بدنبال انتشار «فراخوان برای مشارکت در روند شکل دهی تشکل بزرگ چپ» و دعوت از کنشگران منفرد چپ به همکاری در این پروژه، هیئت های نمایندگی سه سازمان در گفتگوی مشترک، برنامه پیشنهادی پیشبرد پروژه شکلدهی چپ بزرگ که در حقیقت همان “نقشه راه” است را تهیه کردند. برنامه پیشنهادی به نظرخواهی عمومی گذاشته شد و نظراتی نیز از جانب برخی از کنشگران منفرد چپ داده شد. در ادامه کار جلسه ای با شرکت نمایندگان سه سازمان و کنشگران منفرد چپ در اواسط فوریه تشکیل شد. هدف این جلسه بحث و گفتگو پیرامون نقشه راه و در صورت امکان تعیین داوطلبینی برای شرکت در هیئت اداره کننده این پروژه بود. علیرغم شرکت خوب کنشگرانی که دعوت شده بودند، ولی شرکت کنندگان به تبلیغات ناکافی انتقاد داشته و امکان شرکت وسیعتری را طرح می کردند. در نهایت قرار شد تا این جلسه سه ماه بعد مجددا تشکیل شده و تلاش شود تا آن زمان با پیگیری بیشتر، نیروی وسیعتری را جلب کند. همزمان تصمیم گرفته شد تا بدون تاخیر گروه اداره کننده این پروژه، متشکل از نمایندگان سازمانها و کنشگران منفرد چپ تشکیل و کارهای تدارکاتی اولیه را آغاز کنند.
در پی این تصمیم، اولین جلسه گروه اجرائی موقت «پروژه وحدت چپ» با شرکت نمایندگان سازمانها و دو تن از کنشگران منفرد داوطلب در جلسه نیمه فوریه، در تاریخ 17 مارس، تشکیل شد.
از آنجا که در جلسه نیمه فوریه، شرکت محدود کنشگران منفرد مورد نقد قرار گرفته بود، اولین موضوع این نشست بحث سازمان دادن کنفرانس بعدی برای منفردين بود. همه شرکت کنندگان در جلسه، نشستهای گذشته را مثبت ارزيابی میکردند و خواهان تداوم آنها بودند. در عين حال تاکيد می شد که سازماندهی مباحث نظری بايد سرعت بيشتری داشته باشد.
در این جلسه پس از بحث، قرارهائی به تصويب رسید
يک - تاريخ نشست نهائی کنشگران چپ منفرد - 22 ژوئن در کلن تعیین شد هدف اين نشست اولا تصحيح و تکميل نقشه راه و ثانيا انتخاب نمايندگان دائمی کنشگران چپ منفرد برای شرکت در هيات مديره است.
همچنین تصمیم گرفته شد تا برای تبلیغ و توضیح بیشتر این پروژه و جلب همکاری هر چه وسیعتر فعالین چپ، سه کنفرانس ديگر در کشور سويس و شهرهای برلین و هانوور برگذار شوند. زمان این جلسات تعیین شد که این زمان بندی باید با همراهی مسئولین هر یک و امکانات محلی تدقیق شوند. همچنین پیرامون چگونگی برگزاری این کنفرانسها، با توجه به تجارب چند کنفرانس قبلی تصمیماتی اتخاذ شد.
دو - یک جلسه پالتاکی برای کنشگران چپ منفردی که آمادگی خود را برای مشارکت در این پروژه اعلام کرده اند به منظور گزارش دهی و تبادل نظر پیرامون این پروژه، نقشه راه و موانع و مشکلات آن مورد بحث قرار خواهند گرفت.
سه – تاکيد شد که انتخاب نمايندگان منفردين نيازمند بحث و تدارک است. نمایندگان منفردین تنها محدود به گروه اداره کننده نیست بلکه برای شرکت در گروه های کار نیز باید نمایندگانی از کنشگران چپ منفرد حضور داشته باشند. از این زاویه، کنشگران چپ منفرد باید در تمامی سطوح حضور داشته باشند و پا به پای سازمانها در پیشبرد این پروژه مشارکت کنند. تصمیم گرفته شد تا این مشکل از طریق همفکری و مشورت با جمع کنشگران چپ منفردی که تا کنون اعلام آمادگی کرده اند در میان گذاشته شده و از میان این بحثها راه حل این مسئله پیدا خواهد شد.
چهار – تاکيد شد که همانگونه که در جلسه کلن خواسته شده بود، در هر مکانی که کنشگران چپ منفرد و اعضائی از سه سازمان حضور دارند، جلسات مشترکی برگذار شوند.
پنج – مسئله جلب و جذب کنشگران چپ جوان از اهميت ويژه ای برخوردار است. در این زمینه باید شناختمان را تکمیل کرده و آشنائی بیشتری با تشکلهای جوانان در خارج کشور پیدا کنیم. (مخصوصا نسلی که بعد از 88 به خارج آمدند). بدين ترتيب شناسائی دقيقتر از محافل، افراد و انتشارات جوانان در دستور کار قرار میگیرد.
شش- حرکت ما برای وحدت چپ نبايد یک سیمای "خارج کشور" به خود گیرد. .ضروری است که ارتباطات موجود سازمانی و انفرادی با محافل و نيروهای فعال در داخل کشور تقويت شده و در حد امکان آنها را در جريان برنامه وحدت چپ بگذاريم.
هفت – تلاشهای تاکنونی برای شناساندن این پروژه به فعالین چپ، اعم از آنان که در صفوف سازمانها و احزاب فعالند و آنانی که به صورت فردی فعالیت میکنند، کافی به نظر نمیرسد و لازم است تا در این زمینه کار بیشتری صورت گیرد. به این منظور علامه برتقویت سایت «وحدت چپ»، لازم است تا با تلويزيونها ئی که در ايران بيننده دارند، تماس گرفته شده و از طریق این امکانات برای شناساندن این پروژه به عموم مردم و فعالین چپ بهره گیری شود.
هشت – هر فعالیت جمعی یقینا با هزینه هائی همراه است. هزينه های مربوط به اين پروژه از قبيل هزينه انتشار اعلاميه ها، اجاره سالنهای کنفرانس، هزینه مسافرت سخنرانان و نمایندگان و هزینه های برنامه های تبلیغی از قبیل برنامه های ویدئوئی، رادیوئی یا تلویزیونی و غيره بايد از طريق يک صندوق مشترک تامين شوند. در حال حاضر، سه سازمان هر کدام متعهد به تامین مبلغی برای این صندوق شده اند. با تعیین یک صندوق کمک مالی از منفردين هم دعوت میشود که در حد امکان به اين صندوق کمک کنند. در حال حاضر هزینه سفر نمايندگان سازمانها توسط سازمان مربوطه تامين می شوند و هزينه سفر نمايندگان منفردين به صورت شخصی و یا از طریق منابع خود منفردین تامین میگردد.
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد