آفتاب: این حرکت کره شمالی در پی وضع دور جدیدی از تحریمها علیه این کشور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد انجام گرفته است.
روز پنجشنبه (۷ مارس، ۱۷ اسفند) شورای امنیت قطع نامه ای را صادر کرد که بر اساس آن تحریمهایی علیه دیپلماتهای کره شمالی، کالاهای لوکس و مبادلات مالی به تصویب رسید.
این اقدام مجمع عمومی سازمان ملل متحد در پی آزمایش یک بمب اتمی در ماه گذشته میلادی، از سوی کره شمالی صورت گرفت.
وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه ای اعلام کرد که وضع تحریمهای جدید باعث خواهد شد به وعده قبلی خود عمل کند و "دومین و سومین دور اقدامات متقابل علیه دشمن" را به اجرا بگذارد. مشخص نیست که منطور از این اقدامات چیست.
اعلام پایان توافق صلح دو کره در شبکه خبری دولتی اعلام شد.
گزارش شده که کیم یونگ اون، رهبر کره شمالی از یگانهای نظامی دیدار کرده است که در سال ۲۰۱۰ میلادی، در بمباران یک جزیره متعلق به کره جنوبی دست داشتند. وی در این دیدار از این یگانها خواسته است خود را برای "نابودی دشمن" آماده سازند.
در پی تصویب قطع نامه سازمان ملل متحد، سوزان رایس، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد رفتار کره شمالی را به شدت محکوم کرده و گفت در صورتی که کره شمالی آزمایش دیگری را انجام دهد، سازمان ملل "اقدامات جدی تری" انجام خواهد داد.
کین گانگ، سخنگوی وزیر خارجه چین نیز در بیانیه ای، از قطع نامه شورای امنیت سازمان ملل حمایت کرد. وی گفت چین از همه میخواهد که "آرامش خود را حفظ کرده و از انجام هر اقدام تنش زا پرهیز کنند."
کره شمالی روز پنجشنبه گفت آمریکا قصد دارد جنگی را علیه این کشور به راه بیاندازد. جنگ بین کره شمالی و کره جنوبی در سال ١٩٥٠ آغاز شد و با حمایت کشورهای مختلف از دو طرف، جنبه بین المللی یافت.
به گزارش شبکه خبی بی بی سی، این جنگ با امضای توافقنامه ترک مخاصمات در سال ١٩٥٣ خاتمه یافت اما هنوز بین کره شمالی با کره جنوبی و آمریکا قرارداد صلح امضا نشده است و رسما شرایط جنگ همچنان در شبه جزیره کره برقرار است.
نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد