خانم پروفسور دکتر الزه لنز استاد دانشگاه بوخوم آلمان در رشته علوم اجتماعی جديدا کتابی را با نام جنبش نوين زنان در آلمان علنی نموده است که در زير خلاصه ای فشرده از مقدمه اين کتاب برای معرفی ارائه می گردد.
" ۴۰ سال از به وجود آمدن جنبش نوين زنان در آلمان می گذرد اما تاريخ اين جنبش، تنوع و چند سوئی و پيروزی های اين جنبش هنوز برای افکار عمومی به تحرير در نيامده است و افکار عمومی در باره اين تاريخ چيزی نمی داند. تصوير کنونی اين جنبش را که بنظر می رسد که در سال های ۷۰ در جا می زند را خانم الزه لنز سوسيالوگ به ما معرفی می نمايد. وی با استفاده از ماخذ های استثنائی اش، تاسيس و توسعه اين جنبش را از حدود سال های ۶۸ تا تقريبا سال ۲۰۰۰ دنبال نموده و به تحرير درآورده است.
آگاهی بدون ارزشگذاري
خانم لنز اعتقاد دارد که جنبش زنان همواره خود را در مسير گسترش توسعه داده است. هر گروهی در محيط اجتماعی خودش و در طبقات مختلف و در ميان گروه های انسانی و فرهنگی متفاوت به فعاليت پرداخته است. در واقع اين جنبش چون گروه کری متشکل از آراء متفاوت از يکديگر و در تضاد با هم شکل گرفته است. از اين رو به تحرير درآوردن تاريخی يکدست از اين جنبش بسيار مشکل می باشد.
الزه لنز و تيمش راه ديگری را انتخاب نمودند: آنها ۲۶۷ ماخذ اصلی از اين جنبش و همچنين نوشته های مهم و جالب توجه ای را از سال های ۱۹۶۸ تا سال ۲۰۰۰ جمع آوری نمودند. در اين بررسی ها نه تنها زنان بلکه مردان هم مورد مصاحبه قرار گرفتند. خانم الزه و تيمش آگاهانه خود اين ماخذ ها را ارزش گذاری ننموده و می گويند: ما قصد داريم تا اساسی را برای جدل های منتقدانه با جنبش نوين زنان آماده سازيم".
اين کتاب همچنين برای تدريس در مدارس عالی و همچنين دبيرستانها و آموزش سياسی بسيار مناسب می باشد.
کتاب خانم الزه با تم های جنبش زنان و بر اساس توسعه اين جنبش تقسيم بندی شده است. اين تقسيم بندی در چهار مرحله انجام پذيرفته است:
۱/ فاز آگاهی و شناخت (۱۹۶۸ تا ۱۹۷۵) ۲/ فازه تنوع افکار و ثبات (۱۹۷۶ تا ۱۹۸۰) در اين فاز کار روشنگری در شکل نشريه و پروژه های مختلف و برگزاری کنفرانس ها در دستور کار جنبش قرار دارد. ۳/ فاز انتگراسيون و مهارت پذيری (۱۹۸۰ تا ۱۹۸۹) در اين فاز برابری حقوقی در صحنه اشتغال در مرکز توجه جنبش قرار دارد و جنبش های زنان در کليسا ها، اتحاديه ها و احزاب سياسی جذب می گردند. در فاصله سال های ۱۹۸۹ و ۲۰۰۰ بين المللی شدن جنبش، اتحاد و وحدت و بازنگری در دستور قرار می گيرد".
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد