- از اعتراض کارگران نی بر خوزستان حمایت کنیم!
- پایان یک هفته تجمع مستمر نیبرها در مقابل ساختمان دولت
- اعتراض کارگران پیمانی شرکت توزیع برق استان کرمانشاه
- یکی از کارگران مصدوم حادثه ریزش کانال آب در سیرجان جان باخت- تخت در ICU بیمارستان غرضی سیرجان برای این کارگرنبود
- گاز فاضلاب جان ۲ کارگر رستوران را گرفت
- مصدومیت شدید۳کارگردرپی ریزش سقف ساختمان در حال تخریب در بلوار فردوس
- یورش پلیس ضد شورش یونان به تجمع کنندگان مقابل ساختمان وزارت کاردرآتن
- انفجار یک کارخانه در ترکیه ومرگ حداقل۷کارگر
از اعتراض کارگران نی بر خوزستان حمایت کنیم!
بر اساس خبرهای منتشره روز دوشنبه نهم بهمن، ۵۰۰ نفر از ۲۰۰۰ کارگر نی بر شوشتر برای هفتمین روز متوالی تجمع اعتراضی خود را در برابر ساختمان ریاست جمهوری ادامه دادند. علاوه بر این سه روز از همراهی ۳۰۰ نفر از ۷۰۰ نفر کارگران نی بر مجتمع کشت و صنعت هفت تپه با این کارگران میگذرد. این در حالی است که به گفته کارگران معترض، آنها تاکنون هیچ پاسخ روشن و قانع کنندهای دریافت نکردهاند. اما به گفته یکی از کارگران ما که هفت روز به سختی توانستهایم به دور از هر امکاناتی به تجمع خود ادامه بدهیم، هم چنان مصممایم تا زمان دریافت پاسخ قانع کنندهای که نشان دهنده حل مشکلاتمان باشد در تهران حضور یابیم.
کارگران این دو مجتمع بزرگ خوزستان که در شرایط سخت زمستان در میان گل و لای و در گرمای طاقت فرسای تابستان کار میکنند، خواستار اجرا شدن طرح طبقه بندی مشاغل و بازنشسته گی پیش از موعد در باره مشاغل سخت و زیان آور، پرداخت منظم دستمزدها و تغییر ساز و کار بیمهای خود هستند. یکی از کارگران معترض گفت که سال گذشته در مزارع نی شکر که کار میکردیم وقتی به علت سرما تعداد زیادی کلاغ به صورت دسته جمعی مردند، دهها خبرنگار و عکاس برای دریافت خبر و به تصویر کشیدن مرگ کلاغها به مزارع نی شکر آمدند؛ اما در این چند روز تجمع ما هیچ مقام مسئولی نه تنها حاضر نشد از مشکلات ما بپرسد، بلکه حتی کسی نپرسید که در این مدت چه میخورید و شبها به کجا میروید.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری ضمن پشتیبانی از مبارزه کارگران نی بر شوشتر و هفت تپه، از همه کارگران میخواهد که از هر طریق ممکن از اعتراضهای آنها حمایت کنند. در حالی این اعتراض گسترده شکل گرفته است که در سالهای گذشته کارگران این منطقه، تجربه مبارزاتی ارزشمندی از جمله در احیای سندیکای نیشکر هفت تپه در کارنامه مبارزاتی خود دارند. بدون شک با این پشتوانه قدرتمند و حمایت کارگران شاغل در بخشهای مختلف مجتمع از این اعتراضها، کارگران نی بر خوزستان میتوانند خواستههای خود را محقق کنند.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری – ۱۰ بهمن ۱۳۹۱
پایان یک هفته تجمع مستمر نیبرها در مقابل ساختمان دولت
بعد از گذشت دو الی سه هفته فرصتی که دولت از کارگران خواسته است تا به مشکلاتمان رسیدگی کند، در صورت بیپاسخ ماندن خواستههایمان، طبق گفته مسئولان دفتر ریاست جمهوری (که اگر به مشکلات شما رسیدگی نشد دوباره تجمع کنید)، ما به تجمعات خود ادامه خواهیم داد.
به گزارش۱۱بهمن ایلنا، پس از گذشت هفت روز از تجمع کارگران فصلی نی بر در مقابل ساختمان ریاست جمهوری، ناچار تجمع اعتراضی کارگران نی بر هفت تپه و کشت و صنعت کارون شوشتر که بامداد روزسه شنبه (۳ بهمن ماه) درمقابل ساختمان ریاست جمهوری آغاز شده بود عصر روز دوشنبه ۹ بهمن ماه با توافقاتی میان نمایندگان کارگران و وعدههای مسئولان دولتی خاتمه یافت.
بنابهمین گزارش، تجمع اعتراضی کارگران فصلی نی بر کارون شوشتر مقابل ساختمان نهاد ریاست جمهوری در حالی خاتمه یافته است که حدود ۳۰۰ نفر از کارگران نیشکر هفت تپه نیز که از روز شنبه هفتم بهمن ماه در اعتراض به مشکلات صنفی مشابهی از شوش دانیال با سفر به تهران به جمع کارگران کارون پیوسته بودند.
به گفته یکی از کارگران معترض، پس از گذشت هفت روز از تجمع کارگران فصلی نی بر در مقابل ساختمان ریاست جمهوری، ناچار شدیم به وعدههای مسئولان دفتر ریاست جمهوری برای پی گیری مطالباتمان اعتماد کنیم.
این کارگر در ادامه گفت: نمایندگان ما طی مذاکراتی که با مسئولان داشتهاند قرار شده است ظرف دو هفته آتی دولت مشکلاتمان را در مجلس مطرح کند و در این زمینه با پی گیری و هماهنگی مجلس و دولت پاسخ مثبتی در جهت حل مشکلاتمان دریافت کنیم.
این کارگر با تاکید بر اهداف صنفی کارگران در طول مدت اقامت در تهران، گفت: کارگران با پایان دادن به تجمع خود نشان دادند که به وعدهای دولت اعتماد کردهاند.
اوبا بیان اینکه کارگران نی بر از روز شنبه به محل کار خود بازگشته و به کار خود ادامه خواهند داد، افزود: بعد از گذشت دو الی سه هفته فرصتی که دولت از کارگران خواسته است تا به مشکلاتمان رسیدگی کند، در صورت بیپاسخ ماندن خواستههایمان، طبق گفته مسئولان دفتر ریاست جمهوری (که اگر به مشکلات شما رسیدگی نشد دوباره تجمع کنید)، ما به تجمعات خود ادامه خواهیم داد.
اعتراض کارگران پیمانی شرکت توزیع برق استان کرمانشاه
بر اساس خبر دریافتی تعداد ۳۵۰ نفر از کارگران شرکتی توزیع برق وابسته به وزارت نیرو که در شهرهای مختلف استان کرمانشاه کار میکنند، در نامهای اعتراض خود را نسبت به ناامنی شغلی به اطلاع مقامهای این استان رساندند. این کارگران که سابقهٔ کار حداقل ۱۰ و یا ۱۵ سال دارند، در نامه به استانداری و فرمانداری شهرستانهای این استان ضمن اشاره به شرایط سخت و زیان آور کاریشان، به وضعیت بلاتکلیف خود و کار تحت پوشش شرکتهای پیمان کاری معترض بوده و خواستار تغییر وضعیت شغلی خود شدند.
این در حالی است که تاکنون نامه اعتراضی کارگران شرکتی اداره برق کرمانشاه که ماه گذشته به مقامهای استان ارسال شده، بیجواب مانده است. علاوه بر این مدیریت شرکت توزیع برق کرمانشاه نیز در پاسخ اعتراض کارگران اعلام کرده که فقط ۴۹ درصد سهام این شرکت دولتی است و ما خود برای استخدام نیرو تصمیم میگیریم و کارگران این اداره چارت سازمانی برای تغییر وضعیت ندارند.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری از خواست همه کارگران شرکتی برای انحلال شرکتهای پیمان کاری حمایت میکند. تجربه مبارزات دیگر کارگران ایران از جمله کارگران پتروشیمی ماهشهر نشان داده که کارگران شرکت توزیع برق استان کرمانشاه برای رسیدن به خواست تامین شغلی، باید به نیروی اتحاد خود و همبستگی و تجمع اعتراضی اتکاء داشته باشند. بدون شک ایجاد تشکلی خود ساخته که بتواند سخنگو و نماینده واقعی آنها در این مبارزه باشد، امری حیاتی و مهم است.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری – ۱۰ بهمن ۱۳۹۱
یکی از کارگران مصدوم حادثه ریزش کانال آب در سیرجان جان باخت- تخت در ICU بیمارستان غرضی سیرجان برای این کارگرنبود
نیاز بود کارگرمصدوم با توجه به شرایطی که داشت در بخش ICU بستری شود که با توجه به پر بودن بخش و نبود تخت خالی در ICU تصمیم به اعزام وی به کرمان گرفتیم.
اما با توجه به شرایط نامساعد بیمار و وخیم بودن حال وی نتوانستیم بیمار را به کرمان منتقل کنیم و این کارگر جوان که حدود ۲۰ سال داشت در ساعات پایانی شب گذشته فوت کرد.
به گزارش۱۱بهمن مهر، در پی ریزش کانال آب و مدفون شدن سه کارگر در زیر خاک در سیرجان یک نفر از آنها جان باخت و حال دو کارگر دیگر مساعد است.
براساس این گزارش، سه کارگر جوان ظهر سه شنبه در میدان سید احمد خمینی سیرجان در حال حفر کانال انتقال آب از سد تنگوییه به گل گهر بودند که در اثر عدم به کارگیری سازههای محافظ برای حفر کانال و همچنین رفت و آمد ماشینها در این مسیر و فشار آمدن به دیواره، کانال ریزش کرد و کارگران در زیر خاک مدفون شدند.
یکی از کارگران که مدت بیشتری نسبت به دو کارگر دیگر در زیر خاک بود به علت کمبود اکسیژن دچار صدمه بیشتری شد و با وجود تلاش پزشکان بیمارستان غرضی سیرجان جان خود را از دست داد.
رئیس بیمارستان غرضی سیرجان نیز در خصوص کارگری که جان خود را از دست داد در اظهار میدارد: این بیمار بعد از بیرون آوردن از زیر خاک هیچ گونه علائم حیاتی نداشت و در طول مسیر عملیات احیاء توسط اکیپ اعزامی اورژانس ۱۱۵ بر روی وی انجام شد.
مسعود حاج محمدی تصریح میکند: در بیمارستان عملیات احیاء ادامه پیدا کرد و پس از انجام اقدامات لازم و تلاش پزشکان بیمارستان، قلب بیمار بازگشت که بلافاصله زیر دستگاه تنفس مصنوعی قرار گرفت.
وی میگوید: نیاز بود که بیمار مذکور با توجه به شرایطی که داشت در بخش ICU بستری شود که با توجه به پر بودن بخش و نبود تخت خالی در ICU تصمیم به اعزام وی به کرمان گرفتیم.
این مسئول ادامه میدهد: اما با توجه به شرایط نامساعد بیمار و وخیم بودن حال وی نتوانستیم بیمار را به کرمان منتقل کنیم و این کارگر جوان که حدود ۲۰ سال داشت در ساعات پایانی شب گذشته فوت کرد.
گاز فاضلاب جان ۲ کارگر رستوران را گرفت
به گزارش۱۱بهمن فارس، اورژانس تهران اعلام کرد: نشت گاز چاه فاضلاب در یک رستوران در منطقه فشم جان ۲ کارگر را گرفت و ۴ نفر دیگر را راهی بیمارستان کرد.
براساس این گزارش، حسن عباسی، مدیر روابط عمومی اورژانس تهران گفت: این حادثه ساعت ۲۰ امروز در یک رستوران در منطقه فشم تهران رخ داد و طی آن نشت گاز فاضلاب از چاه سپتیک موجب گازگرفتگی ۶ نفر از کارگران یک رستوران شد که متأسفانه ۲ نفر از آنها فوت کردند.
وی ادامه داد: ۴ مصدوم این رستوران با حضور مأموران اورژانس تهران به بیمارستانهای تهرانپارس و امام حسین منتقل شدند و تحت مداوا قرار گرفتند.
عباسی گفت: چاه سپتیک، محلی است که در واقع مخزن و محل جمعآوری فاضلاب یک منطقه است و تجمع فاضلاب در این چاهها به تولید گازهای سمی مانند گاز متان و مونوکسید کربن منجر میشود که استنشاق این گازهای سمی کشنده است.
مصدومیت شدید۳کارگردرپی ریزش سقف ساختمان در حال تخریب در بلوار فردوس
به گزارش ۱۱بهمن پایگاه خبری ۱۲۵، بنقل از سعید علیزاده، معاون منطقه چهار عملیات، صبح امروز، ریزش آوار در یک ساختمان سه طبقه، در بلوار فردوس شرق، خیابان ابراهیمی جنوبی، بر روی سه کارگر که در حال کار بودندباعث مصدومیت شدید آنها شد.
وی افزود: دراین حادثه آتش نشانان با راهنمایی شاهدان حادثه محل قرار گرفتن کارگران را بررسی کرده و بلافاصله اقدام به آوار برداری کردند و سه کارگر مصدوم را از زیر خاک و آوار بیرون کشیدندو تحویل امدادگران اورژانس دادند.
یورش پلیس ضد شورش یونان به تجمع کنندگان مقابل ساختمان وزارت کاردرآتن
به گزارش۳۰ژانویه یورونیوز، تجمع در برابر ساختمان وزارت کار یونان، به درگیری میان تجمع کنندگان و نیروهای پلیس منجر شد.
نیروهای ضد شورش پلیس با پرتاب گاز اشک آور تلاش کردند مانع از ورود تجمع کنندگان به داخل ساختمان وزارتخانه بشوند.
آنچه باعث خشم این معترضان شده بود انتقاد وزیر کار از خدمات اجتماعی و درمانی بود. او نظام خدمات اجتماعی یونان را نظامی از هم گسیخته و فاسد توصیف کرده بود.
دولت یونان برای متقاعد کردن قرض دهندگان بین المللی بسیاری از خدمات و تسهیلات اجتماعی از جمله حقوق بیکاری و حقوق بازنشستگان را کاهش داده است.
نیروهای پلیس حدود سی نفر از تجمع کنندگان را که از اعضای اتحادیه کارگری وابسته به حزب کمونیست بودند بازداشت کردند. تجمع کنندگان تلاش کردند مانع از حرکت اتوبوس حامل افراد بازداشت شده بشوند.
اعتراضها به تدابیر ریاضتی دولت از دو هفته قبل دوباره بالا گرفت. هفته گذشته دولت کارکنان اعتصاب کننده مترو را پس از نه روز اعتصاب مجبور کرد که به سر کار خود بازگردند و آنها را به بازداشت تهدید کرد.
به گزارش شاهدان عینی دست کم دو نفر از تجمع کنندگان مجروح شدند.
انفجار یک کارخانه در ترکیه ومرگ حداقل۷کارگر
به گزارش۳۰ژانویه یورونیوز، در پی وقوع انفجار در کارخانهای در جنوب شرقی ترکیه و آتش سوزی متعاقب آن حداقل هفت نفر کشته و سیزده نفر دیگر زخمی شدند.
علت این انفجار که صبح چهارشنبه در منطقه صنعتی «قاضی آنتِپ» روی داد هنوز مشخص نیست با این حال احتمال داده میشود نشت گاز و پرتاب شدن زینک داغ در مجاورت کوره، دلیل اصلی این حادثه باشد.
یازدهم بهمن ماه۱۳۹۱a
khbarkargari2468@gmail.com