logo





در خواست جمعی از فعالان سیاسی استان زنجان از میر حسین موسوی:

نظریاتشان را بطور شفاف و رسمی،در خصوص همكاری و مشورت و استفاده ازتمام احزاب اصلاح طلب(حداقل احزابی كه از وی در انتخابات حمایت نموده اند)،در اداره ی كشور،بیان نمایند.

يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۹ آپريل ۲۰۰۹

هر روز كه به انتخابات ریاست جمهوری دهم نزدیكتر میشویم،شاهد اجماع حداكثری احزاب اصلاح طلب و تشكل های سیاسی از كاندیداتوری آقای موسوی هستیم.
بركسی پوشیده نیست كه رییس جمهور آینده ی كشور،باید از حمایت یك جبهه ی قدرتمند و گسترده ی فكری،سیاسی در میان جامعه ی مدنی برخوردار باشد و این حمایت هرگز بوجود نمی آید مگر آنكه نوعی ارتباط پیوسته میان دولت و احزاب و انجمنها و محافل روشنفكری وجود داشته باشد.چرا كه این احزاب و گروهها بعنوان پل ارتباطی بین دولت و مردم قرار دارند.
رییس جمهور باید بپذیرد نماینده ی خواسته های دموكراتیكی باشد كه در چارچوب حاكمیت قرار دارند.در راه اعتلای ایران،استفاده از تمام ظرفیت های فكری و تجربی نه تنها ضروری ،بلكه واجب هم می باشد.
گستردگی ارتباطات و تعاملات در دنیای كنونی،یك رییس جمهور را ملزم میكند كه در زمینه های گوناگون،دارای مشاوران و وزیرانی قوی باشد.چراكه از فاكتورهای یك رییس جمهور موفق،توانایی وی در مشورت گیری از افراد خبره و كارشناس،در تصمیم گیری های سیاسی و بحرانها،میباشد.
آیا اقای موسوی قائل به خرد جمعی و استفاده از خبرگان سیاسی می باشد؟
جمعی از فعالین سیاسی استان زنجان از آقای میرحسین موسوی درخواست دارند كه نظریاتشان را بطور شفاف و رسمی،در خصوص همكاری و مشورت و استفاده ازتمام احزاب اصلاح طلب(حداقل احزابی كه از وی در انتخابات حمایت نموده اند)،در اداره ی كشور،بیان نمایند.
اگر میر حسین به این سؤالها جوابگو باشد،توانسته آراء گروهی را كه تعداد آنها كم هم نیست،با برطرف كردن دغدغه شان،به نام خود به صندوق بریزید

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد