنشستگي فولاد به كميسيون تلفيق

به گزارش9اسفندماین نیوز، نمایندگان مجلس درجلسه علنی امروز در جریان بررسی بودجه با ارجاع تبصره الحاقی در مورد حل مشکلات صندوق بازنشستگی فولاد به کمیسیون تلفیق موافقت کردند.

در جریان بررسی تبصره 3 لایحه بودجه سال آینده، پیشنهادی برای الحاق یک متن به تبصره 3 ماده واحده لایحه بودجه مطرح شد که بر اساس آن دولت موظف می شد به منظور پرداخت مانده بدهی خود به موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد به مبلغ 197 هزار میلیارد ریال از محل منابع بندهای الف و ج تبصره 3 معادل 20 هزار میلیارد ریال به صورت نقدی مندرج در جدول شماره 8 و مبلغ 177 هزار میلیارد ریال مندرج در جدول شماره 18 به صورت تهاتری با اولویت از اموال و دارایی های وزارت صنعت، معدن و تجارت در اختیار صندوق مذکور قرار دهد.

در این تبصره به وزارت امور اقتصادی و دارایی اجازه داده می شد معادل سهام، سهم الشرکه، شرکت های و حقوق بهره برداری از معادن مربوط به انتقال صندوق بازنشستگی صندوق فولاد به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که بر اساس قوانین بودجه سال های 1389 تا 1392 مورد توافق وزارتخانه های امور اقتصادی و دارایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته ولی قرارداد واگذاری آن منعقد نگردیده است را در سال 1394 به آن صندوق انتقال دهد و یا تسویه کند.

*پیشنهادالحاق صندوق بازنشستگان فولاد به صندوق صنعت و معدن و تجارت

به گزارش9اسفندایسنا،یکی دیگر از موارد مطرح شده در جلسه غیرعلنی امروزمجلس طرح پیشنهادی برای الحاق صندوق بازنشستگان فولاد به صندوق صنعت و معدن و تجارت است که دراین رابطه نظر کمیسیون تلفیق جهت اضافه شدن این طرح در بودجه اخذ شد.

بسته هاي تهديد به جاي عيدي برای کارگران کارگاه هاي کوچک

هميشه با نزديک شدن به روزهاي پاياني سال، بحث عيدي، پاداش و مطالبات کارگري مطرح مي شود و کارگران کارگاه هاي کوچک نيز با توجه به شرايط سخت اقتصادي، براي دريافت حق و حقوق واقعي از کارفرمايان خود منتظر مي مانند. با اين که قوانين پرداخت عيدي واضح و مشخص است، اما برخي کارفرمايان بدون توجه به قانون، پرداخت عيدي کارگران را به روزهاي پاياني سال موکول و يا از پرداخت آن خودداري مي کنند که اين امر با توجه به رشد چشم گير قيمت ها در شب عيد، مشکلات اقتصادي را بر آن ها تحميل مي کند.

کاهش قدرت خريد

اماني فرد يکي از کارگران کارگاه جوشکاري که طي سال هاي فعاليتش عيدي دريافت نکرده است، مي گويد: با اين که کارفرمايان بر اساس قانون، مکلف به پرداخت عيدي به کارگران خود هستند، اما در بيشتر موارد، اين افراد هيچ گونه مبلغي تحت عنوان عيدي به کارگران خود پرداخت نمي کنند.

وي مي افزايد: بيش از 50 درصد کارگران کارگاه هاي کوچک عيدي نمي گيرند و اين امر در حالي اتفاق مي افتد که با نزديک شدن به روزهاي پاياني سال قيمت بسياري از اقلام و مايحتاج به ميزان چشم گيري افزايش مي يابد و قدرت خريد کارگران را به شدت کاهش مي دهد.

نظارت مناسب وجود ندارد

يکي از کارگران موقت نيز در اين باره مي گويد: کارگران روزمزد، فصلي، موقت و نيمه وقت، هميشه ناديده گرفته مي شوند و عيدي به آن ها پرداخت نمي شود که اين امر اجحاف در حق آنان است.

باقري ادامه مي دهد: نظارت درستي در زمينه پرداخت عيدي اين افراد وجود ندارد و اين قشر زحمتکش به دليل ابقا در موقعيت شغلي خود، مجبور به سکوت و پذيرفتن شرايط هستند.

يکي از کارگران کارگاه مکانيکي که دستمزد ماهانه اش 400 هزار تومان است، مي گويد: در شرايط فعلي، اين ميزان دستمزد، کفاف زندگي ام را نمي دهد و با نزديک شدن به نوروز که زمان اوج مصرف و خريد است، اکنون نگران کمبود نقدينگي هستم.

وي ادامه مي‌دهد: پرداخت عيدي، پاداش و مزايا در روزهاي منتهي به سال کمک بزرگي است که کمي از بار مالي تحميل شده بر اين قشر زحمتکش را مي‌کاهد.وي با بيان اين که مشکلات اقتصادي نفس کارگران را بريده است، عنوان مي کند: هر روز شاهد افزايش قيمت ها هستيم به نحوي که يک روز نرخ اجناس از هزار تا 10 هزار تومان تغيير مي کند و اين در حالي است که دستمزد کارگران نه تنها افزايش نمي يابد که گاهي نيز به دليل شرايط بد اقتصادي و بي قانوني برخي کارفرمايان کاهش نيز مي يابد.

وي با بيان اين که اقتصاد کارگران بيمار است، اظهار مي دارد: با اين که عيدي کارگران به نسبت حقوق و ماه هاي کاري آن ها پرداخت مي شود، اما چون دريافتي کارگران توافقي و اندک است، عيدي پرداختي نيز اندک خواهد شد با اين حال پرداختش بهتر از پرداخت نکردنش است.وي مي افزايد: حد اقل قيمت هر کيلو پرتقال 3 هزار تومان و آجيل و شيريني نيز هر روز در حال افزايش است با اين روند و با حقوق 300 هزار توماني به احتمال زياد از خريد نوروزي باز خواهم ماند.

وي با بيان اين که چرخ هاي صنعت استان با دستان کارگران مي چرخد، عنوان مي کند: امسال کام کارگران شيرين نخواهد شد زيرا مشکلات اقتصادي امان آن ها را بريده است.

تخطي برخي کارفرمايان

يکي از کارفرمايان می گوید: بسياري از کارگاه هاي استان از کارگران موقت و پاره وقت استفاده مي کنند و تعهدي هم براي پرداخت عيدي و پاداش ندارند.

يک کارشناس بازار کار با بيان اين که تعداد زيادي از شاغلان کارگاه ها يا عيدي دريافت نمي کنند يا رقمي را مي گيرند که کارفرما تعيين مي کند، مي گويد: بر اساس قانون مصوب سال 70، تمام کارگاه هاي مشمول قانون کار مکلف هستند به هر يک از کارگران خود به نسبت يک سال کار، معادل60 روز آخرين دستمزد، عيدي و پاداش بپردازند و مبلغ پرداختي نيز نبايد از معادل 90 روز حداقل دستمزد روزانه قانوني تجاوز کند.

وی مي افزايد: بر اساس تبصره يک اين ماده واحده، مبلغ پرداختي به کارکناني که کمتر از يک سال در کارگاه کار کرده اند بايد به مأخذ 60 روز دستمزد و به نسبت روزهاي کارکرد در سال، محاسبه شود و مبلغ پرداختي براي هر ماه، نبايد از يک دوازدهم سقف تعيين شده موضوع ماده واحده اين قانون، تجاوز کند.

وي با بيان اين که برخي کارفرمايان، عيدي و آخرين حقوق پايان سال کارگران را پرداخت مي کنند، ادامه مي دهد: بسياري از کارفرمايان نيز پرداخت عيدي را به تعويق مي اندازند و تعداد زيادي از کارگران از دريافت عيدي باز مي مانند. وي اظهار مي دارد: نبود بازرسي و نظارت بر تنظيم قرارداد هاي مناسب، پرداخت نشدن عيدي و يا دريافت مبالغ اندک را موجب شده است.

کارگران تخلفات را اعلام کنند

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي در اين باره مي گويد: کارگران فعال روزمزد، فصلي، موقت و پاره وقت در کارگاه ها، بر اساس قانون کار از حقوق، مزايا و عيدي بهره مند مي شوند.

«نوري» با بيان اين که کارگران نيمه و پاره وقت و فصلي و حتي يک روزه به تناسب روزها و ماه هاي کارکرد عيدي دريافت مي کنند، مي افزايد: کارفرمايان موظف و مکلف به پرداخت حقوق و عيدي به کارگران خود هستند و چنان چه تخلفي در اين زمينه انجام شود، کارگران با مراجعه به مراجع حل اختلاف مشکلات را بازگو و نسبت به رسيدگي اقدام کنند.

منبع:خراسان بخشی ازیک گزارش9اسفند

تجمع اعتراضی دانش‌آموزان شین‌آبادی مقابل وزارت آموزش وپرورش

دانش آموزان حادثه دیده شین آبادی صبح امروز به همراه خانواده‌های خود در اعتراض به عدم همکاری لازم آموزش و پرورش برای درمان و تامین مخارج جلوی این وزارتخانه تجمع کردند.

به گزارش9اسفندمشرق،ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۱، یک کلاس درس مدرسه ابتدایی روستای شین‌آباد از توابع شهرستان مرزی پیرانشهر دچار آتش سوزی شد و از ۳۷ نفر دانش آموزان آن ۲۹ نفر دچار سوختگی شدند.

حادثه زمانی روی داده که بخاری نفتی این کلاس دچار آتش‌سوزی شد و تلاش سرایدار مدرسه برای خاموش کردن آن با استفاده از کپسول آتش‌نشانی موثر واقع نشد. سرایدار مدرسه وقتی نتوانست آتش را خاموش کند، اقدام به انتقال بخاری به بیرون از کلاس کرد که در این موقع بخاری منفجر شد و آتش به تمام سطح کلاس سرایت کرد.

حال که دو سال و سه ماه از این حادثه گذشته است و علی رغم تمام تبلیغات رسانه‌ای دولت و آموزش و پرورش مبنی برخدمات ویژه‌ای که برای بچه‌های شین‌آباد در نظر گرفته شده است، تجمع امروز صبح کودکان آسیب دیده و خانواده هایشان در وزارت آموزش و پرورش نشان از عدم رضایت و اعتراض آنها دارد.

پدر یکی از کودکان آسیب دیده عنوان کرد: در طی یکسال و دوماهی که از این حادثه گذشته است آموزش و پرورش نسبت به تعهداتی که به دانش آموزآن شین آبادی داده است، بی توجه بوده و اقدامات اندکی هم که نسبت به این دانش آموزان صورت گرفته خیلی لنگان لنگان و با سستی بوده است.

وی گفت: بحث درمانی هم قرار بود در بهترین بیمارستان‌های کشور و در بخش خصوصی صورت بپذیرد ولی این بچه ها گاهی از صبح منتظر پزشک می‌مانند در حالیکه قرار بر این بود که این بچه ها به صورت ویژه درمان شوند. هم چنین قرار بود که مستمری مادام العمر برایشان در نظر گرفته شود و نیز بیمه بیکاری به این خانواده ها تعلق بگیرد که این موضوعات هیچکدام عملیاتی نشده است.

این پدر حادثه دیده افزود: بحث تحصیل دانش آموزان نیز مطرح است که آموزش پرورش به این موضوع نیز توجه خاصی نشان نداده است. یکی از این بچه ها الان حدود یکماه است که نه معلمی به آنها مراجعه کرده و نه کسی وضعیتشان را پیگیری کرده است، مراجعه به آموزش پرورش استان و وزارتخانه هیچ نتیجه ای در بر نداشته است این در حالیست که وزیر عقیده دارد که 40 هزار نیروی مازاد دارد که باید تعدیل نیرو شوند.

وی خواستار شد دولت به وعده هایی که داده عمل کند ما تا الان دهها تماس از خارج از کشور داشتیم که مردم خیری هستند که بخواهند این کودکان را درمان کنند اما به خاطر امیدی که به دولت آقای روحانی بسته بودیم همه این پیشنهادها را رد کردیم متاسفانه تدبیر این دولت هنوز نتیجه برای این بچه ها نداشته است.

آمنه راد یکی از دانش آموزان مدرسه شین آباد است که دچار سوختگی شدید شده است، وی که در این تجمع حضور داشته گفت: تا به حال برای ما کاری انجام نشده، الان هم که اینجا هستیم اجازه نمی دهند که وزیر را ببینیم بعضی از دوستان ما یکماه هست که معلمی به آنها سر نزده نه حق بیکاری پدر و مادرهایمان داده می شود و نه مستمری خودمان.

وی درباره وضعیت تحصیل خود و همکلاسی هایش گفت: درس خواندنمان جوری هست که انگار ترک تحصیل کرده ایم و درس نمی خوانیم چون هیچ نظمی در درس خواندمان وجود ندارد. درمانمان هم زیاد خوب پیش نمی رود دکتر فاطمی که پزشکمان بود تا الان رئیس بیمارستان بود و کارهایمان بهتر پیش می رفت از وقتی ایشان رفته اند دیگر وضعیت درمانیمان هم خوب پیش نمی رود.

این دانش آموز هم چنین در ادامه گله مندی اش از رسیدگی های دولت گفت: فقط دیه را به ما داده اند آن هم نه به همه بچه ها به بعضی ها هم نصف دیه را داده اند و می گویند زیاد است همه آن را نمی توانیم پرداخت کنیم. آقای حاجی بابایی وزیر سابق آموزش و پرورش می گفت می فرستیمتان خارج اما الان همه ما مشکلات پوستی داریم وما را به خارج نفرستاده اند، آنجا کمتر از بیست روز خوب می شویم اما اینجا شش سال طول می کشد.

غذای کارگران عسلویه در آشپزخانه‌های غیر بهداشتی تهیه می‌شود

کارگران در منطقه پارس جنوبی از غیر استاندارد بودن محیط بسیاری از آشپزخانه‌های صنعتی خبر می‌دهند که در آنها غذای روزانه کارگران شاغل در پروژه‌های مختلف این منطقه تهیه می‌شود.

به گزارش9اسفندایلنا،براساس اطلاعات فعالان کارگری منطقه پارس جنوبی هم اکنون بسیاری از پیمانکارانی که مسئولیت تهیه غذای مصرفی کارگران این منطقه را برعهده دارند خود را نسبت به اجرای حداقل استانداردهای بهداشتی ملزم نمی‌دانند.

عکس‌هایی که در ارتباط با شرایط فعلی برخی از آشپزخانه‌های صنعتی منطقه پارس جنوبی توسط این گروه تهیه شده است نشان دهنده وضعیت بهداشت در آشپزخانه‌های صنعتی این منطقه است.

این وضعیت درحالی است که پیش از این چندین باراخباری از مسمومیت گروه‌هایی از کارگران منطقه پارس جنوبی به دلیل مصرف غذای آلوده منتشرشده است.

فعالان کارگری منطقه عسلویه تاکید دارند مشابه چنین وضعیتی در آشپزخانه‌های صنعتی مجوز دار این منطقه نیز حاکم است.

براساس این اطلاعات سازمان منطقه آزاد موظف است تا هر شش ماه یکبار اسامی پیمانکاران مجازی را که شرایط آشپزخانه‌های آنها مورد تایید بازرسان مرکز بهداشت رسیده است را در کنار پیمانکار غیر مجاز منتشر کند تا کارفرمایان بتوانند در زمان اجرای پروژه برای تامین غذای بهداشتی برای کارگران، تمهیدات لازم را اتخاذ کنند.

بنابهمین گزارش،هم اکنون در منطقه ویژه عسلویه شمار زیادی آشپزخانه صنعتی در وضعیت غیر بهداشتی فعالیت می‌کنند که کارگران امکان شکایت برای جلوگیری از فعالیت آنها را ندارند.

این وضعیت در حالی است که به موجب ماده سه و چهار مقررات اشتغال نیروی انسانی مناطق ویژه اقتصادی سازمان منطقه موظف است تا پس از شناسایی امکانات رفاهی ضروری کارگران از کارفرمایان بابت تامین آنها ضمانت‌های لازم را اخذ کند.

برق جان کارگر شهر هویزه را گرفت

اتصال برق، جان کارگر شهر هویزه را گرفت.

به گزارش9اسفندفارس بنقل ازعضو شورای اسلامی شهر هویزه یکی ازکارگران بر اثر برق گرفتگی جان خود را از دست داد.

برپایه این گزارش،این کارگر مشغول به کار بوده که بر اثر اتصال برق چنین اتفاقی به وقوع پیوسته است.

گلوله‌ی سپاه در مرز ربط، جان کولبرجوانی را گرفت

نظامیان حکومت ایران با تیراندازی به کاروان کولبران مرزی در شهرستان سردشت جوانی را از پای درآوردند.

به گزارش 9اسفندکُردپا، یک کولبر جوان به نام سیروان برزنجی فرزند لطیف در مناطق مرزی شهر ربط از توابع شهرستان سردشت توسط گلوله نیروهای مرزبانی ایران جان سپرد.

حادثه در شامگاه روز گذشته، هشتم اسفندماه روی داده است.

یک منبع مطلع از شهر ربط با تأیید این خبر گفت: نظامیان هنگ مرزی سپاه به هنگام عبور شماری از کولبران، بدون هیچگونه اخطار قبلی، اقدام به تیراندازی کردند که در این گلوله‌پراکنی‌ها جوانی ٢٥ ساله در دم جان خود را از دست داد.

وی در ادامه افزود: نظامیان ایران برای کولبران کمین کرده و تیراندازی مداوم آنان، تلف‌شدن تعدادی از اسب‌های‌بارکش متعلق به کاسبکاران را نیز در پی داشت.

همچنین تمامی وسایل و کالای همراه کولبران و کاسبکارن توسط این نظامیان ضبط شده است.

نهم اسفندماه1393

اخباروگزارشات کارگری8اسفند1393

- کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری:تهدید محمد جراحی به اعتصاب غذا

- بهنام ابراهیم زاده همچنان تحت فشار و شکنجه قرار دارد!!!

- سندیکای کارگران فلزکارمکانیک:آزادی بیان محدود شدنی نیست !

- نژاد پرستی در ساختار آموزشی ایران

- گرانی نان در صدر شکایات مردم

- مفت فروشی 16 میلیون تن سنگ آهن

- برخورد 4 تریلر 3 کشته و زخمی بر جای گذاشت

- راننده تانکر حامل سوخت در مسیر نایین به اردکان در آتش سوخت

- اعتصاب ۲۰۰۰ کارگر معدن مس بریک گولد در زامبیا

- شش سال زندان برای کارفرمای شکنجه گر هنگ کنگی

کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری:تهدید محمد جراحی به اعتصاب غذا

محمد جراحی کارگر زندانی که در زندان عمومی تبریز به سر میبرد مدتهاست که در این بند دچار نا امنی جانی شده است واز سوی افرادی (رحمان استادی و جواد محمدپور ) که توسط ماموران زندان حمایت می شوند مورد توهین واهانت و آزار قرار گرفته است ، چنانکه شدیدا فضای بند را برایش نا امن کرده است. به همین دلیل محمد جراحی با شرح فضای بند برای رییس زندان ، از وی خواسته است که به بند سیاسی منتقل شود ، در غیر این صورت دست به اعتصاب غذا خواهد زد.

کمیته پیگیری و خانواده محمد جراحی از سازمانهای کارگری میخواهیم که جهت تحقق مطالبه این کارگر زندانی تلاش نمایند .

کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری

بیانیه 118 کمیته حمایت از شاهرخ زمانی

بهنام ابراهیم زاده همچنان تحت فشار و شکنجه قرار دارد!!!

بهنام ابراهیم زاده را 27 بهمن از بند 209 اوین به زندان رجایی شهر برگرداندند و بعد از بند قرنطینه به حسنیه که به محل نگهداری زندانیان تبدیل شده است منتقل کردند ، اما تقریبا" تمامی وسائل و لباس های بهنام را دزدیدند ویا شکسته و خراب کردند و مسئولین هیچ جوابی نمیدهند و به خواسته های او توجه نمی کنند. از طرفی بهنام که بر اثر شکنجه های وارده و نگهداری در زندانهای ضد انسانی ، سلولهای انفرادی ، بر اثر سوء تغذیه به دلیل کمبود غذا یا نامناسب بودن مواد غذایی و همچنین بر اثر اعتصابات غذایی برای اعتراض به بی عدالتی ها و اعمال ضد انسانی مسئولان و ماموران مانند بسیاری از زندانیان دچار بیماری های مختلف از جمله آرتروز گردن ، عفونت کلیه و ... شده است و اکنون که در حسینه او را زندانی کردند بر اثر سرمای شدید حسینه بیماری های او شدت یافته و دردناک شده اند ، بهنام از این وضعیت و سرمای حسینه در رنج است. در واقع نگهداری او در حسینه ترفند و برنامه جدید سربازان گمنام امام زمان است جهت شکنجه و تنبیه بهنام به خاطر ادامه مبارزه و اعتراضات او به نا عدالتی و اعمال ضد انسانی در جمهوری اسلامی است.

کارگران و مردم آزادیخواه،

در این مبارزه یک طرف حکومت سرمایه داری جمهوری اسلامی قرار دارد و در مقابلش کارگران زندانی و زندانیان سیاسی است، حکومت سرمایه داری جمهوری اسلامی می خواهد توسط ماموران و شکنجه گران ما را وادار به تمکین در مقابل هر گونه اعمال دیکتاتوری سرمایه داری به شکل ولایت فقیه نماید از این جهت است ، زندانیان سیاسی را در زندان نیز رها نکرده و آنها را هر روز با روش های گوناگون شکنجه می کنند و بر علیه شان پرونده های جدید با اتهامات واهی و دروغین می سازند، اگر ما در مقابل اعمال ضد انسانی ماموران و در مجموع حکومت جمهوری اسلامی سرمایه داری ایستادگی نکنیم و از زندانیان سیاسی ازجمله بهنام ابراهیم زاده دفاع نکنیم ، جمهوری اسلامی هر روز بیشتر از قبل به هستی و سفره خانواده کارگری و آزادی های انسانی حمله خواهد کرد، با هر چه بیشتر متشکل شدن در تشکل های صنفی و سیاسی خود به مقابله با این حکومت ضد انسانی بر خیزیم.

ما از کارگران و مردم آزادیخواه ، همچنین از تشکل ها و نهاد های مردمی داخل و خارج می خواهیم به حمایت های خود از زندانیان سیاسی بخصوص بهنام ادامه داده و برای نجات او به اقدامات اعتراضی عملی خود بیافزایند .

کمیته حمایت از شاهرخ زمانی

7/12/1393

سندیکای کارگران فلزکارمکانیک:آزادی بیان محدود شدنی نیست !

در پی حمایت سندیکای کارگران فلزکارمکانیک از تجمع اعتراضی 10 اسفند آموزگاران زحمتکش و پشتیبانی از خواسته های مندرج در بیانیه کانون صنفی معلمان ایران و همچنین اعتراض به فیلتر شدن سایت رسمی کانون صنفی معلمان ایران ، از روز 1393/12/05 سایت سندیکای کارگران فلزکارمکانیک توسط کار گروه مصادیق مجرمانه فیلتر شد و از دسترسی آزاد کارگران ایران به این سایت، خارج گردیده است.ما این رفتار غیرقانونی را محکوم کرده و اعلام می کنیم که این گونه رفتار جز مخدوش کردن چهره فرهنگی و سیاسی کشورعزیزمان ایران در جهان پیامد دیگری ندارد.در روزگار دسترسی آزاد و آسان و پیشرفت علم اطلاع رسانی ، آزادی بیان محدود شدنی نیست.اعتراض به محدود شدن حقوق قانونی و انسانی، حق همه شهروندان ایرانی است و اصل 27 قانون اساسی تجمع، اعتصاب و راهپیمایی را حق همه مردم ایران دانسته است. اصل نهم قانون اساسی نیز تاکید کرده است که: «هیچ مقامی حق ندارد به نام حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور آزادی های مشروع را هرچند با وضع قوانین و مقررات ، سلب کند.»سندیکای کارگران فلزکارمکانیک ضمن حمایت دوباره از خواسته های آموزگاران و کانون صنفی معلمان ایران ، خود را جدا از این زحمتکشان ندانسته و با آنان اتحادی ناگسستنی دارد.

سندیکای کارگران فلزکارمکانیک 1393/12/07

نژاد پرستی در ساختار آموزشی ایران

محمد حبیبی فعال صنفی معلمان

این نوشته ،یادداشتی است کوتاه مبتنی بر تجربیات شخصی یک معلم که پس از 11 سال تدریس در حداقل 6استان این کشور،به خود اجازه داده که نظرشخصی خود را درباره نژادپرستی در سیستم آموزشی ایران بیان کند.پس اگر درحال خواندن این یادداشت هستید و علاقمندید که نوشتاری علمی مبتنی برآمارها وداده های کارشناسی را درباره این موضوع مشخص مطالعه کنید،توصیه من به شما این است:

وقت خود را بی جهت هدر ندهید.این نوشته بدرد شما نمی خورد. چرا که صرفا نتیجه مشاهدات شخصی من به عنوان یک معلم درطول سالهای کاری خود وهمچنین گپ وگفت ها یی است که دراین سالهابا همکارانم داشته ام.درنتیجه نظریاتی شخصی است که اصراری هم بر درستی آن ندارم.

لینک متن کامل: http://www.kanoonm.com/1701

گرانی نان در صدر شکایات مردم

گزارش رسمی وزارت صنعت نشان می‌دهد، در دی‌ماه امسال بالاترین میزان شکایت مردمی در بخش کالاها از نان بوده است.

به گزارش 8اسفند تسنیم، طی دی ماه سال 1393 تعداد 24693 فقره شکایت در خصوص کالا و خدمات توسط ستادهای خبری سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور دریافت شده که پس از ارزیابی کارشناسی تعداد 24676 مورد قابل پیگیری و تعداد 17 مورد غیرقابل پیگیری تشخیص داده شده است.

از مجموع شکایات دریافتی تعداد 17605 فقره (71 درصد تلفنی) از طریق تماس مردم با خط تلفن 124 بوده، تعداد 2606 فقره(11درصد حضوری) و با حضور شاکیان در محل ستادخبری سازمان و ارسال تعداد 4482 فقره(18 درصد حضوری) و با حضور شاکیان در محل ستاد خبری سازمان و ارسال تعداد 4482 فقره (18درصد کتبی) شکایت بصورت مکتوب صورت گرفته است.

از مجموع شکایت دریافتی تعداد21070 فقره(85 درصد) مروط به بخش کالا و تعداد 3623 فقره(15 درصد) مربوط به بخش خدمات می‌باشد. بطوری‌که در بخش کالا: بیشترین شکایت از نان، میوه و سبزی، پوشاک، سبوس گندم و لبنیات بوده و در بخش خدمات: بیشترین شکایت از تعمیر خودروهای سبک، حمل و نقل درون شهری، مشاورین املاک تعویض روغنی و آرایشگاه مردانه می‌باشد.

بررسی شکایات دریافتی بر اساس نوع تخلف، بیانگر این است که گرانفروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت بیشترین تخلفات را به خود اختصاص داده اند.

مفت فروشی 16 میلیون تن سنگ آهن

با رکود شدید در طرح های زنجیره فولادسازی کشور، صادرات ذخائر سنگ آهن ایران به قیمت تقریبا مفت به کشورهای خارجی همچنان ادامه دارد؛ صادراتی که فقط برای معدودی از صادرکنندگان، درآمدهای میلیاردی دارد.

بر اساس آمار گمرک، در 10 ماه اول امسال صادرات سنگ آهن به صورت خام یا با حداقل فرآوری به حدود 16 میلیون تن رسیده است. از صادرات این حجم عظیم سنگ آهن، فقط 972 میلیون دلار درآمد نصیب کشور شده است.

این حجم عظیم صادرات 16 میلیون تنی شامل 7 میلیون و چهارصد و شصت هزار تن سنگ آهن با خلوص آهن کمتر از 40 درصد (سنگ آهن خام)، 7 میلیون و سیصد هزار تن سنگ آهن با خلوص بالای 40 درصد (سنگ آهن با یک مرحله فرآوری) و مابقی آن دیگر فرآورده های سنگ آهن بوده است.

هر تن سنگ آهن به طور متوسط امسال 29 دلار مبادله ای یا 23 دلار آزاد صادر شده است و با توجه به سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی افرادی که در جریان این خام‌فروشی قرار دارند باید پاسخگویی این سوال باشند که صادرات 16 میلیون تن سنگ آهن آن هم به قیمت نازل کمتر از 30 دلار چه مفهومی دارد و این در حالی است که سنگ آهن صادراتی با تبدیل به محصولات فولادی حدود تنی 500 دلار وارد کشور می‌شود.

ایران از لحاظ مواد اولیه تولید فولاد جزو چند کشور برتر جهان است اما به علت عدم توسعه زنجیره استحصال سنگ آهن تا تولید فولاد، همچنان بخش اعظم سنگ آهن استخراج شده از معادن عظیم کشور به صورت خام یا با حداقل فرآوری به خارج صادر می شود که ارزآوری آن در مقابل واردات فولاد و محصولات فولادی کشور، ناچیز است.

طبیعی است اگر زنجیره استحصال سنگ آهن تا تولید فولاد در کشور به اندازه کافی توسعه پیدا کرده بود، هم اکنون نه تنها کشورمان در تولید محصولات فولادی به خودکفایی رسیده بود و صدها هزار شغل در این صنایع ایجاد شده بود، بلکه از صادرات سنگ آهن به قیمت تقریبا مفت به کشورهای خارجی جلوگیری می شد.

بخشی ازیک گزارش مشرق بتاریخ7اسفند

برخورد 4 تریلر 3 کشته و زخمی بر جای گذاشت

تصادف شدید چهار دستگاه تریلر در محور یزدان‌آباد به بافق یک کشته و دو زخمی بر جای گذاشت.

به گزارش 7اسفند فارس ، چهار دستگاه تریلر در محور یزدان‌آباد به بافق حوالی چهار راه سقاخانه ابوالفضل صبح امروز با هم برخورد کردند.

این حادثه بین یک دستگاه تریلر حامل مواد سوختی که از سمت بافق به طرف یزدان‌آباد زرند در حرکت بود با سه دستگاه تریلر حامل مواد معدنی که از سمت یزدان‌آباد به طرف بافق در حرکت بودند، رخ داد و یک کشته و دو زخمی بر جای گذاشت.

براساس این گزارش این محور حد فاصل یزدان‌آباد به سیریز از عرض کم و آسفالت نامطلوب برخوردار است که تاثیر زیادی در وقوع حوادث دارد.

راننده تانکر حامل سوخت در مسیر نایین به اردکان در آتش سوخت

رییس آتش نشانی نایین گفت: یک تانکر حامل مواد سوختی در پی واژگونی در مسیر نایین به اردکان آتش گرفت و راننده آن کشته شد.

به گزارش7اسفندایرنا ،عبدالله سلطانی محمدی روز پنجشبه گفت: این حادثه ساعت22 و 15 دقیقه شب گذشته روی داد.

وی افزود: حادثه در کیلومتر 45 جاده نایین به اردکان یزد رخ داد .تانکر حامل مواد سوختی به علت نامعلومی به سمت راست جاده منحرف و واژگون شد و آتش گرفت و راننده آن در دم جان داد.

اعتصاب ۲۰۰۰ کارگر معدن مس بریک گولد در زامبیا

بیش از دو هزار نفر از کارگران عضو اتحادیه در معدن مس لوموانای زامبیا که متعلق به بریک گولد است، برای روشن شدن سرنوشتشان پس از تعطیلی این معدن دست از کار کشیدند.

به گزارش8اسفند ماین نیوز، زامبیا در ژانویه حق معدنکاری در معادن روباز را از شش به 20 درصد افزایش داد که باعث شد شرکت کانادایی بریک گولد تصمیم بگیرد فعالیتش در معدن مس لوموانا را که از حدود چهار هزار شغل حمایت می‌کند، تعطیل کند.

وزیر کار زامبیا اعلام کرد مقامات وزارتخانه اش به همراه اتحادیه کارکنان زامبیا و مدیریت معدن لوموانا برای پایان دادن به این اعتصاب دیدار کرده اند.

بر اساس گزارش رویترز، رییس جمهور جدید زامبیا از مقامات دولتش درخواست کرده است اختلاف با شرکتهای معدنی در مورد حق معدنکاری و مالیات را حل کنند.

شش سال زندان برای کارفرمای شکنجه گر هنگ کنگی

یک زن هنگ کنگی به اتهام شکنجه و بدرفتاری با خدمتکار اندونزیایی خود به شش سال زندان محکوم شد.

به گزارش27فوریه یورونیوز،دادگاهی در هنگ کنگ، این کارفرمای ۴۴ ساله را در هیجده مورد از بیست اتهام وارده از جمله سوء استفاده کاری، آسیب های جسمانی شدید، تهدید و پرداخت نکردن دستمزد، گناهکار شناخت.

تظاهرکنندگانی در خارج از دادگاه، برده داری از زنان را محکوم کردند. یکی از آنها گفت: «مشکل اصلی این است که سوء استفاده ها ادامه دارند، حتی با رای مثبت دادگاه به پرونده ارویانا، این سوء استفاده ها ادامه خواهند داشت چون قانون تغییر نکرده است.»

زنان زیادی مانند این خدمتکار ۲۳ ساله اندونزیایی در هنگ کنگ با رفتارهای غیرانسانی مواجه اند.

مدافعان حقوق بشر بارها درباره این خشونت ها هشدار داده اند.

بیش از سیصد هزار خدمتکار خارجی عمدتا از اندونزی و فیلیپین در هنگ کنگ کار می کنند.

هشتم اسفندماه1393

akhbarkargari2468@gmail.com



نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد