logo





پیام نسرین ستوده برای دریافت دکترای افتخاری از دانشگاه یورک

پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳ ژوين ۲۰۱۳

Nasrin-Sotoudeh200.jpg
چهارشنبه، ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ ـ به گزارش جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران (عضو فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر)، دانشگاه یورک، یکی از معتبرترین دانشگاه های کانادا تورونتو/کانادا، امروز در مراسم با شکوهی دکترای افتخاری حقوق را به نسرین ستوده، وکیل دادگستری و مدافع حقوق بشر زندانی اعطا کرد. آقای عبدالکریم لاهیجی، حقوقدان و رییس فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر و رییس جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران، به نمایندگی از نسرین ستوده پیام او را که از زندان اوین ارسال شده بود در این مراسم خواند و دکترا و ردای دانشگاه را دریافت کرد.

جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران:

lddhi@fidh.org
http://www.facebook.com/lddhi.fidh
Twitter: @fidh_fa
--------------------/

ریاست عالی دانشگاه،
آقای رییس دانشگاه،
آقای رییس دانشکده،
همکاران،
خانمها، آقایان،

افتخار دارم که به نمایندگی از سوی دوست و همکار ارجمندم نسرین ستوده در این مراسم با شکوه شرکت می کنم و پیام او را که در شرایطی سخت از زندان اوین در ایران برای شما فرستاده ، قرائت می کنم.

عبدالکریم لاهیجی

-------------------------//

رياست عالی محترم دانشگاه يورك،
رییس محترم دانشگاه،
رییس محترم دانشکده علوم انسانی و مطالعات حرفه ای،
اعضاي محترم سنا، همکاران،
خانم‌ها و آقايان،

درودهاي صميمانه‌ي مرا از ايران پذيرا باشيد. همچنين احترام فراوان خود را تقديم جايگاه علم و خرد مي‌نمايم و سپاس خود را تقديم رييس محترم و مسئولان گرامي دانشگاه پرآوازه‌ي يورک مي‌نمايم كه افتخار بزرگي را نصيبم كرده‌اند. از استادان هم میهن خود، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه یورک نیز که مرا برای این افتخار بزرگ نامزد کردند، سپاسگزارم.

مي‌دانيد من نيز در يكي از دانشگاه‌هاي ايران درس خوانده‌ام. دانشكده‌ي حقوق دانشگاهي كه من در آ

نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد