logo





آتش سوزی در یک مدرسه روستایی در کامیاران

سه شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۱ - ۱۵ ژانويه ۲۰۱۳

آژانس خبری موکریان - سرویس اجتماعی : بخاری نفتی کلاسی در مدرسه راهنمایی روستای خامسان از توابع کامیاران آتش گرفت و یک دانش آموز زخمی شد.

بر اساس گزارشات رسیده به آژانس خبری موکریان، صبح روز یکشنبه بیست و چهارم دیماه 91 بر اثر آتش گرفتن بخاری نفتی و متعاقب آن آتش‌سوزی در یکی از کلاسهای مدرسه دخترانه مهر اندیشه در روستای خامسان از توابع کامیاران، یک دانش آموز دختر به نام آزیتا مرادی زخمی شد.

بر اساس همین گزارش، آزیتا مرادی که از ناحیه دست و صورت دچار سوختگی شده، به بهداشت روستای خامسان منتقل گردیده است.

یاد آور می گردد چندی پیش نیز بر اثر وقوع حادثه آتش سوزی در یکی از کلاس های مدرسه روستای شین آباد از توابع شهرستان مرزی پیرانشهر، 29 دانش آموز مقطع ابتدایی مصدوم شدند که 2 تن از آنان بر اثر جراحات شدید ناشی از سوختگی جان خود را از دست دادند.

http://mukriannews.net/more.html?id=3040



نظر شما؟

نام:

پست الکترونیک(اختياری):

عنوان:

نظر:
codeimgکد روی تصویررا اينجا وارد کنيد:

نظر شما پس از بازبینی توسط مدير سايت منتشر خواهد شد